Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Általában a hifiről

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

earforce írta:
2021.10.05., kedd 13:54
gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 13:20
Érdekes ....Csak saját tapasztalat.
Változást kellene hallanod ...persze több ilyen más kábelcserénél se hallasz se rossz se jobb irányba változást, akkor lehet gondolkozni...
Szerintem el kell azon is gondolkozni miért is tesztelnek kábeleket akkor? Hiszen van joly-joker rendszer ami nem érzékeny semmilyen kábel bekötésére . Azt kellene reklámozni. Rendszert ! Talán a Te birtokodban van egy ilyen rendszer....persze ,hogy boldog vagyé...
Vagy mégse ...mármint a rendszer előtt van pity- puty ,vagy közöttük van valami ....Na ezen ,ha van kedved te töröd a fejed. Ha nincs akkor meg ne rágd magad ....boldogság van...
Az én rendszerem másképpen műkszik ....ez az én bajom , vagy örömöm. :fekverohog:
Ha csak én hallottam volna a SEMMIT, akkor azt mondanám magamnak hogy hüJe vagy fiam, de nem csak én hallottam. Mármint a semmit :)
Máshol meg (gyengébb és nem megfelelő erősítésű rendszerben) egy USB kábel csere egyértelmű változást hozott.
Nem a javulást vártam a kábelszettől, hanem legalább valamiféle változást, mely elmaradt.

Amit faló írt: egy jó rendszer kevésbé érzékeny a kábelezésre - egyetértek.
Jó rendszer ??? Na igen ,ezen is lehetne vitatkozni...de enyém a legjobb :fekverohog:
Faló amit írt azt ő úgy gondolja és bár oda írja (kevésbé érzékeny) ami nem zárja ki ,hogy hallható is lehet ...
Na mindegy úgy látom Te megerősítést vársz...
Sajnálom én NEM, vagy csak részben értek egyet, a piros mondat tartalmával.

A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........ és nem gondolnám,hogy gyengébb rendszereken végzik a teszteket.
Mert ugye ott kijön a különbség jobban......
gondolkodik.gif

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2970

Hozzászólás Szerző: earforce »

cables írta:
2021.10.04., hétf. 10:18
De mi köze az alábbi beírásoknak, ahhoz a tényhez, hogy legolcsóbb Kácsa alapkábelezéssel talán nem kéne komolyzenei kiadók hangminőségét elemezni. Ugyanis ezt tárgyaltuk alább.
Semmi köze sincs hozzá Rudolf.
Ha képes lennél megmaradni azon a szinten, amilyen kábeleket fabrikálsz és nem lennél minden topikban jelen, akkor békén hagynának az emberek.
De míg minden pozitív felhangú visszajelzést 'kiteszel', óriásölőként titulálva a fregolijaidat, addig:
.
.
.
.
Tart az ingyenreklám és a szarkeverés! A marketinged továbbra is tanítani kéne. Ebben jó vagy Mester :smile53:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

earforce
V.I.P.
V.I.P.

gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 13:20
Változást kellene hallanod ...persze több ilyen más kábelcserénél se hallasz se rossz se jobb irányba változást, akkor lehet gondolkozni...
Szerintem el kell azon is gondolkozni miért is tesztelnek kábeleket akkor? Hiszen van joly-joker rendszer ami nem érzékeny semmilyen kábel bekötésére . Azt kellene reklámozni. Rendszert ! Talán a Te birtokodban van egy ilyen rendszer....persze ,hogy boldog vagyé...
Vagy mégse ...mármint a rendszer előtt van pity- puty ,vagy közöttük van valami ....Na ezen ,ha van kedved te töröd a fejed. Ha nincs akkor meg ne rágd magad ....boldogság van...
Az én rendszerem másképpen műkszik ....ez az én bajom , vagy örömöm. :fekverohog:
Ha csak én hallottam volna a SEMMIT, akkor azt mondanám magamnak hogy hüJe vagy fiam, de nem csak én hallottam. Mármint a semmit :)
Máshol meg (gyengébb és nem megfelelő erősítésű rendszerben) egy USB kábel csere egyértelmű változást hozott.
Nem a javulást vártam a kábelszettől, hanem legalább valamiféle változást, mely elmaradt.

Amit faló írt: egy jó rendszer kevésbé érzékeny a kábelezésre - egyetértek.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

earforce írta:
2021.10.05., kedd 11:04
cables írta:
2021.10.05., kedd 09:16
fülelek írta:
2021.10.04., hétf. 11:45

...ha a forrás, erősítő, hangsugárzó és akusztika fogat kellően jó minőségű (egyszerre), akkor a zene élvezetét és elemzését nem bírja zavaró mértékben lerontani a kábelezés...
Ez szerintem nem igaz. A fordítottja igaz. Minél jobb készülékekből áll egy rendszer, annál érzékenyebb a kábelezésre. Pozitív és negatív irányban is.
Sajnos teljesen vakon vagy. Én értem, hogy belőled az unatkozó-házaló-kisnyugdíjas-fregoli-készítő, hifiturista beszél, de ettől a valóságban még nincs így.

Egy mostani rendkívül érdekes tapasztalást írnék le:

Aláírásomban a rendszerem, melybe bekerült egy felettébb nívós kábelszett, majdnem minden főbb komponenst ellátva jó árammal és összeköttetésekkel. A kábelrendszer márkáját nem kívánom megnevezni, mert komoly indulatokat szítanék vele, de maradjunk annyiban hogy egy jó használt kocsit tudnál venni belőle.
Nos a kis töki DIY kábeleimet kiváltva és ezeket bekötve semmiféle változást nem hallottam, ami gondolhatjátok hogy engem lepett meg a legjobban. 2 tapasztalt hifis szakkollégát is áthívtam, hogy biztos, hogy jól hallom-e amit hallok vagy...nem tudom. Ők ugyanúgy nem hallottak semmilyen szignifikáns különbséget, ami azért is meglepő és mulatságos, mert a kollégánál nagyobb kábelfetisisztát nem ismerek.

Talán nem nagy arcúság azt mondanom, hogy a rendszerem felbontása, zeneisége, természetessége és áteresztő képessége átlagot megugorja, talán meg is haladja azt. Higgyétek el 20 éve ezen dolgozom :)
Mégis, hogy kicseréltem a gagyi kábeleimet egy szinte kizárólag a legnemesebb fémekből készült szettre, nem hozott változást.

Tippek? :D :rolleyes:

Ugye ezek alapján a rendszerem szar. Vagy örüljek hogy továbbra is megúszom a kábelbuzulást?
Mindegy is a végeredmény, mert boldog ember vagyok happybday.gif

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3607

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

itt az Általában hifiről még mindig a kábelekről szól az okoskodás ... Miért is?

A kábel akármelyik rendszerben keveset módosít, ront, enged át az eredeti felvétel minden minőségi faktorából, egészen a helység akusztika és befogadó szubjektív ízléséig. Ezzel szemben hifis körökben a valódi jelentőségééhez képest 5xször, de lehet 10xszer többet foglalkozik vele kábelben érdekelt kínáló, vevő és kábeltudor, mert annyira homályossá tehető amit a kábel tud, csinál.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2385

Hozzászólás Szerző: cables »

Na. Elég nagy kört írtunk le azt hiszem. A magam részéről lezárnám azzal, amivel kezdtem,hogy jobb (nem=drágább) kábelekkel többet hallunk a zenéből egy adott rendszeren. szvsz

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11181
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

cables írta:
Minél jobb készülékekből áll egy rendszer, annál érzékenyebb a kábelezésre. Pozitív és negatív irányban is.
Sokadszor derül ki, hogy nagyon mást értünk JÓ RENDSZER alatt. Az általam nagyra tartott láncok produkciója minimálisan, néha semennyire sem függött a kábelezéstől. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett különbségeket hallani, hanem hogy mindenféle összekötővel nagy élményt adtak. Találkoztam olyan rendszerekkel is, ahol már az is nagy változást okozott, hogy két centivel odébb toltuk az erősítőt, de ez számomra inkább a védtelenséget, bizonytalanságot, esetlenséget mutatja, nem a magas minőséget.

Az meg, amit korábban írtál, hogy a (szerinted) nem elég jó kábelezés sok zenei részletet fed el és ilyen kanócok birtokában nem is tanácsos véleményt alkotni, sőt zenét hallgatni sem igazán lehet, számomra egy rettenetesen elferdült értékrendet és a zenehallgatás totális félreértelmezését mutatja. Nem akarom támadni az álláspontodat, hiszen nem vitatéma, inkább elszomorít, ha őszintén úgy gondolod, ahogy leírtad. Ha csak provokálni akarsz, akkor megnyugtatóbb a helyzet.

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 912

Hozzászólás Szerző: fererencz »

earforce írta:
Talán nem nagy arcúság azt mondanom, hogy a rendszerem felbontása, zeneisége, természetessége és áteresztő képessége átlagot megugorja, talán meg is haladja azt. Higgyétek el 20 éve ezen dolgozom :)
Mégis, hogy kicseréltem a gagyi kábeleimet egy szinte kizárólag a legnemesebb fémekből készült szettre, nem hozott változást.
"Nem elég magas szintű hozzá a rendszer." "Gond van a hallásoddal." Stb...
Tipikus (de nem általános!!!), hogy néhányan HM dobozokkal és mélynyomókkal hallgatnak "dumm-dumm-tucc-tucc" zenéket, az üres, kezeletlen szobában, mégis a kábelekre esküsznek. Magasabb a szint, mint előbb?

Nem a rendszeren, vagy a halláson múlik, hanem a természetünkön, "befogadóképességünkön". Szerintem.
Nem szotkam hibázni.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3771

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

earforce írta:

Fülészetet javaslok. :smile29:

Bocs, magas labda volt. :cheers1:

Leírásod szerint minden jó, ahogy van, és élvezed a zenehallgatást, egy nem Sokol rádión. Szerintem ez a lényeg.
Csak a Marantz! :-D

earforce
V.I.P.
V.I.P.

cables írta:
fülelek írta:

...ha a forrás, erősítő, hangsugárzó és akusztika fogat kellően jó minőségű (egyszerre), akkor a zene élvezetét és elemzését nem bírja zavaró mértékben lerontani a kábelezés...
Ez szerintem nem igaz. A fordítottja igaz. Minél jobb készülékekből áll egy rendszer, annál érzékenyebb a kábelezésre. Pozitív és negatív irányban is.
Sajnos teljesen vakon vagy. Én értem, hogy belőled az unatkozó-házaló-kisnyugdíjas-fregoli-készítő, hifiturista beszél, de ettől a valóságban még nincs így.

Egy mostani rendkívül érdekes tapasztalást írnék le:

Aláírásomban a rendszerem, melybe bekerült egy felettébb nívós kábelszett, majdnem minden főbb komponenst ellátva jó árammal és összeköttetésekkel. A kábelrendszer márkáját nem kívánom megnevezni, mert komoly indulatokat szítanék vele, de maradjunk annyiban hogy egy jó használt kocsit tudnál venni belőle.
Nos a kis töki DIY kábeleimet kiváltva és ezeket bekötve semmiféle változást nem hallottam, ami gondolhatjátok hogy engem lepett meg a legjobban. 2 tapasztalt hifis szakkollégát is áthívtam, hogy biztos, hogy jól hallom-e amit hallok vagy...nem tudom. Ők ugyanúgy nem hallottak semmilyen szignifikáns különbséget, ami azért is meglepő és mulatságos, mert a kollégánál nagyobb kábelfetisisztát nem ismerek.

Ugye ezek alapján a rendszerem szar. Vagy örüljek hogy továbbra is megúszom a kábelbuzulást?
Mindegy is a végeredmény, mert boldog ember vagyok happybday.gif

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1659

Hozzászólás Szerző: viri »

cables írta:
fülelek írta:

Régen én is pontosan így gondoltam, valószínűleg azért, mert szentül hittem, hogy a rendszer rendben van, és a kábelekkel ezt tapasztaltam, amit írsz, hallgathatatlanná tudtam tenni egy tápkábel cserével, és a mennyben éreztem magam (egy ideig) egy jobb kábellel. Mióta összeállt a rendszerem, ami a legolcsóbb kábelekkel is jobban tetszik, és nem érzek nagy hullámzásokat a cserékkel, emiatt nem is foglalkozom vele.
Úgy hogy idővel változhat az ember véleménye, ma már maximálisan Fülelekkel érték egyet. :napsut:

Ui. : tovább árnyalva a képet, ez nem azt jelenti, hogy egy jobb rendszer nem mutatná meg jobban a kül{nbségeket, mint egy kisebbfelbontású, amin szinte alig lehet hallani valamit, egy kábel cserekor, hanem szó szerint az van, amit Fülelek írt : "a zene élvezetét és elemzését nem bírja zavaró mértékben lerontani a kábelezés..."
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

fererencz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 912

Hozzászólás Szerző: fererencz »

Szerintem meg a kábelgyártók inkább örüljenek, hogy a drótok nem rontják le a rendszer hangját jelentősen, mert különben igen nagy bajban lennének. :napsut:
Nem szotkam hibázni.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

fülelek írta:

viri
V.I.P.
V.I.P.

cables írta:
2021.10.04., hétf. 19:26
istvan01 írta:
2021.10.04., hétf. 10:05
...
Az igazság az, hogy hosszú korábbi Siltech kábelezése nagyobb része nem gyári szerelésű köpenyes, csatlakozós volt, hanem az Audiovisiontuningtól pult alatt számla nélkül beszerezhető volt G5/G6/G7 maradék végek csupaszon max 1-2m hosszakban. Dokumentum semmi nem járt hozzá, ezért senki nem tudta tényleg melyik fajta, egyedül a keresztmetszet volt mérhető. Nekem is volt, belső kábelezéshez használtam.
...
El kell olvasni ő maga mit írt erről

https://longkft.hu/audioblog/siltech-ruby-hill/

https://longkft.hu/audioblog/hangszorokabel/

---
Én ezeket olvastam már régebben, a csodavárók számára egy ilyen ízes, szaftos írás a legnagyobb vágyfokozó, a többieket meg elképzeltem, ahogy kikerekedett szemekkel csóválják a fejüket uvegajto.gif
De tetszik, ahogy vagányan bedobtad, először csak egy szmájlit akartam erre betenni: dollar.gif
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2803

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

cables írta:
2021.10.04., hétf. 19:26
istvan01 írta:
...
Az igazság az, hogy hosszú korábbi Siltech kábelezése nagyobb része nem gyári szerelésű köpenyes, csatlakozós volt, hanem az Audiovisiontuningtól pult alatt számla nélkül beszerezhető volt G5/G6/G7 maradék végek csupaszon max 1-2m hosszakban. Dokumentum semmi nem járt hozzá, ezért senki nem tudta tényleg melyik fajta, egyedül a keresztmetszet volt mérhető. Nekem is volt, belső kábelezéshez használtam.
...

---
Elolvastam a cikkeket érdekesek... Talán szerencsésebb lett volna ha nem Te linkeled be, mert tudod milyenek az emberek, még a végén azt hiszik hogy reklámozod a kábeleidet. Megnéztem közben az ezüst tőzsdei árfolyamát és valóban van egy kis beszakadás 2019-09 hó (a cikk megjelenése) után. Vélhetően nagyon sok ezüst kábelt dobtak piacra egyszerre a cikk olvasása után, ami az árfolyam csökkenéséhez vezetett akkoriban. ;)
A viccet félre téve a réz nekem is jobban tetszik mint az ezüst. Sokaknak meg nem. Az élet már csak ilyen.
Az egész sztoriból ami nekem Mr. Long cikkeit olvasva lejött, hogy szereti a változatosságot (szélsőségeket ?), amit most is megkapott. Nyugodt lehetsz nemsokára úgyis lecserél majd mindent. ;)
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

istvan01 írta:
...
...

---

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11181
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Robici írta:
2021.10.03., vas. 20:57
Egyébként más téma, csak eszembe jutott erről, hogy sokszor amikor felvételekről nézek "így készült" videókat vagy hangmérnökök nyilatkoznak, azt látom, hogy náluk a mikrofonoknak van olyan nagy kultusza mint a hifisták körében mondjuk a hangsugárzóknak. Legalábbis nagyon sokszor látom, hogy a mikrofont milyen fontosnak tartják, meg megvannak a nagy legendák (méregdrágán), megvannak mindenkinek a preferenciái, stb.
Ha elfogadjuk a HiFi egyik alaptézisét a jelforrás fontosságáról, akkor arra rímelnek a mikrofonok is. Bár bevallom, még nem láttam olyan vérre menő vitákat mikrofonokkal kapcsolatban, mint a HiFi forráskészülékekről. A legtöbb hangásznak megvannak a maga kedvencei, amiket jól ismer és tudja, melyiket milyen feladatra és környezetben lehet jól használni. Szerencsére nem próbálnak egyetlen győztes hirdetni, nem létezik LEGJOBB mikrofon.

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5288

Hozzászólás Szerző: fülelek »

cables írta:
2021.10.04., hétf. 10:18
De mi köze az alábbi beírásoknak, ahhoz a tényhez, hogy legolcsóbb Kácsa alapkábelezéssel talán nem kéne komolyzenei kiadók hangminőségét elemezni. Ugyanis ezt tárgyaltuk alább.
Lehet, hogy nem egyszerű felfogni, de ha a forrás, erősítő, hangsugárzó és akusztika fogat kellően jó minőségű (egyszerre), akkor a zene élvezetét és elemzését nem bírja zavaró mértékben lerontani a kábelezés (persze a jó minőségű kontaktusok fontosak). Nyilván jobb kábelekkel lehet srófolni még a hangminőséget, de nem feltétlen szükséges. Ezt valószínűleg azért nem érted, mert soha nem volt igazán jó minőségű audio készüléked egy se. A kicsit véres torkú készülékeken sokkal többet javíthat a kábelezés, mert a hallgathatatlan/hallgatható küszöbön segít átlépni.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3607

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

Hú, akkor most megint kábeles totyikba mentünk át? Megint Radnai kábelekkel van a baj? Micsoda ingovány, amiben lehet valaki lámpás, de lehet veszélyes túra vezető is ...

cables vs Siltech hosszúnál.....
Hosszú ebből hogyan épített 3m-nél hosszabb hangfalkábelezést, nem tudom. Egyedül a Ruby Hill emlegette típus szerint, amit szintén lecserélt valami talált Radnai drótokra.
Pár éve Siltech forgalmazás átkerült Limar Audiohoz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára istvan01 2021.10.04., hétf. 10:21-kor.

Szalon
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1532

Hozzászólás Szerző: Szalon »

cables írta:
2021.10.03., vas. 19:37
De ilyen kábelezéssel nem kéne minősíteni semmit, mert sok olyan részletet nem hall meg, ami fontos a zenében.
Szerintem, illene magadba szállnod kicsit és inkább csöndben maradnod, főleg a saját kis szemétdombodon kívül...
De ha már itt tartunk, kíváncsian várnám a reakciódat a következővel kapcsolatban... Ez melyik kábeled is volt pontosan? Mennyi került ki ebből a kezed közül? Mennyi Ilyen és ehhez hasonló problémával kerestek meg?
Persze gondolom jó szokásodhoz híven, válasz úgy sem fog kérdéseimre érkezni...
Csatolmányok
Cables.jpg
Cables.jpg (101.46 KiB) Megtekintve 2049 alkalommal
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech

viri
V.I.P.
V.I.P.

Már nem tudom szerkeszteni, az utó iratban elírtam, abszolút értelemben akartam írni, nem abszolút értékben.

viri
V.I.P.
V.I.P.

sutemenyx írta:
2021.10.03., vas. 22:47
earforce írta:
2021.10.03., vas. 20:59
cables írta:
2021.10.03., vas. 19:37

Persze hogy lehet fogalma arról, hogy neki mi a jó és a neki tetsző hang a rendszerében. Azért hangsúlyoztam, hogy szvsz. De ilyen kábelezéssel nem kéne minősíteni semmit, mert sok olyan részletet nem hall meg, ami fontos a zenében.
Amúgy a kábeleidet kb. milyen szintű madzagok mellé pozíciónálod? Szerinted miket 'mos le' vagy 'aláz porrá' egyértelműen?
Én úgytudom a Long egyszer lecserélte a Siltech Ruby-jait Power-R-ekre.
Le is írta a blogjában, de az uj kabeleket nem nevezte meg, most én megnevezem. Szigorúan azzal a kitétellel, hogy állítólag! Meg kell kérdezni őtet.
Én bírom a Longot, de minden tiszteletem mellett azért figyelembe kell venni, hogy ő pszichoakusztikában azért nagyon erős! Gondolok itt amellett hogy pl. meghallja a szomszéd kerítésre ragasztott kék cetlit, de még jobb példa, hogy a magnaplanárjai után elégedetten hallgatja a 8cm-es jvc szélessávúkat. Tényleg nem gúnyből írom, csak a miheztartás végett, bár nem akarok álmokat széttörni, de illűziókba ne ringassuk magunkat, hogy a ruby hilleknél jobb az öreg bontott réz kábel (bár így lenne) mert a Long lecserélte.

Ui. : hozzá teszem, hogy abszolút értékben értettem ezt a jobb rosszabb összehasonlítást, azt simán eltudom képzelni, hogy ár-érték arányban jobb a power-r, főleg egy 8cm-es mini dobozzal.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

cables írta:
2021.10.03., vas. 22:04
Robici leírja hogy ő nemigen hall különbséget, legfeljebb hangfal kábelek között, neki jók a pár ezer Ft-os alap Kácsa kábelek, meg a számítógép tápkábel... Ezen az itt olvasók 80%-a már túllépet szerintem és nagyon is érezett különbséget amikor jobb kábelek kerültek a rendszerébe. Pár hete te is írtál erről. Akkor miről beszélünk? Az talán nem vitatéma, hogy jobb kábelekkel több részletet hallunk.
A szerelési anyagok ára (pl Kácsa) jellemzően az anyagköltséget követi. A kész kábelek ára pedig sokkal inkább marketing függvénye. Nem véletlen, hogy miközben szidod a párezres kácsa holmikat, az általad használt anyagok szinte biztosan olcsóbbak. Akkor? miről beszélünk? :D
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

sutemenyx
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2911
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sutemenyx »

Semmi esetre sem szeretnék tiszteletlen lenni, de az jutott eszembe, hogy talán a Rudibá útlevelébe a vezetéknévhez nem az lehet írva, hogy “Power-R”?
31_1_21.gif
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek

http://saboaudio.eu

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”