Koszonom szepen! Nem tudom, miert fura az irasom szamodra. Csak "felhasznaloi" szinten tudom, hogy milyen egy tisztessegesen megepitett analog rendszer. Ha ertenem melyebben, akkor nem kellene kerdeznem itt. Angliaban sokszor volt alkalmam hallgatni tobb tiz millios rendszert es hallottam olyat is, ahol az elektromernok ismerosom ebay-en vett fityingekert egy regi, kiszuperalt lemezjatszot, amit aztan sajat maga fejlesztgetett, es ugy szolt, hogy leesett az allam. Tehat tudom, hogy nem feltetlen kell sokat kolteni egy jo hangert. Ezt szeretnem jobban megerteni. Remelem, ez igy segit egy kicsit.SoundMania írta: ↑2020.11.15., vas. 11:44Mesélj egy kicsit, milyen egy rendesen össze rakott analóg, ami számodra már tisztességesen szólt? :)
Mert számomra kicsit fura ez az írás. És hogyan jött ebbe képbe a Lenco L3807? :)
De szerintem felejtsük el az eddigi tapasztalataid és belépőnek hallgass meg egy Rega Ppanar3-at egy jó ellensúllyal, meg egy jó hangszedővel. Minimum egy Denon 103r-t javasolnék, vagy annak égy spéci változatát pl az Audiotekne-től. Bár nem hiszem, hogy ilyen kiépítésben találsz Regát. Ha jobb kell ami már minden szempontból jobb a digitálisodnál, lehet Rega helyett Townshend Rock, Heybrook TT, Pink Triangle is. Rega kar helyett meg Roksan Tabriz zi,, esetleg Artemiz.
Vagy hangszedő, EMT, Kiseki.
Meg biztos, hogy kicsit hangolni is kell a rendszeredhez állvánnyal, kábellel, mc trafóval, lemezalátéttel, szíjjal....
Ha mégis esetleg Lenco, akkor valami Diy plinth-és verziót nézz, L75 pl....
Az árakat megtalálod. Ha ennyit nem szánsz rá, bele se fogj, ha a drágábbak is bele férnek, akkor viszont majd a digitális vonal fog hanyagolódni.....
A Lenco egy levetett cucc egy baratomtol, igy kerult a kepbe.
Koszonom a sok infot! Utana fogok nezni ezeknek.