Ne takarózz kérlek a forgalmazóval! Robiék végtelenül korrektek, egy ilyen sérülést is minden esetben megemlítenek (és a vételárat is ennek fényében határozzák meg, ezt nyilván te is tudod, mert ezt is így vetted meg). Vissza lehet nézni az itteni hirdetéseikben is előfordult már ilyen kis mértékű hibás hangsugárző, de ők ott LE IS ÍRTÁK a hirdetésben. Aztán azt is, higy semmiféle hallható hatása nincs, ami így is van, éppen eztpért kellett volna megemlíteni neked is. Ez nem oszt nem szoroz, de látod, elkerülhettél volna egy ilyen kellemetlen helyzetet. Nem kérdőjelezem meg, hogy eddig mindenkivel korrekt voltál, de ez most nem egy korrekt adás-vétel lett!bigpocok írta: ↑2020.02.23., vas. 07:47Pár mondat még.
Ahogy korábban is írtam a hazai forgalmazó szerint ez nem hiba és említésre sem méltó.A hangfalakat már én is így vásároltam.
Ezek után belátom, hogy mégis meg kellet volna említeni.
Elfogadom.
A diskurzushoz az is hozzá tartozik, hogy a vevő valótlanságokat állít a számlával, garanciával és a betétekkel kapcsolatosan.
Lentebb már egyszer megfogalmaztam a számlát és a garancia levelet én is csak később kaptam meg.
Amikor a vevő elvitte tőlem a hangfalakat utána körülbelül tíz perc elteltével felhívtam és elmondtam neki, hogy most beszéltem a forgalmazóval és a papírok amint nálam lesznek jelzem neki.
A hangfalak betéteiről, hogy nálam maradtak sem a vevő sem én nem tudtam, ahogy lentebb is írtam ez csak később derült ki és egyből értesítettem is a vevőt.
Nem a vevő vette észre otthon, hogy hiányoznak a betétek, mert nem is tudott róla, hogy vannak. Én sem tudtam.
Igen, hiba volt nem megemlíteni a magasugárzót, ezért elnézést kérek.
Azt hiszem itt a fórumon sokan nem egy inkorrekt embernek ismernek, a nevemmel eddig csak a másik rovatban találkoztam.
Mint ahogy eddig is, ezek után is próbálok majd megfelelni a fórumtól elvárt követelményeknek.
Többszöl leírtuk már, a szabályzatba is bele tettük, hogy keményen fogjuk szankcionálni a hasonló nem teljesen korrekt hirdetéseket. Ennek a fórumnak pont az a lényege, hogy egy megszűrt felhasználói körmvan jelen, nem úgy, mint pl a jófogáson, stb. Kérlek ezt vedd figyelembe!
Te mit éreznél, ha megvásárolsz egy hangsugárzót és az átvételkor derülne ki ez, az?!
A többi dologgal nem foglalkoznék, hiszen megoldódott, abban nem látok problémát!
A moderátor csapat úgy döntött, hogy kapsz egy esélyt még, ezért csak egy figyelmeztetésben részesítünk a kizárás helyett, de a következő ilyen jellegű problemanál nem fogunk mérlegelni!
Remelem ebből az esetből is tanult mindenki. További jó fórumozást!