Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

sabrinho
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: sabrinho »

Sziasztok!

Eddig egy Cambridge Audio Topaz SR20 hajtott meg egy Monitor Audio RX8 párost, a forrásom egy Yamaha WXC-50 volt. A szettel megvoltam elégedve, bár nyilván volt hová feljebb. Az erősítőt lecseréltem egy Musical Fidelity M3i-re. A hang jóval részletezőbb, teresebb lett, viszont bejött egy olyan zavaró dolog is, ami nagyban rontja az élvezetet. Az MF és a kis Yamaha nem szeretik egymást, elég éles lett, de ami igazán zavar, az az s/sz/cs hangok sziszegése, ez nagy fokban rontja az élvezetet. Mivel ezt a hangfal-erősítő kombót hallottam sokat korábban és nagyon tetszett, egyértelmű, hogy a lejátszó nem szereti az erősítőt. Gondolkodom a megoldáson. Szerintetek mi a jobb, nézelődni dedikált DAC fronton (esetleg CA Dacmagic super), vagy cseréljem le a lejátszót. Ha igen igen mire? Nem sok szóbajöhető cucc van, az ONKYO 6170-el szemezek külföldi beszerzédből, kérdés, hogy az mennyire jönne ki az MF-fel.
A zenéim főleg nagyfelbontásúak, NAS-ról jönnek, stream nem játszik.

Köszi előre is a tanácsokat.

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

A kérdésedre válaszolva, Samsung Galaxy J5. Fogalmam sincs milyen Android fut rajta, de talán mindegy is, számomra érdektelen az "utcai" zenehallgatás, nem is emlékszem van-e hozzá fülhallgató.
Csak otthon, és autóban hallgatok zenét.
[/quote]

Ha van otthon erősítőd és hangszóród, akkor a TIDAL-t legegyszerűbben egy Yamaha WXAD10 (ma már külföldön 40 ezerért megkapható) beiktatásával tudod élvezni, úgy, hogy letöltöd a mobilodra a Yamaha MusicCast applikációját és azzal indítod el a kívánt zeneszámot. Ennyi pénzért ez egy nagyon is minőségi hangú készülék és alapból beépítették a TIDAL-t.
Blogom

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3191

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

R_Andras írta:
2018.12.20., csüt. 20:21
Köszönöm a választ!
Nagyjából értem is, de úgy látom ezt mégsem nekem találták ki.
Már vagy két hónapja olvasom a topicot, mert kíváncsivá tett, de sajnos sokmindent nem értek.
Nekem ez haladó/profi szint, én viszont még az alapoknál sem nagyon tartok.
Azért köszönöm mégegyszer!

Fontos lenne tudni, hogy milyen mobilod van?
Amennyiben ugyanis egy viszonylag újabb Android-os mobilod van, amelyiken már az Oreo rendszer fut, akkor ha veszel 25 ezer Ft-ért egy Fiio BTR3-at (ez az árához képest remek hangú Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó hüvelykujjnyi méretű zenelejátszó) és egy olcsó kínai fülhallgatót (a blogomon többet is ajánlok), akkor 30 ezer Ft-ból egy meglepően jó hangú rendszeren tudsz zenét hallgatni, igaz ez egy személyes megoldás, és nem közösségi :D
Otthoni rendszer kiépítéséhez már több pénzre van szükség.
[/quote]

A kérdésedre válaszolva, Samsung Galaxy J5. Fogalmam sincs milyen Android fut rajta, de talán mindegy is, számomra érdektelen az "utcai" zenehallgatás, nem is emlékszem van-e hozzá fülhallgató.
Csak otthon, és autóban hallgatok zenét.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Köszönöm a választ!
Már vagy két hónapja olvasom a topicot, mert kíváncsivá tett, de sajnos sokmindent nem értek.
[/quote]

Fontos lenne tudni, hogy milyen mobilod van?
Amennyiben ugyanis egy viszonylag újabb Android-os mobilod van, amelyiken már az Oreo rendszer fut, akkor ha veszel 25 ezer Ft-ért egy Fiio BTR3-at (ez az árához képest remek hangú Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó hüvelykujjnyi méretű zenelejátszó) és egy olcsó kínai fülhallgatót (a blogomon többet is ajánlok), akkor 30 ezer Ft-ból egy meglepően jó hangú rendszeren tudsz zenét hallgatni, igaz ez egy személyes megoldás, és nem közösségi :D
Otthoni rendszer kiépítéséhez már több pénzre van szükség.
Blogom

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 121

Hozzászólás Szerző: SSS »

zoli73 írta:
2018.12.20., csüt. 18:51
Köszönöm a választ!
ne add fel absolute nem bonyolult, most nemrég kezdte el használni egy jó barátom, ő is kicsit távolságtartó volt ezzel a dologgal, most meg élvezi.

Ha szükséged van bármilyen segítségre kérdez nyugodtan akár itt, akár privátban. Azért vagyunk itt, hogy ha tudunk segítsünk egymásnak.

Regisztráció egyébként a Tidal.com jobb oldalon rákattintasz a menure. Kiadja, hogy START TRIAL katt arra. Ott két választás, kiválasztod, melyik csomag regisztrálsz az adataid megadásával, és kész. Letöltöd még a megfelelő appot és hallgathatod.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

SSS írta:
2018.12.20., csüt. 18:31
zoli73 írta:
2018.12.20., csüt. 18:06
Ezen a nevetséges árú előfizetésen kívül, mire van még szükség ahhoz, hogy ezt hallgathassam?
Laikusként kérdezem.
Hogyan fizetem a díját? Regisztráció szükséges?
Régóta kergetett, de nem talált albumok meghallgatására remek lehet.

Nézd meg az oldalt Tidal.com, nyilván kell regisztrálni, bankkártya vagy paypal account is kell, és ennyi kb 5 perc. Bármikor lemondható ha nem tetszik.
Aztán ugye kell valami amivel hallgatod. Ez akár lehet egy mobil telefon. Mind androidra, mind ios-re van tidal app.
Vagy egy sima asztali pc vagy laptop, erre is van letölthető tidal app, de simán az online verziót is hallgathtod, ha nem akarsz appot letölteni.
Meg persze van ezer más megoldás, mint ahogy erről ez a topic szól.

Kezdetnek legegyszerűbb mobil vagy laptop és füles. Aztán ha ezt valami dac-ra rá tudod kötni az már jobb hang, ha meg nem laptop hanem dedikált hálózati lejátszó az még jobb hang lehet.....stb erről beszélgetünk itt a topikban.
[/quote]

Köszönöm a választ!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó

zoli73 írta:
2018.12.20., csüt. 18:06
Ezen a nevetséges árú előfizetésen kívül, mire van még szükség ahhoz, hogy ezt hallgathassam?
Laikusként kérdezem.
[/quote]

Nézd meg az oldalt Tidal.com, nyilván kell regisztrálni, bankkártya vagy paypal account is kell, és ennyi kb 5 perc. Bármikor lemondható ha nem tetszik.
Aztán ugye kell valami amivel hallgatod. Ez akár lehet egy mobil telefon. Mind androidra, mind ios-re van tidal app.
Vagy egy sima asztali pc vagy laptop, erre is van letölthető tidal app, de simán az online verziót is hallgathtod, ha nem akarsz appot letölteni.
Meg persze van ezer más megoldás, mint ahogy erről ez a topic szól.

Kezdetnek legegyszerűbb mobil vagy laptop és füles. Aztán ha ezt valami dac-ra rá tudod kötni az már jobb hang, ha meg nem laptop hanem dedikált hálózati lejátszó az még jobb hang lehet.....stb erről beszélgetünk itt a topikban.
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

R_Andras írta:
2018.12.20., csüt. 11:23
Sziasztok,

Tegnap fűtésszerelők jártak nálam, és amikor meglátták a hangrendszeremet közölte a szerelő, hogy ő 2 milliót költött audió berendezésekre és elhadarta milyen eszközei vannak.
Kérdeztem tőle, hogy hallott-e már a TIDAL-ről. Fejét rázva mondta nem, az micsoda?
Elmondtam neki, mire megkérdezte van ott fent Chuck Berry lemez? Mutattam neki a telefonomon a kb. 100 Chuck Berry lemezt a TIDAL-en, és el is indítottam a kedvenc számát. Erre a kollégája megjegyezte:
Évek óta keresem Yanni Acropolis koncertjének DVD változatát...
Kb. 10 másodperc múlva elindítottam az említett albumot az otthoni lejátszó berendezésemen.
Az uraknak láthatóan kitágult a pupillájuk.
A főnökük meg is kért, hogy írjam már le nekik hogy lehet erre a TIDAL-re előfizetni.
Amikor felmentem a TIDAL weboldalára nekem is kitágult a pupillám:
https://tidal.com/hu/holidayoffer-2018

Láttam ugyanis, hogy 2019 január 2-ig a 3 hónapos HIFI előfizetés 299 Forintba kerül (!!!)
Aki ezt sokalná :smile29: annak a Spotify szintjén lévő előfizetés csak 149 Forint (!!!)

Aki eddig még nem próbálta ki a TIDAL-t, ahol ma már több, mint 1 millió nagy felbontású, és több, mint 50 millió CD minőségű zeneszám található most nagyon érdemes, és ha nem jön be, akkor március közepén egyszerűen meg kell szüntetni az előfizetést, mielőtt leemelnék a normál 2999 Ft-os havi díjat.
Amúgy már van diák előfizetés is 1499 Ft/hó-ért!

Kivételesen ezt a bejegyzést két másik topikba is be fogom írni, mert fontosnak tartom.

Azért hogy a topik témájáról is essen szó egy nagyon érdekes film az ismert szakírótól, John F. Darko-tól:
https://darko.audio/2018/11/a-short-fil ... signature/

Ez egy Raspberry Pi alapú, saját magunk által összeépítendő (azért ne gondoljunk nagyon bonyolult műveletre) távzene/hálózati lejátszó, amely Darko szerint lényegesen jobb egy Sonos-nál és még a Bluesound Node 2-nél is jobbnak tartja, pedig a teljes készülék kb. 300 USD-be kerül!!!
Allo Digital One Signature.jpg
Amúgy nekem tetszik még a dizájnja is :rolleyes:
Épp most ajánlottam a fejhallgató topikban egy Questyle CMA400i DAC/fejhallgató/előerősítőt, amely mellé csak egy ilyen "streamer"-t kell tenni és kész van a nagyon korrekt hangú hálózati lejátszó rendszerünk.

Ha valaki már vett ilyet örülnék ha megosztaná a tapasztalatait...
Laikusként kérdezem.

SSS
Fórumlakó
Fórumlakó

R_Andras írta:
2018.12.20., csüt. 11:23
Azért hogy a topik témájáról is essen szó egy nagyon érdekes film az ismert szakírótól, John F. Darko-tól:

Ez egy Raspberry Pi alapú, saját magunk által összeépítendő (azért ne gondoljunk nagyon bonyolult műveletre) távzene/hálózati lejátszó, amely Darko szerint lényegesen jobb egy Sonos-nál és még a Bluesound Node 2-nél is jobbnak tartja, pedig a teljes készülék kb. 300 USD-be kerül!!!
Épp most ajánlottam a fejhallgató topikban egy Questyle CMA400i DAC/fejhallgató/előerősítőt, amely mellé csak egy ilyen "streamer"-t kell tenni és kész van a nagyon korrekt hangú hálózati lejátszó rendszerünk.

hahah ez aztán a telepátia én is pont ezt akartam belinkelni csak videon.

https://www.youtube.com/watch?v=tJIj0Acq99o

nálam most már ugyan egy Asus THinkerboard szól, ki fogom próbálni az spdif kimentetet is rajta, de így is qvajól szól.

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok,

Tegnap fűtésszerelők jártak nálam, és amikor meglátták a hangrendszeremet közölte a szerelő, hogy ő 2 milliót költött audió berendezésekre és elhadarta milyen eszközei vannak.
Kérdeztem tőle, hogy hallott-e már a TIDAL-ről. Fejét rázva mondta nem, az micsoda?
Elmondtam neki, mire megkérdezte van ott fent Chuck Berry lemez? Mutattam neki a telefonomon a kb. 100 Chuck Berry lemezt a TIDAL-en, és el is indítottam a kedvenc számát. Erre a kollégája megjegyezte:
Évek óta keresem Yanni Acropolis koncertjének DVD változatát...
Kb. 10 másodperc múlva elindítottam az említett albumot az otthoni lejátszó berendezésemen.
Az uraknak láthatóan kitágult a pupillájuk.
A főnökük meg is kért, hogy írjam már le nekik hogy lehet erre a TIDAL-re előfizetni.
Amikor felmentem a TIDAL weboldalára nekem is kitágult a pupillám:
https://tidal.com/hu/holidayoffer-2018

Láttam ugyanis, hogy 2019 január 2-ig a 3 hónapos HIFI előfizetés 299 Forintba kerül (!!!)
Aki ezt sokalná :smile29: annak a Spotify szintjén lévő előfizetés csak 149 Forint (!!!)

Aki eddig még nem próbálta ki a TIDAL-t, ahol ma már több, mint 1 millió nagy felbontású, és több, mint 50 millió CD minőségű zeneszám található most nagyon érdemes, és ha nem jön be, akkor március közepén egyszerűen meg kell szüntetni az előfizetést, mielőtt leemelnék a normál 2999 Ft-os havi díjat.
Amúgy már van diák előfizetés is 1499 Ft/hó-ért!

Kivételesen ezt a bejegyzést két másik topikba is be fogom írni, mert fontosnak tartom.

Allo Digital One Signature.jpg (170.8 KiB) Megtekintve 2620 alkalommal

Blogom

dondusfi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 305

Hozzászólás Szerző: dondusfi »

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem. Pioneer N-30-nál internet rádió nevére lehet keresni? Nem találom (lehet azért mert nem lehet)
Előre is köszönöm
Média:
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, 900, One
Synology DS212j

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: ZZZolika »

Kabóca írta:
2018.12.18., kedd 20:16
ZZZolika írta:
2018.12.17., hétf. 09:52
Sziasztok!

Holnap elérhetővé válik az Onkyo Ns-6170-es streameremre egy új frissítés amivel elérhetővé válik a Tidal MQA formátumának is a lejátszása. A kérdés, hogy ha digitális kimenetet használok akkor is fog ez működni? 🤔🙂
Igen, a digitális kimeneten is megjelenik az MQA, beállítástól függ, ki/be kapcsolható.
https://www.onkyo.com/manual/sup/upd/mqa_onk.pdf
Köszi, ez jó! Mármint mégsem mert az Anthem dac nem MQA képes...! 😐🤣😂
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

Kabóca
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kabóca »

ZZZolika írta:
2018.12.17., hétf. 09:52
Sziasztok!

Holnap elérhetővé válik az Onkyo Ns-6170-es streameremre egy új frissítés amivel elérhetővé válik a Tidal MQA formátumának is a lejátszása. A kérdés, hogy ha digitális kimenetet használok akkor is fog ez működni? 🤔🙂
Igen, a digitális kimeneten is megjelenik az MQA, beállítástól függ, ki/be kapcsolható.
https://www.onkyo.com/manual/sup/upd/mqa_onk.pdf

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

alto írta:
2018.12.18., kedd 17:15
ZZZolika írta:
2018.12.18., kedd 13:01
alto írta:
2018.12.18., kedd 12:49

Nem biztos hogy placebo, nagy kérdés, hogy mi jön ki az Onkyo SPDIF kimenetén MQA stream esetén. Elméletileg lehetséges lenne, hogy az Onkyo dekódolja az MQA-t, és kitesz egy 48/24, 88.1/24 vagy 96/24 digit jelet. Egy olyan DAC-al amelyik kijelzi a bejövő jel felbontását, egyszerű lenne ellenőrizni.
Az STR kijelzi a bejövő jelet ami valtozatlan..44.1 mint előtte..
Akkor úgy van, ahogy sejtettem, az Onkyo saját DAC-ja dekódolja az MQA-t, de a digitális kimenetre csak az alap CD felbontást küldi ki.

Tehát placebo hatás. :)
Szuper, bizonyitottan hülye vagyok!! 😂😂😂😂
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3168
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

ZZZolika írta:
2018.12.18., kedd 13:01
alto írta:
ZZZolika írta:
2018.12.18., kedd 11:41
Azt mondod, hogy tényleg beszippantott a placebo?
Imagine Dragons új albuma és néhány más zene mégis mintha jobban szólna, levegősebb vocal picit több magas hang tágasabb tér?..
Tidal master playlistrol hallgatoztam.. csak összehasonlítási alap nélkül kutya nehéz..
Tényleg nehéz ez így mert jól szól a rendszer még a minőségtelen youtubebbal is 😂😂😂

(ha tudja az STR hardwerileg remélem azért jön egy mqa frissítés majd.. jó cucc ez)
Nem biztos hogy placebo, nagy kérdés, hogy mi jön ki az Onkyo SPDIF kimenetén MQA stream esetén. Elméletileg lehetséges lenne, hogy az Onkyo dekódolja az MQA-t, és kitesz egy 48/24, 88.1/24 vagy 96/24 digit jelet. Egy olyan DAC-al amelyik kijelzi a bejövő jel felbontását, egyszerű lenne ellenőrizni.
Akkor úgy van, ahogy sejtettem, az Onkyo saját DAC-ja dekódolja az MQA-t, de a digitális kimenetre csak az alap CD felbontást küldi ki.

Tehát placebo hatás. :)
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

alto írta:
ZZZolika írta:
Imagine Dragons új albuma és néhány más zene mégis mintha jobban szólna, levegősebb vocal picit több magas hang tágasabb tér?..
Tidal master playlistrol hallgatoztam.. csak összehasonlítási alap nélkül kutya nehéz..
Tényleg nehéz ez így mert jól szól a rendszer még a minőségtelen youtubebbal is 😂😂😂

(ha tudja az STR hardwerileg remélem azért jön egy mqa frissítés majd.. jó cucc ez)

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

ZZZolika írta:

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hozzászólás Szerző: Indy »

wwwolfman írta:
2018.12.17., hétf. 21:57
Nahogyrohadjanakmeg sejtettem. :smile51:
Előttem már eljátszotta a becsületét a márka, a sok sz@rban hagyott N30,5070/A vásárlóval. Részemről soha többet Pioneer...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

ZZZolika írta:
2018.12.18., kedd 09:46
Frissítve az Onkyo de mivel nincs visszajelzés tőle, hogy milyen bitrataval dolgozik és qz erősítőn nem változott a bejövő jel sem PCM 44.1-ről így kicsit szkeptikus vagyok, hogy coax kimeneten nem sok változás történt. Bizonyos számok kicsit tisztábban szólnak vagy placebo mert eddig is nagyon jó volt a hang!...
analóg kábelem meg olyan van amit inkább be se kötök mert csak rosszabb lesz a hang...😂
A szkepticizmusod abszolút helyén való, az Anthem STR ugyanis nem tud MQA dekódolást, így ha az Onkyo ki is adja az MQA-t az SPDIF kimeneten (ami felől vannak kétségeim), akkor sem tudja kihasználni az MQA által nyújtott többlet felbontást.

Az mondjuk nem csoda, hogy az Anthem belső DAC-ja sokkal jobb mint az Onkyo analóg kimenete.

A legtöbb MQA képes DAC egyébként csak USB bemeneten az.
BARTIMEX AUDIO Honlap

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Kicsit mazsolázva azért kijön a különbség, nem eszeveszett de finomabb sok zene, tágasabb a tér, jobban artikulálnak az énekesek, tisztábbak a magas hangok.

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Frissítve az Onkyo de mivel nincs visszajelzés tőle, hogy milyen bitrataval dolgozik és qz erősítőn nem változott a bejövő jel sem PCM 44.1-ről így kicsit szkeptikus vagyok, hogy coax kimeneten nem sok változás történt. Bizonyos számok kicsit tisztábban szólnak vagy placebo mert eddig is nagyon jó volt a hang!...
analóg kábelem meg olyan van amit inkább be se kötök mert csak rosszabb lesz a hang...😂

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 83

Hozzászólás Szerző: wwwolfman »

Nahogyrohadjanakmeg sejtettem. :smile51:

ZZZolika
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

wwwolfman írta:
2018.12.17., hétf. 20:25
ZZZolika írta:
2018.12.17., hétf. 19:07
wwwolfman írta:
2018.12.17., hétf. 14:32
Hmmm. Pioneerra nem jön véletlenül...?
De. 😎
Neebaa... Mikor? ;peace; ;peace; ;peace;
...bár egyrészt most is meg tudom oldani BubbleUPnP-vel, másrészt azért van egy félelmem, hogy csak az AE változatokra fog jönni, a sima A változatokra nem... Pedig jó lenne megnézni, milyen az mqa anyag
https://www.pioneer-audiovisual.eu/eu/n ... her-models

Aszongya hogy 70AE és 50AE..

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 83

Hozzászólás Szerző: wwwolfman »

ZZZolika írta:
2018.12.17., hétf. 19:07
wwwolfman írta:
2018.12.17., hétf. 14:32
Hmmm. Pioneerra nem jön véletlenül...?
De. 😎
Neebaa... Mikor? ;peace; ;peace; ;peace;
...bár egyrészt most is meg tudom oldani BubbleUPnP-vel, másrészt azért van egy félelmem, hogy csak az AE változatokra fog jönni, a sima A változatokra nem... Pedig jó lenne megnézni, milyen az mqa anyag

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”