Lenyeltem, de ez nagyon lekezelő volt.alto írta: ↑2025.11.25., kedd 17:41Én ma délután frissítettem a 21.1b-re, 2 perc alatt megvolt. Szinte biztos, hogy valami hálózati gebasz van nálad, ehhez elég például egy sérült ethernet kábel, ami ugyan nem szakítja meg teljesen a hálózati kapcsolatot, de a rengeteg hibás csomag miatti csomagismétlések magas száma miatt a letöltés előbb-utóbb megszakad. De okozhat ilyesmit például egy haldokló router vagy switch is, még működik ugyan, de rengeteget hibázik. Ha nem értesz hozzá, kérj meg egy networkinges informatikust, hogy nézze át a hálózatodat. Elsőként megpróbálhatnád kicserélni a Lumin lan kábelét egy másikra.Mézga Aladár írta: ↑2025.11.25., kedd 17:1230 perc alatt 18%-ig jutott a letöltés.Mézga Aladár írta: ↑2025.11.25., kedd 12:54Köszönöm a válaszokat.
Nincs semmi rádugva, hálózat hibátlan.
Tegnap ránéztem és van egy frissebb szoftververzió az ipad-ra.
Ezt feltelepítettem, ma kiderül, hogy ez volt-e a gond?
Leállítottam.
Hálózat tökéletesen rendben van. Optikán megy az U2.
Amikor a frissítéssel próbálkozott akkor 2/3 KB/s sebességgel ment az adatforgalom.
Most a Spoty 110/600 KB/s mutat.
A nasról hibátlanul megy az összes nagy felbontású anyag, most éppen a szám indításakor 42/45 MB/s sebességgel.
A hálózat többi végpontjáról pedig mindenhol elérhető a 1000/1000 sebesség.
Szóval nem itt van a hiba.