Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4573
Kapcsolat:

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: revox »

avl2 írta:
2021.07.28., szer. 15:05
revox írta:
2021.07.28., szer. 14:11
ne xarj be,erős vagy. már csak biciklizni kell megtanulni (értsd,ahogy kell. technika...
nna, egy talán nem bántó :D párhuzam: en/mi itthon Roglicra mondom: nem tud biciklizni.
(Neki is "csak" azt kellene megtanulnia, Ö is "erös")

nem az ereje, testi merhetö teljesitmenye stb., hanem mondjuk esések száma / verseny km. persze vannak itt társai (G), de vannak, akik ebben sokkkkkal jobbak (Sagan ? ...meg biztos lehet sorolni, akik azert ott vannak, tehat nem hatul elkullognak, de tudnak helyezkedni, adodott helyzetben gyorsan es profin reagalni - nyilvan ezekben is jelentkezik, hogy valaki X evet bmx, cycloross, stb., ki meg nem + adottsag az ügyessegre, egyensulyerzek, helyzetfelismeres, ..)
előélet sokat számít... nekem bmx volt, sose voltam zűrös helyzetben, kivétel az az egy szem tiszatavi eset, amit a hifiBZK-val sikerült megélnem :D de volt,hogy körülöttem 30-an feküdtek a körforgalomban, én álltam, aztán hrtelen azt se tudtam, hol vagyok, vagy mi van most :D aztán hátamrakaptam a bicajt és futottam ki a haldoklók tömegéből :)
xal kel laz előélet. nem véletlen indítottunk 6-8éves kortól edzéseket, főleg ügyességi páylák vannak és monti, cx bringa jöhet szóba.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

asebestyen írta:
2021.07.28., szer. 14:37
revox írta:
ne xarj be,erős vagy. már csak biciklizni kell megtanulni (értsd,ahogy kell. technika,taktika és a felkészülés). apropó, felkészülés. nemhiába visongtam minidg,hogy sok a heti 5. azóta kétszer lettél beteg. tudom,egyszer vírus,most meg a klíma, de ezek akkor támadnak be, amikor a szervezet gyengül. nem kell hosszúkat edzeni, rövid, minőségit. mi hétköznap 60-70eket mentünk(Barna is, aztán látod, még memóriából mit megy), hétvégén többet(de max 120 körül, hogy a nagyobb résztávokat kiadja), de a fókusz a résztávokon volt,nem az összetávolságon, vagy edzésátlagon. ettől,ha kimentünk nagyváradra, simán lezúztuk 40-42-es vezetésekkel (már,amikor toltuk neki) a 180 kili oda-visszát.

rövid, minőségi edzés + kellő regeneráció. ennyi a titka :smile32:
Részben egyetértek. Másrészt a minőségi edzés egyénenként eltérő, és a kulcs ebben van véleményem szerint. Persze van, amit csapatban lehet csak edzeni/gyakorolni, de szerintem mindenkinek szüksége van egyéni edzésre/edzéstervre, ha a max a cél. Ahogy írtad pár poszttal lejjebb, a technikák (kerékpár) közt is vannak különbségek, a riderek közt meg sokkal nagyobbak.
Én a magam részéről csak a személyes edzéstervezésben hiszek, ami tényleg az is, nem csak annak mondott. Tehát amikor a figyelem a versenyzőre minden szempontból 100%. Ellenkező esetben jönnek a betegségek és a sérülések rendszeresen és egy idő után visszafordíthatatlan károsodások, amik azért borzalmasak, mert megérzed, hogy Te már hiába akarsz, nem fogsz soha...
ja, a technika félrement. én a kerékpárkezelésre értem a technikát.
ezen a szinten felesleges ennyire túltolni az egyéni edzéstervet. minél többet kell csapattal edzeni és versenyen menni, azzal lehet fejlődni. aki meg olyan hülye,hogy nem érzi, hogy rottyon van, az meg is érdemli :D divat lett ez nagyon, de ez inkább pro szinten érdekes, de ott is főként azért,mert sok esetben a csapattagok baromira nem együtt edzenek, hanem ki-ki, ahol lakik, magának. a pro csapatok a felhúzóversenyeken (nekik ez az edzés) kovácsolódnak össze és ott már ők is csapatban gondolkodva tekernek, hogy mire 3hetesek jönnek, forma legyen. de persze,teljesen igazad van, de ez csak addig igaz, míg valaki kénytelen egyedül edzeni, ami soha nem fog felérni ahhoz, hogy valaki csapatban tud tréningezni (ott meg ugye nem lehet mindenkire rászabni az edzést, csak a gyengébb majd tudja,hogy kevesebbet vezessen). nekem legalábbis nagyon ez a tapasztalatom. persze más,ha valaki beteg, vagy valami adata nincs rendben, akkor be kell avatkozni ,de amíg az adatok jók, menjen csak közös edzésre, oszt tolja, mint a buldózer ;peace;
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

a celok kapcsan: azert kerdezem, mert többfelekepp tudok menni, es nem tudom mi lenne a jo, a legjobb.

nehany legutobbi menesem:
Unbenannt.JPG
Unbenannt.JPG (43.01 KiB) Megtekintve 1555 alkalommal
az utolso 3 oszlopban, hogy azon tartomanyban az idö hany %-at voltam

az elsö 5 ugyanaz az utvonal (Pilis, fel-le), abbol a legutobbi ma reggel (reggeli elött), nem igy terveztem, de az egyik emelkedö nehany percén át sokkal gyorsabban nem tudtam volna menni, ahhoz lett akkor ott kedvem; kicsit a vegig 140 alatt unalmas illetve kellemetlen kihívás, mert emelkedön könnyen föle szaladok, ha nem direkt figyelek erre (de vajon érdemes-e ?? mért érték vs. ahogy ott jól esik)

szerintem a kategoriabeosztas kicsit tartalmat takar, mert ugrik ha pl. 134 vagy 133 a pulzus, köztük meg ugye epp csak 1 a különbseg, ezek az olcso kütyü altal adott tartomanyok, nem biztos, hogy engem írnak le

a legjobb, de mire ? legfontosabb: a biciklizesnek hátránya (egészség, sérülés) ne legyen; nyilvan kell fittség, erönlét, keringesi, sziv, suly karbantartasa, minel kisebb gyengülese a korral.
na, erre milyen pulzustartomanyokban mennyit menegessek ? vagy mindegy, a fenti 5 barmelyike, de fontos az utana nyujtas ?

nalam egyertelmü: szandekos, biciklin kivüli bemelegites gyakorlatilag nincsen, utana nyujtas a szabadidö függvenyeben, 10 perc sosincs, gyakran 4-5 perc, ritkan semennyi, szoval erösen azt gondolom, hogy a tudomany altal ajanlottnal kevesebb

avl2
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
ne xarj be,erős vagy. már csak biciklizni kell megtanulni (értsd,ahogy kell. technika...
nna, egy talán nem bántó :D párhuzam: en/mi itthon Roglicra mondom: nem tud biciklizni.
(Neki is "csak" azt kellene megtanulnia, Ö is "erös")

nem az ereje, testi merhetö teljesitmenye stb., hanem mondjuk esések száma / verseny km. persze vannak itt társai (G), de vannak, akik ebben sokkkkkal jobbak (Sagan ? ...meg biztos lehet sorolni, akik azert ott vannak, tehat nem hatul elkullognak, de tudnak helyezkedni, adodott helyzetben gyorsan es profin reagalni - nyilvan ezekben is jelentkezik, hogy valaki X evet bmx, cycloross, stb., ki meg nem + adottsag az ügyessegre, egyensulyerzek, helyzetfelismeres, ..)

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8008

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
ne xarj be,erős vagy. már csak biciklizni kell megtanulni (értsd,ahogy kell. technika,taktika és a felkészülés). apropó, felkészülés. nemhiába visongtam minidg,hogy sok a heti 5. azóta kétszer lettél beteg. tudom,egyszer vírus,most meg a klíma, de ezek akkor támadnak be, amikor a szervezet gyengül. nem kell hosszúkat edzeni, rövid, minőségit. mi hétköznap 60-70eket mentünk(Barna is, aztán látod, még memóriából mit megy), hétvégén többet(de max 120 körül, hogy a nagyobb résztávokat kiadja), de a fókusz a résztávokon volt,nem az összetávolságon, vagy edzésátlagon. ettől,ha kimentünk nagyváradra, simán lezúztuk 40-42-es vezetésekkel (már,amikor toltuk neki) a 180 kili oda-visszát.

Részben egyetértek. Másrészt a minőségi edzés egyénenként eltérő, és a kulcs ebben van véleményem szerint. Persze van, amit csapatban lehet csak edzeni/gyakorolni, de szerintem mindenkinek szüksége van egyéni edzésre/edzéstervre, ha a max a cél. Ahogy írtad pár poszttal lejjebb, a technikák (kerékpár) közt is vannak különbségek, a riderek közt meg sokkal nagyobbak.
Én a magam részéről csak a személyes edzéstervezésben hiszek, ami tényleg az is, nem csak annak mondott. Tehát amikor a figyelem a versenyzőre minden szempontból 100%. Ellenkező esetben jönnek a betegségek és a sérülések rendszeresen és egy idő után visszafordíthatatlan károsodások, amik azért borzalmasak, mert megérzed, hogy Te már hiába akarsz, nem fogsz soha...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.07.28., szer. 14:20
Már így megyek. Hétköznap 55-75km. Hétvégén is ez vagy egy hosszabb .
:tutiok:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3635

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Már így megyek. Hétköznap 55-75km. Hétvégén is ez vagy egy hosszabb .

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Igen.Célok.Én nagyon csikó vagyok ebben a sportban, de mivel gyerekkorom óta versenyeztem, még bennem van, hogy itt is kipróbáljam magam.Természetesen nagyon nagy hátrányban vagyok a korábbi versenyzőkkel vagy az évtizedek óta tekerőkkel szemben és ez nem is igazán fog eltűnni, de ez nem zavar.Tudomásul veszem és dolgozok.Ahogy Revi is mondta, nálam inkább az fordul elő, hogy túl dolgoznám magam.Most a betegség is megfogott, már mentem volna, de nem engedett az edző, ki is törölt minden edzést a naplómból és fokozatosan kellett újraindulni. Nem érzem mindig mókának az edzést és van, hogy nem szívesen csinálom meg (szerencsére ez nagyon ritka), de tudom, hogy a hátrányom ledolgozásához ezekre szükség van. A számaim, Revi, az edzőm is azt mondja, elég erős vagyok. (én persze nem ezt érzem :D ) Viszont az állóképességemen nagyon-nagyon sokat kell javítani, amihez nagyon-nagyon sokat kell menni.Ez csak így fejlődik.Első sorban önmagamhoz mérem magam.A korábbi eredményeimet akarom túlszárnyalni. Ha ez versenyen is megmutatkozik egy jobb helyezésben, az csak plusz.Ami viszont még örömet okoz, hogy vannak, akik azt mondták, hogy szeretnének ennyit és ilyen szinten tekerni 47 évesen, mert bár tekernek pár éve, de a közöttünk levő 15-18 év nem látszik meg a teljesítményben, sőt legtöbbjüktől jobb is vagyok. Szeretnék, ha többet mennénk együtt. (követendő példa lettem :D )
A lényeg, én sosem leszek olyan, mint Revi volt csapattársa, aki az idén szinte nem is tekert, de eljött a Csákvár maratonra és egy másik sráccal duóban végigszökték az egészet és megnyerte. ;peace; Nekem azért már több regeneráció kell, de igen, én még erősödni szeretnék és a hosszútávú erőnlétet is fejlesztenem kell,így nálam nem játszik a "just for fun".

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

avl2 írta:
2021.07.28., szer. 11:44
revox írta:
2021.07.28., szer. 10:28
...teljes mértékben átavanzsáltam turístába. múlt héten úgy mentünk a bükkben, hogy nem tekertük,csak kényelmesen és láttam 10 év után a bükköt is,nemcsak az aszfaltot :D
teljesen jó.

en tegnap özet (mintha már csak egymásra figyelnének az özek), ma nyulat (az erdeszeti uttol 1m-re sem) lattam a Pilisben

már erre is majdnem megpróbáltam:
revox írta:
2021.07.26., hétf. 13:03
...ezek olyan izé célok,előrébb nem visz.....a p@csötök nő 2-3 centit :D
hogy: mi a cél ? kinek mi a cél ? mi a "helyes" cél ? komolynak szánom a kérdést, de azért humor is:

pl.
erö ?
erösnek érezzük magunkat ? - nem ugyanaz mint az elözö ;-) kihez képest ? 1 honappal ezelötti önmagunkhoz ? kortársasághoz ? mindenkihez ? :))))
fejlödés ?
minél nagyobb tempó ? - - az elözöekhez nem is kell "rendes" felszerelés, ehhez már számít picit a lánc s´rlódása stb.

egészségi állapot - megörzése fenntartása javítása ?
"fitness" ?
"súlykarbantartás" / fogyás ?
testösszetétel javítása ?
just for fun, érezzem jól magam ? ...a tekereskor es utana is illetve ezek aránya ?

..és: ehhez a célhoz hogyan érdemes menni, tekerni ?

azt a pöcsnövekedést pozitívan értettem. Edzőbá minidg azt mondta, 40-el bárki tud menni. és igaza van. én is akkor kezdtem el érezni,hogy gurul a bringa,amikor egyrészt,már nem estem ki az 50-es résztávokból, de főleg akkor,amikor már teljesértékű csapattagként be is forogtam 50-el,vagyis ugyanúgy levezettem a rámeső részt,mint a többiek. sőt,mikor én kezdtem és hallottam, hátulról, a "megint a hülye kezdi?!" rosszallást, még gonosz mosoly is kiült a szám szélére, ugyanis a reacto baromi hirtelen felrántotta a tempót 50-re,ami nem mindenkinek esett jól :kapdelm:
Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy mielőtt találkoztam a debreceni fiúkkal, előtte alakult az egyesület 1 évvel, korábban máshol versenyző 20-23 éves fiúkkal és olyan öregebbekkel (kb 40évesek), akik fiatalon bajnokok voltak, válogatottak és mai napig olyat tudnak menni,hogy csak pislognánk rajta. ide becsöppenve hamar fel lehetett zárkózni. a minőségi edzések eredménye volt,hogy ahol elindultunk, domináltuk a mezőnyt és ez élvezetes volt. Szóval én pl kimondottan élveztem a versenyzést és a kemény hajtást. Szerencsére erő is volt hozzá és jó csapat. De, amikor ezek közül valami megszűnik, már nem élvezi az ember annyira. Nálunk aztán jött egy időszak,amikor az edző már az utábpótlással foglalkozott, sokan a csapatből elköltöztek BP-re, az edzések színvonala kezdett hanyatlani,ami a versenyeken is meglátszott. pl a 2016-os hajdú kupára már úgy mentem ki, el se indulok. A végén csak elindultam, de igazából csak letekertem, de a lábamban még ott volt a sprint és lett egy bronz (bár valójában szabálytalan versenyzésért az első kettőt ki kellett volna zárni,ellenük nem is mentem,ki ne zárjanak :D de a végén nem zártak ki senkit...), de ezt már nem élveztem, mert nyögve lett meg, nem lazán. Illetve nem igazán dolgoztam meg érte,csak sprinten jót mentem. Kb itt van az a pont, ahol már nem élvezetes a versenyzés, akkor ki kell szállni. Igaz,még mentem egy páros időfutamot az egyik u19-essel elitben,azt megnyertük,de annyira szenvedtem, éreztem,hogy OK, arany, de ha nem muszáj, mégegyszer nem indulnék el.
Amíg valaki ezt nem érzi,addig nyugodtan nyúzza magát és hajrá, mert versenyezni szép dolog, de én már nem akartam kínlódva dobogós lenni, főleg nem akartam leszállóágon 5. meg 6. vagy tizedik lenni.

Aztán az emberben még él kicsit a versenyszellem,de az egyre többet kihagyott tekerés, a felszálló kilók a végén egy teljes leépüléshez vezetnek és elengedi, keres más értelmét a bicajozásnak, mert azért bicajozni kell. Itt persze lesznek fokozatok, nekem most pl tetszett a Bükkben, hogy lefele csak finoman gurultam, semmi rátekerés. le is vettem a szemüveget,hogy normálisan lássam a tájat. ne lencsetorzítva :rolleyes: felfele is csak kényelmesen, 50/21-23, lazán, semmi kapkodás. mára kb annyi maradt meg a versenyszellemből,hogy majd tervezek jó kis fingatós útvonalat és teljesíteni kell, de nem időre,csak legyen meg :D

De aki még az elején van, annak azt kívánom, igenis, növeljék azt fütyköst, mert jó az,míg felfelé ágon vagy, sok élményt ad :tutiok: egyszer, még sihederkoromban az egyik buxa, meg is sértődött,amikor azt ecseteltem neki,hogy nincs annál szebb dolog, amikor a dobogón állsz (szerinte itt a helyes mondat az lett volna, hogy nicsn annál szebb, hogy az enyém lehet, már a csaj :D ). De ne feledjük, van élet a versenyzésen túl is. ahogy szoktam mondani, már mentem sokat gyorsan, most menjen más ;peace; aki meg sose akart versenyezni, nyilván megtalálta a számítását a kerékpárban, mert itt van a topicban, a lényeg, kölcsönösen tiszteljük a másik céljait :rolleyes: Attit én azért szoktam rúgdosni néha, mert versenyezni akar és azokat hajtani kell, mint a lovat ;peace; (bár Attit inkább néha visszafogni kell :D )
halfnote.hu

avl2
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2021.07.28., szer. 10:28
...teljes mértékben átavanzsáltam turístába. múlt héten úgy mentünk a bükkben, hogy nem tekertük,csak kényelmesen és láttam 10 év után a bükköt is,nemcsak az aszfaltot :D
teljesen jó.

en tegnap özet (mintha már csak egymásra figyelnének az özek), ma nyulat (az erdeszeti uttol 1m-re sem) lattam a Pilisben

már erre is majdnem megpróbáltam:
revox írta:
2021.07.26., hétf. 13:03
...ezek olyan izé célok,előrébb nem visz.....a p@csötök nő 2-3 centit :D
hogy: mi a cél ? kinek mi a cél ? mi a "helyes" cél ? komolynak szánom a kérdést, de azért humor is:
Unbenannt.JPG
Unbenannt.JPG (87.22 KiB) Megtekintve 1568 alkalommal
pl.
erö ?
erösnek érezzük magunkat ? - nem ugyanaz mint az elözö ;-) kihez képest ? 1 honappal ezelötti önmagunkhoz ? kortársasághoz ? mindenkihez ? :))))
fejlödés ?
minél nagyobb tempó ? - - az elözöekhez nem is kell "rendes" felszerelés, ehhez már számít picit a lánc s´rlódása stb.

egészségi állapot - megörzése fenntartása javítása ?
"fitness" ?
"súlykarbantartás" / fogyás ?
testösszetétel javítása ?
just for fun, érezzem jól magam ? ...a tekereskor es utana is illetve ezek aránya ?

..és: ehhez a célhoz hogyan érdemes menni, tekerni ?

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ja,egy apróság,ami lehet nem is annyira apró. a dogma a hegyen másképp viselkedik, de szerintem az az a gép, ami ha elindulok egy tartósan meredek, hosszú hegyre,felvisz kényelmesebben. a statikus mászásban azt gondolom, jobb. időben nem jobb, vagyis amit eddig nálam mutatott, pár másodperc előnye volt ugyanazon a kaptatón(ami bármiből jöhet), de felérve kevésbé éreztem azt,hogy taposni kellett volna. a gannal néha markoltam a kormányt, a dogmával nem. dinamikus veretésben vixont a gan jobb.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

egy kis tapasztalat. pinarello, szérián belül legalja és teteje. a gan mocskosabb, direktebb ,agresszívabb. lejtőzéskor viszont ennyivel izgágább is, bár ez a második lejtőzéskor már kevsébé volt zavaro, de az tud lenni. felfele érzetre jól megy, meg az idő is nagyjából mutatja, de nem lehet vele kényelmesen,lassan menni, mert valahogy szippantja, hogy sajtold ki magadból az utolsó szuszt is a haladáshoz. a dogma ellenkezője, ha akarsz,se enged gyorsabban menni, cserébe a meredekebb részeken kevésbé érzem azt,hogy elfingatja a combom. ha mégis, itt megint csavar jön, mert a gannal gyorsabb a regeneráció.
summázva kétnapos bükki kirándulásunkat a dogma alkalmasabb egy kellemes kirándulásra, ránézésre hosszabb távon is,de ezt még nem próbáltam, mindenesetre kényelmesebb, a gan meg egy kis mocsokláda. nekem az tűnik versenyótóbbnak, kérdés, mire is van szükségem... (reacto még ezután lesz próbálva. elfogytak a napok :D )
f8.jpg
f8.jpg (887.59 KiB) Megtekintve 1571 alkalommal
gan.jpg
gan.jpg (903.33 KiB) Megtekintve 1571 alkalommal
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2021.07.28., szer. 10:20
revox írta:
2021.07.28., szer. 09:32
vixont Szalon krva jókat bringázott ;peace; bazz, nekünk eddig két nap szabadság jutott a nyárból, csak a meló megy, rohadásig... mire végeznénk,megint lezárják tuti a határokat :smile51: :smile51: :smile51:
Az brutál amit megy……és ahol.
ennyire nem néztem, csak azt,hogy szép,hegyes vidék :) teljes mértékben átavanzsáltam turístába. múlt héten úgy mentünk a bükkben, hogy nem tekertük,csak kényelmesen és láttam 10 év után a bükköt is,nemcsak az aszfaltot :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2021.07.28., szer. 10:11

Nem kell ide Pegasus, még azt is tudjátok egymásról, ki, hol, mennyi időre állt meg pisilni. :kapdelm:
strava a kerékpározás megrontója :D
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1171

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2021.07.28., szer. 09:32
vixont Szalon krva jókat bringázott ;peace; bazz, nekünk eddig két nap szabadság jutott a nyárból, csak a meló megy, rohadásig... mire végeznénk,megint lezárják tuti a határokat :smile51: :smile51: :smile51:
Az brutál amit megy……és ahol.

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5278

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2021.07.28., szer. 09:23
AAttila írta:
2021.07.27., kedd 21:18
Szalon írta:
2021.07.27., kedd 19:16

Bár nem engem kérdeztél, de szerintem 3 embernek síkon a 35 kevés…😇 Célozzatok meg nyugodtan többet! ;)
Múlt hét pénteken volt egy sík, kevésbé szeles időben egy lazább 2 órám és nekem egyedül is simán meg lett a 35ös átlag.
Köszi a megerősítést, én is így gondoltam. ;)
azért tegyük hozzá, volt benne 10 perc pihenő összesenben(vagyis nemtom mi,de össz time 2:10, moving time 2óra, az akkor már csak 32.3 avg)...
Nem kell ide Pegasus, még azt is tudjátok egymásról, ki, hol, mennyi időre állt meg pisilni. :kapdelm:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2021.07.27., kedd 21:18
Szalon írta:

Bár nem engem kérdeztél, de szerintem 3 embernek síkon a 35 kevés…😇 Célozzatok meg nyugodtan többet! ;)
Múlt hét pénteken volt egy sík, kevésbé szeles időben egy lazább 2 órám és nekem egyedül is simán meg lett a 35ös átlag.
azért tegyük hozzá, volt benne 10 perc pihenő összesenben(vagyis nemtom mi,de össz time 2:10, moving time 2óra, az akkor már csak 32.3 avg) és egy kellemesen szélvédett völgykatlanban megy az út a térkép szerint. azért más nyélen veretni 100kilit,nulla pihenővel, telibevert szeles utakon. meg 35 fölött elég erős meredekséget mutat az exponenciális függvény,amin a közegellenállást ábrázoljuk, de amit nem szabad efleljteni, Szalonnál van 20 év előny majdnem(saccolok csak ;) a rövidtávú regenerációja sokkal jobb, mint trottyos korban. 40évesen még én is lenyomtam tokajba 2 óra alatt, ami kb 70 kili, most meg el se indulnék már ekkora útra :D.
de nem lebeszéllek, de kezdjetek csak bátran 35-el. nem vagytok összeszokva, a technikai tudásotok nem tökéletes. legfeljebb. ha jobb lesz, örülhettek neki :smile53:
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Na jó, azt se felejtsük el, hogy most építenek Debrecenben egy elég komolynak ígért velodromot. :smile53:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2021.07.27., kedd 21:33

a kommentátor elmondta, hogy "Katát mindössze 2 segítő kisérte/kisérhette el. Az edzője, és egy szerelő, többre nem volt lehetőség."
Aztán hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom. Lehet a NOB részéről ennyi engedélyezett, talán a hazai szövetség/MOB részéről ennyire volt keret, nem tudom...
A szerlő, a pasija volt ;) , ő adott technikai támaszt Atinak is :rolleyes:

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

asebestyen írta:
2021.07.27., kedd 20:01

Kíváncsi lennék a magyar elit milyen háttérrel készül egy olimpiára. Gondolok itt az edzői gárdára , az orvosi csapatra, gyúrókra, mentális felkészítőkre, stb.
.

youtu.be/ZLems9poMK4
Akik igazán esélyesek, hogy képviseljék az országot olimpián (outi,monti), ők nem hazai csapatban készülnek. Jó, a Parti Andris kivétel ;) Ha nem Ati, akkor akik szóba jöhetnek, szintén nem itthoni csapatban tekernek. A lányoknál szintén. Ha nem Blanka, akkor mondjuk Szabó Zsófi, aki ugyancsak külföldi csapatban van.
Itthon főleg az utánpótlásban lévő srácok, akik rendszeresen járnak edzőtáborozni és versenyezteti őket a szövi.
Illetve a pályások is jól nyomják ahhoz képest, hogy milyen körülmények vannak itthon. Eljárnak Bécsbe edzeni és külföldre versenyezni. Szövi vett jó Look bringákat.

Szerintem itthon inkább promóciónak használják a kerékpárt.(ország imázs,stb) Nagyon kevés támogatott csapat, versenyző van. Oldják meg szponzorokkal egyénileg. De lehet még keveset láttam ebből az egészből, viszont eddig ez jött le.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3383

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

asebestyen írta:
2021.07.27., kedd 20:01
kargidje írta:
2021.07.27., kedd 10:40
zoli73 írta:
2021.07.27., kedd 09:30
Tudom, itt az országúti bringa a fő csapásirány, de azt hiszem ennek itt a helye: https://www.nemzetisport.hu/tokio-2020/ ... an-2840695 ;peace; bravo.gif
Néztem, brutál amit művelt. Végre volt kiért, miért izgulni ... leborulok.gif leborulok.gif Az elején le volt maradva, de a 3. kör után megtáltosodott, talán bemelegedett, a többiek meg akkorra már szenvedtek...

Nem is értem, a Benkót miért erőltetik ennyire, évek óta jó, ha a 20-30 között szerepel, onnan nem tud előrébb kerülni.
Parti-ról ne is beszéljünk, nagyon eljárt felette az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fiatalabb korában sem volt nemzetközi szinten nagy szám.
Fiatalítani kell: motiváltak, frissek, gyorsan regenerálódnak, gyorsan tanulnak, erősödnek, fejlődnek..... :goodmorning:

Lásd Loana Lecomte, xco világkupán sza..á veri a mezőnyt. Ráadásul fütyörészve, dalolva... :fekverohog:
Kíváncsi lennék a magyar elit milyen háttérrel készül egy olimpiára. Gondolok itt az edzői gárdára , az orvosi csapatra, gyúrókra, mentális felkészítőkre, stb.
.

youtu.be/ZLems9poMK4
Erre én is kiváncsi lennék, de mivel a kerékpár nem kiemelt sportág idehaza, gondolom nincsenek túlzottan eleresztve.
A ma reggeli közvetítést végig néztem, végig szurkoltam, a kommentátor elmondta, hogy "Katát mindössze 2 segítő kisérte/kisérhette el. Az edzője, és egy szerelő, többre nem volt lehetőség."
Aztán hogy ez pontosan mit jelent, nem tudom. Lehet a NOB részéről ennyi engedélyezett, talán a hazai szövetség/MOB részéről ennyire volt keret, nem tudom...
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

lacee írta:
2021.07.27., kedd 20:34

Más,
Strava már többször levett az átlagomból 4 akár hat tizedet is -ba,Revi egyszer már kérdezte ha jól emlékszem,csak a konklúzió nincs meg :D
Más algoritmussal dolgozik, nekem sosem egyezik meg a strava és a garmin.

AAttila
V.I.P.
V.I.P.

Szalon írta:

Valamelyik nap elég durvát mentél, 160kili 3000+ szint ;peace; :smile53:

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”