Portico Quartett..
Ez szól mint àllat

nos,nekifutottam,még 1x a Tattoo You-nak,megvan,mért nem lelkesitelhoztam a "Tattoo You"-t is (10000/MM),szinten half speed remaster+zenei anyag,de az valahogy nem lelkesit...
9000 pénz,MM... a képen látható az extra anyag...kicsit elfogult vagyok a "Goats head soup"-al,szentimentális kötödések...van régi,eredti változatom is (UK)...elhoztam a "Tattoo You"-t is (10000/MM),szinten half speed remaster+zenei anyag,de az valahogy nem lelkesit...frenki485 írta: ↑2021.12.02., csüt. 17:43Szeretem a Stonest, megvan minden vinylen, ebből is az eredeti.dixie-chicken írta: ↑2021.12.02., csüt. 17:28Rolling Stones "Goats head soup"...2LP,half speed,remaster...jó sikerült "újrakeverés" + pár alternativ verzó,ismeretlen,nem kiadott számok "Scralet" /Jimmy Page...Stones fánok részére,kötelező olvasmány...hús vére zene,talán az utolsó RS felvétel (jó itt van még az "It's only rock n roll,but i like it") ahol még mint igazi "banda" megvoltak..."Hide your love",ahol Jagger zongorázik,még ma is top 5..![]()
![]()
Itt a 2. LP-n vannak az extrák?
Ezek szerint érdemes megvenni.. ha nem titok, hol és mennyiért sikerült?
Szeretem a Stonest, megvan minden vinylen, ebből is az eredeti.dixie-chicken írta: ↑2021.12.02., csüt. 17:28Rolling Stones "Goats head soup"...2LP,half speed,remaster...jó sikerült "újrakeverés" + pár alternativ verzó,ismeretlen,nem kiadott számok "Scralet" /Jimmy Page...Stones fánok részére,kötelező olvasmány...hús vére zene,talán az utolsó RS felvétel (jó itt van még az "It's only rock n roll,but i like it") ahol még mint igazi "banda" megvoltak..."Hide your love",ahol Jagger zongorázik,még ma is top 5..![]()
![]()
nah,ezért érdemes volt már ma kinézni,benne van az idei top 3 beszerzéseim listáján...Pharoah Sanders "Pharoah"
frenki485 írta: ↑2021.08.01., vas. 11:49Megvan talán?kowalsky írta: ↑2021.08.01., vas. 07:53Igen, a Record Store Day jó alkalom különlegességek vásárlására.
Személyes kedvencem a Led Zeppelin "Vinyl Road Case" kiadványa.
Nézd meg a képeket a Disogs-on. (És olvasd el kommenteket is a lap alján.)
https://www.discogs.com/Led-Zeppelin-Le ... se/5882431
frenki485 írta: ↑2021.08.01., vas. 11:49kowalsky írta: ↑2021.08.01., vas. 07:53A Complete Road Case materiálisan nincs meg, de a digitalizált változata FLAC 24-bit/96kHz formátumban megvan.
jazzman63 és vinylhound közösen vásárolták meg, a transzfert vinylhound készítette. (Ha ezek a nevek mondanak valamit...)
Abszolút professzionális transzfer, a HDTracks-en sem találsz ilyet.
A rig:
VPI HM 16.5 Record Cleaning Machine
Zerostat Anti-Static Pistol
Technics SL-1210 MKII Turntable
Origin Live OL1 fully modified tone arm (Rega RB250)
Denon DL-301 MKII Cartridge
Denon AU-300LC Step Up Transformer
Custom built, all tube phono stage
Creative 0404 USB @ 24 bit / 192khz
WaveLab for recording software
JBL LSR series studio monitors / subwoofer for playback listening
iZotope RX Advanced for any cleaning needed (all done manually)
iZotope RX Advanced for re-sampling to 24/96 & 16/44
Trader’s Little Helper for SBE correction
mp3tag for tagging & re-naming files
Adobe Photoshop for scans
Ha akarod, megoszthatom Veled.
Ha kell neked, kérlek, privátban folytassuk.
Megvan talán?kowalsky írta: ↑2021.08.01., vas. 07:53Igen, a Record Store Day jó alkalom különlegességek vásárlására.
szép kis Zepp "utazótáska" box setkowalsky írta: ↑2021.08.01., vas. 07:53Igen, a Record Store Day jó alkalom különlegességek vásárlására.
Igen, a Record Store Day jó alkalom különlegességek vásárlására.
Record Store Day 2021.07.17. C,S,N & Y "Deja Vu"-Alternatesdixie-chicken írta: ↑2021.06.16., szer. 15:55C,S,N &Y "Deja Vu" 50th Anniversary...úgy voltam vele,hogy a 2 meglévő UK Ex/Ex példányhoz,ezt hozzá kell csapni...Rhino kiadás, 1xLP+4CD+booklet...alternativ változatok,demo felvételek gyüjteménye a kb 500 óra (!!) amit studióban töltöttek a banda tagjai a felvétel elkészitésénél
...zseniális...
![]()
igen a bakelitfutár,Media Markt pl visszatérit,az MG Records-nál meg csak levásárolható az értéke (!)...pl a bakelitfutárnál,megrendelésleadásnál,megjegyzésben lehet kérni "minőségellenőrzést"...ez sem zár ki mindent,de mégis van vlmi...Aszpirin írta: ↑2021.07.01., csüt. 20:43Sajnos tényleg nagyon kell figyelni, és még úgy is bosszantóan sok selejtbe bele lehet szaladni, a magas ár és az amerikai nyomás sem jelent ebből a szempontból sokat. Volt már olyan, hogy megvettem egy több mint tízezer forintos (amúgy rendkívül jó hangú) lemezt, otthon derült ki, hogy buborékos, visszavittem, és a boltban meg az derült ki, hogy kb a teljes széria buborékos, úgy a hatodik kibontott lemez volt elviselhető (abban is volt buborék, de csak a lemezcímke közelében, ahol nincs már zene…). A bakelitfutár pl. fel is hívja a figyelmet a honlapján, hogyShimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 13:36Azért ez már több mint gáz,és szinte értelmét is veszti így az új kiadású lp-ék gyűjtése a sok selejt miatt.dixie-chicken írta: ↑2021.07.01., csüt. 13:11
nem tudom követni a dolgokat velük kapcsolatban már magam sem...sajnos a Fillmore West '69 (5LP) ment vissza,marad csak a CD változata
... második esetem a Rhino kiadóval mostanság,az első C,S,N&Y "Deja Vu" 50th Anniversary (1LP+4CD),ahol préselési gondok merültek fel az LP-nél...szerencsémre a "Deja Vu"-t,sikerült lerendeznem a kereskedővel,és hálás köszönet érte (bakelitfutár.hu) hogy végignézték a készleteiket,és mint kiderült,a raktárkészletük nagyobb részét (!!!) visszaküldték,mert hibásak voltak a példányok
...
![]()
Nem hiszem el egyépként hogy nincs ott a gyártás során egy emberke,aki ellenőrzi azt hogy milyen állapotban is esnek le a gépről a lemezek.
Elkeserítő, de ez van.Minőségi hibás termék esetében a termékazonos cserét nem javasoljuk, ugyanis a termék valószínűleg nyomáshibás és az egész sorozat hibásan lett nyomva. Így a termékazonos csere is valószínűleg egy újabb hibás terméket eredményezne. Ebben az esetben a termék árát visszatérítjük!
Sajnos tényleg nagyon kell figyelni, és még úgy is bosszantóan sok selejtbe bele lehet szaladni, a magas ár és az amerikai nyomás sem jelent ebből a szempontból sokat. Volt már olyan, hogy megvettem egy több mint tízezer forintos (amúgy rendkívül jó hangú) lemezt, otthon derült ki, hogy buborékos, visszavittem, és a boltban meg az derült ki, hogy kb a teljes széria buborékos, úgy a hatodik kibontott lemez volt elviselhető (abban is volt buborék, de csak a lemezcímke közelében, ahol nincs már zene…). A bakelitfutár pl. fel is hívja a figyelmet a honlapján, hogyShimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 13:36Azért ez már több mint gáz,és szinte értelmét is veszti így az új kiadású lp-ék gyűjtése a sok selejt miatt.dixie-chicken írta: ↑2021.07.01., csüt. 13:11
nem tudom követni a dolgokat velük kapcsolatban már magam sem...sajnos a Fillmore West '69 (5LP) ment vissza,marad csak a CD változata
... második esetem a Rhino kiadóval mostanság,az első C,S,N&Y "Deja Vu" 50th Anniversary (1LP+4CD),ahol préselési gondok merültek fel az LP-nél...szerencsémre a "Deja Vu"-t,sikerült lerendeznem a kereskedővel,és hálás köszönet érte (bakelitfutár.hu) hogy végignézték a készleteiket,és mint kiderült,a raktárkészletük nagyobb részét (!!!) visszaküldték,mert hibásak voltak a példányok
...
![]()
Nem hiszem el egyépként hogy nincs ott a gyártás során egy emberke,aki ellenőrzi azt hogy milyen állapotban is esnek le a gépről a lemezek.![]()
Elkeserítő, de ez van.Minőségi hibás termék esetében a termékazonos cserét nem javasoljuk, ugyanis a termék valószínűleg nyomáshibás és az egész sorozat hibásan lett nyomva. Így a termékazonos csere is valószínűleg egy újabb hibás terméket eredményezne. Ebben az esetben a termék árát visszatérítjük!
na ja,ez van,soha sem elégShimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 15:24Jó,persze,előfordul az ilyen,biztosan volt régebben is,csak éppen mostanában több ilyen jellegű panaszt hallani.Mondjuk lehet azért mert van már a mindent tudó és közlő net,régebben max a szomszédnak,ismerősnek panaszkodhattunk.dixie-chicken írta: ↑2021.07.01., csüt. 14:23szerencsére azért a többi kiadóval nem volt gondom,és a régebbi Rhino kiadványokkal sem..itt most 2 baki volt,pár hét elteltével...figyelni kell,és megbizható helyeken kell vásárolni,ahol van normális támogatás,és fel vannak készülve az ilyen esetekre,és tudnak-hajlandóak is segiteni..![]()
![]()
De említetted az mgrecords-ot,na tőlük én is sok kiadványt vettem anno igen kedvező áron.Most rájuk néztem kíváncsiságból,és hát igencsak bővült a kínálatuk mint lp,mint cd vonalon azóta.
Lehet rendelnem is kell valamit,mert a jó zenéből nincs olyan hogy elég már.![]()