bitrograde írta: ↑2021.02.22., hétf. 19:35
Alex_Aston írta: ↑2021.02.22., hétf. 19:03
200 és 2000 az 10x-es különbség, nem...? Én ilyen áron láttam őket újonnan.
A Virgo nem lehet rossz. Dícsérik külföldi oldalakon is, köszi a tippet.
A másik nem jön szóba, mert picike.
C terv meg esetleg Canton Reference 8, ha jó kedvezményt lehet rá esetleg kapni, és ÁFA sikálás is eszközölhető...
200 USD
darabja vs. 1600 EUR/pár, ami - mivel piacon vagyunk, más-más ÁFÁ-val, 1 USD=1EUR - pontosan négyszeres különbség.
A Virgo jó.
A méretre vonatkozó kijelentést nem kommentálnám. Süt belőle a tapasztalatlanságod. Ha nem lesz 45nm-es nappalid, és tudsz játszani az elhelyezéssel, akkor azt a monitort hallgasd meg. Lehet, hogy neked nem lesz jó, de hallgasd meg.
A Cantont nem hallottam. De 2000 EUR környékén egy pár állódobozt referenciának elnevezni szerintem ma már nagyképűség. Majd fülelek elmondja, mi valójában a baja, de nekem már önmagában a háromutas reflexes állódoboz mint konstrukció sem szimpatikus. Három úthoz minek még reflexnyílás? De - ismét csak - hallgasd meg. Még az is lehet, hogy a Marantzhoz jó lesz.
Ha a céldátum szeptember, akkor addig ne a fórumon éld ki magad, hanem fülelj meg annyi rendszert, amennyit csak tudsz.
Ja, hogy a 200 darab ár, az úgy más...
A méretet azért írtam, mert igazán mélyre nem tud lemenni, nekem az meg kell. Sőt, abban meg egy kis előrelépés a terv, ha már úgy alakul.
Cantont meghallgatni lenne jó természetesen, és a 2000 euro az darab ár amúgy. De már ez a belépő hangfal is lemegy 33Hz-ig -3dB-en, ami jól hangzik. De ez csak akkor jöhet szóba, ha a valami nagyo extra kedvezmény és Áfa buli sikerülne rá. No meg persze jó a hangja is, amennyire írják...
Régebbi "nagy" Cantont már hallottam, az elég jól szólt. De ahogy nézem, ez a modell nem igazán raktári termék.
Két fórumtárs már ajánlott saját, fehér hangfalat, meg fogom őket hallgatni.