Tévedsz! Én semmilyen véleményt nem formáltam egyik megoldásról sem, és amint láthatod, a hitvitában sem kívánok részt venni, mert szerintem mindkét technikával lehet nagyon jó, és csapnivaló tápegyseget épiteni.MOT64 írta: ↑2024.04.28., vas. 21:27Ha nem értesz az erősítőkhöz, elektronikához, építéshez, ahogy írod, akkor mire fel ez a nagy magabiztosság táp ügyben? Azt tudod, hogy hogyan működnek a kapcsolóüzemű tápok, vagy a lineáris tápok? Esetleg azt sem? Ennek ellenére te is és még páran határozott véleménnyel rendelkeztek táp ügyben. Ez érdekes.zoli73 írta: ↑2024.04.28., vas. 14:49Néhány dolgot tisztáznunk kell.MOT64 írta: ↑2024.04.28., vas. 12:17
Nem a megoldás szerintem, de egy próbát megérne.
- Ideiglenesen alakítsd át! Nem kell beleépíteni.
- Próbáld ki, hallgasd meg!
- Ha tetszik, alakítsd vissza, add el! (Hátha másnak nem búg.)
- Vegyél vagy építs egy jobbat! Most már tudod, hogyan kell.
Ha nem hiszel nekünk, akkor szenvedj tovább a búgással.
Nekem hasonló problémám volt egy saját építésű erősítővel. Minden szakit megkérdeztem, mi a baj, hogy szüntessem meg a brummot, zúgást? Jöttek is az ötletek, mit annó a libaszakértő zsidó rabbitól. Persze egyik sem használt. Aztán végül a kapcsoló üzemű táp. Azóta béke van és nyugalom, meg szép zenei hangok.
Számomra az volt a tanulság, hogy néha fel kell adnia az embernek a konok elveit a siker érdekében.
20210516_151112.jpg
- Nem próbálok ki semmit, mert semmi szükségem nincs rá, nem is értem miről beszélsz.
- Miből feltételezed, hogy én(vagy bárki más) ugyanúgy értek az erősítők építéséhez, átépítéséhez, mint
Te? Lehet, hogy ez neked magától érthető, de sokaknak nem az.
- nem szenvedek.
Amúgy örülök, hogy nem szenvedsz. Én csak segíteni próbáltam, tanácsot adni, hogy kipróbálj más utat is. Ha kell segítség, szívesen segítek én is, gondolom mások is. De sajnos csak merev visszautasítást látok. Ez meglepő és egyben szomorú is.
Azt viszont jól látod, mereven elutasítom egy gyári készülék, ilyen drasztikus átalakítását. Maga az átalakítás ténye riaszt, bármilyen módon, nem a kapcsolóüzemű tápegység.
Kérlek, azért ne szomorkodj, ha valaki, valamit máshogy gondol, és nem olyan bevállalós, mint Te.
Részemről a téma lezárva, mert még elméleti síkon sem érdelel.