erre gondolsz:..cannonball írta: ↑2022.05.19., csüt. 10:58A másik gond, hogy amíg nem tudod merre kellene ugrani, ne ugorj. Ha vmi tetszik, vagy a tesztek jókat írtak róla, ne hidd el! Csak azt hidd, amit otthon hallasz a saját rendszeredben. Tehát ha felkerül valami, ami érdekes lehet vidd haza letét ellenében kipróbálásra, illetve ha van rá lehetőséged (pénzed) megrendeled a neten újonnan, aztán van 14 napod elállni a szerződéstől...
Nem kell ettől félni, én 2 céggel is megcsináltam, meg sem kérdezik, miért nem kell. Újra csomagolva eladják ugyanannyiért.
Én most több hetes cserélgetésen vagyok túl (főleg erősítők, mert azt hittem ott a baj), aztán miután látom a rendszer hibáit, illetve az összeget, amiért valamivel jobbá lehetne tenni a hangzást, elégedetten hallgatom azt ami van.
A Cambridge cxn v2 alapvetően egy nagyon jól kezelhető darab, egyedül -amit a teszt is írt róla- a magas tartományban lévő kisebb felbontás lehet zavaró, engem ez csak kis hangerőn zavar cserében nagy hangerőn sem fárasztó a hangja hosszabb távon sem. Sztereo tere parádés, hangja nem karcos, nem rideg, megvan minden, ami kell. Viszont pofátlanság, hogy egyik napról a másikra 100 ezerrel felment az ára úgy, hogy eddig is 30 %-al magasabb volt, mint délkeleti szomszédainknál.
https://www.avstore.ro/dac-uri/cambridge-audio-cxn-v2/
milyen garanciát ad a CA?...van általános EU ? ...ha igen,még akkor is macerás lehet az ügyintézés esetleg,és az ördög nem alszik...