Ezzel csak beállították. Utána leültem, és azt raktam be, amit akartam, és minden számot végig tudtam hallgatni.fererencz írta: ↑2022.08.08., hétf. 13:15Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.![]()
Aymara volt az, ahol leszolták az általam vitt zenéket, hogy ezekkel nem lehet tesztelni. Aztán elkezdte a csóka berakni a fél perces zene részleteket, meg effekteket. Kérdeztem, hogy nem azt kéne hallgatni, amit amúgy is fogok rajta a legtöbbet...?

Amúgy sem tetszett a 702S2 hangja, meg il,én hozzáállás mellett nem is szívesen vasaroltam volna ott.