BLX írta: ↑2020.04.17., pén. 20:11
Ma, hogy véletlenül pont otthon voltam

végre végigpucoltam izopropil alkohollal a használatban lévő eszközök csatlakozási felületeit, utána pedig kezeltem a felületeket Caig DeoxIT Gold-dal. Már többen írták korábban ennek a folyamatnak a jelentősségét, valóban érdemes vele elbíbelődni.
Ezt rendeltem:
http://www.avstream.hu/spd/avs986876/Wi ... EOXIT-GOLD
2ml-es a kiszerelés és meglepő módon nagyon sok mindenre elég.
Mivel idehaza csak Tőlük lehet beszerezni, ezért én is itt vágtam bele a rendelésbe. Sajnos, csak regisztráció után lehet rendelni(amivel már tele a padlás), és ha utánvéttel kérem a szállítást, akkor annyi plusz költség jön rá, hogy a végösszeg pár Forint híján 5000Ft-ra jön ki. A szállítási díj természetes, de további 1000Ft-ot felszámolnak, "utánvét kezelési díj" címén. Nos, itt nálam betelt a pohár, inkább lemondtam a rendelésről.
Számtalanszor rendeltem már, számtalan webáruházból(e héten is háromszor), és mindig mindenhonnan utánvéttel, de ilyen, tétellel, még sehol sem találkoztam.
Elnézés, ha kicsit off, de nem árt ha tisztában vagyunk vele, hogy ez itt így megy.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech