Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

kasumi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 455

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: kasumi »

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. El akarom adni a B&W DM601.S2 hangfal páromat. Tudnátok segíteni abban, hogy mi a reális piaci értéke jelenleg ennek a párosnak?
Kinevettetni nem szeretném magam, viszont bagóért sem válnék meg tőlük.

Köszi előre is..

Üdv.!

Próbáld meg itt!

Itt van néhány korábbi hirdetés. Ezek alapján szerintem kitalálható az ár:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2044965
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1953390
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1939882
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2108851
Újratervezés

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3204

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: audioline »

1x-1x talán. De általában ( minden esetben) inkàbb jobbra vágyom. Sajnálom azokat akik ilyennel rendszeresen be akarják érni. Meg azokat akiket ilyen szöveggel rá is beszélnek.
Gyakorlatilag már fel nőtt egy generáció ami nem, vagy alig látott /hallott lemezjátszót. Most van felnövőben az amelyik már cd játszót sem. De mit várunk így?!

Nemá. Lazíts kicsit. Van élet az LP-n túl is.
.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: GTomi »

1x-1x talán. De általában ( minden esetben) inkàbb jobbra vágyom. Sajnálom azokat akik ilyennel rendszeresen be akarják érni. Meg azokat akiket ilyen szöveggel rá is beszélnek.
Gyakorlatilag már fel nőtt egy generáció ami nem, vagy alig látott /hallott lemezjátszót. Most van felnövőben az amelyik már cd játszót sem. De mit várunk így?!
ők a legjobbat fogják kihozni a pc-ből.  
nem lesz igényük a cd-re, lp-re, de a zenére talán igen.

kollégákkal beszélgettünk múltkor, 40-50-es korosztály, hogy bizony a gyerekek már nem tudják mi az a negatív, vagy hogy néz ki, nyilván amíg nem mutatják meg nekik. mert a világ kissé elszakadt, az "öregek" már nem azt használják. max. nosztalgiaból, vagy "művészet miatt".
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

jelina
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: jelina »

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. El akarom adni a B&W DM601.S2 hangfal páromat. Tudnátok segíteni abban, hogy mi a reális piaci értéke jelenleg ennek a párosnak?
Kinevettetni nem szeretném magam, viszont bagóért sem válnék meg tőlük.

Köszi előre is..

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1298

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Íme a példa, mennyire nem szükséges hardveres "szent grál" a zene élvezetéhez. A tabhoz nem kell hálózati jelkondicionáló, szűrő, 'olvasólámpa' és kábelvudu sem..., ölég a flac is. Csak maga a lényeg: a zene legyen jó!1x-1x talán. De általában ( minden esetben) inkàbb jobbra vágyom. Sajnálom azokat akik ilyennel rendszeresen be akarják érni. Meg azokat akiket ilyen szöveggel rá is beszélnek.Gyakorlatilag már fel nőtt egy generáció ami nem, vagy alig látott /hallott lemezjátszót. Most van felnövőben az amelyik már cd játszót sem. De mit várunk így?!

Vendég

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Íme a példa, mennyire nem szükséges hardveres "szent grál" a zene élvezetéhez. A tabhoz nem kell hálózati jelkondicionáló, szűrő, 'olvasólámpa' és kábelvudu sem..., ölég a flac is. Csak maga a lényeg: a zene legyen jó!
Azért ha a kislábujjunk virtuálisan földelve van, az működik itt is, gondolom. 

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3204

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: audioline »

Tegnap este esett meg velem. Szokásommá vált lefekvéskor ágyban fejre pakolni egy nem hájend zárt fülest, amit egy 7,5"-os tabletről zenélek a rámásolt flac zenékkel, miközben persze még nézegetek neten ezt-azt, vagy olvasok rajta ebook könyvet. Zenével harmonikusabban kerülök alfa állapotba, de a tegnap választott zenével ez nem akart bekövetkezni, nem jön álom a szememre, annyira magával ragadó az élmény.

Íme a példa, mennyire nem szükséges hardveres "szent grál" a zene élvezetéhez. A tabhoz nem kell hálózati jelkondicionáló, szűrő, 'olvasólámpa' és kábelvudu sem..., ölég a flac is. Csak maga a lényeg: a zene legyen jó!
.

Vendég

Általában a hifiről

Úgy gondolod, egy képzett muzsikus mindenféle, még erősen korlátos, kötött, tradicionális műfajokban is képes magas szinten helytállni, ha vezetik? Vannak kétségeim e téren és eszembe villan néhány csúfos műfaji egyveleg, mikor amúgy igen jó zenészek csináltak hülyét magukból a színpadon.
Olyan is van amiről írsz. Pl. Branford Marsalis pár évvel ezelőtt a Matáv Szmfónikusokkal fellépett a MÜPA-ban és eljátszotta Ralph Waughan Williams oboaversenyét.
Ti.egyszer hallotta Albrecht Meyertől és annyira megtettszett neki, hogy kedve támadt szoprán szaxofonra átírva előadni nagyközönség előtt. Bár ne tette volna. Nagy fiaskó volt.

Vendég

Általában a hifiről

A hozzászólásod első felével - a karmesterekről és a zenekar összhangjáról - alapvetően egyetértek.
De a Fesztiválzenekar szerintem azért nem játszik jól barokkot, mert nem az a "szakmája". Ezen még Savall sem segítene. Mint ahogyan Savall sem játssza-játszatja jól azokat a darabokat, melyek a repertoárja "szélén" vannak.
Szvsz, persze.

A debreceni Kodály Kórus Kamp Salamon megérkezte előtt nem sokat tudott a korhű barokk előadásmódról. Aztán tőle megtanulták.

Nem véletlen egyébként a histórikus előadásmód különválása. Nagyon speciális felkészültséget igényel mind hangszeres, mind elméleti szinten. A korhű hangszereken való játékot ugyanúgy meg kell tanulni mint bármely más klasszikus hangszeren való játékot. Egy modern oboán játszó zenész nem tud játszani a barokk oboán csak akkor, ha azt a hangszert is megtanulta. Barokk oboánál más a nád, mások a hangok fogásai (rengeteg a villa fogás), nincs oktávbillentyű és emiatt akárcsak a fuvolánál átfúvásos módszerrel lehet egy oktávval feljebb játszani. És ugyanez a másság elmondható az összes barokk korabeli hangszerről. De attól, hogy vki tud játszani egy barokk hegedűn vagy trombitán még nem biztos, hogy azt stílusosan is teszi. A stílusismeretnek találkoznia kell a biztos hangszerkezeléssel is.

A Fesztivál Zenekar zenészeitől nem elvárható, hogy a saját modern hangszerük korhű változatán is tudjanak játszani, pláne nem úgy ahogyan az histórikus zenekarok esetén elvárt és megszokott. Amúgy a modern hangszerekkel is elő lehet adni barokk darabokat a korstílus előírásainak megfelelően és bár a hangzás nem lesz olyan mint egy histórikus zenekar esetén, de azért a kapott élmény még így is az eredetihez nagyon megközelítő lehet. Hangsúlyozom: lehet! De nem biztos. Ergó: ha Jordi Savall egyszer elmagyarázza azt bárkinek, hogy hogyan kell egy hemiolát tagolni, vagy hogy egy trillát a felső váltóhangról kezdjük és legalább 3 féleképpen el lehet játszani stílusosan és ő most azt kéri amelyik neki a legszimpatikusabb, akkor azt a zenészek - megfelelő felkészültség esetén - könnyedén meg tudják valósítani. Bevallom kicsit furcsa nekem is amikor modern hangszerekkel histórikus felfogásban játszanak, de én konkrétan azt is nagyon tudom élvezni, pláne ha kvalitásos muzsikusok művelik.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11204
Kapcsolat:

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Ha a Fesztivál Zenekar nem játszott jól barokkot az kizárólag a karmester hibája lehetett...
Úgy gondolod, egy képzett muzsikus mindenféle, még erősen korlátos, kötött, tradicionális műfajokban is képes magas szinten helytállni, ha vezetik? Vannak kétségeim e téren és eszembe villan néhány csúfos műfaji egyveleg, mikor amúgy igen jó zenészek csináltak hülyét magukból a színpadon.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

A karmesterekből alapvetően kétféle van. Van amelyik kitapossa a zenészekből a jó teljesítményt ( Karajan ) és van amelyik partnerként tekintve a muzsikusokat ráveszi őket arra, hogy tudásuk legjavát önszántukból adják ( Bernstein ). Pl. amikor Bernstein Bp-en koncertezett kifejezetten kérte, hogy vezényelhesse a zeneakadémia zenekarát. Mivel Brahms 1. szimfóniája volt műsoron ezért az akadémisták is ezt próbálták meg betanulni, de nem sok sikerrel. Mindig szétcsúsztak a szólamok. Rendesen be is voltak rezelve emiatt. Aztán jött Bernstein, lazán kiállt a fiatalok elé és pár mozdulattal mindent a helyére rakott, hirtelen a semmiből összeállt a darab és annyira élvezték a próbát, hogy életük végéig nem fogják elfelejteni.
Egy koncert sikeréhez alapvetően fontos a karmester zenei koncepciója, felkészültsége és embersége. Ha valamelyik hibádzik akkor a muzsikus hajlamos lazsálni. Ha a Fesztivál Zenekar nem játszott jól barokkot az kizárólag a karmester hibája lehetett. Mert vagy paraszt volt, vagy nem ismerte a stílus jellemzőit, és/vagy nem kérte számon a zenészektől, és mivel azok azt csinálják amit a karmester kér ezért csak annyit nyújtottak amennyit a karmester is megkövetelt.
Ergo: ha a karmester nem tud jól játszani az egyébként rendkívűl magasan képzett zenészekből álló hangszerén (zenekar) az az ő hibája és nem a zenészeké. Ugyanakkor nem feltétlen szükséges a világ legjobb zenekara az emlékezetes produkcióhoz. Kevésbé felkészült zenészek is tudnak varázslatos pillanatokat teremteni, viszont ehhez elengedhetetlenül szükséges egy kitűnő karmester akinek a zenei vízióját teljesen a saját ügyüknek érzik.

A hozzászólásod első felével - a karmesterekről és a zenekar összhangjáról - alapvetően egyetértek.
De a Fesztiválzenekar szerintem azért nem játszik jól barokkot, mert nem az a "szakmája". Ezen még Savall sem segítene. Mint ahogyan Savall sem játssza-játszatja jól azokat a darabokat, melyek a repertoárja "szélén" vannak.
Szvsz, persze.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

Vendég

Általában a hifiről

létezik karmesteri zenei produkció zenekar nélkül, netán vice versa? nem
de ettől a nyilvánvalóságtól függetlenül, a Fesztiválzenekart én még nem hallottam barokk zenét 'jól' játszani , legyenek bár "a világ legjobb tíz zenekara" között , szemben (ha már magyar) pl. a Savaria Barokk Zenekarral (és segítőikkel)  - akik pedig (hivatalosan) közelében sincsenek "a világ tíz legjobb zenekara"-nak 

A karmesterekből alapvetően kétféle van. Van amelyik kitapossa a zenészekből a jó teljesítményt ( Karajan ) és van amelyik partnerként tekintve a muzsikusokat ráveszi őket arra, hogy tudásuk legjavát önszántukból adják ( Bernstein ). Pl. amikor Bernstein Bp-en koncertezett kifejezetten kérte, hogy vezényelhesse a zeneakadémia zenekarát. Mivel Brahms 1. szimfóniája volt műsoron ezért az akadémisták is ezt próbálták meg betanulni, de nem sok sikerrel. Mindig szétcsúsztak a szólamok. Rendesen be is voltak rezelve emiatt. Aztán jött Bernstein, lazán kiállt a fiatalok elé és pár mozdulattal mindent a helyére rakott, hirtelen a semmiből összeállt a darab és annyira élvezték a próbát, hogy életük végéig nem fogják elfelejteni.
Egy koncert sikeréhez alapvetően fontos a karmester zenei koncepciója, felkészültsége és embersége. Ha valamelyik hibádzik akkor a muzsikus hajlamos lazsálni. Ha a Fesztivál Zenekar nem játszott jól barokkot az kizárólag a karmester hibája lehetett. Mert vagy paraszt volt, vagy nem ismerte a stílus jellemzőit, és/vagy nem kérte számon a zenészektől, és mivel azok azt csinálják amit a karmester kér ezért csak annyit nyújtottak amennyit a karmester is megkövetelt.
Ergo: ha a karmester nem tud jól játszani az egyébként rendkívűl magasan képzett zenészekből álló hangszerén (zenekar) az az ő hibája és nem a zenészeké. Ugyanakkor nem feltétlen szükséges a világ legjobb zenekara az emlékezetes produkcióhoz. Kevésbé felkészült zenészek is tudnak varázslatos pillanatokat teremteni, viszont ehhez elengedhetetlenül szükséges egy kitűnő karmester akinek a zenei vízióját teljesen a saját ügyüknek érzik.

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

létezik karmesteri zenei produkció zenekar nélkül, netán vice versa? nem
de ettől a nyilvánvalóságtól függetlenül, a Fesztiválzenekart én még nem hallottam barokk zenét 'jól' játszani , legyenek bár "a világ legjobb tíz zenekara" között , szemben (ha már magyar) pl. a Savaria Barokk Zenekarral (és segítőikkel) - akik pedig (hivatalosan) közelében sincsenek "a világ tíz legjobb zenekara"-nak
A Fesztiválzenekar valóban nem a barokk interpretációiről híresült el, és bár a Savaria nem rossz, vannak sokkal jobbak nála. Amit viszont a Fesztiválzenekar tud, azt nagyon.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: avl2 »

...több tisztán netes klasszikus zene rádiókkal, 192kbs minőségben sokkal kellemesebb és jobb minőségben szóltak mint az FM MR3. Ja, netes Bartókot sem hallgatok már.
/most nézem neten MR3 80kbs/

nekem evvel ellenkezö iranyuak a tapasztalataim (SB Touch vs. mondjuk KT-6040, Revox A76, Creek T-40, korabban Hitachi Ft-5500 Mk-ll, Kenwood KT-9900 keszülekekkel), egyertelmüen zavarobb a szokasos netes radiok hangminösegei (mert ott is van sokkal nagyobb bitrataju, esetleg maskepp vagy sehogy sem tömöritö is)

Vendég

Általában a hifiről

csak egy megjegyzés: van ugyan jó barátom a fent nevezett zenekarban, és hallottam már őket többször játszani élőben, de amit a múlt héten talán csütörtök este barokk koncert címen a Bartókon leadtak általuk-játszottan, egyszerűen szörnyű volt   (szvsz egyébként sem nagyon megy nekik a barokk... )
Ha egy Steinway & Sons nagy hangversenyzongorán vki bénán játszik az a zongora hibája vagy az előadóé? A Fesztivál Zenekart  jelenleg a világ tíz legjobb zenekara között tartják számon a kritikusok. Bizonyára ha Jordi Savall állt volna a karmesteri pulpituson más lett volna a barokk hangverseny végkimenetele. A Berlini Szimfónikusok sem tipikusan barokk zenekar de ha pl. Andrea Marcon vezényli őket akkor egészen megtáltosodnak.  

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Indy »

Már réges régen, nem a tuneren múlik a Bartók élvezhetősége, minősége. keef2 talán ismét előadja, mennyit és hányszor nyomorítanak az élő adás mikronjaiból érkező jeleken is, nem csak a konzervzenéiken.
Lehet ezt szajkózni, sokszor szokták is. Engem nem érdekel, én hallom amit hallok. 
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3614

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

A kiváló tuner nem itt kezdődik. Az élő adás nagyon sokszor maradandó élmény a mai napig is a Bartókon. 
Már réges régen, nem a tuneren múlik a Bartók élvezhetősége, minősége. keef2 talán ismét előadja, mennyit és hányszor nyomorítanak az élő adás mikronjaiból érkező jeleken is, nem csak a konzervzenéiken.

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Indy »

MR3 Bartók? Csak ha nincs más, akkor hallgatom, autóban persze. Amikor még működött a ONKYO integra HM, benne a tényleg kiváló FM tunerrel,
A kiváló tuner nem itt kezdődik. Az élő adás nagyon sokszor maradandó élmény a mai napig is a Bartókon. 
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3614

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

csak egy megjegyzés: van ugyan jó barátom a fent nevezett zenekarban, és hallottam már őket többször játszani élőben, de amit a múlt héten talán csütörtök este barokk koncert címen a Bartókon leadtak általuk-játszottan, egyszerűen szörnyű volt   (szvsz egyébként sem nagyon megy nekik a barokk... )
MR3 Bartók? Csak ha nincs más, akkor hallgatom, autóban persze. Amikor még működött a ONKYO integra HM, benne a tényleg kiváló FM tunerrel, tetőn 4 elemes nagy Yagi antenna, már akkor kiszerettem a Bartókból. Azt még elkönyveltem, hogy az egész napos zene részletek valami gyenge mp3 (96kbs?) minőségben jöttek, de az élő koncertek is? Aztán később hasonlítottam több tisztán netes klasszikus zene rádiókkal, 192kbs minőségben sokkal kellemesebb és jobb minőségben szóltak mint az FM MR3. Ja, netes Bartókot sem hallgatok már.
/most nézem neten MR3 80kbs/

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Életem egyik legnagyobb zenei élménye egy élő koncert volt az Olasz Intézetből, sok, sok éve, Vivaldit játszottak. Máig hátborzongató élmény csak visszagondolni is rá.

Pedig egy péntek éjszaka tök egyedül, az Alföldön hallgattam, az autóban vezetés közben.... A Bartókon ment.

köszi.

nekem (is ) az a velemenyem, hogy az elmeny nagyobb reszt a befogado allapotatol es nem a cucctol függ. ha nincs olyanszerü allapotban a hallgato (pl. mert egyeben jar a feje, mas viszi folyton el a gondolatait), akkor nem lehet oly mely az elmeny.  en akkor vagy le sem tudok ülni zenet hallgatni, vagy eszreveszem magam, es abbahagyom a - ily modon hatter - zenehallgatast, vagy direkt "könnyedebb" zenere valtok.

..olyan nekem nem volt, hogy kabelt, dugot, akarmit cserelek, es "ludbör" (vagy szörallitas vagy akarmi), de a kabel, dugo, akarmi csereje nelkül nincs. mert a mü es a befogado allapot a meghatarozo

Thunder
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 367

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: Thunder »

Neked melyik tetszik jobban? Mert pl a zenesz lehet ugy akarna visszahallani a produkciot ahogy o hallja es ezt szeretne atadni a hallgatosagnak, talan. 

Mindkettő tetszik, de ha választani kell, akkor az egy picit jobban bejön, amikor én játszom. Nem tudom más hogy van ezzel, én nem vagyok profi zenész.
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 914

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Ezt tanusíthatom. Máshogy szól, ha én játszom rajta, és máshogy ha hallgatom akár az első sorból ugyanazt a hangszert.
Neked melyik tetszik jobban? Mert pl a zenesz lehet ugy akarna visszahallani a produkciot ahogy o hallja es ezt szeretne atadni a hallgatosagnak, talan. 
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Thunder
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

egy zenész a hangszerét másképpen hallja, mint a hallgatóság, ahogy az ember, a saját hangját.

Ezt tanusíthatom. Máshogy szól, ha én játszom rajta, és máshogy ha hallgatom akár az első sorból ugyanazt a hangszert.
Auralic Aries LE streamer - Musical Fidelity A1008 CD Pro - Musical Fidelity A1008 - IQ 4180 AT
Zidoo z9s lejátszó - Primare SPA25 erősítő - IQ 4180 AT, B&W HTM61, IQ 2240 AT hangfalszett

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Az utóbbi időben kimondottan keresem az alkalmat, hogy lemez felvételeket készítő hangmérnökökkel beszélgessek. Sikerült is párral személyesen, többekkel levelezve beszélgetni. Néhány engem és talán az itt olvasókat is meglepő dolog, kijelentés:

Nem foglalkoznak kábelekkel. Hálózati kábel, USB kábel... ezeknek szerintük nincs hatása a hangzásra.

Baromi jó a digitális technika, de azért, ha szalagra tudnánk dolgozni... az az igazi.

A  zenészek hülyén képzelik el a saját hangszerük hangját, azt nekem kell belőni, hogy jó legyen a lemezen.

Érdekes nem?

lehet az én emlékezetemmel van baj, de mintha ezt a mondanivalód időközönként be-becsempészed a kommentjeid közé  

na most ha felteszed azt a kérdést, hogy "érdekes nem?", akkor nekem az jön le, hogy elfogadod az "egyes" hangmérnökök véleményét kábel ügyben, így nem értem miért foglalkozol kábelekkel

szvsz a hangmérnökök feladata a zenei produkció létrejöttének a támogatása, segítése, nem a vélemény nyilvánítás.

egy zenész a hangszerét másképpen hallja, mint a hallgatóság, ahogy az ember, a saját hangját.
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Thunder
V.I.P.
V.I.P.

Általában a hifiről

... Szívesen mutatok az érdeklődőknek néhány nyers felvételt ...

Egy érdeklődő jelen

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”