Jó rendszer ??? Na igen ,ezen is lehetne vitatkozni...de enyém a legjobbearforce írta: ↑2021.10.05., kedd 13:54Ha csak én hallottam volna a SEMMIT, akkor azt mondanám magamnak hogy hüJe vagy fiam, de nem csak én hallottam. Mármint a semmit :)gyongyhalas írta: ↑2021.10.05., kedd 13:20Érdekes ....Csak saját tapasztalat.
Változást kellene hallanod ...persze több ilyen más kábelcserénél se hallasz se rossz se jobb irányba változást, akkor lehet gondolkozni...
Szerintem el kell azon is gondolkozni miért is tesztelnek kábeleket akkor? Hiszen van joly-joker rendszer ami nem érzékeny semmilyen kábel bekötésére . Azt kellene reklámozni. Rendszert ! Talán a Te birtokodban van egy ilyen rendszer....persze ,hogy boldog vagyé...
Vagy mégse ...mármint a rendszer előtt van pity- puty ,vagy közöttük van valami ....Na ezen ,ha van kedved te töröd a fejed. Ha nincs akkor meg ne rágd magad ....boldogság van...
Az én rendszerem másképpen műkszik ....ez az én bajom , vagy örömöm.![]()
Máshol meg (gyengébb és nem megfelelő erősítésű rendszerben) egy USB kábel csere egyértelmű változást hozott.
Nem a javulást vártam a kábelszettől, hanem legalább valamiféle változást, mely elmaradt.
Amit faló írt: egy jó rendszer kevésbé érzékeny a kábelezésre - egyetértek.
Faló amit írt azt ő úgy gondolja és bár oda írja (kevésbé érzékeny) ami nem zárja ki ,hogy hallható is lehet ...
Na mindegy úgy látom Te megerősítést vársz...
Sajnálom én NEM, vagy csak részben értek egyet, a piros mondat tartalmával.
A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........ és nem gondolnám,hogy gyengébb rendszereken végzik a teszteket.
Mert ugye ott kijön a különbség jobban......