Sajnos az én rendszerem összes komponense érzékeny a kábelezésre és marhára nem örülök neki.Tctronic írta: ↑2023.10.01., vas. 14:19Én a saját példámból (tapasztalatomból) indulok ki -de gondolom más is-, ezért azt feltételezve, hogy a "másik" fórumtárs sem süket, furcsa hogy ennyire ellentmondó dolgokat lehet olvasni. Volt már többször kérdésfelvetés, hogy melyik erősítő jobb, amelyik érzékeny a kábelezésre vagy amelyik nem? Erre a pofon egyszerű válasz az, hogy minden rendszer érzékeny valamilyen szinten a kábelezésre, mert egyszerűen ennyi kábelgyártó nem tudna piacon maradni![]()
Amit én tapasztaltam, hogy volt olyan erősítőm (vagy inkább rendszerem) ami kevésbé volt érzékeny a kábelezésre, de a mostani rendszerem sajnos/szerencsére mindent képes megmutatni. Ami áldás és átok is egyben, de én örülök neki. Véleményem szerint egy jó rendszernek (mert azért ez szerintem nem csak erősítő hanem erősítő+hangfal függő is) minden jót/rosszat meg kell tudnia mutatni. Amit észrevettem, hogy nem megfelelő kábelezéssel simán átlagossá lehet hangolni a sajátomat.
Sokkal boldogabb lennék, ha az ATC-im PC-kanóccal meg üvegbiztivel is úgy szólnának, mint az évek óta használt WireWorld Platinumokkal, QSA-kkal