Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Re: Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Indy »

Sziasztok,

lenne javaslatotok egy kétutas, 95 dB érzékenységű hangsugárzóhoz passzoló erősítőre, aminek nagyon finom a hangerőszabályzása, legalább 3 bemenete van, és lehetőleg nem full csöves? :) :smile53:
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1463

Hozzászólás Szerző: vazze »

szitaati írta:
2022.07.11., hétf. 22:39
Sziasztok!

Édesapám megkért, hogy segítsek neki új erősítőt venni. (Jelenleg egy '94-5 körüli Yamahája van, amihez egy pár Zsolt Audio Standart csatlakozik. Az erősítő akkor majdnem csúcs volt a Yamahán belül. Saját Onkyo Integra A8670-emet helyére téve nagy hangzásbeli különbséget nem hallottam, igaz nem volt csak rövid ideig így)
Úgy tudom új erősítőt szeretne.
Tudtok javasolni valamit 200 eFt alatt, ami nem visszalépés? (gondolo ennyiért nem a csúcskategória jön szóba)
Köszönettel:

Attila

Rega IO esetleg?
Igaz a phono mellet csak két bemenet van.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3232
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

szitaati írta:
2022.07.12., kedd 07:57
Ezekkel egyetértek. A baj az, hogy a jelenlegi Yamaha bemenet választó kapcsolója (amit egy beleépített villanymotor mozgat a távirányító alapján) annyira szar már, hogy semelyik bemenet nem használható. Recseg, nem szól. Ezt a forgókapcsolót már nem kapni, tisztítás már többször volt komoly pénzekért, pár hétig jó ilyenkor....)
Szóval bármennyire szeretnénk megtartani, nem lehet.
Új, bolti erősítőt szeretne.
Köszönöm a tippeket. :tutiok:

trane írta:
2022.07.12., kedd 06:42
szitaati írta:
Sziasztok!

Édesapám megkért, hogy segítsek neki új erősítőt venni. (Jelenleg egy '94-5 körüli Yamahája van, amihez egy pár Zsolt Audio Standart csatlakozik. Az erősítő akkor majdnem csúcs volt a Yamahán belül...
ha (a picivel korábbi) AX-900-asa van, maradjon mellette, az egy szuper gép! :music1: (ráadásul van benne minden :smile32: , és Hangban sem marad el a Heed Obelisk-ektől... :ohnoohnoohno: ) . amennyiben pedig nem az, érdemes lenne a típust beírni, mivel - ellentétben a közhiedelemmel - a japán cuccok tudnak ám nagyon jók lenni ;peace; (amit anno az angol, így számunkra és akkor leginkább meghatározó hi-fi-s sajtó igyekezett igencsak ellenkezőleg tálalni :yingyang: )

A Standart hangfalakhoz valóban adódnak természetes választásként a Heed Audio erősítők. Sajna a keretbe egyik sem fér be újonnan, a Heed Audio Elixir beépített phonoval jelenleg 490ezerért kapható, a Heed Audio Obelisk Si pedig 590ezer, és ehhez még kellene az opcionális DAC kártya 50ezerért.

Nem írtad a Yamaha típusát, de ha valóban egy egykori csúcsmodellről van szó, akkor félő, hogy bármelyik új erősítő 300ezer körül visszalépés lesz hangban, ugyanis ez most a középkategória legaljának felel meg.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

szitaati
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: szitaati »

Ezekkel egyetértek. A baj az, hogy a jelenlegi Yamaha bemenet választó kapcsolója (amit egy beleépített villanymotor mozgat a távirányító alapján) annyira szar már, hogy semelyik bemenet nem használható. Recseg, nem szól. Ezt a forgókapcsolót már nem kapni, tisztítás már többször volt komoly pénzekért, pár hétig jó ilyenkor....)
Szóval bármennyire szeretnénk megtartani, nem lehet.
Új, bolti erősítőt szeretne.
Köszönöm a tippeket. :tutiok:

trane írta:
2022.07.12., kedd 06:42
szitaati írta:
Sziasztok!

Édesapám megkért, hogy segítsek neki új erősítőt venni. (Jelenleg egy '94-5 körüli Yamahája van, amihez egy pár Zsolt Audio Standart csatlakozik. Az erősítő akkor majdnem csúcs volt a Yamahán belül...
ha (a picivel korábbi) AX-900-asa van, maradjon mellette, az egy szuper gép! :music1: (ráadásul van benne minden :smile32: , és Hangban sem marad el a Heed Obelisk-ektől... :ohnoohnoohno: ) . amennyiben pedig nem az, érdemes lenne a típust beírni, mivel - ellentétben a közhiedelemmel - a japán cuccok tudnak ám nagyon jók lenni ;peace; (amit anno az angol, így számunkra és akkor leginkább meghatározó hi-fi-s sajtó igyekezett igencsak ellenkezőleg tálalni :yingyang: )

konok
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 77

Hozzászólás Szerző: konok »

...egy pár Zsolt Audio Standart csatlakozik...
Zsolt Audio - Heed vonalon lehet célszerű lenne tovább menni.
viewtopic.php?f=32&t=177624&p=2711003&h ... k#p2711003

szitaati
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Helyesbítés: 350 eFt a keret, és fontos, hogy legyen phono bemenet a szokásos, tape, cd, tuner, aux-ok mellett (bár gondolom ez nem nagy megkötés) :D
szitaati írta:
Sziasztok!

Édesapám megkért, hogy segítsek neki új erősítőt venni. (Jelenleg egy '94-5 körüli Yamahája van, amihez egy pár Zsolt Audio Standart csatlakozik. Az erősítő akkor majdnem csúcs volt a Yamahán belül. Saját Onkyo Integra A8670-emet helyére téve nagy hangzásbeli különbséget nem hallottam, igaz nem volt csak rövid ideig így)
Tudtok javasolni valamit 200 eFt alatt, ami nem visszalépés? (gondolo ennyiért nem a csúcskategória jön szóba)
Köszönettel:

Attila

szitaati
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok!

Köszönettel:

Attila

firka0511
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 51

Hozzászólás Szerző: firka0511 »

dekumanus írta:
2022.07.03., vas. 12:31
Üdv!
Köszönöm a választ. Sztem nem torzít a HK magas tartománya, csak nekem nem tetszik quadrálokkal a hangzása. Túl kihegyezett, magasba húz. Valószínűleg valami angol, vagy olasz hangsugárzóval jobban szólna. Volt már több féle hangfalam és ez a HK sem az első erősítőm, de ezt megtartanám zenehallgatásra, mert van a hangzásában valami ami a NAD 3020 "menő manóra"emlékeztet, ( nagyon régen volt ilyenem is és kellemes emlékek kísértenek ). Kell találni a HK. vashoz hozzá illő, nagyobb érzékenységű, lágyabbra hangolt, akár valami régebbi, nagyobb zárt monitorsugárzót! Fém dómos német és francia hangdobozok sztem, kerülendők! Úgy gondolom ilyen hozzá illő hangdoboz, csak meg kell találni! Reménykedek abban, olyan valaki is írni fog aki HK 1200-as vagy 1400-as erősítőt használ és elárulja mint akasztott rá. Minden javaslatot, tippet, az eddigieket és a remélt későbbieket is megköszönöm. Az erősítőt megtartom, annak cseréjét ne javasoljátok! Hajrá!
Dekumanus
Szia!
Nekem egy H/K680 van most bekötve, végfokként.
Egy pár Canton CT-800-al hallgatom és véletlenül sem bántóak a magas hangok. Igaz, hogy a Canton magasugárzója cserélve lett egy Satori TW29RN-re.
Dunakeszin lakok, ha érdekel, rátehetjük egy próbára az HK1200-t.

dekumanus
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: dekumanus »

Üdv!
Köszönöm a választ. Sztem nem torzít a HK magas tartománya, csak nekem nem tetszik quadrálokkal a hangzása. Túl kihegyezett, magasba húz. Valószínűleg valami angol, vagy olasz hangsugárzóval jobban szólna. Volt már több féle hangfalam és ez a HK sem az első erősítőm, de ezt megtartanám zenehallgatásra, mert van a hangzásában valami ami a NAD 3020 "menő manóra"emlékeztet, ( nagyon régen volt ilyenem is és kellemes emlékek kísértenek ). Kell találni a HK. vashoz hozzá illő, nagyobb érzékenységű, lágyabbra hangolt, akár valami régebbi, nagyobb zárt monitorsugárzót! Fém dómos német és francia hangdobozok sztem, kerülendők! Úgy gondolom ilyen hozzá illő hangdoboz, csak meg kell találni! Reménykedek abban, olyan valaki is írni fog aki HK 1200-as vagy 1400-as erősítőt használ és elárulja mint akasztott rá. Minden javaslatot, tippet, az eddigieket és a remélt későbbieket is megköszönöm. Az erősítőt megtartom, annak cseréjét ne javasoljátok! Hajrá!
Dekumanus

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5244

Hozzászólás Szerző: fülelek »

tunerman írta:
2022.06.30., csüt. 14:58
Volt már arra példa - talán elsőként - a Merlin Audionál, hogy az Ongakut (az eredetit, amit Kondo készített) egy Snell type E hangfalon demonstrálták:
http://hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM4008.HTM
leborulok.gif
TJ.
A Snellt lenyúlta és négyszeres árért árulta P.Q., az egyik legdrágább AN E verzió tesztje meg itt olvasható, elég gáz konstrukció 12200dollárért, nem beszélve a specifikáció ordas hazugságairól. https://www.stereophile.com/content/aud ... ifications

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5244

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Cseréld le az erősítőt, ha a leves el van sózva, sem a cukor, sem a tejföl nem segít rajta, legfeljebb másodpercekig.
2022-ben ne számítson se a név, se a kinézet, se az állapot, ha egyszer torzít a magastartomány és emiatt nem kellemes hallgatni.
Itt nem ajánlok semmit, mert azonnal érkezik rá legalább egy negatív/fikázó/humorosnak szánt komment, amire nem vagyok kíváncsi. Akinek meg nem inge, ne vegye magára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fülelek 2022.07.01., pén. 22:45-kor.

dekumanus
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: dekumanus »

Üdv!
Adott egy sztereó vas, Harman/Kardon HK 1200-as. Kifogástalan, nagyon jó állapot. Első hallásra kicsit élénkebb hangja van, jó sávszélekkel, kicsit nyomulós magas tartománnyal. Meglévő régebbi, Quadral Amun mk.3, Montan mk2 hangfalaim nem jók hozzá, (nem élmény hallgatni) valami lágyabb hangú, nagyobb állványos monitort (használtba) gondoltam hozzá passzítani, de nem tudom milyen irányba keresgéljek. Jazz-t, klasszikust szoktam hallgatni. Ha tudok adjatok néhány tippet! Hátha van aki ilyen erősítőt használ és tudja mi kell hozzá. Előre is köszönöm annak aki tippet ad.
Szép napot!
Dekumanus

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2947

Hozzászólás Szerző: tunerman »

Volt már arra példa - talán elsőként - a Merlin Audionál, hogy az Ongakut (az eredetit, amit Kondo készített) egy Snell type E hangfalon demonstrálták:
http://hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM4008.HTM
leborulok.gif
TJ.
Csatolmányok
1992_HiFi_Show_Merlin_Audio.jpeg
1992_HiFi_Show_Merlin_Audio.jpeg (13.89 KiB) Megtekintve 2407 alkalommal
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 124

Hozzászólás Szerző: SSS »

Avantgarde Acoustic pl

[/quote]

Hát az attól függ. Egy szintig igen, mondjuk az ATC-nak van elégjó aktív hangfala, de mondjuk már egy Ongaku szintje nincs képviselve a pro audioban. Igaz, ahhoz aztán igazi kihívás olyan passzív dobozt találni, ami müszakilag is helyesen működik vele és meg is tudja mutatni maradéktalanul az erősítő előnyeit.
[/quote]
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

Robici
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1195
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Robici »

BLX írta:
2022.06.27., hétf. 11:32
Egy kis gondolatébresztő, vita indító "a miért nem vennék egy db nagyon drága sztereó luxus erősítőt" témában:
Jó aktív váltással, bi- vagy tri- amplifikált aktív dobozok nem lehet, hogy "jobbak" és tudásukhoz mérten mindezt kedvezőbb áron kínálják, mint egy drága sztereó kézműves-luxus erősítő egy hifi passzív dobozzal? Itt most első sorban arra gondolok, hogy bizonyos márkák a pro audio és a hifi határán olyan ár/érték arányt és műszaki tartalmat képviselnek, amelyekhez hasonlót a hifi márkák jóval több pénzért kínálják. gondolkodik.gif
Sok összetevős szerintem ez a kérdés, én általánosságokba (ezek jobbak, azok jobbak) semmiképp nem mernék belemenni, mivel mindenre lehet ellenpéldát találni. Annyi viszont bizonyos, hogy az aktív dobozok esetén kevesebb a gond, mert kiesik a kábelezéses meg illesztéses mizéria nagy része. Ez szerintem mindenképpen előny, feltéve ha nem hifizni akarunk hanem zenét hallgatni (de ez esetben is könnyen lehet limitációba futni). Az olyan "lifestyle" rendszereknél pedig mint amilyen például a KEF LS50W, gyakorlatilag semmi másra nincs szükségünk, csak egy mobiltelefonra. Ráadásul ezeknél általában még a dizájnra is figyelnek, ami szintén szempont lehet. Ezek összességében szerintem nagyon sok vevőnél el is döntik a kérdést.
A pro cuccoknál a dizájn általában nem szempont, persze ez a stílus is tetszhet valakinek, csak ez egy elég szűk réteg. És ha tetszik, ha nem, a kinézet igenis fontos szempont a legtöbb vevőnél. És itt érünk el oda - amit már nem először írok-, hogy a választás nagyon sok esetben nem kizárólag a hangminőségen múlik és ezért vannak szerintem tévedések az ilyen felvetésekben. A "drága sztereó luxus" erősítő célközönségének vélhetően az ár/érték arány a legkevésbé fontos szempont, innentől kezdve pedig borul az egész gondolatmenet.
Egyébként nekem a vitaindító "drága luxus" erősítő egyáltalán nem tetszik, én nem szívesen néznék egy ilyet a nappaliban, pláne ennyi pénzért de ez nyilván szubjektív. El tudok képzelni olyan enteriőrt ahová illik. Persze egy erősítő dizájnja eléggé behatárolja a lehetőségeket mert nehéz kilépni a "fekete doboz" gondolatkörből, ők legalább megpróbálták. Nekem egyébként a nagy nevek közül még ennél is szörnyűbbek a Dan D'Agostino cuccok. Persze nem fenyeget a veszélye jelenleg, hogy ilyenem legyen. A magyar piacon mind a körítést (honlap dizájn, marketing) mind pedig az erősítő kinézetét tekintve szerintem a Flow az egyik legigényesebb.

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2753

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

alto írta:
2022.06.27., hétf. 13:53
.....
Amítől a falra tudok mászni, hogy egyesek szabadtéri hangosításra tervezett hangfalakat tesznek egy nappaliba. Ritka ocsmány hang a végeredmény.
Olyan is van, meg olyan is hogy odaadnánk érte a fél lábunkat ;) (Danley, TAD, JBL)
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3574

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

sutemenyx írta:
2022.06.27., hétf. 11:41

Hát az attól függ. Egy szintig igen, mondjuk az ATC-nak van elégjó aktív hangfala, de mondjuk már egy Ongaku szintje nincs képviselve a pro audioban. Igaz, ahhoz aztán igazi kihívás olyan passzív dobozt találni, ami müszakilag is helyesen működik vele és meg is tudja mutatni maradéktalanul az erősítő előnyeit.
És van az is, hogy egy stúdió doboz esetén a tervezési szempont, ha minden igaz, a legjobb hanghűség. Az, hogy ezt milyen formában, méretben sikerül megalkotni, nagyjából másodlagos. Egy nappaliban ezek meg talán több esetben elsődleges. És itt jön képbe, hogy a lehető legjobb hang mellé, milyen forma párosul.

Mai fejemmel, ha lenne külön dühöngő szobám, és lenne rá keret, szinte biztos, hogy 150-es aktív ATC dobozok lennének benne, hozzá ajánlott elő erősítővel.

Viszont, ha csak nappali lenne, akkor abban az árban inkább valami 800-as B&W, vagy felső szériás Audio Physic, esetleg valamilyen Utopia. Nagyjából a méret döntene, meg a forma.
Csak a Marantz! :-D

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3232
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

BLX írta:
Egy kis gondolatébresztő, vita indító "a miért nem vennék egy db nagyon drága sztereó luxus erősítőt" témában:
Jó aktív váltással, bi- vagy tri- amplifikált aktív dobozok nem lehet, hogy "jobbak" és tudásukhoz mérten mindezt kedvezőbb áron kínálják, mint egy drága sztereó kézműves-luxus erősítő egy hifi passzív dobozzal? Itt most első sorban arra gondolok, hogy bizonyos márkák a pro audio és a hifi határán olyan ár/érték arányt és műszaki tartalmat képviselnek, amelyekhez hasonlót a hifi márkák jóval több pénzért kínálják. gondolkodik.gif
Elméletileg igaz, hogy aktív váltással és bi vagy triamppal könnyebb jó dobozt építeni költséghatékonyan. A probléma a gyakorlattal van inkább. A consumer hifigyártók viszonylag ritkán merészkednek erre a területre, és ha mégis, akkor inkább az olcsó belépő szinten, mint pl. a Kanto Audio vagy Argon. Itt általában filléres, gyenge minőségű D-osztályú erősítők kerülnek beépítésre, és ez gyorsan lenullázza at aktív építés előnyeit. Néhány nagyobb márka is elindult ebbe az irányba, pl. KEF, Dali, de ők inkább az allinone vonalat követik, tehát nem csak az erősítő, hanem DAC és streamer is be van építve. A KEF LS50 Wireless II alig több mint 1 millióért például egy nagyon jól sikerült darab szerintem. Aztán vannak a proaudio cégek aktív studiomonitorai. A kínálattal nincs gond, rengeteg ilyen dobozt lehet kapni a százezres kategóriától a sokmilliósig. Közös probléma ezekkel, hogy a nagy többségük közeltéri használatra optimalizált, így otthoni körülmények között nem feltétlenül szólnak ideálisan. A másik gond, hogy ezek munkára tervezett eszközök, remekül meg tudják mutatni egy felvétel apró hibáit is, de otthoni elmélyült zenehallgatásra közel sem ennyire optimálisak. Persze halottam már ilyenből is elég meggyőző hangot, pl. nagy Genelec monitor, beépített szoba akusztika korrektorral, rendesen mérve és beállítva elég jó tud lenni, feltéve, ha valaki amúgy is szereti ezt az analítikus hangkaraktert.
Amítől a falra tudok mászni, hogy egyesek szabadtéri hangosításra tervezett hangfalakat tesznek egy nappaliba. Ritka ocsmány hang a végeredmény.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2898
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

BLX írta:
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1041

Hozzászólás Szerző: BLX »

bigkópé
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: bigkópé »

frei34 írta:
2022.06.25., szomb. 16:11
Azt nem tudom, hogy ki tervezte, de azt igen , hogy ki gyártotta..A belbecsről csak annyit, hogy kíváló alkatrészekből épül fel, az építést is követtem képekről, nem tudom, hogy lehet-e róla feltenni, megkérdezem. Ha jól emlékszem, a kimenők egyedileg ide gyártott Sowter kimenőtrafók..
A kimenők Magyar gyártmányúak már. A prototípusban volt Sowter trafó egyszer, aztán itthon találtak jobbat. Az infó közeli forrásból származik. A magyar trafónak szélesebb az átvitele, gondolom nem 20-tól 20-ig megy, és szebb a hangja.

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5105

Hozzászólás Szerző: pärt »

bigkópé írta:
2022.06.26., vas. 13:20

Köszönöm. Ilyen az itteni hifi társadalom elitje. Minden újra, amit nem ők találtak ki rácsapnak mint tyúk arra a bizonyosra. Itt is a "törzs közönség" ugrott mint a nyúl. Igaz kifogásokkal, de az nem számít. Ivor Tiefenbrun mondta vala: mindegy mit írnak az LP12-ről, csak írjanak. :napsut:
Ne reagáld túl. :rolleyes: Ez egy fórum, az elitet máshol keresd. (Egyébként kik a hifi társadalom elitje? Szerintem aki oda tartozónak vallja magát, azt érdemes nagy ívben kerülni.) A törzsközönség meg már csak olyan, hogy ugrik, mint a tyúk vagy a nyúl - attól függően, hogy mi esett le. Hidd el, semmilyen szinten nem akarjuk és nem is tudjuk befolyásolni a termék sorsát, de mondhatunk róla megalapozott és megalapozatlan véleményeket.

bigkópé
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Kellnerművek írta:
2022.06.26., vas. 09:04
bigkópé írta:
2022.06.23., csüt. 11:37
Valaki Ismeri ezt az erősítőt? Nekem nagyon tetszik. Gondolkodom rajta, hogy ilyet vegyek. Máshol azt írták róla, hogy egy öreg hifista szaki, meg egy, korábban az űrtechnikával foglalkozó mérnök tervezte.
https://www.youtube.com/watch?v=8oG94T3GQGE
Frissen jegyzett kolléga feltesz egy ártatlan kérdést.
Jó szokásunkhoz híven mindenkinek van véleménye róla, amit nem is rejt véka alá, generál 3 nap alatt több, mint 60 hozzászólást,sok új video megtekintést, csak ketten vallják be a deresen, hogy ők a Ludas Matyi, azaz bármi lövésük is van a termékről. Mindenki megmutatja a foga fehérjét, pro és kontra, vérmérséklete szerint.
Most már több százan ismerik , több ezren olvassák a potenciális vevőjelöltek közül. Így is be lehet dobni valamit a köztudatba.
Jobb, mint a lap tetején levő hirdetések.
Ügyes, nagyon ügyes ! bravo.gif
Köszönöm. Ilyen az itteni hifi társadalom elitje. Minden újra, amit nem ők találtak ki rácsapnak mint tyúk arra a bizonyosra. Itt is a "törzs közönség" ugrott mint a nyúl. Igaz kifogásokkal, de az nem számít. Ivor Tiefenbrun mondta vala: mindegy mit írnak az LP12-ről, csak írjanak. :napsut:

bigkópé
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Tctronic írta:
2022.06.26., vas. 11:42
A Dr úr felelős akreditált közbeszerzési tanácsadó revén is lát fantáziát a high- end audióban . Fura hogy a céget csak weblapon szereplő három bemutató után jegyezték be.
Óvatosságból. Ha nincs érdeklődés, akkor nincs cég sem. Egyik kis gyártó sem hülye, hogy egy új termékre csak úgy blindre bejegyezzen egy céget. A prototípusok legyártása után bemutató, majd ha az érdeklődés pozitív, akkor cég grundolás. Én is így csinálnám.

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2753

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

A Dr úr felelős akreditált közbeszerzési tanácsadó revén is lát fantáziát a high- end audióban . Fura hogy a céget csak weblapon szereplő három bemutató után jegyezték be.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”