Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Vinyl - amit hallgatunk

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 651

Re: Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

dixie-chicken írta:
2022.01.27., csüt. 19:02
má csak azé is....2LP/45 RPM változat...kiderül,hogy ikonikus rock felvétel,gyakorlatilag "konyhaasztalon készült" ;peace;

https://www.stereophile.com/content/rec ... xe-edition

"They hand-carried a 3M M23 8-track tape recorder, a Langevin 14-input solid state console, JBL 4310 monitor speakers, monitor amps, and a pile of microphones to the Doors Workshop, located around the corner from the Elektra Records studio. The band recorded in their 15' × 30' rehearsal space, using a closet and bathroom as isolation booths when needed. Their manager's upstairs office was the control room.

Session photos published in the booklet show Morrison standing between Ray Manzarek's large array of keyboard instruments and guitarist Robby Krieger. Rhythm guitarist Marc Benno (brought in on Botnick's recommendation) sat in the back corner, bassist Jerry Scheff (on break from Elvis Presley's touring band) set up along the back wall, and drummer John Densmore sat opposite Morrison, surrounded by sound baffles. Morrison's vocal and harmonica mike was connected both to the recording console and to a Fender guitar amp that served as his PA system in the room. No one wore headphones. This simple setup in a small space led to a powerful and fully connected sound, the band looking at and hearing each other, locked in and rocking.

Rooted in blues structures and simple arrangements, the album was recorded over six days, mostly live to tape, beginning November 30, 1970. It was mixed at Poppi Studios in L.A. in early February 1971 and released April 19. Morrison died July 3."
És így is sikerült "felrántani" a kedvenc(ebb) Doors LP-met, ilyen spártai körülmények/eszközök közepette... ;peace;
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2753

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

má csak azé is....2LP/45 RPM változat...kiderül,hogy ikonikus rock felvétel,gyakorlatilag "konyhaasztalon készült" ;peace;

https://www.stereophile.com/content/rec ... xe-edition

"They hand-carried a 3M M23 8-track tape recorder, a Langevin 14-input solid state console, JBL 4310 monitor speakers, monitor amps, and a pile of microphones to the Doors Workshop, located around the corner from the Elektra Records studio. The band recorded in their 15' × 30' rehearsal space, using a closet and bathroom as isolation booths when needed. Their manager's upstairs office was the control room.

Session photos published in the booklet show Morrison standing between Ray Manzarek's large array of keyboard instruments and guitarist Robby Krieger. Rhythm guitarist Marc Benno (brought in on Botnick's recommendation) sat in the back corner, bassist Jerry Scheff (on break from Elvis Presley's touring band) set up along the back wall, and drummer John Densmore sat opposite Morrison, surrounded by sound baffles. Morrison's vocal and harmonica mike was connected both to the recording console and to a Fender guitar amp that served as his PA system in the room. No one wore headphones. This simple setup in a small space led to a powerful and fully connected sound, the band looking at and hearing each other, locked in and rocking.

Rooted in blues structures and simple arrangements, the album was recorded over six days, mostly live to tape, beginning November 30, 1970. It was mixed at Poppi Studios in L.A. in early February 1971 and released April 19. Morrison died July 3."
Csatolmányok
IMG_4654.JPG
IMG_4654.JPG (155.18 KiB) Megtekintve 2233 alkalommal
IMG_4653.JPG
IMG_4653.JPG (149.6 KiB) Megtekintve 2233 alkalommal
IMG_4652.JPG
IMG_4652.JPG (195.57 KiB) Megtekintve 2233 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
2022.01.16., vas. 14:33
dixie-chicken írta:
2022.01.16., vas. 13:31

Nem vitatom,valóban jól zenélnek...sokszor elgondokodom hogy idősebb sztárzenészeknél,jogunk van e elvárni egy olyan felvételt mint amit 40-50 éve csináltak,amikor bevésték magukat tudatunkba/zeneiparba,tele energiával,vehemenciával...ma sem tudom erre a kérdésre megadni a helyes választ...annak igazán örülök hogy E.C.velünk van :tutiok: ,egy pár éve rémisztő képsorozatok keringtek az interneten,lánya tologatta vlmilyen reptéren,baseball sapkában,letörve üldögélt egy kerekesszékben + anti waxxer...

:smile49:
Ez így van szerintem is. Mármint, hogy nem lehet elvárni a régi stílust és színvonalat.
Nagy kedvencem a Depeche Mode. De a mostani, mondjuk az utóbbi 10 év termését tőlük nem tudom meghallgatni sem, nemhogy szeretni.
Ettől még nekem továbbra is ők a No.1.
vagyis,keresed/keresnéd a régi DP-ét,magad is :D ...ezen E.C.ugyanazon sikon mozog,mint az előadó vagy 35-40 éve,egy kis blues,egy kis laidback rock,és ezeknek a keveréke.....én egy kis vehemenciát hiányolok,a la Cream "Royal Albert Hall 2005" sorozata,vagy Zeppelin "Celebration Day"..ott sem 20 evesek zenéltek :D ...no de lényegtelen,lényeg a felhasználó legyen elégedett :guitar:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3333
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

trane írta:
2022.01.16., vas. 13:39
nemá' Petya :ohnoohnoohno: , hagy' döntse már el ő... :yingyang:
Aztán viselje férfiasan a következményeit: pá, pá Djokovic

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3782

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

dixie-chicken írta:

Nem vitatom,valóban jól zenélnek...sokszor elgondokodom hogy idősebb sztárzenészeknél,jogunk van e elvárni egy olyan felvételt mint amit 40-50 éve csináltak,amikor bevésték magukat tudatunkba/zeneiparba,tele energiával,vehemenciával...ma sem tudom erre a kérdésre megadni a helyes választ...annak igazán örülök hogy E.C.velünk van :tutiok: ,egy pár éve rémisztő képsorozatok keringtek az interneten,lánya tologatta vlmilyen reptéren,baseball sapkában,letörve üldögélt egy kerekesszékben + anti waxxer...

Ez így van szerintem is. Mármint, hogy nem lehet elvárni a régi stílust és színvonalat.
Nagy kedvencem a Depeche Mode. De a mostani, mondjuk az utóbbi 10 év termését tőlük nem tudom meghallgatni sem, nemhogy szeretni.
Ettől még nekem továbbra is ők a No.1.
Csak a Marantz! :-D

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2022.01.16., vas. 13:49
dixie-chicken írta:
O_S írta:
2022.01.16., vas. 12:54

Valóban lágyabb a hangzás és az előadás sem pörgős, de itt idős emberek zenélnek , szerintem nagyon jól. A fiatalkori lemezekkel nem tisztességes összehasonlítani.
nem vitatom,valóban jól zenélnek...sokszor elgondokodom hogy idősebb sztárzenészeknél,jogunk van e elvárni egy olyan felvételt mint amit 40-50 éve csináltak,amikor bevésték magukat tudatunkba/zeneiparba,tele energiával,vehemenciával...ma sem tudom erre a kérdésre megadni a helyes választ...annak igazán örülök hogy E.C.velünk van :tutiok: ,egy pár éve rémisztő képsorozatok keringtek az interneten,lánya tologatta vlmilyen reptéren,baseball sapkában,letörve üldögélt egy kerekesszékben + anti waxxer...

Szerintem nincs jogunk elvárni, hogy ugyanúgy zenéljenek, mint a hőskorban. Minden, mindenki változik, formálódik a kor előrehaladtával, miért pont Ők lennének kivételek. Konkrétan én Clapton minden korszakát szívesen hallgatom.
Nem tudom ki, hogy van vele, de ezt a változást, formálódást magamon is tapasztalom.
A hifi-s/zenehallgatós pályafutásom kezdete óta, jelentősen változott, átalakult a zenei ízlésem, zenehallgatási szokásaim.
ez mind igaz..érdemes a YT-bon végignézni "Live At Daryl's House" sorozatokat..

https://www.youtube.com/watch?v=YQmuibsXoDM

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
2022.01.16., vas. 13:52
dixie-chicken írta:
2022.01.16., vas. 13:47
trane írta:

persze,szive joga,tiszteletben tartom,...csak van egy + kockázati tényező ebben az esetben...elment egy pár nagy zenész ez végett,volt akinek nem volt megadva az opció az oltásra,mert nem voltak még elérhetők a vakcinák,és van olyan,akinél megvolt az opció,de nem élt vele,aztán család,gyerek(ek) maradtak árván... sad.gif
nem szeretnék ezen a fórumon a témába jobban belemászni, de ha körültekintően olvasol, főként a nem-magyar nyelvű és nem mainstream sajtóban, minimum annyi kontra van erre, mint pro - nem beszélve a személyes és baráti/ismerősi körök-beni személyes élményekről :yingyang: . szóval másokat ne minősítsünk :ohnoohnoohno:
csak a kockázati tényézőre gondoltam (számára) ;)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára dixie-chicken 2022.01.16., vas. 14:17-kor.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3301

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

dixie-chicken írta:
O_S írta:

sztem egy kicsit túltolták a mélytartományt,igaz Tidal/hifi/AQ Dragonfly Red-n hallgatom csak,annak van egy hasonló hajlama,de nem ilyen mértékben...finom,filigrán hangja végett,van egy olyan érzésem-bár ne lenne/legyen igazam,fuj,fuj,fuj,hogy agyvérzésig fogják játszani a számokat pár highendshown...a Cream,Blind Faith,Derek & Dominos,Bluesbreakers stb rajongógárdánál "Slowhand" ezen felvétele,nem fog szerepelni a top 5-ben...

Valóban lágyabb a hangzás és az előadás sem pörgős, de itt idős emberek zenélnek , szerintem nagyon jól. A fiatalkori lemezekkel nem tisztességes összehasonlítani.
nem vitatom,valóban jól zenélnek...sokszor elgondokodom hogy idősebb sztárzenészeknél,jogunk van e elvárni egy olyan felvételt mint amit 40-50 éve csináltak,amikor bevésték magukat tudatunkba/zeneiparba,tele energiával,vehemenciával...ma sem tudom erre a kérdésre megadni a helyes választ...annak igazán örülök hogy E.C.velünk van :tutiok: ,egy pár éve rémisztő képsorozatok keringtek az interneten,lánya tologatta vlmilyen reptéren,baseball sapkában,letörve üldögélt egy kerekesszékben + anti waxxer...

Szerintem nincs jogunk elvárni, hogy ugyanúgy zenéljenek, mint a hőskorban. Minden, mindenki változik, formálódik a kor előrehaladtával, miért pont Ők lennének kivételek. Konkrétan én Clapton minden korszakát szívesen hallgatom.
Nem tudom ki, hogy van vele, de ezt a változást, formálódást magamon is tapasztalom.
A hifi-s/zenehallgatós pályafutásom kezdete óta, jelentősen változott, átalakult a zenei ízlésem, zenehallgatási szokásaim.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
dixie-chicken írta:
... + anti waxxer...
persze,szive joga,tiszteletben tartom,...csak van egy + kockázati tényező ebben az esetben...elment egy pár nagy zenész ez végett,volt akinek nem volt megadva az opció az oltásra,mert nem voltak még elérhetők a vakcinák,és van olyan,akinél megvolt az opció,de nem élt vele,aztán család,gyerek(ek) maradtak árván... sad.gif

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

O_S írta:

sztem egy kicsit túltolták a mélytartományt,igaz Tidal/hifi/AQ Dragonfly Red-n hallgatom csak,annak van egy hasonló hajlama,de nem ilyen mértékben...finom,filigrán hangja végett,van egy olyan érzésem-bár ne lenne/legyen igazam,fuj,fuj,fuj,hogy agyvérzésig fogják játszani a számokat pár highendshown...a Cream,Blind Faith,Derek & Dominos,Bluesbreakers stb rajongógárdánál "Slowhand" ezen felvétele,nem fog szerepelni a top 5-ben...

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 162

Hozzászólás Szerző: O_S »

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

tonee73 írta:
2022.01.16., vas. 10:54
O_S írta:
2022.01.16., vas. 10:41
Közte 30 év:

Meglepően jól szól az új lemez. Végre a mély hangokat is megtartották.
Bár én a Lady in the Balcony-t nem hallottam (és az Unplugged-ot is csak cd-ről tolom) ennek ellenére semmi bajom az Unplugged-al, van annyi mély amennyi kell.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6526

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

O_S írta:
2022.01.16., vas. 10:41
Közte 30 év:

Bár én a Lady in the Balcony-t nem hallottam (és az Unplugged-ot is csak cd-ről tolom) ennek ellenére semmi bajom az Unplugged-al, van annyi mély amennyi kell.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Közte 30 év:
clapton30ev.jpg
clapton30ev.jpg (153.09 KiB) Megtekintve 1787 alkalommal

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6239

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Nálam pedig ezek az újak... - lásd mellékelt kép.
Pár nappal korábban vettem őket, de csak ma értem rá meghallgatni...
Egy 1951-es "legendás" egymikrofonos mono felvétel modern remaster-je (az ismét divatossá vált Abbey Road Studio-ban vágatott "half speed cut" mesterlemezről Németországban nyomva, és persze elég súlyos áron vesztegetve), és egy 2021-es digitális Yes-album Dupla-LP + duplaCD kiadása.
Talán a közeljövőben írni is fogok róluk bővebben, egyelőre annyit, hogy a "Living Presence" sorozat híres első darabjának reissue-ja elég tisztességes munka, élvezhetőnek és a sorozat nevéhez akár méltónak is mondható (de azért igencsak túlárazott), a Yes-album viszont határozottan jobban szól CD-ről - nálam. És tegyük hozzá: az én rendszerem igencsak szerény (ld. aláírásom első sora), szóval ennek megfelelően kell súlyozni a véleményemet.
Csatolmányok
E997339E-728B-4BDC-A8CA-0195B1660209_1_201_a.jpeg
E997339E-728B-4BDC-A8CA-0195B1660209_1_201_a.jpeg (3.42 MiB) Megtekintve 1831 alkalommal
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2812

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

Sajnos keveset hallgatok hanglemezt, az utolsó lemezt (4es szett) a Jézuska hozta.

20220108_192734.jpg
20220108_192734.jpg (854.14 KiB) Megtekintve 1873 alkalommal
20220108_192536.jpg
20220108_192536.jpg (1.61 MiB) Megtekintve 1873 alkalommal
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3301

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Ha már tegnap megint Budapestre vitt az utam, és most volt egy kis időm is, hát csak be kellett ugorjak az egyik útba eső lemezboltba!
Néhány jó lemezzel megint gazdagodott a gyűjtemény.
Most éppen ez forog az új szerzemények közül:
Csatolmányok
20220108_190845.jpg
20220108_190845.jpg (1.86 MiB) Megtekintve 1830 alkalommal
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

kapitális harcsa akadt ma a horgomra,egy használt lemezboltban,baráti áron... ;peace; ilyesmivel kell zárni egy horgászidényt ;peace;
Csatolmányok
IMG_4644.JPG
IMG_4644.JPG (170.93 KiB) Megtekintve 1907 alkalommal
IMG_4646.JPG
IMG_4646.JPG (141.4 KiB) Megtekintve 1907 alkalommal
IMG_4647.JPG
IMG_4647.JPG (175.86 KiB) Megtekintve 1907 alkalommal
IMG_4648.JPG
IMG_4648.JPG (167.13 KiB) Megtekintve 1907 alkalommal

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2657

Hozzászólás Szerző: supravox »

IMG-6e673a262e649e9e2fbd194e64e3f019-V.jpg
IMG-6e673a262e649e9e2fbd194e64e3f019-V.jpg (6.69 MiB) Megtekintve 1966 alkalommal
Ma èrkezett
Portico Quartett..
Ez szól mint àllat :music1:
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

elhoztam a "Tattoo You"-t is (10000/MM),szinten half speed remaster+zenei anyag,de az valahogy nem lelkesit...
nos,nekifutottam,még 1x a Tattoo You-nak,megvan,mért nem lelkesit :angry: :pontosabb,precizebb mélytartomány-ez tök rendben van,a felső tartományt is kicsit kitolták (prezens?),penge élesek a gitárhangok,és innét az egész középtartomány energiaveszteségben szenved :smile30: :smile51: ...Jagger kisebb "tüdővel" énekel,és Richards+Wood,mini gitárokon játszanak... 36_1_10.gif

ami menti a helyzetet a második lemez "lost & found" zenei anyag,9 szám....

Csatolmányok
IMG_4642.JPG
IMG_4642.JPG (205.24 KiB) Megtekintve 2014 alkalommal
IMG_4641.JPG
IMG_4641.JPG (176.02 KiB) Megtekintve 2014 alkalommal

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

frenki485 írta:
2021.12.02., csüt. 17:43
dixie-chicken írta:
2021.12.02., csüt. 17:28
Rolling Stones "Goats head soup"...2LP,half speed,remaster...jó sikerült "újrakeverés" + pár alternativ verzó,ismeretlen,nem kiadott számok "Scralet" /Jimmy Page...Stones fánok részére,kötelező olvasmány...hús vére zene,talán az utolsó RS felvétel (jó itt van még az "It's only rock n roll,but i like it") ahol még mint igazi "banda" megvoltak..."Hide your love",ahol Jagger zongorázik,még ma is top 5.. :guitar: :smile54:
Szeretem a Stonest, megvan minden vinylen, ebből is az eredeti.
Itt a 2. LP-n vannak az extrák?
Ezek szerint érdemes megvenni.. ha nem titok, hol és mennyiért sikerült?
9000 pénz,MM... a képen látható az extra anyag...kicsit elfogult vagyok a "Goats head soup"-al,szentimentális kötödések...van régi,eredti változatom is (UK)...elhoztam a "Tattoo You"-t is (10000/MM),szinten half speed remaster+zenei anyag,de az valahogy nem lelkesit...
Csatolmányok
IMG_4639.JPG
IMG_4639.JPG (180.09 KiB) Megtekintve 2025 alkalommal

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 651

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

dixie-chicken írta:
2021.12.02., csüt. 17:28
Rolling Stones "Goats head soup"...2LP,half speed,remaster...jó sikerült "újrakeverés" + pár alternativ verzó,ismeretlen,nem kiadott számok "Scralet" /Jimmy Page...Stones fánok részére,kötelező olvasmány...hús vére zene,talán az utolsó RS felvétel (jó itt van még az "It's only rock n roll,but i like it") ahol még mint igazi "banda" megvoltak..."Hide your love",ahol Jagger zongorázik,még ma is top 5.. :guitar: :smile54:
Szeretem a Stonest, megvan minden vinylen, ebből is az eredeti.
Itt a 2. LP-n vannak az extrák?
Ezek szerint érdemes megvenni.. ha nem titok, hol és mennyiért sikerült?
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Csatolmányok
IMG_4637.JPG
IMG_4637.JPG (142.81 KiB) Megtekintve 2023 alkalommal
IMG_4633.JPG
IMG_4633.JPG (179.95 KiB) Megtekintve 2023 alkalommal
IMG_4632.JPG
IMG_4632.JPG (149.92 KiB) Megtekintve 2023 alkalommal

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Egy darab történelem Speakers Corner Records ismétlésében. Minőségi kiadvány, Gould kedvelőinek erősen ajánlott.
Nekem eddig csak CD-n voltak meg ezek a felvételek, ráadásul a CD gyártás elég sötét időszakából, LP-ről egy új élmény.
gould.jpg
gould.jpg (37.18 KiB) Megtekintve 2009 alkalommal

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Rotox írta:
2021.11.06., szomb. 13:59
Egy kis nosztalgia. (Cables, köszi az infót! :smile53:)
Egy jó szándékú megjegyzés: annak tudatában vegyétek, hogy a hangminőség borzalmas (természetesen).
Taurus lemezre vonatkozik, az idézetből nem látszik.

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”