Bazmeg....Quetz írta: ↑2019.01.31., csüt. 10:58Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy nem tudjátok mérési eredményekkel alátámasztani, miért éri meg nekünk másfél milla körüli összeget elkölteni a core audio pc-re. Marad a marketing ereje... azért ez szomorú.wittao írta: ↑2019.01.31., csüt. 10:20A magam reszerol koszonom az eddigi lehetoseget, de ezen a platformon egyelore befejeztem/tuk a kommunikaciot.Quetz írta: ↑2019.01.31., csüt. 08:28
Nagyon egyszerűen rövidre zárhatnátok ezt a témát: el kellene kezdenetek mérési eredményeket publikálnotok. Ráadásul, mivel ismert lenne a mérési metódus, bárki, aki elég elszánt és érdeklődő, maga is megtudná ismételni a mérést. Ezek után pedig eltudná dönteni, szüksége van-e a megoldásotokra, vagy elégséges az, amivel rendelkezik. Maga a mérés nem sértene "szakmai titkokat", hisz senkit nem érdekel, hogyan jutottak el az út végére, csak az, mit találtatok ott.![]()

Ó igen nyilván mikor elhozták meghallgatni, kurva jó volt, lezenélt bármit amit eddig hallottam digitális forrásként, de aztán kértem a mérési jegyzőkönyveket hogy ez tényleg ilyen jó e vagy biztos csak valami varázslat miatt voltam megvezetve...

Na szevasztok én is léptem ebből a csoportból.