Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2852
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Nem vagyok nagyképernyős TV rajongó -azt se tudom hogy a miénk mekkora képátlós, de a kisebbek közé tartozik- de amit észre vettem, hogy inkább a TV és hangfal egymáshoz viszonyított pozíciója számít. Ha előrébb tudjuk kicsit húzni a hangfalat vagy a TV-t hátrébb (én ez utóbbit csináltam) azért változott a helyzet.Nekem a TV síkja a hangfal front síkja mögött van kb fél méterrel. Érdemes kicsit kísérletezni ezzel is ha valaki úgy érzi ez zavaró tényező lehet. Nekem a TV az Ikeás hifi állvány tetején van, ezért a komplett állványt toligáltam előre-hátra, mire megtaláltam a legjobb pozíciót. (Be is jelöltem alkoholos filccel a padlóra, ugyanígy a hangfalnál
)
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 914
Ezek után már nem fogok szégyenkezni a 80cm-es tévénk miatt, büszkén azt fogom mondani, hogy hardkór-audiofül vagyok, a kis képernyő kevésbé rontja a hangot, azért csak ekkora. 
Nem szotkam hibázni.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1328
Amúgy le lehet takarni egy vastag takaróval, oszt jónapot. Mondjuk nálam sem volt változás ettől.
Egy lapos TV kb a legkisebb gond akusztikailag egy lakóhelyiségben. A legnagyobb gond általában maga a szoba.
- vlaca
- Fórumlakó

- Értékelés: 323
- Kapcsolat:
Kazettázós újrakezdős
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340
"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com
Elengedtem a kezét, jó volt, köszönöm szépen elég is volt, ill. ilyen szuper ikeás állvány lett helyette. Cserébe minden sorbothane-on áll, ami ugye köztudottan punnyasztja és dögleszti a hangot, szóval használom
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
Mi lett a speckó állványoddal? Kukázva lett?
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3864
TV miatt nem is lesz az sosem
Mi lett a speckó állványoddal? Kukázva lett?
Csak a Marantz! :-D
Új helyen, még sok minden hiányzik (függöny, polcok, stb.).
Szóval akusztikailag még nem oké (főleg egy dipólnál ugye), de ennek ellenére hozza a Magnepan hangot, ami rendkívül megnyugtató
Szóval akusztikailag még nem oké (főleg egy dipólnál ugye), de ennek ellenére hozza a Magnepan hangot, ami rendkívül megnyugtató
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 615
Egy kis vasárnapi kora délutáni jazz
Látod annyi van, hogy össze sem tudom számolni normálisan :)
Varázsszám
Ez 7db
Csak a 7. az egy Sotm
Nekem a 7 a varázsszám
Illetve ennyi linear tápom van.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
6db felett már nincs javulás?supravox írta: ↑2022.07.06., szer. 17:58Csövi!csövi írta: ↑2022.07.06., szer. 17:57robi20064 írta: ↑2022.07.06., szer. 17:48Segitek.
https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/Kontroverz
Masfel millas cucc melle ertelmezo szotar meg sem jarhat.elnézést elnéztem 10 óra utazás van mögöttem...na jó szórakozást
Èn veled vagyokScreenshot_20220706-175231_Viber.jpg
Csövi!csövi írta: ↑2022.07.06., szer. 17:57robi20064 írta: ↑2022.07.06., szer. 17:48Segitek.
Masfel millas cucc melle ertelmezo szotar meg sem jarhat.elnézést elnéztem 10 óra utazás van mögöttem...na jó szórakozást
Èn veled vagyok
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
robi20064 írta: ↑2022.07.06., szer. 17:48Segitek.
Masfel millas cucc melle ertelmezo szotar meg sem jarhat.
elnézést elnéztem 10 óra utazás van mögöttem...na jó szórakozástMichell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Még mindig nem tudom mi a konzervatív téma...zene? Van analóg és Stream rendszerem is párhuzamosan...
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
kKontroverzív témát...?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
A képet amúgy köszi, szép cuccok!
Ez alapvetően egy képes topik, szerintem eleve kár volt a hangzásba itt mélyebben belemenni, főleg egy elég kontroverzív témát feszegetve.
A képet amúgy köszi, szép cuccok!
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 917
En nem rosszbol irtam, csak hulyeskedek, persze, hogy nem kuldom el a kabelt atfizetni. Egyebkent engem erdekel es ki szeretnem probalni ezeket az upgradeokat.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 914
Azért úgy gondolom az eb nem itt van elásva.
Nem szotkam hibázni.
De nem is érdekel
kérem a hozzászólás törlését és a képeket is köszönöm jó szórakozást... 
Ha lesz egy Devialet erősítőd ami kb 1.5milla használtan... vagy legalábbis egy komolyabb dac és hangfal amin kijön a digi....
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 917
Remelni tudom csak, hogy beletartozok abb a szintbe es majd berakok par 8cat-os ethernet kabelt de ha nem jon javulas akkor elkuldom neked atfizetesre.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Persze kell egy színt...ahol már minden számít. De van egy bose aktív számítógép mellé....na ott mindegy..