Előfordul néha, hogy túlterhelt a szerverük. Várj pár órát, és próbáld újra.Mézga Aladár írta: ↑2025.11.24., hétf. 17:40Sziasztok!
A Lumin lejátszómnak feldobja az app, hogy van egy új szoft a 21.1b.
Rákattintok, hogy frissítés és a letöltés 0% áll?
Találkozott ilyennel valaki?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Nálam akkor vacakolt a frissítéssel néhány éve, mikor egy usb hdd rá volt dugva. Úgy emlékszem, a frissítéskor hasalt el akkor. A support nekem hamar válaszolni szokott.Mézga Aladár írta: ↑2025.11.24., hétf. 17:40Sziasztok!
- Mézga Aladár
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 119
Sziasztok!
Mindig, mindennél van jobb!
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 171
juliush
Mind jobban piszkálja a fantáziámat, hogy egy kis Intel N100 vagy N150 procira épülő miniPC-re https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... e-home.0.0 épülve létesítek egy otthoni Roon szervert.
Mind jobban piszkálja a fantáziámat, hogy egy kis Intel N100 vagy N150 procira épülő miniPC-re https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... e-home.0.0 épülve létesítek egy otthoni Roon szervert.
Ha jól látom, tud DLNA-t, én biztos , hogy jRiver-t használnék! A Roon előtt az volt nálam is.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6580
Re: eversolo dmp a6 master edition gen 1
Ez átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 134
Re: eversolo dmp a6 master edition gen 1
Az érdeklődőnek üzenném , ha a Lumin D2 lenne a kiszemelt , ez a Master Edition sokkal jobb , sőt a T2 -vel is pariban van ! 
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Köszönöm válaszod. A hifisón az egyik szobában demóztak vele és a látszódtak a számok. De nem tudom, hogy Source I vagy II volt a lejátszó (nekem az I. van) Ha már van egy szép oled kijelzője, akkor akár használni is lehetne...Alex_Aston írta: ↑2025.11.18., kedd 22:42Én úgy tudom, és tapasztaltam, hogy a kijelző csak a forrást mutatja, meg a hangerőt, illetve pár beállítás megjelenítése a szerepe még.
Én speciel örülök is neki, hogy nem került rá egérmozi.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 171
Sziasztok,
szeptemberben, az iOS 26 megjelenésével, az Apple törölte az App Store-ból mind az OPPO MediaControll, mind az Oppo Sonica hálózati streamer és DAC Sonica app-kat, így azok már nem elérhetők (pl. telefoncsere vagy rendszerfrissítés után nem telepíthetők fel a készülékre).
Kérdésem lenne hozzátok: milyen 3 feles app-ot lehet még használni az Oppo Sonica streamer kezelésére és a lokális hálózaton tárolt zenei anyagok elérésére?
Az mconnect Lite nem rossz, de nem olyan kényelmes, mint az Oppo Sonica app-ja volt.
szeptemberben, az iOS 26 megjelenésével, az Apple törölte az App Store-ból mind az OPPO MediaControll, mind az Oppo Sonica hálózati streamer és DAC Sonica app-kat, így azok már nem elérhetők (pl. telefoncsere vagy rendszerfrissítés után nem telepíthetők fel a készülékre).
Kérdésem lenne hozzátok: milyen 3 feles app-ot lehet még használni az Oppo Sonica streamer kezelésére és a lokális hálózaton tárolt zenei anyagok elérésére?
Az mconnect Lite nem rossz, de nem olyan kényelmes, mint az Oppo Sonica app-ja volt.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3964
Én úgy tudom, és tapasztaltam, hogy a kijelző csak a forrást mutatja, meg a hangerőt, illetve pár beállítás megjelenítése a szerepe még.
Én speciel örülök is neki, hogy nem került rá egérmozi.
Csak a Marantz! :-D
Technikai kérdésem lenne: a Lindemann musicbook source kijelzőjén meg lehet jeleníteni az aktuális zeneszámot (előadó- dal) streaming esetében (pl. Tidal)? A 13 és 27 gombos távirányító is meg van hozzá azonban az info gomb nyomogatásával csak a hálózati adatokat, pcm adatokat vagy a Tidal feliratot tudtam csak előcsalni...
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Linner írta: ↑2025.11.15., szomb. 13:31Üdv! (Beteszem ide is, mert most vettem észre, hogy a NAS topic már 7 éve halott)
Synology 416Play nas-t ki szeretnék próbálni egy Microsoft tuning táppal, amin 5,5x2,5 dc csati van. Tudja valaki, hogy a synology táp 4 pines csatlakozóját hogy hívják pontosan, és létezik-e olyan átalakító, ami az egyikből a másikat csinálja?
Kösz előre is!

Din 4 pin
https://www.audiophonics.fr/en/din-plug ... 12954.html
Üdv,
Nekiálltam variálni a switchekkel a streamer és a TV smartbox előtt.
Ahogy az Asus CT8-ból átcsatlakozattam a TP Link TL-SG105-be a cuccokat, a tv képe jelentősen javult (mintha nőtt volna a felbontás, jobbak, teltebb színek), viszont a streamer hangja Tidalről egyértelműen romlott. A felbontás és tér nem is annyira, de textúra és testesség elveszett.
Próbáltam egymás után kötni őket, ha a TP Linket kötöm az Asus után, a TV képén nem látok javulást, kb olyan, mint csak az Asus-val. Ha fordítva kötöm, akkor a streamert nem is találta az appja.
Most azon gondolkodom, hogy kipróbálom a többek által is ajánlott filléres Merqsys MS105-t.
Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e itt valakinek tapasztalata az MS105G típussal? Ez ha jól értem az azonos család Gbites verziója.
Előre is kösz!
Nekiálltam variálni a switchekkel a streamer és a TV smartbox előtt.
Ahogy az Asus CT8-ból átcsatlakozattam a TP Link TL-SG105-be a cuccokat, a tv képe jelentősen javult (mintha nőtt volna a felbontás, jobbak, teltebb színek), viszont a streamer hangja Tidalről egyértelműen romlott. A felbontás és tér nem is annyira, de textúra és testesség elveszett.
Próbáltam egymás után kötni őket, ha a TP Linket kötöm az Asus után, a TV képén nem látok javulást, kb olyan, mint csak az Asus-val. Ha fordítva kötöm, akkor a streamert nem is találta az appja.
Most azon gondolkodom, hogy kipróbálom a többek által is ajánlott filléres Merqsys MS105-t.
Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e itt valakinek tapasztalata az MS105G típussal? Ez ha jól értem az azonos család Gbites verziója.
Előre is kösz!
Köszönöm a segítségedet! Próbáltam, de ott elakadtam, hogy nem találta meg a hálózaton a lejátszót, vagy pedig be kellett volna olvasni egy QR kódot, itt egyelőre feladtam a dolgot. A hozzáértő kollégám már dolgozik az ügyön, sajnos én csak alap felhasználói szinten művelem a számítástechnikát.Luxor Audio írta: ↑2025.11.15., szomb. 18:51Ha Windows rendszert használsz, a Microsoft Android emulátora segítségével fel lehet rá telepíteni az Eversolo applikációt.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11334
- Kapcsolat:
Ha Windows rendszert használsz, a Microsoft Android emulátora segítségével fel lehet rá telepíteni az Eversolo applikációt.
Nekem ugyan csak egy első generációs Eversolo A6 Master Edition van, teljesen gyári állapotában, kb 1 hete, de eddig tökéletesen meg vagyok elégedve vele, iszonyatosan részletező a hangja basszustól a magas tartományig, de mégsem fárasztó több óra után sem, emellett csodálatos atmoszférát tud teremteni, eddig nem volt a kedvencem a Dead Can Dance, de most szájtátva hallgatom. Ami hátrányát látom, hogy sokszor szoktam számítógéppel a hasamon pihengetve zenét hallgatni, és PC-s kliens sajnos nincs rá, ezt pedig eléggé megszoktam a Volumionál, de az a jó, hogy egy sima dal léptetéshez, hangerő állításhoz elég a bluetoothos távirányítót a kézbe venni, és azzal is meg lehet oldani ezeket. Ha másik albumra vágyaom, akkor meg mehet a telefonról.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 945
Ilyen teszt engem is erdekelne de az audio pc-emmel, persze a Lumin teszt is erdekelne. Csak jot lehet olvasni ezekrol az Eversolo-krol.Bodnapet írta: ↑2025.11.15., szomb. 12:58Ez engem is érdekelne, mondjuk összehasonlítani egy általam használt Lumin T3-mal (lineáris táppal), nagyjából hasonló árkategória. Izgalmas a sokrétűsége, aminek egy részét én is ki tudnám használni, nem mintha a Luminnal bármi problémám lenne.Alex_Aston írta: ↑2025.11.15., szomb. 10:29Tudom, fizetett teszt, meg minden, de azért csak nem lehet rossz ez a cucc, ha már az A8-assal is igen sokan elégedettek. Bár ez mondjuk 2x annyiba kerül, ami már elég nagy ugrás.
https://www.av-online.hu/lejatszo/evers ... teszt_4617
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
Üdv! (Beteszem ide is, mert most vettem észre, hogy a NAS topic már 7 éve halott)
Synology 416Play nas-t ki szeretnék próbálni egy Microsoft tuning táppal, amin 5,5x2,5 dc csati van. Tudja valaki, hogy a synology táp 4 pines csatlakozóját hogy hívják pontosan, és létezik-e olyan átalakító, ami az egyikből a másikat csinálja?
Kösz előre is!
Kösz előre is!
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 113
Ez engem is érdekelne, mondjuk összehasonlítani egy általam használt Lumin T3-mal (lineáris táppal), nagyjából hasonló árkategória. Izgalmas a sokrétűsége, aminek egy részét én is ki tudnám használni, nem mintha a Luminnal bármi problémám lenne.Alex_Aston írta: ↑2025.11.15., szomb. 10:29Tudom, fizetett teszt, meg minden, de azért csak nem lehet rossz ez a cucc, ha már az A8-assal is igen sokan elégedettek. Bár ez mondjuk 2x annyiba kerül, ami már elég nagy ugrás.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3964
Tudom, fizetett teszt, meg minden, de azért csak nem lehet rossz ez a cucc, ha már az A8-assal is igen sokan elégedettek. Bár ez mondjuk 2x annyiba kerül, ami már elég nagy ugrás.
Csak a Marantz! :-D
https://www.fiio.hu/FiiO-R7-FEKETE-aszt ... er-DAC-AMPtreny írta: ↑2025.11.14., pén. 22:54Üdv Mindenkinek !
Audiophil füles erőlködőm (+ csöves DAC) kiegészíteném egy hálózati lejátszóval. Nem tudom, melyik kompatibilis a PRESTO MUSIC -al.
A szolgáltató ajánl egy saját eszközt 105 euróért, de csak Wi-Fi vel megy, Ethernet és coax csat sincs rajta. Nem szeretnék 300 e.-nél többet adni rá. Tippet kaphatok ?
Az Androidos Presto app telepíthető rá. Mondjuk van ebben is egy elég jó fejhallgató erősítő.
Üdv Mindenkinek !
Audiophil füles erőlködőm (+ csöves DAC) kiegészíteném egy hálózati lejátszóval. Nem tudom, melyik kompatibilis a PRESTO MUSIC -al.
A szolgáltató ajánl egy saját eszközt 105 euróért, de csak Wi-Fi vel megy, Ethernet és coax csat sincs rajta. Nem szeretnék 300 e.-nél többet adni rá. Tippet kaphatok ?
Szivesen.Linner írta: ↑2025.11.11., kedd 22:38Üdv! Tegnap pont gondoltam, megkérlek írj le egy komplett működő szettet, megelőztél, rögtön 2 (és fél) verzióban.kaef2 írta: ↑2025.11.11., kedd 08:34
A TP-Linknek van olyan gigabites switche, olcsón, amiben van SFP port is, azt is figyelembe lehet esetleg venni, és tápolható külső táppal is: TP-Link TL‑SG1210P. Ez tud PoE táplálást is de arra nincs szükség, sajnos idehaza nincs a switchnek PoE nélküli verziója. Ehhez a switch-hez ugyanaz az SFP modul, és optikai kábel lesz jó, mint az MC-220L konverterhez.
Köszönöm! Tényleg nagyra értékelem, hogy rászántad az idődet!
Ezeket végig nézem, biztos lesz még kérdésem.
Hosszabb távon (vagy ha szembe jönne egy használt, akkor akár most is) szemezek az LHY SW6 SFP switchel.
Jól értem, hogy ha egy ilyet szeretnék együtt használni pl a TP Link MC200L-lel, akkor az LHY-ba egy azzal kompatibilis SFP modul kell, ami paramétereiben azonos a TP linkhez ajánlott TL‑SM311LS-sel?
Nem ismerem a LHY switchet.
Érdemes lenne megnézni a Gustard N18 Pro-t, annak is van SFP slotja és van clock bemenete is, valamivel olcsóbbnak is tűnik hazai garanciával, mint az LHY.