Tudom, hogy az utánvét küldés a drágább, de ez nem így néz ki általában, mint itt. Egy példa, a héten rendeltem 2db gumiszíjat a HQ elektronic-tól, ha előre utalom az árát(ezt én nem tudom), akkor ajánlott levélben elküldik, aminek a díja 890Ft. Mivel utánvéttel kértem, így a GLS hozta, ami 1390Ft plusz költséget jelentett.MrCollector írta: ↑2020.04.18., szomb. 08:41Hát pedig elég sok helyen az utánvétes küldés feláras, mert az a küldőnek is plusz költség. Minden szállító cég drágábban viszi az utánvétes csomagot. Ezt nem az illető cég védelmében írtam, csak mert ez a valóság.zoli73 írta: ↑2020.04.17., pén. 20:47Mivel idehaza csak Tőlük lehet beszerezni, ezért én is itt vágtam bele a rendelésbe. Sajnos, csak regisztráció után lehet rendelni(amivel már tele a padlás), és ha utánvéttel kérem a szállítást, akkor annyi plusz költség jön rá, hogy a végösszeg pár Forint híján 5000Ft-ra jön ki. A szállítási díj természetes, de további 1000Ft-ot felszámolnak, "utánvét kezelési díj" címén. Nos, itt nálam betelt a pohár, inkább lemondtam a rendelésről.BLX írta: ↑2020.04.17., pén. 20:11Ma, hogy véletlenül pont otthon voltamvégre végigpucoltam izopropil alkohollal a használatban lévő eszközök csatlakozási felületeit, utána pedig kezeltem a felületeket Caig DeoxIT Gold-dal. Már többen írták korábban ennek a folyamatnak a jelentősségét, valóban érdemes vele elbíbelődni.
Ezt rendeltem:
http://www.avstream.hu/spd/avs986876/Wi ... EOXIT-GOLD
2ml-es a kiszerelés és meglepő módon nagyon sok mindenre elég.
Számtalanszor rendeltem már, számtalan webáruházból(e héten is háromszor), és mindig mindenhonnan utánvéttel, de ilyen, tétellel, még sehol sem találkoztam.
Elnézés, ha kicsit off, de nem árt ha tisztában vagyunk vele, hogy ez itt így megy.
Az AVstream-nél az utánvéttel küldés 1860Ft+1000Ft. Ne gondoljátok, hogy kicsinyeskedem, de a szóban forgó termék árát, szerintem ez már vállalhatatlanúl megdrágítja. Ahogy írtam is, rendszeresen rendelek webáruházakból, de ilyen magas járulékos költséggel még sehol nem találkoztam. Nem is értem mi magyarázza ezt.