Pedig tényleg Nagy presztízsű brandek és kommersz márkák egyaránt ott vannak az adaptálni hivatott gyártók között említve.
Nézem a weboldalt... Részletes troubleshoot felület van... Ez mondjuk jelentheti azt hogy nem intuitív a konfigurálása... Ez mondjuk nekem nem tragédia.. de ha valódi bajok is vannak... Az már gyász...
Pooli1971 írta: ↑2021.10.18., hétf. 15:24Szia!hukkle írta: ↑2021.10.18., hétf. 14:59Sziasztok!
Régebben volt szó a DTS-Play-Fi technológiáról itt a fórumon. Valahogy kevés infó van mostanában róla, annak ellenére, hogy saját maguk szerint (sic!) feature szinten az élen vannak.
Nem másolnám be a táblázatot, de belinkelem: https://play-fi.com/technology/
Valaki próbálta már ezt használva mondjuk a mozi hangot továbbítani? Tényleg jól működik.
Nálam a hifi és a TV külön van a nappaliban és nem tudok kábelt húzogatni azért, hogy a hifi le tudja játszani a sztereora lekonvertált film hangokat. Valahogy ez a multiroom audio szinten csak-csak megy, de av szinten használhatóan működik![]()
Én az év elején még használtam hálózati audió lejátszó és telefon között, de az utóbbi két hónapban amikor próbáltam, nekem egyáltalán nem működött így letöröltem a telefonomról. Filmhez soha nem használtam.