Értem, köszi!Shimano írta: ↑2020.08.12., szer. 09:22Túl sok ideig használtam én is ehhez hasonlót ösvénynek,és próbára hálózati kábelnek is.Sajnálom az elfecsérelt időt ma már rá.Ösvénynek tömör rezet ajánlok 3×2.5mm-3×6mm-ig.Az elosztó elé meg az ami tetszik,de azt nem fixen bekötve az elosztóba,ha nem inkább egy aljzaton keresztül csatlakoztatva.sutemenyx írta: ↑2020.08.11., kedd 21:58Kihúztam a konnektorbol az ösvényt, és átdugtam abba, ahova egy hettel ezelottig be vol dugva a cucc. A vékony cincegésből húsos hang lett..
Lehet meg kéne nézni azt a konnektort.
Egyébként Shimano kollega nem tudom mire gondolsz, de ha ez a kábel szar, mert állandóan változik, akkor kérlek javasolj másikat, ami jó. Egyébként mennyi ideig tesztelted?
Hidd el hogy nem hátrány az ha több ponton van átmenet,és kötés.
Ami nem jó az elosztódban,az maga a kábelezése,és a kötések.A fele vezetőt kihagytad mert így tudtad csak bekötni,de ennek így nincs értelme,és a maradék kábel rögzítése is előrevetít egy egy későbbi,itt és ott jelentkező kontakthibát is,amit majd úgy érzékelsz hogy változik a hang.
A kácsában kapható pl jó minőségű tömör,és sodrott belső kábel is,én inkább azokból készíteném a belső huzagolását egy elosztónak,elé meg tennék egy olyan hálózati kábelt,amivel jól szól a rendszer.
Terv szerint az ösvény falon kívül halad, ezért van fixen bekötve az elosztóba, ezért nem iec aljzat van rajta.