jattila48 írta: ↑2018.11.23., pén. 14:10
Válasz wwwolfman-nak:
Most, hogy írtad, neked Pioneer N-70A lejátszód van, megnéztem azt is. Ígéretesnek tűnik, kb. ugyanannyiba is kerülne mint a Marantz. Milyen tapasztalataid vannak vele? Lehet, hogy jobb lenne mint a Marantz.
Hát, először is nekem sosem volt Marantzom. Hallottam azért néhány eszközt, lejátszót, sztereó és házimozi erősítőt. Rosszul egyik sem szólt - de soha nem kapott el a birtoklási vágy az irányukban. Ha ez az N70 projekt nem jött volna össze, lehet, hogy én is egy Marantz irányába mozdulok el. Illetve mégsem, mert ha az N70 nem lett volna meg, maradok az N50-nél...
Szóval nekem jobb, mint a Malac, de én ebben az irányban kissé elfogultnak vagyok mondható. Ugyanakkor nálam nagy plusz pont volt az XLR kimenet, amivel a Pioneer rendelkezik, ellentétben a Marantzzal. Másrészről amikor anno az N50-et nézegettem, éppen egy XLR-es Cambridge StreamMagic volt a szorító másik sarkában, amiben még előfok is volt, és az N50-est ennek ellenére tartottam meghallgatás alapján ígéretesebbnek.
Nem tudom, mennyire sikerült megragadnom a lényeget. Jó lett volna már elsőre is az XLR, volt is olyan gép, ami tudta, mégsem azt választottam. Aztán elolvastam egy rakat tesztet az N70-ről, és annak alapján (meg persze annak alapján, amit az N50 mutatott) úgy döntöttem, hogy ha tovább megyek, akkor N70-re, vagy nem megyek tovább.
Én XLR-en keresztül használom. Úgy egy jó kategóriával jobb a hang, mint az N50-nel volt. A különbség RCA kimeneteken keresztül s megvan, de nem olyan szignifikáns. Én ajánlom mind a kettőt. Már ha találsz belőlük, mert ezek nem nagyon szoktak hetekig az aprón nyaralni: amikor én vettem, nagyjából tízen álltak mögöttem, az N50-re éppen hét jelentkező volt... Szóval kapós.