Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Nem túl jó hír...

Pedig tényleg Nagy presztízsű brandek és kommersz márkák egyaránt ott vannak az adaptálni hivatott gyártók között említve.

Nézem a weboldalt... Részletes troubleshoot felület van... Ez mondjuk jelentheti azt hogy nem intuitív a konfigurálása... Ez mondjuk nekem nem tragédia.. de ha valódi bajok is vannak... Az már gyász...

Pooli1971 írta:
2021.10.18., hétf. 15:24
hukkle írta:
2021.10.18., hétf. 14:59
Sziasztok!

Régebben volt szó a DTS-Play-Fi technológiáról itt a fórumon. Valahogy kevés infó van mostanában róla, annak ellenére, hogy saját maguk szerint (sic!) feature szinten az élen vannak.

Nem másolnám be a táblázatot, de belinkelem: https://play-fi.com/technology/

Valaki próbálta már ezt használva mondjuk a mozi hangot továbbítani? Tényleg jól működik.

Nálam a hifi és a TV külön van a nappaliban és nem tudok kábelt húzogatni azért, hogy a hifi le tudja játszani a sztereora lekonvertált film hangokat. Valahogy ez a multiroom audio szinten csak-csak megy, de av szinten használhatóan működik gondolkodik.gif
Szia!

Én az év elején még használtam hálózati audió lejátszó és telefon között, de az utóbbi két hónapban amikor próbáltam, nekem egyáltalán nem működött így letöröltem a telefonomról. Filmhez soha nem használtam.

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

mishow írta:
2021.10.18., hétf. 13:04
PgSpa írta:
2021.10.18., hétf. 09:39
Érdekes, a WXA-50 nekem kicsit csalódás volt. Második rendszer alapjául vettem, de kifinomult zenékhez kevés. Én inkább vennék egy használt integráltat+ egy WXAD-10. A WXC 50 streamerként azóta is használatban van, külső DAC-al. Sokoldalúság és egyszerű használat terén verhetetlen, és két DAC van benne!
Mivel csak összeraktam anno a rendszert, így nincs tapsztalatom, milyen hosszabb távon, de akkor elsőre nekem nagyon tetszett. Főleg azért jutott eszembe, mert Zola kifejezetten kis(ebb) méretű, egydobozos megoldást keresett.
A listára szerintem érdemes felvenni.
Nálam amúgy ilyen "íróasztal-kombó" formátumban egy Tangent Ampster és egy iEast M30 zenélt, optikaival összekötve, durván meglepően jól. Az M20 a Rufusnál még mindig ~25e az Ampster meg talán Netdepo ~65e és az Ampster "rendes" AB osztályú erősítő, nem D-osztály, mint a legtöbb minike, szóval van itt lehetőség gondolkodik.gif
Belátom, hogy igazságtalan voltam az előbbi bejegyzésemmel, árkategóriájában, megépítettségével, szolgáltatásaival nagyon jó vétel a WXA 50. Háttérzenélésre, popzenére tökéletes, nekem barokkra nem vált be, és egy Alto szett váltotta le, ami ugye más kategória (ha használtan kb. ugyanannyi), de hát streamelés ugye nincsen...

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 245

Hozzászólás Szerző: Pooli1971 »

hukkle írta:
2021.10.18., hétf. 14:59
Sziasztok!

Régebben volt szó a DTS-Play-Fi technológiáról itt a fórumon. Valahogy kevés infó van mostanában róla, annak ellenére, hogy saját maguk szerint (sic!) feature szinten az élen vannak.

Valaki próbálta már ezt használva mondjuk a mozi hangot továbbítani? Tényleg jól működik.

Nálam a hifi és a TV külön van a nappaliban és nem tudok kábelt húzogatni azért, hogy a hifi le tudja játszani a sztereora lekonvertált film hangokat. Valahogy ez a multiroom audio szinten csak-csak megy, de av szinten használhatóan működik gondolkodik.gif
Szia!

Én az év elején még használtam hálózati audió lejátszó és telefon között, de az utóbbi két hónapban amikor próbáltam, nekem egyáltalán nem működött így letöröltem a telefonomról. Filmhez soha nem használtam.
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Sziasztok!

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

PgSpa írta:
2021.10.18., hétf. 09:39
Érdekes, a WXA-50 nekem kicsit csalódás volt. Második rendszer alapjául vettem, de kifinomult zenékhez kevés. Én inkább vennék egy használt integráltat+ egy WXAD-10. A WXC 50 streamerként azóta is használatban van, külső DAC-al. Sokoldalúság és egyszerű használat terén verhetetlen, és két DAC van benne!
Mivel csak összeraktam anno a rendszert, így nincs tapsztalatom, milyen hosszabb távon, de akkor elsőre nekem nagyon tetszett. Főleg azért jutott eszembe, mert Zola kifejezetten kis(ebb) méretű, egydobozos megoldást keresett.
A listára szerintem érdemes felvenni.
Nálam amúgy ilyen "íróasztal-kombó" formátumban egy Tangent Ampster és egy iEast M30 zenélt, optikaival összekötve, durván meglepően jól. Az M20 a Rufusnál még mindig ~25e az Ampster meg talán Netdepo ~65e és az Ampster "rendes" AB osztályú erősítő, nem D-osztály, mint a legtöbb minike, szóval van itt lehetőség gondolkodik.gif

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

mishow írta:
2021.10.18., hétf. 09:01
ZolaBA írta:
2021.10.18., hétf. 06:46
A Bluesound powernode-nak milyen értelmes alternatívái vannak? hálózati lejátszó és erősítő kombó, kis/kisebb méretben. Hasonló árban vagy még inkább olcsóbban :) Nad D3045 esetleg? van tapasztalat/ötlet? köszi. (polcsugárzókhoz kisebb helyiségbe)
Alto listáját kiegészíteném a Yamaha WXA-50 hálóati erősítővel. Egy éve vettük "nemhifis" barátainknak nászajándékba, társasházi nappaliba (20m2 körül). Én üzemeltem be, és igencsak meglepődtem rajta, mekkorát szólt mindeféle bejáratás nélkül, ott és akkor a dobozból kivéve és összedugva. Azóta látom, kicsit feljebb ment az ára (bár így is a Powernode árának 2/3-a), de ha nem sürgős, mindjárt itt a Black Friday ... :rolleyes:

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

ZolaBA írta:
A Bluesound powernode-nak milyen értelmes alternatívái vannak? hálózati lejátszó és erősítő kombó, kis/kisebb méretben. Hasonló árban vagy még inkább olcsóbban :) Nad D3045 esetleg? van tapasztalat/ötlet? köszi. (polcsugárzókhoz kisebb helyiségbe)
Alto listáját kiegészíteném a Yamaha WXA-50 hálóati erősítővel. Egy éve vettük "nemhifis" barátainknak nászajándékba, társasházi nappaliba (20m2 körül). Én üzemeltem be, és igencsak meglepődtem rajta, mekkorát szólt mindeféle bejáratás nélkül, ott és akkor a dobozból kivéve és összedugva. Azóta látom, kicsit feljebb ment az ára (bár így is a Powernode árának 2/3-a), de ha nem sürgős, mindjárt itt a Black Friday ... :rolleyes:

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3178
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

ZolaBA írta:
Advance Acoustic MyConnect60, Denon RCD-N10, iEast StreamAmp AM160, Marantz Melody X. Ha a hangminőség lényegi szempont, akkor ezek közül az Advance Acoustic.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!

Jó Hír az Onkyo és Pioneer tulajdonosoknak - legalábbis remény - hogy a gyártó elkezdte egyenlőre csak HM kategóriában frissíteni a szoftvereket. Mindezt tette október 14.-i dátummal és kifejezetten a Tidal Flac lejátszás és ChromeCast problémák megoldásának érdekében. Úgyhogy remélem sor kerül a Hi-Fi termékek frissítésére is!
Mint tudjuk a horgászoktól : " A remény hal megy utoljára"
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

greenbio írta:
2021.10.14., csüt. 11:44
felraktam a Synology media servert és előtte egy advances media extensions-t, mert kérte.
most a Lumin app már látja a NAS-t, de a tartalmát még nem. hiába frissítem (update vagy reload)...
A Synology DSM alapértelmezésben a photo, music és video nevű mappákat indexeli be a médiaszerver számára. Ha zenéidet más mappában tartod, akkor azt a mappát fel kell venni az indexelt mappák közé.

Ez egyébként elég részletesen le van írva a felhasználói leírásban, szívesen segítek, de sokkal gyorsabb ha abból tájékozódsz.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 409

Hozzászólás Szerző: greenbio »

felraktam a Synology media servert és előtte egy advances media extensions-t, mert kérte.
most a Lumin app már látja a NAS-t, de a tartalmát még nem. hiába frissítem (update vagy reload)...

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

greenbio írta:
2021.10.13., szer. 18:04
kakaox írta:
2021.10.13., szer. 18:00
greenbio írta:
2021.10.13., szer. 17:55

De szerintem volt, most nincs rajta
A Minimserver 2-es változata már fizetős, tehát ha nincs meg az ingyenes régebbi változat telepítője,
akkor vagy perkálsz (nem egy vagyon), vagy mást használsz.
A Synology FileStation-je magában nem elég?
A Synology FileStation nem erre való, azonban ott van a Synology saját Médiaszervere, azt telepítsd fel a csomagkezelőből, azzal megy a Lumin.
BARTIMEX AUDIO Honlap

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

köszi, értem. ha nem Minimserver, akkor milyen lehetőségek vannak még?

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

kakaox írta:
2021.10.13., szer. 18:00
greenbio írta:
robi20064 írta:
2021.10.13., szer. 17:54
Nem volt elotte pl Minimserver telepitve?
A Minimserver 2-es változata már fizetős, tehát ha nincs meg az ingyenes régebbi változat telepítője,
A Synology FileStation-je magában nem elég?

kakaox
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 381

Hozzászólás Szerző: kakaox »

greenbio írta:
robi20064 írta:
Eleje: Passzív hűtésű HTPC (Sotm LAN, USB, központi Clock, Switch)+külső 400w HDPLEX PSU+Audiobyte Hydra Z, Audio-GD Master 7 DAC
Közepe: Krell KSA 100 poweramp, Krell KRC-3 preamp  Vége:Sonus Faber Guarneri Memento  Kábelek:Stealth Táp: Lab12 Gordian  Szoba:Panel

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

robi20064 írta:

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

sziasztok!

tegnap a Synology DS118 NAS-om nem indult el, a sárga LED villogott, azt hittem megfeküdt a vinyó benne. de úgy tűnik szerencsére nem, a NAS sw-ét újrahúzva megint működik: látom a fájlokat Windows-ból, le is tudom őket játszani Win-ből, másol/törlés/stb minden megy frankón.
viszont a Synology felületén van egy figyelmeztetés, miszerint a fájlrendszerrel gond volt, és vizsgálatot javasol. ennek ellenére a vinyó státusza: OK. nem SSD-ről van szó, hanem egy WD Red-ről.
viszont a Lumin app nem látja a NAS-t. megpróbáltam Bubble UpnP-vel is, az sem látja.. gondolkodik.gif így nem tudok zenét lejátszani róla.
tiszelt egybegyűltek, mi lehet a gond?

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dgyuri írta:
2021.10.11., hétf. 13:55
Pooli1971 írta:
2021.10.11., hétf. 10:12
Helló!

Közben eltelt egy év és elfelejtettem megírni, hogy szinte egy éve ismét működik a Spotify. Azóta is használom...néha napján. Csak mert azon ment itt a parola, hogy mekkora gyík a Pioneer, mert nem támogatja azt, amit egyszer már "belerakott" a gépébe. Nem sokkal azután ismét működött a Spoti, miután itt kivéreztették néhányan a Pioneert. :rolleyes:

De ha már Pio... nem tudja valaki, hogy a 2017-ben kiadott Japán 034.039.1019.100 fw felmegy-e N70A-ra? Van aki használja (európában), de a Basys hivatalos álláspontja szerint nem lehet/szabad használni. Hallott erről valaki valamit?
Többen írták, hogy náluk megy és semmi baja, sőt jobb mint volt, mert pl, gyorsabban bootol be.

Köszi!
Szia!

Érdeklődnék, hogy a megjavult Spoty mellett Tidalt szoktál-e hallgatni az N70-n, azon működik-e FLAC lejátszás erről a streamer-ről.
Mert a márkatárs Onkyo NS-6170 elfelejtődött ez ügyben a konszernnél, akit ugye tudvalévőleg anyagi gondok miatt eldoboltak a piacon. Persze várom a csodát sokad magammal együtt, hogy ez rendeződik ez a dolog.
Mivel a Pioneer-nál zászlóshajó volt a készüléked ezért érdeklődöm, ott működik-e?

Az Onkyonál is javasoltak régi fw telepítést, de nem érzem magam akkora nagy spilernek, hogy ezt megpróbáljam.

Köszönöm válaszod!
N70A-n sosem ment a Tidal. Azt csak az N50/70AE tudja. Streamelni lehet rá DLNA-n, úgy megy a Tidal flac-ben, de MQA-t ugye nem tudja.
[/quote]

Köszönöm a válaszod!

Úgy megy a többi /Pioneer, Onkyo/ csapattagnak is!

dgyuri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: dgyuri »

Pooli1971 írta:
2021.10.11., hétf. 10:12
Helló!

Közben eltelt egy év és elfelejtettem megírni, hogy szinte egy éve ismét működik a Spotify. Azóta is használom...néha napján. Csak mert azon ment itt a parola, hogy mekkora gyík a Pioneer, mert nem támogatja azt, amit egyszer már "belerakott" a gépébe. Nem sokkal azután ismét működött a Spoti, miután itt kivéreztették néhányan a Pioneert. :rolleyes:

De ha már Pio... nem tudja valaki, hogy a 2017-ben kiadott Japán 034.039.1019.100 fw felmegy-e N70A-ra? Van aki használja (európában), de a Basys hivatalos álláspontja szerint nem lehet/szabad használni. Hallott erről valaki valamit?
Többen írták, hogy náluk megy és semmi baja, sőt jobb mint volt, mert pl, gyorsabban bootol be.

Köszi!
Szia!

Érdeklődnék, hogy a megjavult Spoty mellett Tidalt szoktál-e hallgatni az N70-n, azon működik-e FLAC lejátszás erről a streamer-ről.
Mert a márkatárs Onkyo NS-6170 elfelejtődött ez ügyben a konszernnél, akit ugye tudvalévőleg anyagi gondok miatt eldoboltak a piacon. Persze várom a csodát sokad magammal együtt, hogy ez rendeződik ez a dolog.
Mivel a Pioneer-nál zászlóshajó volt a készüléked ezért érdeklődöm, ott működik-e?

Az Onkyonál is javasoltak régi fw telepítést, de nem érzem magam akkora nagy spilernek, hogy ezt megpróbáljam.

Köszönöm válaszod!
[/quote]

N70A-n sosem ment a Tidal. Azt csak az N50/70AE tudja. Streamelni lehet rá DLNA-n, úgy megy a Tidal flac-ben, de MQA-t ugye nem tudja.

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Helló!

Köszi!
[/quote]

Szia!

Köszönöm válaszod!

dgyuri
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: dgyuri »

wittao írta:
2020.10.26., hétf. 12:33
dgyuri írta:
2020.10.26., hétf. 12:25
Tul írta:
2020.10.26., hétf. 11:09

Az idézett mondatban szerintem benne van minden :smile53:

Nyilván, lesz, aki ennek ellenére megtartja, sőt, talán újra vesz is a gyártótól lejátszót. De azért ez a "bénázás" mindenképpen egy olyan hozzáállást mutat, ami engem nem tenne nyugodttá.
/A Luminnak vannak az N70A-hoz árban közel lévő termékei (de legalábbis voltak, nekem is van egy), azokra is épp úgy jönnek a frissítések, ami kellemesen megnyugtató./
Csak azért nem veszek Lumint, mert estleg 10 évig kapok hozzá frissítéseket, ez biztos. Ez nálam nem szempont. De úgy látom, az összes többi példámat nem akarjátok érteni, gondolom szándékosan. El kell kaszálni a Pioneer-t, úgy gondolom ez derül ki a véleményetekből, de sebaj, mert én nem fogom eladni csak amiatt, mert bakot lőttek anno a Spotify-al. :rolleyes: Amúgy sem értem, mikor egy 50 ezres BT hangfallal ma már minden "csak hogy szóljon valami" megoldást meg lehet oldani. Miért kellene nekem félmilliós lejátszó + a teljes rendszer... ahhoz, hogy mp3-at hallgassak sütés-főzés közben? Akinek ez fontos, az tényleg vegyen valami időtállót, csakhogy a Yamahának is vannak olyan friss modelljei, amik már most nem tudják a beígért szolgálatást nyújtani, csak mert ott is "közbejött valami"... Mi az időtálló? Majd az lesz időtálló, ami 5-6 év múlva is tudni fogja azt, amit a legelején beígértek. Én nem vagyok jós, de azt gondolom, más sem az, ergo, nem jósolnék más nevében, mert lehet, nem fog beigazolódni a jóslat. Rengeteg gyártó "felejti el" az ügyfeleit 2-4 éven belül, ez akkor is így van, ha a Pioneer szálka sokak szemében... de ettől még mocskos jó hangú lejátszó és nálam ez milliószor fontosabb, mint egy Spotify. Én forrásnak használom elsősorban, "odaülős" zenehallgatáshoz. Ha háttérzene kell, azt megoldom másképp. Van, aki Ferrarival megy piacra... hát én nem az vagyok. :smile29:
Szerintem valamit félreértettél, amit írtunk.
Magam részéről sokaknak ajánlottam már az N70-eket, szerintem nagyon jó lejátszók.
Alto forgalmazza, viszont reálisan látja a dolgokat és megosztotta az elfogulatlan véleményét.
Tul csupán csak arról írt, a Luminnál a kicsitől a nagyig van folyamatos szoftveres támogatás (azt hozzá kell tenni, hogy a szoftveresek addig képesek csodát tenni, amíg a gyártói szándék meg van ÉS a hardver is engedi ... Tidal MQA ugye már hardveres módosítást is igényel például).

Visszakanyarodva a sütés-főzés közben mp3-at hallgatunk témához, remélem így már átmegy a dolog: nem feltétlenül ezen hallgat az ember normál esetben, de ha OTT VAN AZ AUDIÓ RENDSZER, akkor miért ne szólhatna? Vagy akkor külön erre vegyünk egy BT lejátszót? A Spotify tökéletes ezekre a dolgokra. Amikor ráérősen nagy kedvvel leülök zenét hallgatni, akkor nem a Spotify az én választásom sem, de van amikor jól jön.

Helló!

Köszi!

leslie10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Hozzászólás Szerző: leslie10 »

Köszönöm a tippet,bevált.
Ugyanez ez problémám volt.

tafferi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 43

Hozzászólás Szerző: tafferi »

Kedves Fórumtársak!

Nem tudom mennyien vannak, akik Cocktail Audio berendezést használnak mint én, de lehet, hogy nekik is hasznos lehet egy lengyel oldal linkje, ahol a gyári oldalnál jóval újabb firmware található a készülékekhez!

Én jó néhány napja kerestem megoldást arra, hogy a Tidal csatlakozásom egyszer csak nem működött, kiírta a készülék, hogy "Please use your companion app to login" és sehogy sem akart csatlakozni. A firmware ekkor 1530 volt az én N15D készülékemen, ezen az oldalon pedig fellelhető és letölthető a 1688 sorozatú is. Hogy ez miért nem a gyári oldalon érhető el azt konkrétan nem értem, de ha már meglett ez az oldal, használjátok egészséggel:

http://cocktailaudio.4hifi.pl/firmware.html

További szép estét mindenkinek!

stromfeusz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 57

Hozzászólás Szerző: stromfeusz »

hukkle írta:
2021.09.18., szomb. 21:20
Amúgy az ingyenes Volumio is kiegészült az idők során egy fizetős lehetőséggel, ami a fejlesztést valamennyire finanszírozza. Aztán ha már gyári szerelt streamer lesz a Volumio-ból, akkor Primo név alatt a Node 2i ársávjába mozog az egész. Ez a teljes kép
Kedves Hukkle !
Már majdnem 1 éve használom megelégedéssel :D
Volumio Primo hifi edition : https://hifiboltonline.hu/Volumio-Primo-Hi-Fi-edition

Üdv Attila

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”