Köszönöm a válaszod.
Megnéztem az előző hozzászólásokat is, csak gondoltam talán bővült a felhasználók köre, tapasztalataik.
Köszönöm a válaszod.

Hát, először is nekem sosem volt Marantzom. Hallottam azért néhány eszközt, lejátszót, sztereó és házimozi erősítőt. Rosszul egyik sem szólt - de soha nem kapott el a birtoklási vágy az irányukban. Ha ez az N70 projekt nem jött volna össze, lehet, hogy én is egy Marantz irányába mozdulok el. Illetve mégsem, mert ha az N70 nem lett volna meg, maradok az N50-nél...

Havernak is olyan Marantz lejatszoja van csak kisebb osztaly es o a Spotify-t bluetoothon oldja meg tabletrol.jattila48 írta: ↑2018.11.23., pén. 13:40Egyelőre úgy néz ki, a Marantz na8005 mellett maradok. Egy hét múlva megyek Angliába, ott 429 fontért meg tudom venni. A Tidal klienst pedig megoldom laptoppal USB-n keresztül. Vagy Raspberry Pi-vel optikai/koax kábelen keresztül (HiFiBerry Digi+ Pro). Melyik jobb megoldás? Egyébként van valakinek tapasztalata a Marantz-cal? Hasonló áron van nála jobb DAC?
Nem is a sorossága, hiszen grafikus kijelző. Meg reálisan egy pontmátrixost sem látsz 5-6 méterről...wittao írta: ↑2018.11.18., vas. 16:38Egyetertek. Azert irtam csak a Teac-ot, mert a Pionak csak 5 digit magas a kijelzoje (lehet 6 is nem tudom pontosan), es el lehet navigalgatni a mappakban, ha eleg kozel vagy. Teac-nal mindenkeppen ra vagy utalva a vezerloszoftverre, ami egy elegge idegtepo valami volt szamomra.

Mostanában van az apróban Auralic LE is, esetleg azt is érdemes lenne számításba venni, ha elég csak a digit futómű, DAC nem kell bele.

...hát azért a pioneerosokra is tartaláekolnék pár fülest...wittao írta: ↑2018.11.17., szomb. 09:04+1 a Pioneer vagy TEAC mellett.BLX írta: ↑2018.11.16., pén. 20:28Hálózati lejátszót keresek, ha tudtok kérlek segítsetek:
Futóműnek használnám külső DAC-kal. Hálózatról flac, online Tidal, MQA lenne a forrás.
iOS-es eszközről is lehessen irányítani az jó lenne.
Eddig ezeket nézegettem: Pioneer N50-AE, Teac NT503, Bluesound Node 2i
Ezek közül melyik lenne a legjobb vétel? Más típus mi lehet amit érdemes még megfontolni?
![]()
Mindkettőt nyúztam már, sőt még egy CA Streammagic-et is. A TEAC-nak a belső dac-ja hozzám közelebb áll (AKM), mint a Pioneer SABRE chip-je, de mivel külső DAC-kal használod, így szinte mindegy is. (még egy + pont a RIF miatt :) ).
A vezérlő szoftvert tekintve a TEAC programozóit egy szeneslapáttal megcsapkodnám amiatt a szoftver miatt, úgyhogy összességében mégis a Pioneer-t vinném haza.

Én egy Onkyo NS6130-at vettem (szerintem nagyjából azonos a Pio n30-al), és azt kezdtem hallgatni, de annyira nem volt nagy változás a laptop után. Külső DAC-al viszont megtáltosodott, egyelőre egy Beresford TC7510 van utána, de keresgélem a továbblépést. Már sokmindent hasonlítottam a Beresfordhoz, még nincs meg az igazi.BLX írta: ↑2018.11.16., pén. 20:28Hálózati lejátszót keresek, ha tudtok kérlek segítsetek:
Futóműnek használnám külső DAC-kal. Hálózatról flac, online Tidal, MQA lenne a forrás.
Ezek közül melyik lenne a legjobb vétel? Más típus mi lehet amit érdemes még megfontolni?
![]()
BLX írta: ↑2018.11.16., pén. 20:28Hálózati lejátszót keresek, ha tudtok kérlek segítsetek:
![]()
Nekem csak a kistestvér N30 van. Abba viszont nem voltam rest venni egy HiDiamond D2 tápkábel.
A Pioneer ennyit ír erről hivatalosan: https://jp.pioneer-audiovisual.com/manu ... qa_pio.pdfBLX írta: ↑2018.11.17., szomb. 09:49Tidal-t hallgatva 24/96-ig tud felmenni ez a DAC. Akkor a Macbook/Tidal applikacio vegzi a mqa kibontast. Ilyet tud pl a Pioneer ha futomunek hasznalom? Meg ha nem is teljesen bontja ki, ez mar nekem egyelore elegedno lenne. Mas DAC-kal is fogok meg probalkozni, de nem feltetlenul az mqa miatt.

Tidal-t hallgatva 24/96-ig tud felmenni ez a DAC. Akkor a Macbook/Tidal applikacio vegzi a mqa kibontast. Ilyet tud pl a Pioneer ha futomunek hasznalom? Meg ha nem is teljesen bontja ki, ez mar nekem egyelore elegedno lenne. Mas DAC-kal is fogok meg probalkozni, de nem feltetlenul az mqa miatt.
Hát ez nem fogja tudni dekódolni az MQA-t.BLX írta: ↑2018.11.17., szomb. 08:48Jelenleg az ujabb RIF csoves DAC.alto írta: ↑2018.11.17., szomb. 08:19Mi lenne az a külső DAC?BLX írta: ↑2018.11.16., pén. 20:28Hálózati lejátszót keresek, ha tudtok kérlek segítsetek:
![]()