Ezért a nőért én oda vagyok meg vissza. Dekoratív, csinos, baromira jól énekel...van akinek minden adatik. Emlékszünk még erre a felvételre?
youtu.be/o_fA-Ls4RXk
A híres egzaltáte jubiláte.
Már nagyon vártam az új szólólemezét és tessék november 22 óta elérhető.
https://www.prestomusic.com/classical/p ... -from-home
Nagyon bölcs dolog volt csak dalokat választania mert ettől lett igazán színes a portfoliója. A kíséret mindössze egy zongora, klarinét és kürt, egy helyütt pedig kánonban énekel saját magával. Gondolom így olcsóbban kijött.
Hogy németül, olaszul vagy franciául kell énekelnie az neki tök mindegy, a magasak és mélyek is rendben vannak, tisztaságra sincs panasz és annyira örülök hogy nem parasztvakítani akar ezzel az albummal leénekelve a csillagokat is az égről hanem csak kitenni elénk egy színes, változatos szettet amelyben mindenki megtalálhatja a számítását és örömét.
Mühlemann hangja érdekes kettőséget mutat. A felső regiszter akár egy díváé a mélyek meg mint egy bakfisé. Szerintem Cherubino szerepét pont neki találták ki viszont Wagnert soha nem fogunk tőle hallani.
A lemez klassz, eteti magát és Mühlemann rajongói meg is fogják venni. És most jöjjön a lemez nyitó száma egyben csúcspontja amelyben a klarinétos Daniel Ottensamer éppen csak el nem lopja a produkciót. Jól van, oké. Ellopja. Most már jobb?

youtu.be/ifl4DlsYobs