youtu.be/Yy4pcKn0Y_k
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen zenét hallgatsz?
Re: Milyen zenét hallgatsz?
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2691
Bugge Wesseltoft...annak ellenére hogy kb 20 éves zenei anyagok,még ma is friss,üde,annak ellenére hogy a zsánér kicsit leágazóban van manapság... 

- Csatolmányok
-
- bugge.jpg (19.01 KiB) Megtekintve 3805 alkalommal
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Péntek este Sromae a Szigeten. Asszony kedvence és meghívott. Bírom a fazont, elég kreatív előadó.
Utánna Bieber lesz. Na az már nem bejövős, de kva sokan lesznek miatta, hogy ott tudjanak lenni az első sorokban.
Remélem nem lesz taposás.
Nincs szivárvány és no politika, de ez a klip szerintem jó:
youtu.be/CAMWdvo71ls
Utánna Bieber lesz. Na az már nem bejövős, de kva sokan lesznek miatta, hogy ott tudjanak lenni az első sorokban.
Remélem nem lesz taposás.
Nincs szivárvány és no politika, de ez a klip szerintem jó:
youtu.be/CAMWdvo71ls
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3316
Ezt most csak így, mert nem tudnék egy számot kiemelni róla. Ez a Deluxe kiadás nagyon jó, mert a végén lévő koncert felvételek talán meg lapáttal rátesznek.
Hadouk Trio - Utopies
Hadouk Trio - Utopies
Csak a Marantz! :-D
Aymara volt az, ahol leszolták az általam vitt zenéket, hogy ezekkel nem lehet tesztelni. Aztán elkezdte a csóka berakni a fél perces zene részleteket, meg effekteket. Kérdeztem, hogy nem azt kéne hallgatni, amit amúgy is fogok rajta a legtöbbet...?
Amúgy sem tetszett a 702S2 hangja, meg il,én hozzáállás mellett nem is szívesen vasaroltam volna ott.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ezzel csak beállították. Utána leültem, és azt raktam be, amit akartam, és minden számot végig tudtam hallgatni.fererencz írta: ↑2022.08.08., hétf. 13:15Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Akkor nem tudtam mi ez, de most megismertem.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.![]()
Aymara volt az, ahol leszolták az általam vitt zenéket, hogy ezekkel nem lehet tesztelni. Aztán elkezdte a csóka berakni a fél perces zene részleteket, meg effekteket. Kérdeztem, hogy nem azt kéne hallgatni, amit amúgy is fogok rajta a legtöbbet...?

Amúgy sem tetszett a 702S2 hangja, meg il,én hozzáállás mellett nem is szívesen vasaroltam volna ott.
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 881
Trükkösek az efféle zenék.Alex_Aston írta: ↑2022.08.08., hétf. 12:58Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
Lassan 10 éve volt, még nem is szippantott be a hifizés, csak vettem egy kicsivel jobb fejhallgatót a megszokottól. Kollégámnak többek között ezen a számon mutattam meg, milyen jól szól. Ámult és bámult. Aztán kérte, hogy tegyek már be valamit, amit szokott hallgatni (lényegtelen milyen zene, nem is tudom már megmondani). A csoda gyorsan elmúlt: az ismert zenén semmi "különös". Mert az extrát az a pár "audiophile" zene adta...
A zene egyébként jó, ez csak egy random megvilágosodás. Meg egy csel az eladók részéről.

Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Stream Audioban anno az Orkanokat ezzel a számmal állították be a megfelelő pozícióba a teszteléshez.
youtu.be/EFo2wvQEm_s
youtu.be/EFo2wvQEm_s
- muhamma-dali
- Nincs visszaút
- Értékelés: 73
Csak azért mert a Little Feat-ből nincs olyan hogy elég már.
Kb úgy vagyok vele mint a Grateful Dead-el.

- fererencz
- Törzsvendég
Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Confide in me
Általában nem szeretem a feldolgozásokat, de ez szerintem jól sikerült. Mindkettőt szivesen hallgatom. Plusz egy bónusz a saját "feldolgozással".
youtu.be/WSFDCmmsqEI
.
youtu.be/4i6W1DfWbA
.
youtu.be/v7gGPSOCGYE
Általában nem szeretem a feldolgozásokat, de ez szerintem jól sikerült. Mindkettőt szivesen hallgatom. Plusz egy bónusz a saját "feldolgozással".
youtu.be/WSFDCmmsqEI
.
youtu.be/4i6W1DfWbA
.
youtu.be/v7gGPSOCGYE
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 394
Most ez pörög. David Holmes 

- Csatolmányok
-
- 4132arfz-LL.jpg (25.6 KiB) Megtekintve 3917 alkalommal
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2691
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 462
- Kapcsolat:
K*rva jó. Meg is fogom venni az LP/CD-t (ami lesz).zoli73 írta: ↑2022.07.27., szer. 17:15Kedvemre való produkció.: https://index.hu/kultur/2022/07/27/poka ... acco-road/
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ez is szerintem az a fajta zene, amit mindenki ismer, de ha meg kéne keresni, nem biztos, hogy megtalálná az ember. Legalább is én így voltam vele... Eddig 
youtu.be/FFjjnGYr_XQ

youtu.be/FFjjnGYr_XQ
- borzy
- Törzsvendég
- Értékelés: 107
Patricia Barber :
Nightclub
Cafe Blu
IMPEX 24K GOLD CD-n
"" Nyolc év óta első vadonatúj 24K Gold CD-kiadásainknál a jazz ikon Patricia Barberrel és a Premonition Records-szal dolgoztunk, hogy három klasszikust hozzunk el a katalógusából: Café Blue, Companion és Nightclub.
Mindegyiket újonnan remaszterelték az eredeti analóg szalagokról (Café Blue, Kevin Gray a Cohearent Audio-nál,
Companion és Nightclub, Bernie Grundman a Bernie Grundman Masteringnél).
A Limited Edition Impex 24K Gold CD Patricia Barber sorozatot a Memory-Tech legmodernebb japán üzemében gyártják. ""
Nightclub
Cafe Blu
IMPEX 24K GOLD CD-n
"" Nyolc év óta első vadonatúj 24K Gold CD-kiadásainknál a jazz ikon Patricia Barberrel és a Premonition Records-szal dolgoztunk, hogy három klasszikust hozzunk el a katalógusából: Café Blue, Companion és Nightclub.
Mindegyiket újonnan remaszterelték az eredeti analóg szalagokról (Café Blue, Kevin Gray a Cohearent Audio-nál,
Companion és Nightclub, Bernie Grundman a Bernie Grundman Masteringnél).
A Limited Edition Impex 24K Gold CD Patricia Barber sorozatot a Memory-Tech legmodernebb japán üzemében gyártják. ""
- Csatolmányok
-
- ADD7487D-FE15-400F-ACDE-907AF0D32501.jpeg (2.12 MiB) Megtekintve 3649 alkalommal
audio research VSi75
Primare CD35 + Prisma modul
Heritage Klipsch Cornwall III
Vertere Pulse HB & X Reference Madzagok
”Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk, Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam - Roksan Audio / Vertere Acoustics
Primare CD35 + Prisma modul
Heritage Klipsch Cornwall III
Vertere Pulse HB & X Reference Madzagok
”Amikor Valamit Tökéletesnek Érzünk, Csak Arra Vágyunk,Hogy Még Jobbá Tehessük"
Touraj Moghaddam - Roksan Audio / Vertere Acoustics
- zoli73
- V.I.P.
- Értékelés: 3192
Kedvemre való produkció.: https://index.hu/kultur/2022/07/27/poka ... acco-road/
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 394
Ebben a nagy melegben egy almás cider és Ladánybene 27 pörög.

- Csatolmányok
-
- L27.jpg (155.05 KiB) Megtekintve 3999 alkalommal
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
- fererencz
- Törzsvendég
Naked Byrd Two was recorded in the real tennis court in the village of Moreton Morrell, Warwickshire – a building with a most amazing acoustic –
youtu.be/g50CBVIs0qk
youtu.be/g50CBVIs0qk
Nem szotkam hibázni.