Ha kinevetgélted magad az 1-k (a.gabriel írta: ↑2022.01.11., kedd 20:21Jókat nevettem, a várt beírásokon!
De, tényleg!!
Lehet folytatni tovább jó magyar szokás szerint az egészet, de ezzel legalább semerre sem jut tovább senki sem.
![]()
Az, hogy én hogy nevezem ezeket az anyagokat, igen oil-nak, de mondhattam volna kence-ficének is.
Viszont aki ezen a oil szón élvez, hat tegye azt!
Mindenesetre aki kipróbálta, és kezelt vele ezt-azt, az tudja milyen érzésre és tapintásra, ha az véletlenül az újaira kerül belőle, továbbá mindegyiknek van egy jellegzetes szaga-illata.
Én sokfélét próbáltam, és legalább rendelkezem ezeknek egy részével, nem úgy mint 1-k.
IMG_20220111_195932.jpg
A többi a fantáziára bízom.
Igen ilyen is van! És egyre több. Remek példa!Tctronic írta: ↑2022.01.11., kedd 19:24Erről az egészről a következő történet jut eszembe: Barátom nagymamája kiment a piacra és házi készítésű csigatésztát árult. Több vevője is volt, sokan visszatérők, mert szegény nénike otthon saját maga készítette a finom csigatésztát. Olyat vegyünk ne a bolti sz@rt. Közben meg a piac melletti legközelebbi boltban (akkor még volt) Plus-ban megvette, majd kiöntötte a zacskóból kis bögrékbe és sokszor annyiért eladta. Mindenki boldog volt![]()
Az olaj nem vezeti az áramot, inkább szigetel!
És a hígabb oil az csak hígend, a sűrűbb oil, az az igazi high end. Deoxitot használok, nincs benne semmi csoda, csak arra jó, amire gyártották.
Mivel ez nekem szól (mert én tettem a marketinges megjegyzést): megint valaki félreért, és felháborodik.
Fő, hogy kapni lehet…arzachel írta: ↑2022.01.09., vas. 16:44Jó kis kínai cucc....zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
mandi írta: ↑2022.01.10., hétf. 06:51Az hogy a te kábeledre alkalmas e azt nem tudom, de nálam teljesen szétbarmolta a hangot ez a folyadék, az eredmény = fedett ,folyós ,mosott,beteg hang.Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
Jobban jársz bármilyen filléres kontakt tisztítóval .
Az hogy a te kábeledre alkalmas e azt nem tudom, de nálam teljesen szétbarmolta a hangot ez a folyadék, az eredmény = fedett ,folyós ,mosott,beteg hang.Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
6 éve rendeltem külföldről, kb.30-35 euro volt. Fél évente tisztítok. A fele még megvan. Mivel a rendszert Naim All-in-One- ra cseréltem - jelentősen csökkent a csatlakozó száma. Szóval a maradék kitart még vagy 9 évig. Évi 2,5 eurót megér - még ha placebo is....
Köszönöm! Ez így már használható vélemény!gomolalaci írta: ↑2022.01.09., vas. 20:38Igen próbáltam. Egyszer vettem egy VanDenHul folyadékot, de NEKEM nem vált be. Szerintem mindegyik alapja a Kontakt de a marketing miatt sokan veszik a méregdrága löttyöket... Egyikre sincs szükségem. Néha megtörölgetem izopropillal a csatlakozókat. Olajozni a kertkaput szoktam, ha nyikorog.
Igen próbáltam. Egyszer vettem egy VanDenHul folyadékot, de NEKEM nem vált be. Szerintem mindegyik alapja a Kontakt de a marketing miatt sokan veszik a méregdrága löttyöket... Egyikre sincs szükségem. Néha megtörölgetem izopropillal a csatlakozókat. Olajozni a kertkaput szoktam, ha nyikorog.zoli73 írta: ↑2022.01.08., szomb. 22:12Próbáltad is, vagy csak véleményt mondasz?gomolalaci írta: ↑2022.01.08., szomb. 20:24Kígyóháj, varjúmáj.... Szerintem...Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
Jó kis kínai cucc....zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
Azt mondják, hogy:zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
Szó se róla! Ennek, ennyiért már minimum csodát kell tennie, bár ígéret van is rá...Aszpirin írta: ↑2022.01.09., vas. 15:38Wow, ez igen, "High end szintű folyadék" (nem semmi ám!), ami "nano méretű molekulákat tartalmaz" - érdekes dolgokat szülnek a marketingesek...zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
Wow, ez igen, "High end szintű folyadék" (nem semmi ám!), ami "nano méretű molekulákat tartalmaz" - csodás dolgokat szülnek a marketingesek...zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
Ez idehaza kapható? Mert én nem találtam, de ez nem jelenti azt, hogy tényleg nincs hazai forrás.