Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pc alapú audio lejátszás

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Re: Pc alapú audio lejátszás

Hozzászólás Szerző: marconi »

Quetz írta:
2019.01.31., csüt. 10:58
wittao írta:
2019.01.31., csüt. 10:20
Quetz írta:
2019.01.31., csüt. 08:28

Nagyon egyszerűen rövidre zárhatnátok ezt a témát: el kellene kezdenetek mérési eredményeket publikálnotok. Ráadásul, mivel ismert lenne a mérési metódus, bárki, aki elég elszánt és érdeklődő, maga is megtudná ismételni a mérést. Ezek után pedig eltudná dönteni, szüksége van-e a megoldásotokra, vagy elégséges az, amivel rendelkezik. Maga a mérés nem sértene "szakmai titkokat", hisz senkit nem érdekel, hogyan jutottak el az út végére, csak az, mit találtatok ott.
A magam reszerol koszonom az eddigi lehetoseget, de ezen a platformon egyelore befejeztem/tuk a kommunikaciot.
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy nem tudjátok mérési eredményekkel alátámasztani, miért éri meg nekünk másfél milla körüli összeget elkölteni a core audio pc-re. Marad a marketing ereje... azért ez szomorú. gondolkodik.gif
Bazmeg.... :smile51: :ohnoohnoohno: :fekverohog:
Ó igen nyilván mikor elhozták meghallgatni, kurva jó volt, lezenélt bármit amit eddig hallottam digitális forrásként, de aztán kértem a mérési jegyzőkönyveket hogy ez tényleg ilyen jó e vagy biztos csak valami varázslat miatt voltam megvezetve... leborulok.gif
Na szevasztok én is léptem ebből a csoportból.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1724

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

kaef2 írta:
2019.01.31., csüt. 11:06
Forditsuk meg a dolgot: milyen konkret meresi eredmeny(sorozat) gyozne meg?
Szerintem bármi, ami mérhető és szignifikáns eltérést mutat a kimeneti oldalon már igazolja, hogy a különbség valós és nem csak marketing.
Múltkor linkelted az angol anyagot (bocs nem emlékeszem az úr nevére), ami szerint -200dB -ig hallható az eltérés, ha ezt elfogadjuk, akkor abban a tartományban max. méréstechnikailag lehet kihívás ezt igazolni, mert gyakorlatban kis túlzással a szobában lévő legyek száma is többet változtat :D
Szóval nem feltétlen beállva a mérést követelők mögé, de be kell látni, hogy sokat javítana a megítélésen, ha lenne. Egyébként ilyen szempontból érdekes nézni a nagyobb gyártók leírásait, aki profi gyártó az többnyire sosem azt írja a hang mennyivel jobb a termékkel, hanem, hogy a termék mennyivel jobb, pl. jobb anyag jobb szerkezet, stb. és ez persze valós... talán nincs ez véletlenül, kiszolgálják az igényeket, egyik sem szeretetszolgálat, a profitból élnek ;)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

Indy írta:
2019.01.31., csüt. 11:20
tonya írta:
2019.01.31., csüt. 11:12
Azért nagyon sok Hi_Fi cuccot nem tudnak mérési eredményekkel alátámasztani, aztán mégis csak megveszik drága pénzen a népek, mert a meghallgatás alapján tetszik Nekik, vagy akár egy "rosszabb mérési eredményeket" produkáló készülék többszörösébe kerül mint amin az eredmények nagyon jók aztán azon hangilag mégis csak valami nem kerek. ;) szerintem.
:)

'90-es évek japán hifijei megvannak? 0,00000000000001 %-os THD? Mégis gyalázatos hanggal? :smile29:
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

tonya írta:
2019.01.31., csüt. 11:12
Azért nagyon sok Hi_Fi cuccot nem tudnak mérési eredményekkel alátámasztani, aztán mégis csak megveszik drága pénzen a népek, mert a meghallgatás alapján tetszik Nekik, vagy akár egy "rosszabb mérési eredményeket" produkáló készülék többszörösébe kerül mint amin az eredmények nagyon jók aztán azon hangilag mégis csak valami nem kerek. ;) szerintem.
:)

'90-es évek japán hifijei megvannak? 0,00000000000001 %-os THD? Mégis gyalázatos hanggal? :smile29:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Indy 2019.01.31., csüt. 11:21-kor.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1037

Hozzászólás Szerző: tonya »

Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

kaef2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3739

Hozzászólás Szerző: kaef2 »

Quetz írta:
2019.01.31., csüt. 10:58
wittao írta:
Quetz írta:

Nagyon egyszerűen rövidre zárhatnátok ezt a témát: el kellene kezdenetek mérési eredményeket publikálnotok. Ráadásul, mivel ismert lenne a mérési metódus, bárki, aki elég elszánt és érdeklődő, maga is megtudná ismételni a mérést. Ezek után pedig eltudná dönteni, szüksége van-e a megoldásotokra, vagy elégséges az, amivel rendelkezik. Maga a mérés nem sértene "szakmai titkokat", hisz senkit nem érdekel, hogyan jutottak el az út végére, csak az, mit találtatok ott.
A magam reszerol koszonom az eddigi lehetoseget, de ezen a platformon egyelore befejeztem/tuk a kommunikaciot.
Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy nem tudjátok mérési eredményekkel alátámasztani, miért éri meg nekünk másfél milla körüli összeget elkölteni a core audio pc-re. Marad a marketing ereje... azért ez szomorú. gondolkodik.gif
Forditsuk meg a dolgot: milyen konkret meresi eredmeny(sorozat) gyozne meg?

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

mgus írta:
2019.01.31., csüt. 10:57
A wincsi írásí sebességét lemérted :D ,a wincsik lassúak lehet ssd -vel jobb időt fogsz mérni.
Jah... :D de ha megfordítom a mondatot, akkor úgymond igazolva van, hogy az alaplapi usb is tud dsd256-ot sebességre :) Nem fogok ssd-t berhelni külső házba, ez annyit nem ér meg. Csak ha már megnéztem leírtam :) Ráadásul ugye az ilyen "mérés" a megfelelő időzítésre nem ad visszajelzést :rolleyes:

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 732

Hozzászólás Szerző: Quetz »

wittao írta:
Quetz írta:
wittao írta:
2019.01.30., szer. 10:51
De visszakanyarodva: akik itt vannak nehanyan, nem a tema eloremozditasaert kuzdenek, hanem ellene. Kifejezetten karos es nem egeszseges ertelemben vett objektiv szemlelet az, ha az elo faba is belekotnek. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy a topikba semmit nem lehet beirni, mert woodoo , vagy egy lottyedt toku unatkozo merozseni egyszer valahol ezt meg azt merte amit kiposztolt 2 eve, es onnantol az mar ugy is van.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 377

Hozzászólás Szerző: mgus »

A wincsi írásí sebességét lemérted :D ,a wincsik lassúak lehet ssd -vel jobb időt fogsz mérni.
MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

Azon gondolkodtam, hogy ha két működő usb kábel (vagy akár usb kártya) között valóban hatalmas különbség van mert a 'minőségi' nem hibázik ill. kevesebbet hibázik akkor ezt a kábelt nem usb audio hanem usb mass storage átvitelre használva is meg kell legyen az eltérés. Ez viszont akkor egyszerűen mérhető kell legyen stopperrel. Fog az ember pár giga anyagot és átmásolja külső winyóra. A nem hibázó kábelen gyorsabb kell legyen az átvitel, a hibázó kábelen meg lassabb. Ez elvileg mérhető.

Sajnos kábelt nem tudtam nézni, mikro-b -s a külső winyóm, de érdekességként néztem egy hánya-veti gyors tesztet az új Paul Pang V2 kártyával és az alaplapi szarral. Előkészületnek defragmentálás. A másolt anyag 5,5 giga (egy sorozat évad):

Alaplapi usb3 másolási idők: 2:00, 1:56
PPV2 usb3 másolási idők: 1:55, 1:56

Nincs érdemi eltérés... ez jelent valamit? :D
a kb. 48mega/sec egyébként közelít az 5400 fordulatos winyó sebességéhez, de azért gyorsan tegyük hozzá, hogy ha jól számolok ez kb. egy komoly DSD256-os bitráta, egy sima cd minőség ennek 256-oda csak.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7653

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

cables írta:
2019.01.31., csüt. 10:16
Hang mérések... ez egy nagyon beteg téma.

Az emberi fül iszonyúan érzékeny a hangban bekövetkezett legapróbb változásokra. A rossz minőségű telefon vonalon is azonnal felismerjük, ha egy ismerős megfázott és picit orrhangon beszél. Na ezt mérd meg műszerrel... Valahol el kéne fogadni már, hogy a Természet jobb "termékeket" hoz létre, mint a tudomány. Aki néz állatos filmeket az állandóan szembesülhet azzal, hogy a tudósok értetlenül állnak természetes jelenségek előtt. Pillangók állítólag 25 km távolságból megérzik a párzásra váró egyed jelenlétét, muslincák a felvágott citrom illatát több kilométerről megérzik. Ezeket mérd meg műszerrel...
Ebben van igazság, de csak az érem egyik oldala. Mert a hallás amennyire kifinomult, annyira megbocsátó és alkalmazkodóképes is.

Ezt a tudomány lekicsinylő hozzáállást el kéne már dobni, Rudi bácsi, olyan gáz... Érdemes lenne inkább minél többet befogadni, megtanulni belőle mindenkinek, ettől még senki nem lett kevesebb. ;)
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

L5S1
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: L5S1 »

Jester írta:
2019.01.31., csüt. 09:40
marconi írta:
2019.01.31., csüt. 09:04
Hello,
gondolom abban egyet érthetünk hogykülönböző audio valamint digitális kábelek között elég nagy hangzásbeli differencia érzékelhető. Ezt a roppant egyszerű dolgot (drótokról beszélünk ugyebár) alátámasztotta már valaki valaha, MÉRÉSEKKEL?? Ha tudsz róla szólj, tudomásom szerint még ezt a hatást sem sikerült egzakt módon leírni, bizonyítani.
Valószínűleg ez azért lehet mert sok esetben a fülünk, érzékelésünk sokkal érzékenyebb mérőeszköz mint a műszereink.
Nem bántásból mondom, de ezt akarják elhitetni veled/velünk azok akiknek ez az anyagi érdeke.
A rézfúvós hangszereknél sem mindegy az anyagösszetétel és ez a hangjukon is jól hallható. Azt se tudod műszerrel bemérni. Miért pont a kábel viselkedne másképpen?
AK120 II - AK SE100 - Adl Stratos - HD600 - Ether C

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4145

Hozzászólás Szerző: juliush »

A zene élménye rendszerszemléletileg a hang mint fizikai inger által a hallószervben keltett ingerületre adott mentális reakció, ahogy az kaef2 fórumtárs pontosan megfogalmazta.
Hangreprodukáló rendszereinktől pusztán annyit várhatunk el, hogy a fizikai ingert reprodukálja a lehető legnagyobb hűséggel és ezt a tulajdonságát próbáljuk fizikai jellemzői mentén több-kevesebb sikerrel mérni.
A mentális reakció azonban már egyáltalán nem jellemezhető a fentiek szerinti mérhető fizikai tulajdonságokkal, hiszen annak alapja a korábbi tapasztalatok alapján kialakított mintázatfelismerés, amelyben alapvető szerepe van a tanulásnak. Ez teszi számunkra lehetővé az olyan technikailag szinte varázslatosnak tűnő képességeket, mint a hangszín felismerését és megkülönböztetését a látszólag őt elnyomó környezeti zajban. Hasznos evolúciós örökségünk ez, a túlélés egyik záloga volt évezredekig.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Jester írta:
2019.01.31., csüt. 10:04
kaef2 írta:
2019.01.31., csüt. 09:55
Nos pontosan a nagyságrendi eltérések miatt ad nagyon kevés információt egy analóg kimenet mérése. Hacsak nem fejhallgatón akarjuk hallgatni.
Ezt nem teljesen értem. Miért adna mondjuk egy DAC méréséről több információt ha a szobával és a hangsugárzóval együtt mérjük meg a DAC-ot?
kaef2 írta:
Számos olyan eset van a hifizés történetében ahol egy mérés szerint nagyon rossz Dac meghallgatva egy hivatalos tesztben nagyon jól szerepelt, például a japán Zanden elhíresült tesztje a Stereophileban. A NOS dac-ok általában nagyon rosszul szoktak szerepelni az oversamplingesekhez képest, ennek ellenére sokan szeretik őket.
Ez így pont azt példázza amit az előbb írtam. Egy meghallgatásos szubjektív teszt, ahol könnyen lehet, hogy az adott akusztikai körülményekben, az adott hangfallal, az adott erősítővel az adott embereknek jobban tetszett a mérve rosszabb DAC. Ebből semmilyen releváns infó nem jön le annak aki mondjuk DAC-ot szeretne vásárolni. Sőt semmilyen releváns infó nem jön általánosságban sem. Ha ez így lenne, akkor kimondhatjuk, hogy ez egy 100%-ig szubjektív hobbi, és mindenkinek mindenben igaza van a saját valóságában.
Nem tudunk dac-ot onmagaban meghallgatni en legalabbis nem tudok mit kezdeni egy vonalszintu kimenettel ...

Csak valmilyen kornyezetben lehet rajta ZENET hallgatni: vagy fejhallgaton vagy szobaban.

Ezert szamomra nem igazan relevans, hogy labor korulmenyek kozott minek jobb valamely meresi eredmenye. Nem akarok arra mar buszke lenni hogy milyen szuper a paratlan felharmonikusok torzitasa es a jitter spektruma. Ez csak jatek a szamokkal.

A lenyeg hogy hogy szol Hobo Vadaszata a hangszorokbol.

A meresek a konstruktorok szamara adnak relevans infot. Leginkabb.

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2316

Hozzászólás Szerző: cables »

Hang mérések... ez egy nagyon beteg téma.

Az emberi fül iszonyúan érzékeny a hangban bekövetkezett legapróbb változásokra. A rossz minőségű telefon vonalon is azonnal felismerjük, ha egy ismerős megfázott és picit orrhangon beszél. Na ezt mérd meg műszerrel... Valahol el kéne fogadni már, hogy a Természet jobb "termékeket" hoz létre, mint a tudomány. Aki néz állatos filmeket az állandóan szembesülhet azzal, hogy a tudósok értetlenül állnak természetes jelenségek előtt. Pillangók állítólag 25 km távolságból megérzik a párzásra váró egyed jelenlétét, muslincák a felvágott citrom illatát több kilométerről megérzik. Ezeket mérd meg műszerrel...

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 328

Hozzászólás Szerző: Jester »

kaef2 írta:
Nos pontosan a nagyságrendi eltérések miatt ad nagyon kevés információt egy analóg kimenet mérése. Hacsak nem fejhallgatón akarjuk hallgatni.
Ezt nem teljesen értem. Miért adna mondjuk egy DAC méréséről több információt ha a szobával és a hangsugárzóval együtt mérjük meg a DAC-ot?
kaef2 írta:
Számos olyan eset van a hifizés történetében ahol egy mérés szerint nagyon rossz Dac meghallgatva egy hivatalos tesztben nagyon jól szerepelt, például a japán Zanden elhíresült tesztje a Stereophileban. A NOS dac-ok általában nagyon rosszul szoktak szerepelni az oversamplingesekhez képest, ennek ellenére sokan szeretik őket.
Ez így pont azt példázza amit az előbb írtam. Egy meghallgatásos szubjektív teszt, ahol könnyen lehet, hogy az adott akusztikai körülményekben, az adott hangfallal, az adott erősítővel az adott embereknek jobban tetszett a mérve rosszabb DAC. Ebből semmilyen releváns infó nem jön le annak aki mondjuk DAC-ot szeretne vásárolni. Sőt semmilyen releváns infó nem jön általánosságban sem. Ha ez így lenne, akkor kimondhatjuk, hogy ez egy 100%-ig szubjektív hobbi, és mindenkinek mindenben igaza van a saját valóságában.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

Jester írta:
2019.01.31., csüt. 09:43
kaef2 írta:
2019.01.31., csüt. 09:29
Kicsit összekeveredtek az idézetek még egyszer külön, amit írtam:

Hangot és fizikai jellemzőket tudunk mérni. A zene hallgatása ( élvezete ) inkabb mentális mintsem fizikai folyamat. A méréseknek így a hang és nem a zene hallgatása szempontjából lehetne jelentősége.

A mérések közül talán a szoba akusztikai mérések azok, amiknek a hatása a leginkább hasznos lehet, mert az rendszerszintű mérés. A mérések többsége viszont eszköz -vagy alkatrész szintű. Ezekből rendszer szintű következtetéseket levonni nem egyszerű, különösen nem a zene és nem a hang hallgatás vonatkozásában.
Szerintem a DAC analóg kimenetét mérve is már rendszerszintű mérést kapsz, hiszen az előtte lévő összes eszköz beleszól a hangba. A szobaakusztikát én direkt kihagynám egy olyan mérésből amivel alacsony jelszintű elektronikákat akarsz hasonlítani, hiszen a szoba és a hangsugárzó által keltett torzítások és egyéb hibák több nagyságrenddel haladják meg az elektronikák torzítását.

Ráadásul a mérések igazán értő elemzéséhez az átlag hifisták többsége nem ért, és így nem is érdekli.

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4145

Hozzászólás Szerző: juliush »

marconi írta:
gondolom abban egyet érthetünk hogykülönböző audio valamint digitális kábelek között elég nagy hangzásbeli differencia érzékelhető.
Hmm...kíváncsi lennék arra, hogy egy többnapos útról hazatérve mennyi idő után jönnél rá (ha egyáltalán) pusztán normális zenehallgatás alapján (vagyis semmi kukucs!), hogy az Asszony (vagy hogy hitelesebb legyen a sztori, mondjuk a Kölök :D ) kicserélte a switch és a PC között a spéci audio Ethernet kábeledet!
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

kaef2 írta:
2019.01.31., csüt. 09:29

Hangot és fizikai jellemzőket tudunk mérni. A zene hallgatása ( élvezete ) inkabb mentális mintsem fizikai folyamat. A méréseknek így a hang és nem a zene hallgatása szempontjából lehetne jelentősége.

A mérések közül talán a szoba akusztikai mérések azok, amiknek a hatása a leginkább hasznos lehet, mert az rendszerszintű mérés. A mérések többsége viszont eszköz -vagy alkatrész szintű. Ezekből rendszer szintű következtetéseket levonni nem egyszerű, különösen nem a zene és nem a hang hallgatás vonatkozásában.
Szerintem a DAC analóg kimenetét mérve is már rendszerszintű mérést kapsz, hiszen az előtte lévő összes eszköz beleszól a hangba. A szobaakusztikát én direkt kihagynám egy olyan mérésből amivel alacsony jelszintű elektronikákat akarsz hasonlítani, hiszen a szoba és a hangsugárzó által keltett torzítások és egyéb hibák több nagyságrenddel haladják meg az elektronikák torzítását.
Because great sound fills the room, shakes the house, breaks the heart, stirs the soul, and always always will

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

marconi írta:
Hello,
gondolom abban egyet érthetünk hogykülönböző audio valamint digitális kábelek között elég nagy hangzásbeli differencia érzékelhető. Ezt a roppant egyszerű dolgot (drótokról beszélünk ugyebár) alátámasztotta már valaki valaha, MÉRÉSEKKEL?? Ha tudsz róla szólj, tudomásom szerint még ezt a hatást sem sikerült egzakt módon leírni, bizonyítani.
Valószínűleg ez azért lehet mert sok esetben a fülünk, érzékelésünk sokkal érzékenyebb mérőeszköz mint a műszereink.
Nem bántásból mondom, de ezt akarják elhitetni veled/velünk azok akiknek ez az anyagi érdeke.

Jester
Törzsvendég
Törzsvendég

Bodoraudio írta:
2019.01.31., csüt. 08:53
Aztán mit fogsz leszűrni a mérési eredményről?
Nem hiszel a fülednek? Pedig ha a hangról van szó, nincs jobb műszer.
Szerintem ez egy óriási ferdítés, és teret ad rengeteg félremagyarázásnak. Az egyik ilyen tipikusan felmerülő analógia szokott lenni, hogy hogyan méred meg egy zene jóságát, hogyan méred meg egy étel ízét stb... Erről lenne szó itt is? Nem hiszem. Egy hangreprodukáló lánc akkor jobb mint a másik ha jobban tudja közelíteni az eredeti felvételt. Pont. Ezek mérhető dolgok. Az ideális lejátszó lánc olyan lenne, hogy a DA konverzió után, az analóg kimenetet ha felveszed egy szintén ideális AD konverterrel, akkor nullteszten ugyanazt kapd mint ami az eredeti digitális file volt. Természetesen ez elérhetetlen, de a cél mindig az, hogy ezt közelítsük. Természetesen szubjektíven tetszhet valakinek egy adott DAC kellemes torzítása, tetszhet neki az ha tonálisan van egy saját hangja, de ezeket az eszközöket én minőségileg abszolút kifogásolhatónak érzem. Számomra az a jó eszköz ami a lehető leg transzparensebb, leginkább közelíti az eredetit, legkisebbet torzít. Aztán, hogy én erre aktuálisan milyen hangfalat kötök, milyen akusztikában helyezem el, milyen szobakorrekciót alkalmazok az már egyéni ízlés kérdése.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

kaef2
V.I.P.
V.I.P.

marconi írta:
Quetz írta:
wittao írta:
De visszakanyarodva: akik itt vannak nehanyan, nem a tema eloremozditasaert kuzdenek, hanem ellene. Kifejezetten karos es nem egeszseges ertelemben vett objektiv szemlelet az, ha az elo faba is belekotnek. Gyakorlatilag ott tartunk, hogy a topikba semmit nem lehet beirni, mert woodoo , vagy egy lottyedt toku unatkozo merozseni egyszer valahol ezt meg azt merte amit kiposztolt 2 eve, es onnantol az mar ugy is van.

Hello,

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 351

Hozzászólás Szerző: marconi »

Quetz írta:
wittao írta:
Hello,
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

Aztán mit fogsz leszűrni a mérési eredményről?
Nem hiszel a fülednek? Pedig ha a hangról van szó, nincs jobb műszer.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”