Ha van rá mód, kérlek, engem is vegyél be a csapatba!
Annak viszont örülök, ha nálad jobb lett a hang.

Ha van rá mód, kérlek, engem is vegyél be a csapatba!
Ok
Engem ne sajnálj, én tök jól elvagyok a Luminokkal!

Szia Big!

Na, nekiállok feltenni.................kakaox írta: ↑2022.07.24., vas. 14:39Nos, kipróbáltam az újdonságot...ExerciseStabilizer1-et
Meglepett mennyire egyértelmű a különbség az eddig legjobbnak tartott MC/LE változatoknál!
A TrustedClean1.4 program telepítésekor a'Startup Mode' értéket az AllCoresExeLauncher-re állítottam
Így minden magon fut egy ExerciseStabilizer1!
Mellékelve egy működő letöltő-link a TrustedClean1.4-hez:
https://drive.google.com/file/d/1EvV73Q ... sp=sharing
Valaki próbálta már az új ExerciseStabilizer1-et?
Kíváncsi vagyok milyen lesz másnál az eredmény!

Én vagyok a "szegény Sagemcom" tulajasutemenyx írta: ↑2022.07.12., kedd 22:28Az eltelt másfél hétben arra a véleményre jutottam, hogy szolgáltatói modem/router tuning nélkül nincs is sok értelme streamelt zenét hallgatni, azzal rendszert balanszírozni pedig végképp semmi, mert köszönőviszonyban sincs a bejövő anyag azzal, amilyennek lennie kéne. Volt nálam valaki meghallgatni ezt a felvetést, és elég hamar arra jutott, hogy erre neki is szüksége van, ígyhát egy szegény SAGEMCOM kábelmodem is a műtőasztalra került:
809854F1-37B4-4C1D-A902-9AFF7953EC69.jpegAD6A4B2E-027B-47D0-887E-A768F6FC323F.jpeg9F080731-E80E-4D20-9AB2-55202F77F0CB.jpegF71C02C7-6E2C-485D-B516-3B84502E6B00.jpegC3F11DE4-AD08-45A1-B099-6D67BEC3B577.jpeg2D8DCFC1-F626-46A5-B74D-9E127A08633A.jpeg
A már eddig is hozzá használt analóg táp is kapott egy kis vérfrissítést kék Rubycon és BlackGate, valamint Elna kondenzátorok formájában, de erről nincs kép.

Köszönöm a segítséget!asebestyen írta: ↑2022.05.25., szer. 11:35Majd jelezz itt vissza légyszíves, hogy bevált-e, mert akik hasonló problémával küzdenek, azoknak fontos lehet hogy megoldotta-e Nálad vagy sem. Köszönöm, ákoskalmi22 írta: ↑2022.05.24., kedd 16:00Nagy köszönetasebestyen írta: ↑2022.05.24., kedd 10:43
Annak a programnak, ami a telefonodon fut és vezérli a kis gépet, engedélyezni kell, hogy használhassa az akkut háttérben futáskor.
Alkalmazások -> Alkalmazás nevére bökj ->Alkalmazásinfo ->Akkumulátor -> Nem korlátozott![]()
Este kipróbálom!

Köszi, ez jó ötletnek tűnik, nem is jutott ilyen eszembe. A wifi az nembiztos, hogy jó terv, mert az tényleg nagyon lassít. Első körben megpróbálom elérni, hogy a switch magában ne csessze el a hangot, mert ez egy másik, akár optikai switchel is meg kéne tenni. Gondoltam arra is, hogy a többi eszköz analóg tápolása is biztosan segít, ezért tegnap szétbontottam a NAS-t (amúgy is ráfért már egy takarítás), ez a látvány fogadott: Nem lenne nagyon nehéz, csak sima pákával nem akarnak lejönni az elkók, be kell szereznem egy smd hőlégfúvót. Azért az üzemi feszultsegeket odairkaltam a pcb-re.

Ahonnan letöltötted ott a txt fájl abban van.

Elmo írta: ↑2022.06.27., hétf. 09:32Valaki tudna segíteni Linuxra feltenni? Köszönöm!supravox írta: ↑2022.06.26., vas. 19:56Hát ha valakinek fontos az előrelépés az mindenképpkakaox írta: ↑2022.06.24., pén. 19:37Sziasztok!
Megjelent a HungryBear's TrustedClean v1.4
Hogy ez mire jó?
Bármennyi MinorityClean, MajiorityClean, LemonadeElitest
(továbbiakban MC/LE) programot lehet vele futtatni.
Telepítéskor megadható:
CPU prioritása:
(itt én Realtime-re állítottam)
Startup Mode:
Aszinkron végrehajtási mód.
Az MC/LE minden példánya kis késéssel indul el az előzőhöz képest.
Ez nagy hatással van az SQ-ra.
Brilliant mód a legfelsőbb kategóriájú, Magic mód a legizgalmasabb, de legkevésbé hifi,
Transparent száraz, de forráshű, a Live pedig a fentiek keveréke.
(én a Brilliant-al kezdtem)
Következő ablakban megadható a Process Lasso optimalizálása
(ilyet most nem használok, tehát nincs pipa)
Telepítés után a Program Files / TrustedClean / MCLE mappába kell bemásolni a fentebb említett
MC/LE programok különböző változatait
(ebből lehet azonos is csak a fájlnév végére odaír az ember egy számot)
akár száz felettit is lehet bemásolni,
majd gép újraindítása után késleltetve elkezdi betölteni az MC/LE programokat.
Ha változtatni szeretnél, csak cseréled a Program Files / TrustedClean / MCLE mappában lévő
fájlokat, majd restart...
Hajrá!
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 7g1LRgiaG8
Forrás:
http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/ ... n/page-159
Innen lehet letölteni az MC/LE programokat:
http://www.mics.ne.jp/~cdorya/MajiorityClean/
Innen meg a régebbi változatokat:
https://mega.nz/folder/wBdgnboY#EUIls6NlFfDUVaxn-zLNmQ
01.jpg.png
02.jpg.png
próbálja ki.
Nem tudom Tidal-on és társain segít e, de lokális fájlejátszás esetén nem szerény a haladás.
Szvsz hoz annyit mint bármennyi BG kondi...![]()

Hello, talan megoldas lenne ha a roterre wifin keresztul kotnel egy rotert es a tobbi eszkoz ebbol kapna a netet.sutemenyx írta: ↑2022.07.02., szomb. 08:04Tovább boncolgattam az internetes száloptikai router / switch témát. Továbbra is, sőt egyre erősebben úgy tűnik, hogy a betett plusz hálózati eszközök habár hasonlóan alkalmasak lehetnek rendszer kiegyensúlyozásra, mint mondjuk a kábelek, ám ez mégis csak elvenni tud a rendszer összteljesítményéből. Kifejtem bővebben:
A múltkori szolgáltatói router elkócseréjével -blackgate tipusokra- kinyílt egy új ajtó, ahol már valóban a komolyabb analóg források és felvételek direktsége, energiája, felbontása és időbeni koherenciája köszönt vissza, így emeltem a tétet, készítettem hozzá próbára egy analóg külső tápot is.
9131E8F4-5E52-4A5B-9819-6C67B3712D6D.jpegBD5C9129-172A-42B1-B015-A9E16F8D1EAB.jpeg
Így már a kapott hang gyakorlatilag elérte a kivételesen magas kvalitású, különleges, korai chipkészletű, agyonextrázott demo CD100 hangjának szintjét, ha az audio pc-t közvetlenül a szolgáltatói routerbe kötöm be.
Viszont ez csak és kizárólag akkor valósul meg, ha nincs semmi közéjük iktatva.
Ha beteszem a szintén már átalakított, agyontápolt switchet, akkor sajnos az egész kicsit gyengébb lesz, főleg az időbeni koherencia, az analógosság, ami ezt megsínyli.
Persze így sem rossz, de nélküle sokkal jobb. Érdekes módon egészen idáig a NAS-ról lejátszott CD-ről grabbelt albumok mindig jobban szóltak, mint a Tidal stream. Most, hogy a routeren elvégeztem ezt a módosítást és a NAS-hoz nem nyúltam, így már a Tidal szól jobban minden esetben.
Ígyhát a következő időszakban azt kellene elérnem, hogy a switch beiktatása ne okozzon semmiféle hangbéli változást. Nekem most ez lenne a kívánatos, de ebben mindenképpen hátráltat egy plusz faktor, amire nem is gondoltam -egy ismerősöm hívta fel rá a figyelmem-, mégpedig hogy az is számít ha a switchbe plusz eszközök vannak csatlakoztatva. Miután elmondta, hogy neki van ilyen tapasztalata, meg akartam bizonyosodni róla, hogy tényleg így van-e. Sajnos igen, tényleg az is számít, hogy milyen plusz eszközök vannak rákötve a switchre.
És akkor ezen a ponton olyan akadályba ütköztem, amit nem tudom hogyan lehetne megkerülni, de gondolkozom rajta. Az nem tűnik reálisnak, hogy sikerüljön 1 switch + 2 csatlakoztatott eszköz (NAS, Apple TV) hangrontó hatását kiküszöbölni úgy, hogy bennmaradnak a rendszerben.

Szia,kisvonat írta: ↑2022.06.30., csüt. 17:50Sziasztok,
Nem tudom, hogy a megfelelő topic-e, de az volna a kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy a laptopomat használjam hálózati zenelejátszónak?
Ahogy most használom: telefon (tidal)-->rca-jack kábel-->erősítő. Így ugye mérsékelten távvezérelhető és a minősége sem az igazi.
Amit terveznék, tekintve hogy a laptopom az erősítőhoz közel van. Laptop-->usb DAC-->rca kábel-->erősítő. A laptoon telefonról streamelném a zenét, mint mondjuk egy chromecast audio vagy hálózatos erősítő esetében.
Olvasgattam a raspberryről ami egy lebutított kis számítógép, ahogy kivettem, emiatt kérdezem, hátha egy PC is rávehető hasonló viselkedésre.
Segítségeteket előre is köszönöm! :)

Szeva!kisvonat írta: ↑2022.06.30., csüt. 17:50Sziasztok,
Nem tudom, hogy a megfelelő topic-e, de az volna a kérdésem, hogy van-e mód arra, hogy a laptopomat használjam hálózati zenelejátszónak?
Ahogy most használom: telefon (tidal)-->rca-jack kábel-->erősítő. Így ugye mérsékelten távvezérelhető és a minősége sem az igazi.
Amit terveznék, tekintve hogy a laptopom az erősítőhoz közel van. Laptop-->usb DAC-->rca kábel-->erősítő. A laptoon telefonról streamelném a zenét, mint mondjuk egy chromecast audio vagy hálózatos erősítő esetében.
Olvasgattam a raspberryről ami egy lebutított kis számítógép, ahogy kivettem, emiatt kérdezem, hátha egy PC is rávehető hasonló viselkedésre.
Segítségeteket előre is köszönöm! :)

Nekem Kakaox kolléga tette fel .Elmo írta: ↑2022.06.27., hétf. 09:32Valaki tudna segíteni Linuxra feltenni? Köszönöm!supravox írta: ↑2022.06.26., vas. 19:56Hát ha valakinek fontos az előrelépés az mindenképpkakaox írta: ↑2022.06.24., pén. 19:37Sziasztok!
Megjelent a HungryBear's TrustedClean v1.4
Hogy ez mire jó?
Bármennyi MinorityClean, MajiorityClean, LemonadeElitest
(továbbiakban MC/LE) programot lehet vele futtatni.
Telepítéskor megadható:
CPU prioritása:
(itt én Realtime-re állítottam)
Startup Mode:
Aszinkron végrehajtási mód.
Az MC/LE minden példánya kis késéssel indul el az előzőhöz képest.
Ez nagy hatással van az SQ-ra.
Brilliant mód a legfelsőbb kategóriájú, Magic mód a legizgalmasabb, de legkevésbé hifi,
Transparent száraz, de forráshű, a Live pedig a fentiek keveréke.
(én a Brilliant-al kezdtem)
Következő ablakban megadható a Process Lasso optimalizálása
(ilyet most nem használok, tehát nincs pipa)
Telepítés után a Program Files / TrustedClean / MCLE mappába kell bemásolni a fentebb említett
MC/LE programok különböző változatait
(ebből lehet azonos is csak a fájlnév végére odaír az ember egy számot)
akár száz felettit is lehet bemásolni,
majd gép újraindítása után késleltetve elkezdi betölteni az MC/LE programokat.
Ha változtatni szeretnél, csak cseréled a Program Files / TrustedClean / MCLE mappában lévő
fájlokat, majd restart...
Hajrá!
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 7g1LRgiaG8
Forrás:
http://jplay.eu/forum/index.php?/topic/ ... n/page-159
Innen lehet letölteni az MC/LE programokat:
http://www.mics.ne.jp/~cdorya/MajiorityClean/
Innen meg a régebbi változatokat:
https://mega.nz/folder/wBdgnboY#EUIls6NlFfDUVaxn-zLNmQ
01.jpg.png
02.jpg.png
próbálja ki.
Nem tudom Tidal-on és társain segít e, de lokális fájlejátszás esetén nem szerény a haladás.
Szvsz hoz annyit mint bármennyi BG kondi...![]()