Javíts ki, ha rosszúl, de én ebből azt olvasom ki, hogy aki az ebbe a bizonyos ársávba besorolható lemezjátszóval elégedetten/boldogan hallgat zenét, az sajnos tévúton jár.Ear írta: ↑2022.06.16., csüt. 08:59Nincs itt lesajnálás. Elégedett is voltam velük, amikor az enyémek voltak, többé-kevésbé. De az akkor volt, most meg 2022 van, és ami akkor jó volt, és ajánlható, az ma már legtöbbször műszakilag elfáradt, elérhetetlen pótalkatrész ellátással rendelkező, hangzásban sem kiemelkedő, ár-érték arányban nehezen magyarázható cuccok. Ahogy írtam is, aki a hangulat kedvéért nagynéha feltenne egy lemezt, annak én azt mondom, hogy maradjon a NAD szinten. Aki meg komolyabban akar velük foglalkozni, annak meg szerintem mélyebben bele kell néznie a pénztárcába, mert ez a 2-300 000-es kategória, pláne itthon, nagyon kiürült.zoli73 írta: ↑2022.06.15., szer. 15:21Akkor nem értem mi végből ez a lesajnálas. Ne mond már, hogy amikor együtt éltél velük, egyikkel sem voltál elégedett? Mindegyikben csak az ugródeszkát láttad, és így utólag sem emlékszel rájuk jó szájízzel?
És ezek szerint ebből a kategóriából egyet sem tartasz érdemesnek arra, hogy ajánld egy olyan kezdőnek, akinek maximum ez a kategória elérhető?
A lemezjátszózás sajnos drága mulatság lett, elég csak az alapanyagot, a lemezek árait nézni. Olyan, mint a veterán autózás. Ha igazán élvezni akarod, megbízható autót, amivel biztosan el tudsz jutni az uticélig, akkor, élvezni a társaságot, a találkozókat, a versenyeket és nem csak szerelőtől szerelőig kóvályogni vele, meg feküdni az út szélén alatta, hogy valahogy összekendácsold, akkor az pénzbe kerül. Egyre több pénzbe.
Igen, a lemezjátszózás ma már nagyon költséges, de aki nem tud sok százezres, milliós összeget rákölteni, az akkor felejtse is el?
Igen, mindennél van feljebb, szerencsémre már én sem ebben a "ligában focizom", de ettől még ezen kategória képviselőit nem tartom minőségi zenehallgatásra alkalmatlannak, még ha 2022-őt írunk is.