robi20064 írta: ↑2022.07.06., szer. 17:48Segitek.
https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Kontroverz
Masfel millas cucc melle ertelmezo szotar meg sem jarhat.
elnézést elnéztem 10 óra utazás van mögöttem...na jó szórakozástrobi20064 írta: ↑2022.07.06., szer. 17:48Segitek.
https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Kontroverz
Masfel millas cucc melle ertelmezo szotar meg sem jarhat.
elnézést elnéztem 10 óra utazás van mögöttem...na jó szórakozástEz alapvetően egy képes topik, szerintem eleve kár volt a hangzásba itt mélyebben belemenni, főleg egy elég kontroverzív témát feszegetve.

En nem rosszbol irtam, csak hulyeskedek, persze, hogy nem kuldom el a kabelt atfizetni. Egyebkent engem erdekel es ki szeretnem probalni ezeket az upgradeokat.

Azért úgy gondolom az eb nem itt van elásva.
Ha lesz egy Devialet erősítőd ami kb 1.5milla használtan... vagy legalábbis egy komolyabb dac és hangfal amin kijön a digi....

Remelni tudom csak, hogy beletartozok abb a szintbe es majd berakok par 8cat-os ethernet kabelt de ha nem jon javulas akkor elkuldom neked atfizetesre.
Persze kell egy színt...ahol már minden számít. De van egy bose aktív számítógép mellé....na ott mindegy..
Megjött a lineáris táp is a Switcheknek... ismét csináltam próbát és a tápokat is leteszteltem. Hallom és nagyon jó lett...denesdr írta: ↑2022.07.05., kedd 09:27Persze, nem "kell" vakteszt, a hifizés nem diktatúra. Viszont azért érdemes végezni, hogy kiderüljön, nem magunkat csapjuk be esetleg, mert könnyen elő tud fordulni a hifizős hallás esetében ilyesmi. Aki már tapasztalta (mármint a hangzási önbecsapást vagy a behaluzást), az tudja.![]()
Off vége.
Üdv!
Persze, nem "kell" vakteszt, a hifizés nem diktatúra. Viszont azért érdemes végezni, hogy kiderüljön, nem magunkat csapjuk be esetleg, mert könnyen elő tud fordulni a hifizős hallás esetében ilyesmi. Aki már tapasztalta (mármint a hangzási önbecsapást vagy a behaluzást), az tudja.

Köszönöm szépen. Nem terveztem ilyen nagy tv-t, de nem bántam meg egyelőre.Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 09:212,8m-ről ez nagyon kellemes méret.
Én 4,5m-ről nézem a 75,ös TV-t, szóval nálad így nagyobb a kép ebből a távolságból nézve. Biztos f@sza. Gtatula.
kargidje írta: ↑2022.06.28., kedd 16:29A 2db switchnek mi értelme, a felső feljavítja az alsó hangját, ezek is valami spéci audiófilll cuccosok?
A bejővő fő UTP kábel eléggé vérszegény kialakítású a 2 switch közöttihez képest, ráadásul az a leghosszabb...![]()
Amúgy volt vakteszt vagy csak kicserélted az UTP-ket és egyből jött az ... úúúbaszkidejólszólnak?

Akik eddig lattak, senki nem mondta, hogy ez mar nem ide valo hanem tatott szajjal neztek milyen szep kep van benne mikor 4k-as tartalmat mutattam. Azota csak 4k-ban nezek filmeket. Sogorom meg nem is dolt hatra es ugy bamulta, hogy ö meg ilyet nem latott. :)Alex_Aston írta: ↑2022.07.03., vas. 09:23Na, akkor az brutál. Még inkább gratula.tottyi írta: ↑2022.07.03., vas. 09:18En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.Lejebb vannak kepek rola.
Persze ezeket nyilván a projektorosok megmosolyogják![]()

Na, akkor az brutál. Még inkább gratula.tottyi írta: ↑2022.07.03., vas. 09:18En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.Lejebb vannak kepek rola.

2,8m-ről ez nagyon kellemes méret.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.

En is olyan tavolsagrol nezem a 75-ost.Gulka. írta: ↑2022.07.03., vas. 08:15Valóban elfért volna, de azt gondoltam, hogy már sok lenne. Tévedtem.![]()
Szempont volt még, hogy középen legyen a talpa, mert nagyon szeretem az állványt. Ilyen fából horribilis árban néztem magasabbat. Láthatod, hogy térkővel emeltem meg, hogy jó legyen a magasság. 2,8 méterről nézem.

Elfért volna a két polc közé meg egy 75-ös is, úgy látom

https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Switch_(informatika)