Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3192

Re: Sztereó erősítők

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

MOT64 írta:
2024.04.28., vas. 21:27
zoli73 írta:
2024.04.28., vas. 14:49
MOT64 írta:
2024.04.28., vas. 12:17

Nem a megoldás szerintem, de egy próbát megérne.
- Ideiglenesen alakítsd át! Nem kell beleépíteni.
- Próbáld ki, hallgasd meg!
- Ha tetszik, alakítsd vissza, add el! (Hátha másnak nem búg.)
- Vegyél vagy építs egy jobbat! Most már tudod, hogyan kell.
Ha nem hiszel nekünk, akkor szenvedj tovább a búgással.

Nekem hasonló problémám volt egy saját építésű erősítővel. Minden szakit megkérdeztem, mi a baj, hogy szüntessem meg a brummot, zúgást? Jöttek is az ötletek, mit annó a libaszakértő zsidó rabbitól. Persze egyik sem használt. Aztán végül a kapcsoló üzemű táp. Azóta béke van és nyugalom, meg szép zenei hangok.
Számomra az volt a tanulság, hogy néha fel kell adnia az embernek a konok elveit a siker érdekében.
20210516_151112.jpg
Néhány dolgot tisztáznunk kell.
- Nem próbálok ki semmit, mert semmi szükségem nincs rá, nem is értem miről beszélsz.
- Miből feltételezed, hogy én(vagy bárki más) ugyanúgy értek az erősítők építéséhez, átépítéséhez, mint
Te? Lehet, hogy ez neked magától érthető, de sokaknak nem az
.
- nem szenvedek.
Ha nem értesz az erősítőkhöz, elektronikához, építéshez, ahogy írod, akkor mire fel ez a nagy magabiztosság táp ügyben? Azt tudod, hogy hogyan működnek a kapcsolóüzemű tápok, vagy a lineáris tápok? Esetleg azt sem? Ennek ellenére te is és még páran határozott véleménnyel rendelkeztek táp ügyben. Ez érdekes.

Amúgy örülök, hogy nem szenvedsz. Én csak segíteni próbáltam, tanácsot adni, hogy kipróbálj más utat is. Ha kell segítség, szívesen segítek én is, gondolom mások is. De sajnos csak merev visszautasítást látok. Ez meglepő és egyben szomorú is.
Tévedsz! Én semmilyen véleményt nem formáltam egyik megoldásról sem, és amint láthatod, a hitvitában sem kívánok részt venni, mert szerintem mindkét technikával lehet nagyon jó, és csapnivaló tápegyseget épiteni.
Azt viszont jól látod, mereven elutasítom egy gyári készülék, ilyen drasztikus átalakítását. Maga az átalakítás ténye riaszt, bármilyen módon, nem a kapcsolóüzemű tápegység.
Kérlek, azért ne szomorkodj, ha valaki, valamit máshogy gondol, és nem olyan bevállalós, mint Te.
Részemről a téma lezárva, mert még elméleti síkon sem érdelel.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

hodyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: hodyka »

Itt egy 2x150 wattos Erősítő kapcsitáppal, se brumm, se semmi, csak a zene
Csatolmányok
tpa 3255.jpg
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz

"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".

MOT64
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 110

Hozzászólás Szerző: MOT64 »

zoli73 írta:
2024.04.28., vas. 14:49
MOT64 írta:
2024.04.28., vas. 12:17
zoli73 írta:
2024.04.28., vas. 09:44

Ez volna a végerősítőm 850VA-es trafójának búgására a megoldás?
Na ne röhögtess már.
Barmoljak szét egy gyári készüléket, hogy ezt beleépítsem? Még viccnek is rossz.
Ugyan mondd már, hány ilyen megoldással találkoztál?
Nem a megoldás szerintem, de egy próbát megérne.
- Ideiglenesen alakítsd át! Nem kell beleépíteni.
- Próbáld ki, hallgasd meg!
- Ha tetszik, alakítsd vissza, add el! (Hátha másnak nem búg.)
- Vegyél vagy építs egy jobbat! Most már tudod, hogyan kell.
Ha nem hiszel nekünk, akkor szenvedj tovább a búgással.

Nekem hasonló problémám volt egy saját építésű erősítővel. Minden szakit megkérdeztem, mi a baj, hogy szüntessem meg a brummot, zúgást? Jöttek is az ötletek, mit annó a libaszakértő zsidó rabbitól. Persze egyik sem használt. Aztán végül a kapcsoló üzemű táp. Azóta béke van és nyugalom, meg szép zenei hangok.
Számomra az volt a tanulság, hogy néha fel kell adnia az embernek a konok elveit a siker érdekében.
20210516_151112.jpg
Néhány dolgot tisztáznunk kell.
- Nem próbálok ki semmit, mert semmi szükségem nincs rá, nem is értem miről beszélsz.
- Miből feltételezed, hogy én(vagy bárki más) ugyanúgy értek az erősítők építéséhez, átépítéséhez, mint
Te? Lehet, hogy ez neked magától érthető, de sokaknak nem az
.
- nem szenvedek.
Ha nem értesz az erősítőkhöz, elektronikához, építéshez, ahogy írod, akkor mire fel ez a nagy magabiztosság táp ügyben? Azt tudod, hogy hogyan működnek a kapcsolóüzemű tápok, vagy a lineáris tápok? Esetleg azt sem? Ennek ellenére te is és még páran határozott véleménnyel rendelkeztek táp ügyben. Ez érdekes.

Amúgy örülök, hogy nem szenvedsz. Én csak segíteni próbáltam, tanácsot adni, hogy kipróbálj más utat is. Ha kell segítség, szívesen segítek én is, gondolom mások is. De sajnos csak merev visszautasítást látok. Ez meglepő és egyben szomorú is.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:
2024.04.28., vas. 20:31
zoli73 írta:
gomolalaci írta:
2024.04.27., szomb. 20:25

Lehet segíteni rajta! MeanWell kapcsoló üzemű tápegység! Úgy is ezeké a jövő. Nem búg, nem melegszik és pont azt tudja, amit a lavór nagyságú mázsás toroidok! Feszültséget, áramot ad, olcsón, és jól!
Nekem nincs egyáltalán ,,búgós" trafóm. Sem a hálózati lejátszó-előerősítőmben, sem a végfokomban. Lehet köpködni a kedves fórumtársaknak, bírom 36_1_11.gif
Na ne röhögtess már.
Barmoljak szét egy gyári készüléket, hogy ezt beleépítsem? Még viccnek is rossz.
Én ilyet nem mondtam, és nem írtam! Ha a toroidos táp búg, vegyél olyan készüléket, amiben nem az van!
Én meg olyat nem írtam, hogy a végerősítőmben toroid trafó volna, mert nem az van.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 364

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Alex_Aston írta:
2024.04.28., vas. 17:49
supravox írta:
2024.04.28., vas. 15:05

Majd fogod :D
Látom a lelki szemeim előtt, ahogy kibelezem a Musicbookot, majd egy 5kg-os külső tápról a kábelt bevezetem, és ráforrasztom a táp bemeneti panel csatlakozóra :napsut:
Ha megvagy a művelettel nekem is kell egy, tehát Nálad máris megrendelem. :smile51:
A gondolkodás nem megerőltető...

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

Alex_Aston írta:
2024.04.28., vas. 14:38
Vinkler írta:
2024.04.28., vas. 14:06

Az nem lehet, hogy nem próbáltál meg jó kapcsoló üzemű táppal ellátott eszközt?
Linn, Soulution, stb?
Vagy ott a Lindemann Musicbook is.
Abban ráadásul Meanwell van.
Mégsem érzem azt, hogy tápolnom kell.
Én sem! :tutiok:

bazzs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 311

Hozzászólás Szerző: bazzs »

supravox írta:
2024.04.28., vas. 20:20
bazzs írta:
2024.04.28., vas. 19:01
supravox írta:
2024.04.28., vas. 16:18

Ez igaz.
De ez 0.01%.
A Soulution-nál tévedtem.
De abban nem 20Ft-os a kapcsolótáp.
De kérlek értelmezd is amit írtam lejjebb.
A kisebb soulution-okben konkretan meanwell van....

+ket pelda a "gagyisagbol" a kapcsi tapjaval:
Grimm MU2
Antipodes Oladra

Sajnos a piac is befolyasolhatja ezek hasznalatat, hiszen a high-end piac jelentos reszenel ugyanez a szitu fennallhat, hogy miert is vegyen 50-100 eUSDert egy kapcsi tapos, avagy ciposdoboz meretu keszuleket, hiszen egy komod meretuben ott az anyag, amiert jobban nyilik a penztarca, es nagyobb lehet a buszkeseg is....
Aha
Ezek komoly erősítők🤪
Bocsáss meg, én hifi készülékekből indultam ki, amiknek a tápjáról folyik itt az eszmecsere. ....és ezek komoly készülékek! De legalábbis hangilag azok. Mindkettő ott lehet a top10 streamer listán (ami nyilváncsak megint szubjektív kategória).

De valóban igazad van, hiszen elkanyarodtam, elkanyarodtunk a trafóbúgás problémától. Arra kellene megoldást találni, ráadásul egy adott készülékbe.
Én nem értek hozzá.... Ehhez sem.
Finesse !

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1407

Hozzászólás Szerző: vazze »

Akármennyi érv pro és kontra, sosem lesz egyetértés.
Csak úgy mint diesel-benzin, apple-android, sör-bor, csöves-tranzisztoros, Horvátország-balaton, kismell-nagymell, gulyás-pacal…
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

supravox írta:
2024.04.28., vas. 06:15
gomolalaci írta:
zoli73 írta:
2024.04.26., pén. 20:37

Igen, az a 240V már lehet, hogy sok, és telitődik a trafó.
Az én végerősítőm trafója(nem toroid) is érzékeny a feszültség értékére.
Magasabb feszültségnél(240V körül) már nagyon búg, még a hallgatási pozícióban is hallható, ha csend van. Alacsonyabb feszültségnél(220V környekén) viszont egészen lecsendesedik, 1méterről már szinte semmi.
Azt nem tudom, hogy ezen lehet-e segíteni, vagy együtt kell élni vele?
Lehet segíteni rajta! MeanWell kapcsoló üzemű tápegység! Úgy is ezeké a jövő. Nem búg, nem melegszik és pont azt tudja, amit a lavór nagyságú mázsás toroidok! Feszültséget, áramot ad, olcsón, és jól!
Nekem nincs egyáltalán ,,búgós" trafóm. Sem a hálózati lejátszó-előerősítőmben, sem a végfokomban. Lehet köpködni a kedves fórumtársaknak, bírom 36_1_11.gif
Hagyjuk már ezt a kapcsolótápos tévutat.
Mutasd már meg milyen motyónál használod.
Ha eljössz hozzám, megmutatom, sőt meg is hallgathatod....

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

zoli73 írta:
gomolalaci írta:
zoli73 írta:
2024.04.26., pén. 20:37

Igen, az a 240V már lehet, hogy sok, és telitődik a trafó.
Az én végerősítőm trafója(nem toroid) is érzékeny a feszültség értékére.
Magasabb feszültségnél(240V körül) már nagyon búg, még a hallgatási pozícióban is hallható, ha csend van. Alacsonyabb feszültségnél(220V környekén) viszont egészen lecsendesedik, 1méterről már szinte semmi.
Azt nem tudom, hogy ezen lehet-e segíteni, vagy együtt kell élni vele?
Na ne röhögtess már.
Én ilyet nem mondtam, és nem írtam! Ha a toroidos táp búg, vegyél olyan készüléket, amiben nem az van!

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

Rock60 írta:
2024.04.27., szomb. 21:14
gomolalaci írta:

Dehogy tudja pont azt, mitől tudná ? :ohnoohnoohno:
Ha a jövő ezeké lesz, az csak a gyártási költségek és a fogyasztás miatt lesz.
A másik kérdésem : Most azt ajánlod Virgil fórumtársnak, hogy építse ki a készülékeiből a trafót és tegyen be a helyére mit is... gondolkodik.gif Meain Well kapcsitápot ?
Más építő javaslat ?

Ez nem építő javaslat volt, csak megállapítás. Hogy beépíti-e vagy sem az az ő dolga :angry:

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2535

Hozzászólás Szerző: supravox »

bazzs írta:
2024.04.28., vas. 19:01
supravox írta:
Vinkler írta:
2024.04.28., vas. 15:53

A Soulution 701 monoblokk is kapcsoló üzemű tápot használ.
Az én Parasound P6-os előfokom is kapcsi tápos.
Ez igaz.
De ez 0.01%.

Grimm MU2
Antipodes Oladra

Sajnos a piac is befolyasolhatja ezek hasznalatat, hiszen a high-end piac jelentos reszenel ugyanez a szitu fennallhat, hogy miert is vegyen 50-100 eUSDert egy kapcsi tapos, avagy ciposdoboz meretu keszuleket, hiszen egy komod meretuben ott az anyag, amiert jobban nyilik a penztarca, es nagyobb lehet a buszkeseg is....
Aha
Ezek komoly erősítők🤪
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1380

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Vinkler írta:
2024.04.28., vas. 14:06
Rock60 írta:
2024.04.28., vas. 13:48

Ismer valaki olyan hifistát, aki a készüléke külső analóg tápegységét kicserélte volna egy kapcsitápra bármilyen okból is ? gondolkodik.gif
Lásd lejjebbi hozzászólásom. :rolleyes:
Nem látom az összefüggést.
Az nyilván igaz, amit Alto is felhozott példának, hogy némely konstrukciók, mint pl. a Sugden a maximumot kihozva a kapcsitáp adta lehetőségből - bár ez nyilván szubjektív kérdés - de többek szerint is egy jó hangú készüléket hozott össze. :smile53: / Én is elfogadnám./
De, ez nem bizonyít semmit, a nagy számok törvénye dönt ebben a kérdésben is.
A kapcsitápok minden objektív előnye ellenére - kis hely igény, kis fogyasztás, nagy hatékonyság, nem búg :D - jó, ha az összes audophil készülék egy harmadába pakolnak ilyet, az erősítők esetében max. 10 % - lehet ez az arányt.
Vajh, miért ? gondolkodik.gif / Költői kérdés volt. :rolleyes: /

Közben látom fülelek hozzászólását, Ő már látja a jövőt, én még csak a jelent... :smile53: :D

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5158

Hozzászólás Szerző: fülelek »

A kapcsolóüzemű tápokból többféle van, ezeket nem érdemes egy kalap alá venni, mint ahogy a trafós tápokból is van ilyen meg olyan, és nem a teljesítményre utalok, hanem a megvalósítási színvonalra. A kapcsolóüzemű tápok nagyobbik részének kimenetén van valamennyi nagyfrekvenciás komponens, amit megfelelő szűrőtaggal el lehet tüntetni, de ha ezt nem tesszük meg, akkor bizony nem fog olyan simán szólni, mint trafós táppal. De ha mindent elkövetünk, hogy ne legyen zaj a kimenetén, illetve annyira alacsony, hogy az áramköröket nem befolyásolja működésükben, akkor a kapcsolóüzemű tápnak már csak előnyei maradnak az összevetésben. Nem függ a hálózati betáp feszültségétől és torzításától a kimeneti feszültség, magyarul nagyon stabil, nincs búgás, sokkal kisebb helyen elfér, a fémtokos tápok szórása elenyésző, kisebb helyet foglal és könnyebb, a megbízhatósága igen jó, de épp annyira lehet változó, mint az egyéb tápoknál, pl. a Meanwell valóban jó minőségű és megbízható tápokat gyárt, több pénzért persze itt is jobbat kapunk. Vannak olyan kapcsolóüzemű tápok, amelyeknek semmilyen nagyfrekvenciás zaja nincs, ezek elterjedése a közeljövőben várható, mert az áruk még mindig olcsóbb, mint egy ugyanolyan teljesítményű trafós tápé. ettől az évtől én sem használok többé nagy teljesítményű trafót, hanem csak kapcsolóüzemű tápot, aminek nincs nagyfrekvenciás zaja (<1mV), ráadásul (nem csak szerintem) szubjektíve jobb hangzást lehet elérni. Ez nem jelenti azt, hogy mindenféle kapcsolóüzemű táp jobb lenne, mielőtt esetleg valaki erre jutna némi figyelmetlen olvasás után, hanem igenis el lehet felejteni a kapásból fikázást, mert változik a technika.

bazzs
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 311

Hozzászólás Szerző: bazzs »

supravox írta:
Vinkler írta:
supravox írta:
2024.04.28., vas. 15:50

Párat?
2db-ot a több tucatból.
És ahogy elnézem a Linn és a Soulution nagyobb végfokai is lineáris tápot használnak.
Az általad is kedvelt ATC is kihangsúlyozza,hogy DIREKT nem használt kapcsitápot az új aktiv szubjánál mert nem üti meg a szintet amit képviselnek.
Karan acoustics,Bricasti,Pilnius,ML,
D'augostino,Krell,...sorolhatnám.
Egyik sem használ kapcsitápot.
Ez igaz.
De ez 0.01%.

Grimm MU2
Antipodes Oladra

Finesse !

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

ELEX írta:
2024.04.28., vas. 17:47
supravox írta:
2024.04.28., vas. 17:22
Ráadásul nem is szól jól.
Hááát, nem tudom hány Halcroval éltél együtt, ami alapján kijelented, hogy a Halcro nem is szól jól, de te tudod.
Nekem azért sikerült együtt élnem vele és meg kell mondjam, a Halcro DM68 monok talán a legjobb végfokok voltak, amit valaha is hallgattam huzamosabb ideig.
Van annak valami magyarázata, hogy ezek az erősítők így néznek ki?
Vagy csak különbözni szeretnének?
Köszönöm!

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

supravox írta:
2024.04.28., vas. 18:16
ELEX írta:
supravox írta:
Hááát, nem tudom hány Halcroval éltél együtt, ami alapján kijelented, hogy a Halcro nem is szól jól, de te tudod.
Nekem azért sikerült együtt élnem vele és meg kell mondjam, a Halcro DM68 monok talán a legjobb végfokok voltak, amit valaha is hallgattam huzamosabb ideig.
Öö gondolom ez a Limar bemutatóterme jó pár évvel ezelőttről.
Gondolom ezt is beszámítatta valaki valami jobba.
De mindegy is.
Elhiszem Neked,hogy tetszett.
Nekem meg nem.
Ennyi.
De abban megegyezhetünk,hogy a készülekek körülményektől függően tudják megmutatni a képességüket.
Inkább úgy finomítanék,hogy abban a rendszerben nem tetszett a Halcro.
Sajna csak a hangfalra emlékszem.
Ami egy nagy Wilson volt...
Nálatok mindig szupernek hallottam az installálást.
Mindig minden piszok jól szólt.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

ELEX írta:
supravox írta:
Öö gondolom ez a Limar bemutatóterme jó pár évvel ezelőttről.
Gondolom ezt is beszámítatta valaki valami jobba.
De mindegy is.
Elhiszem Neked,hogy tetszett.
Nekem meg nem.
Ennyi.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3178
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

ELEX írta:
supravox írta:
Ha jól látom van ott Ayre MX-R Twenty is, az se kutya! 36_1_11.gif
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3323

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

supravox írta:
2024.04.28., vas. 15:05

Majd fogod :D
Látom a lelki szemeim előtt, ahogy kibelezem a Musicbookot, majd egy 5kg-os külső tápról a kábelt bevezetem, és ráforrasztom a táp bemeneti panel csatlakozóra :napsut:
Csak a Marantz! :-D

ELEX
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 762

Hozzászólás Szerző: ELEX »

supravox írta:
Csatolmányok
DSC_1869.JPG
Halcro1.jpg
Halcro2.jpg

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

twinastir írta:
2024.04.28., vas. 17:04
Cak szólok hogy a Halcro is kapcsoló üzemü tápot használt és ma is..... :D
Még 1db pld.

twinastir
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: twinastir »

Belül, elölről nézve, a kettős kapcsolóüzemű PSU [alsó ház] és a moduláris, kettős mono FET teljesítményerősítő [felső ház] látható. A magas ötvözet szárak szintén a hatékony hűtőelvezetés részét képezik
Csatolmányok
Halcro.jpeg

twinastir
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 120

Hozzászólás Szerző: twinastir »

Cak szólok hogy a Halcro is kapcsoló üzemü tápot használt és ma is..... :D

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8971

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

supravox írta:
Vinkler írta:
supravox írta:
2024.04.28., vas. 15:50

Párat?
2db-ot a több tucatból.
És ahogy elnézem a Linn és a Soulution nagyobb végfokai is lineáris tápot használnak.
Az általad is kedvelt ATC is kihangsúlyozza,hogy DIREKT nem használt kapcsitápot az új aktiv szubjánál mert nem üti meg a szintet amit képviselnek.
Karan acoustics,Bricasti,Pilnius,ML,
D'augostino,Krell,...sorolhatnám.
Egyik sem használ kapcsitápot.
Ez igaz.
De ez 0.01%.
Tévedni emberi dolog. :rolleyes:
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”