Én nem próbáltam az előbb leírtakat mind, csak a VdH-t és a Deoxit goldot, de ezenkívül viszont több más terméket is kipróbáltam, mindegyiknek pozitív hatása volt, de a legnagyobb hatása kétség kívül a Deoxit goldnak van, ezért aztán ennél maradtam. (kb. 15 éve). Amikor először bekenjük az összes csatlakozót, akkor nagyon fülbe mászó a változás, aki nem hiszi, az járjon utána, vagy hallgasson
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5262
Re: Kábelezzünk
A legfontosabb, hogy tisztítsuk meg a csatlakozókat, ez adja a hatás egyik felét. A kenés a hosszú távú egyenletes hangminőséget segíti elő, valamint nyugodtabb lesz tőle a hangzás más változás nélkül.
Én nem próbáltam az előbb leírtakat mind, csak a VdH-t és a Deoxit goldot, de ezenkívül viszont több más terméket is kipróbáltam, mindegyiknek pozitív hatása volt, de a legnagyobb hatása kétség kívül a Deoxit goldnak van, ezért aztán ennél maradtam. (kb. 15 éve). Amikor először bekenjük az összes csatlakozót, akkor nagyon fülbe mászó a változás, aki nem hiszi, az járjon utána, vagy hallgasson
amit akar...
A nanotechnológia, amelyre itt utalni próbálnak nem a méretekről, molekulákról szól a klasszikus értelemben, hanem arról a technikáról, amellyel 1-100nm mérettartományban praktikusan atomi szinten építkezve hoznak létre speciális tulajdonságokkal rendelkező, szabályos, kifinomult térszerkezetű struktúrákat, így ruházva fel azokat a természetben előforduló anyagokén túlmutató képességekkel, mint extrém szigetelőképesség, szilárdság, rugalmasság, stb.Aszpirin írta: ↑2022.01.11., kedd 18:06Nézzük csak: a "nano méretű" kifejezést tudomásom szerint 100 nm alatti méretre használják.
A "nano méretű molekulák"-nak így nem sok értelmét látom, mert pl. egy vízmolekula is nagyságrendekkel 100 nm alatti. Nyilvánvaló, hogy ezt a marketingesek találták ki, hogy elkápraztassanak, szerintem itt valóbjában óriásmolekulákról lehet szó, amik a szöveg szerint "kitöltik a lyukakat" (?). De persze megint lehet, hogy tévedek, és akkor mindenkitől elnézést. Csak valahogy eszembe jutottak az intelligens mosópor-molekulák, amelyek felkutatják a koszmolekulákat a ruha szálai között, és eltávolítják őket erőszakkal. Talán emlékszel még arra a reklámra.
Hogy ezek a közel sem olcsó technológiák ténylegesen mennyire kerülnek a hivatkozott audiofil kenceficékbe a címkéjükön túl, milyen hatásmechnizmussal fejtik hatásukat és mennyire is lehet áldásos valóban, nem tudom megítélni, mivel leragadtam a Deoxitnál.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Tessék az tapasztalataim.pärt írta: ↑2022.01.11., kedd 20:44Ha kinevetgélted magad az 1-k (a.gabriel írta: ↑2022.01.11., kedd 20:21Jókat nevettem, a várt beírásokon!
De, tényleg!!
Lehet folytatni tovább jó magyar szokás szerint az egészet, de ezzel legalább semerre sem jut tovább senki sem.
![]()
Az, hogy én hogy nevezem ezeket az anyagokat, igen oil-nak, de mondhattam volna kence-ficének is.
Viszont aki ezen a oil szón élvez, hat tegye azt!
Mindenesetre aki kipróbálta, és kezelt vele ezt-azt, az tudja milyen érzésre és tapintásra, ha az véletlenül az újaira kerül belőle, továbbá mindegyiknek van egy jellegzetes szaga-illata.
Én sokfélét próbáltam, és legalább rendelkezem ezeknek egy részével, nem úgy mint 1-k.
IMG_20220111_195932.jpg
A többi a fantáziára bízom.) jó magyar szokásán (
), olvasd újra a bejegyzéseidet, és keress bennük egyetlen releváns mondatot ezeknek az anyagoknak a használatával kapcsolatban. Másokéban találtam. Sokunkat érdekelne a Te véleményed is, de azért vedd figyelembe, hogy az is csak egy voks pro vagy kontra. Elmondásod és a csatolt fotód alapján többet is próbáltál, de talán ne várd el, hogy a fantáziánkra hagyatkozzunk a hatásukkal kapcsolatban.
No offense.![]()
A v.d.H The Solution egy nagyon jó ár/mennyiség arányú általam nevezett oil.
Inkább erősáramú csatlakozásokhoz használtam, de néha kis jelszinthez is.
Hangra gyakorolt hatása nem minden esetben azonnal hallható, csak egy kis idő elteltével.
Eléggé neutrális jellegű, se nem tesz hozzá, se nem vesz el a kiindulási pontból.
A v.d.H spary viszont önnön magában használva nem a kedvencem.
Egy kicsikét rideggé élettelenné tette a kezelt helyeken a hangot.
Furutech Nano oil, na ez már változtat.
A hatása teljes eléréséhez kb. 2-3 nap kell.
Szelidit, és folyékonnyá válik a hang, textúráltsága előjön a zenének, egy bizonyos értelembe élettel tölti meg.
Cardas,
nem sok tapasztalatom van vele, csak idegen rendszerben hallgattam előtte, és kezelés után.
Nekem nem jött be, megemeli a frekvencia sáv széleit, mondhatni színezi, nem erőteljesen, de mégis.
Ahogy a kábeleit hívták régen, egy hajlékony hangszínszabályzó.
Deoxit Gold
Egy nagyon egyszerű anyag, olcsónak mondható, könnyen beszerezhető oil.
Nem ad sokat, de ez sem vesz el jóformán semmit a kezeltek hangjából.
Ha értékelni kell ezeket, és nagyon jó ár/mennyiség és hang alapján, akkor a v.d.H The Solution, ha pedig a nem számít az ára, akkor meg a Furutech Nano a nyerő.
A felületek első tisztítása előtte szükséges, én kezdem gyógyszertári seb benzinnel, és utána izopropil alkohollal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára a.gabriel 2022.01.11., kedd 21:42-kor.
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1041
Évente egyszer, vagy nagyobb átvariálások után szvsz. érdemes lepucolni a csatlakozásokat alkohollal, majd Deoxit Golddal vagy hasonlóval kezelni a felületeket. Nagyon kis mennyiség kell hozzá a csodaszerből, ezért baromi sokáig elegendő még a legkisebb 2ml-es kiszerelés is. Egyébként tényleg drága. Én az első lockdown alatt kaptam rá
, inkább "terápiás" program volt. A jótékony hatását észre lehet venni, de csodát ez sem csinál. Egy ilyen karbantartás alkalmával egyébként a nyitott, lyukacsos készülékházakból a port is ki lehet űzni. Nem kell megvárni amíg a porcicák nagyon meghíznak 
) jó magyar szokásán (
), olvasd újra a bejegyzéseidet, és keress bennük egyetlen releváns mondatot ezeknek az anyagoknak a használatával kapcsolatban. Másokéban találtam. Sokunkat érdekelne a Te véleményed is, de azért vedd figyelembe, hogy az is csak egy voks pro vagy kontra. Elmondásod és a csatolt fotód alapján többet is próbáltál, de talán ne várd el, hogy a fantáziánkra hagyatkozzunk a hatásukkal kapcsolatban.
No offense.
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5161
Ha kinevetgélted magad az 1-k (a.gabriel írta: ↑2022.01.11., kedd 20:21Jókat nevettem, a várt beírásokon!
De, tényleg!!
Lehet folytatni tovább jó magyar szokás szerint az egészet, de ezzel legalább semerre sem jut tovább senki sem.
![]()
Az, hogy én hogy nevezem ezeket az anyagokat, igen oil-nak, de mondhattam volna kence-ficének is.
Mindenesetre aki kipróbálta, és kezelt vele ezt-azt, az tudja milyen érzésre és tapintásra, ha az véletlenül az újaira kerül belőle, továbbá mindegyiknek van egy jellegzetes szaga-illata.
Én sokfélét próbáltam, és legalább rendelkezem ezeknek egy részével, nem úgy mint 1-k.
IMG_20220111_195932.jpg
A többi a fantáziára bízom.
No offense.
Jókat nevettem, a várt beírásokon!
De, tényleg!!
A többit a fantáziára bízom.
De, tényleg!!
A többit a fantáziára bízom.
-
gomolalaci
- Fórumlakó

- Értékelés: 370
Igen ilyen is van! És egyre több. Remek példa!Tctronic írta: ↑2022.01.11., kedd 19:24Erről az egészről a következő történet jut eszembe: Barátom nagymamája kiment a piacra és házi készítésű csigatésztát árult. Több vevője is volt, sokan visszatérők, mert szegény nénike otthon saját maga készítette a finom csigatésztát. Olyat vegyünk ne a bolti sz@rt. Közben meg a piac melletti legközelebbi boltban (akkor még volt) Plus-ban megvette, majd kiöntötte a zacskóból kis bögrékbe és sokszor annyiért eladta. Mindenki boldog volt![]()
A gondolkodás nem megerőltető...
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Az olaj nem vezeti az áramot, inkább szigetel!
Az ,,oil" ezzel szemben lehet hogy vezet, azt nem ismerem...
- Tctronic
- Beköltözött

- Értékelés: 2772
Erről az egészről a következő történet jut eszembe: Barátom nagymamája kiment a piacra és házi készítésű csigatésztát árult. Több vevője is volt, sokan visszatérők, mert szegény nénike otthon saját maga készítette a finom csigatésztát. Olyat vegyünk ne a bolti sz@rt. Közben meg a piac melletti legközelebbi boltban (akkor még volt) Plus-ban megvette, majd kiöntötte a zacskóból kis bögrékbe és sokszor annyiért eladta. Mindenki boldog volt 
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1725
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7756
És a hígabb oil az csak hígend, a sűrűbb oil, az az igazi high end. Deoxitot használok, nincs benne semmi csoda, csak arra jó, amire gyártották.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5161
Ha jól értem, a high end szintre pozicionálás egyik sajátos hozadéka, hogy olajból oil-á változik a folyadék.
Ah.
Ah.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6162
Mivel ez nekem szól (mert én tettem a marketinges megjegyzést): megint valaki félreért, és felháborodik.
Először is: leszögezem, hogy nem vontam kétségbe ezen tisztító/karbantartó a folyadékok hatékonyságát, sőt én tettem fel a kérdést, és ugyan a Cardas folyadékkal kapcsolatban, de nyilvánvaló, hogy a Furutech folyadékkal sincs tapasztalatom. De az utóbbi leírásán jó nagyot mosolyogtam, függetlenül attól, hogy a folyadék hatékony-e vagy sem.
Nézzük csak: a "nano méretű" kifejezést tudomásom szerint 100 nm alatti méretre használják.
A "nano méretű molekulák"-nak így nem sok értelmét látom, mert pl. egy vízmolekula is nagyságrendekkel 100 nm alatti. Nyilvánvaló, hogy ezt a marketingesek találták ki, hogy elkápraztassanak, szerintem itt valóbjában óriásmolekulákról lehet szó, amik a szöveg szerint "kitöltik a lyukakat" (?). De persze megint lehet, hogy tévedek, és akkor mindenkitől elnézést. Csak valahogy eszembe jutottak az intelligens mosópor-molekulák, amelyek felkutatják a koszmolekulákat a ruha szálai között, és eltávolítják őket erőszakkal. Talán emlékszel még arra a reklámra.
A "high end szintű folyadék"-ot pedig hadd tartsam viccesnek és szintén valamelyik marketinges (beállítottságú) nagyokos agyszüleményének. De most már legalább tudjuk, hogy a folyadékok között is van high end "szintű" :)
(mellesleg Zoli73 biztató jellegű hozzászólása nyomán meg is vettem a Cardas-folyadékot. A korábban izopropanollal tisztított kábelvégeken alkalmaztam is, én bizony fikarcnyi különbséget sem hallottam /nem is igazán vártam tőle ilyent/, de ha megakadályozza vagy lassítja a kábelvégek korrózióját, akkor talán megérte - ez hosszabb távon derül majd ki).
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Ezek a beírások egyszerűen nevetségesek!
ha valaki komolyan gondolja ezt a hobbit, akkor nyitottan áll minden olyan fejlesztésnek, ami előrébb tudja vinni a kapott hangot.
Csak egy kis történelem, azoknak, aki nem olvasott, nem tapasztalt, vagy csak most kezdet komolyabban foglalkozni ezzel a témával:
A v.d.H mester nagyon korán kezdte a többi céghez képest a oil használatát sok területen.
Jelenleg is sok terméke van, ami széles kört ölel át, mint pl kontakt felületek (legyen az bármilyen csatlakozó), és lemezjátszó csapágy oil!
Egyes kábeleibe is alkalmazza ezeket az anyagokat, idestova több, mint 20 éve!
Furutech is elkezdte alkalmazni, miután megjelent saját terméke, amit nem a marketingesek sz@rtak a világra.
A Furutech kábeleknél, amit méterre lehet kapni, N betűvel jelzik is.
8 nanométeren előállítani valamit, az nem kis műszaki hátteret takar.
A nanotechnológia nagyon fejlődik, és már nagyon sok hétköznapi termékben is elérhető.
pl: hőpajzs képző felületeken az ipar bármely területén
Cardas cég is ezen az úton jár, és rajta kívül még mások is.
Ha valaki belegondol, ezeknek a működésébe, és nem kapásból jó magyar szokás szerint lesz@rozza és fölöslegesnek tartja, akkor azt tudhatja, hogy van valóság alapja ezeknek az oil-nak.
De, mindegy is mert ebben a hobbiban, főleg itt nagyon sok nagy tudású és végletekig tapasztalt és olvasott tag van.
Akit érdekel ez a kis része ennek a hobbinak, az úgyis utána fog olvasni máshol is, és a nagyszámok törvénye alapján, láthatóvá válik, hogy ezek közül bármelyik használata bizony működik!
Ha meg valaki azt állítja, hogy nem, az vagy nem gyakorlott (sajnos igen ez sokakra igaz), vagy nem tartotta be a használatakor a technológia fegyelmet, és időket.
Mondjuk abban igazat kell, hogy adjak annak, aki azt írja, hogy ezek nem csodaszerek, mert a gyipa kábel, cucc, csatlakozó az mindig az marad, bármivel is kenni le.
És ezeknek az oil-nak a működése nem hitt kérdése, hanem valóság.
Remélem, hogy akiket érdekel ez azoknak add kedvet ebben témában elmerülni, akiket meg nem, az meg lapozzon tovább!
ha valaki komolyan gondolja ezt a hobbit, akkor nyitottan áll minden olyan fejlesztésnek, ami előrébb tudja vinni a kapott hangot.
Csak egy kis történelem, azoknak, aki nem olvasott, nem tapasztalt, vagy csak most kezdet komolyabban foglalkozni ezzel a témával:
A v.d.H mester nagyon korán kezdte a többi céghez képest a oil használatát sok területen.
Jelenleg is sok terméke van, ami széles kört ölel át, mint pl kontakt felületek (legyen az bármilyen csatlakozó), és lemezjátszó csapágy oil!
Egyes kábeleibe is alkalmazza ezeket az anyagokat, idestova több, mint 20 éve!
Furutech is elkezdte alkalmazni, miután megjelent saját terméke, amit nem a marketingesek sz@rtak a világra.
A Furutech kábeleknél, amit méterre lehet kapni, N betűvel jelzik is.
8 nanométeren előállítani valamit, az nem kis műszaki hátteret takar.
A nanotechnológia nagyon fejlődik, és már nagyon sok hétköznapi termékben is elérhető.
pl: hőpajzs képző felületeken az ipar bármely területén
Cardas cég is ezen az úton jár, és rajta kívül még mások is.
Ha valaki belegondol, ezeknek a működésébe, és nem kapásból jó magyar szokás szerint lesz@rozza és fölöslegesnek tartja, akkor azt tudhatja, hogy van valóság alapja ezeknek az oil-nak.
De, mindegy is mert ebben a hobbiban, főleg itt nagyon sok nagy tudású és végletekig tapasztalt és olvasott tag van.
Akit érdekel ez a kis része ennek a hobbinak, az úgyis utána fog olvasni máshol is, és a nagyszámok törvénye alapján, láthatóvá válik, hogy ezek közül bármelyik használata bizony működik!
Ha meg valaki azt állítja, hogy nem, az vagy nem gyakorlott (sajnos igen ez sokakra igaz), vagy nem tartotta be a használatakor a technológia fegyelmet, és időket.
Mondjuk abban igazat kell, hogy adjak annak, aki azt írja, hogy ezek nem csodaszerek, mert a gyipa kábel, cucc, csatlakozó az mindig az marad, bármivel is kenni le.
És ezeknek az oil-nak a működése nem hitt kérdése, hanem valóság.
Remélem, hogy akiket érdekel ez azoknak add kedvet ebben témában elmerülni, akiket meg nem, az meg lapozzon tovább!
- white-tiger
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 98
Fő, hogy kapni lehet…arzachel írta: ↑2022.01.09., vas. 16:44Jó kis kínai cucc....zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
- mandi
- Fórumlakó

- Értékelés: 109
mandi írta: ↑2022.01.10., hétf. 06:51Az hogy a te kábeledre alkalmas e azt nem tudom, de nálam teljesen szétbarmolta a hangot ez a folyadék, az eredmény = fedett ,folyós ,mosott,beteg hang.Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
Jobban jársz bármilyen filléres kontakt tisztítóval .
ui: aki nem hiszi járjon utána, bárkinek szívesen ajándékba adom ha érte jön.
- mandi
- Fórumlakó

- Értékelés: 109
Az hogy a te kábeledre alkalmas e azt nem tudom, de nálam teljesen szétbarmolta a hangot ez a folyadék, az eredmény = fedett ,folyós ,mosott,beteg hang.Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
Jobban jársz bármilyen filléres kontakt tisztítóval .
6 éve rendeltem külföldről, kb.30-35 euro volt. Fél évente tisztítok. A fele még megvan. Mivel a rendszert Naim All-in-One- ra cseréltem - jelentősen csökkent a csatlakozó száma. Szóval a maradék kitart még vagy 9 évig. Évi 2,5 eurót megér - még ha placebo is....
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3248
Köszönöm! Ez így már használható vélemény!gomolalaci írta: ↑2022.01.09., vas. 20:38Igen próbáltam. Egyszer vettem egy VanDenHul folyadékot, de NEKEM nem vált be. Szerintem mindegyik alapja a Kontakt de a marketing miatt sokan veszik a méregdrága löttyöket... Egyikre sincs szükségem. Néha megtörölgetem izopropillal a csatlakozókat. Olajozni a kertkaput szoktam, ha nyikorog.
Amúgy a "Kontact" teljesen más, az alkoholt is tartalmaz, egyébként hatékony, és tényleg jól tisztít.
A Cardas folyadék teljesen más, a felhasználasi cél is némileg eltér.
Persze, nem kérdés, túl van árazva, de ha ezt tűzzük a zászlónkra, akkor hobbit kell váltanunk sürgősen.
Szerintem!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
-
gomolalaci
- Fórumlakó

Igen próbáltam. Egyszer vettem egy VanDenHul folyadékot, de NEKEM nem vált be. Szerintem mindegyik alapja a Kontakt de a marketing miatt sokan veszik a méregdrága löttyöket... Egyikre sincs szükségem. Néha megtörölgetem izopropillal a csatlakozókat. Olajozni a kertkaput szoktam, ha nyikorog.zoli73 írta: ↑2022.01.08., szomb. 22:12Próbáltad is, vagy csak véleményt mondasz?gomolalaci írta: ↑2022.01.08., szomb. 20:24Kígyóháj, varjúmáj.... Szerintem...Aszpirin írta: ↑2022.01.08., szomb. 11:56Nálam tapasztaltabbaktól szeretném tisztelettel megkérdezni: “beszorításra” kerülő, ónozott hangfalkábel-végek tisztítására/karbantartására a Kácsa Audióban kapható Cardas Contact Conditioner folyadék használatát mennyire tartjátok célravezetőnek ill. hatékonynak?
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 756
Jó kis kínai cucc....zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Azt mondják, hogy:zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
"Csak keveset használjon!"
Pedig épp rendelni akartam volna egy nagy szatyorral.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3248
Szó se róla! Ennek, ennyiért már minimum csodát kell tennie, bár ígéret van is rá...Aszpirin írta: ↑2022.01.09., vas. 15:38Wow, ez igen, "High end szintű folyadék" (nem semmi ám!), ami "nano méretű molekulákat tartalmaz" - érdekes dolgokat szülnek a marketingesek...zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6162
Wow, ez igen, "High end szintű folyadék" (nem semmi ám!), ami "nano méretű molekulákat tartalmaz" - csodás dolgokat szülnek a marketingesek...zoli73 írta: ↑2022.01.09., vas. 12:40Ha valakinek az eddig említett kencék nem lennének elég "kékvérűek", akkor itt van ez.: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... o-folyadek
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem