Az AI-t engedd el. https://support.deezer.com/hc/en-gb/art ... io-Quality
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
"A Deezer különböző hangformátumokat használ, beleértve a magas minőségű opciókat, mint például a FLAC (veszteségmentes) HiFi szintekhez, de történelmileg és a szabványos minőség miatt ismert, hogy használja Ogg Vorbis (OGG), egy népszerű veszteséges formátum"
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
Ez a studiók közötti jogviszony miatt szerintem. sosem lesz, pedig akkor én is előfizetnék, ha lenne egy olyan platform, ahol minden van, jó minőségben, mint a pl. Deezeren.
Addig marad a torrent, mert a tököm fog 5 szolgáltatóval egyszerre bajlódni arany áron, aztán hol van, hol nincs épp valami.
[/quote]
Lehet, hogy le vagyok maradva, de a Deezer mióta jó minőségű ? Nem Ogg, tehát tömörített formátumú ?
Addig marad a torrent, mert a tököm fog 5 szolgáltatóval egyszerre bajlódni arany áron, aztán hol van, hol nincs épp valami.
[/quote]
Lehet, hogy le vagyok maradva, de a Deezer mióta jó minőségű ? Nem Ogg, tehát tömörített formátumú ?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
A zeneiparban már nem működik a stúdiórendszer. Vagy legalábbis nem a régi szinten. Most nem tudja azt mondani a BMG, hogy létrehoz egy saját streaming-et és minden előadóját letiltja a a konkurenciánál. 20 éve ha akartál egy lemezt, kénytelen voltál szerződni egy kiadóval. Most megcsinálod otthon a felvételt (vagy ha nagyon komolyan nyomod, akkor 4 órára kibérelsz egy stúdiót), a kész dalokat felnyomod a megosztókra és kész is vagy. Még az olyan magyar sztároknak, mint Majka is saját cége van, amelyik intézi a kiadványokat, koncerteket, klipeket.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3707
Ez a studiók közötti jogviszony miatt szerintem. sosem lesz, pedig akkor én is előfizetnék, ha lenne egy olyan platform, ahol minden van, jó minőségben, mint a pl. Deezeren.
Csak a Marantz! :-D
Számomra mindig az az érdekes, hogy ami egész jól megy a zenéknél, az ennyire nem megy a filmek/sorozatok esetében, mégpedig az hogy elég kb 1-re előfizetni és kb minden ott van, maximum a platform, app, minőség miatt lehet válogatni.
Ezt úgy hívják: üzlet. Ez a konkurenciaharc viszi előre az egészet. Ha a Netflix megveszi a Warnert, akkor lesz még egy Netflix. Az egész kreatív csapat megy a levesbe, a stúdió önállóságát nem szándékoznak megtartani (lásd még Amazon vs. James Bond). Ahogy a Lucasfilm sem maradt önálló, a Disney csinált belőle egy saját leányvállalatot. Szuper, hogy lett még egy Miki egér, csak most fekete köpenyben.
A Netflix addig volt jó, amíg videótékaként működött. Azóta a legrosszabb dolog, ami a filmgyártásban történhetett. Hollywood sem éli aranykorát, de az alkotói folyamatok ily módú megsemmisítése az ő nevükhöz köthető.
Abszolút egyetértek, az elmúlt 10 év egyik legrosszabb híre, az MGM - Amazon mellett. De nem eszik olyan forrón a kását, ahogy írod a Paramount ellenajánlatot adott jóval magasabb összeggel és nagyobb csomaggal. Ráadásul a Netflix felvásárlást valószínűleg meg is torpedóznák Amerikában. Ehhez képest ma a Netflix hírlevele tényként közölte a hírt.-KP- írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:32És mégis mi adja ezt az érzést neked? Majd ha a WB filmek ezentúl nem jönnek moziba, hanem netflix exkluzív megjelenések lesznek? A Netflix vezérig. már többször lenyilatkozta, hogy a moziba járás elavult koncepció, és az emberek otthon akarnak filmet nézni. Szóval én személy szerint nem örülnék. Másrészt úgy néz ki, hogy a Paramount már jött is egy újabb ajánlattal és ráajánlottak a Netflix által kínált árra. Szóval perpill semmi se biztos. Nyilván egyik eshetőség se jó, mert eléggé monopolhelyzet közeli mindkét lehetőség,csak másképp. De én mégis inkább annak örülnék jobban, ha a Paramount venné meg őket. Így nem lenne streaming monopolhelyzetbe a Netflix és nagyobb eséllyel maradnának meg a mozis megjelenések.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1714
És mégis mi adja ezt az érzést neked? Majd ha a WB filmek ezentúl nem jönnek moziba, hanem netflix exkluzív megjelenések lesznek? A Netflix vezérig. már többször lenyilatkozta, hogy a moziba járás elavult koncepció, és az emberek otthon akarnak filmet nézni. Szóval én személy szerint nem örülnék. Másrészt úgy néz ki, hogy a Paramount már jött is egy újabb ajánlattal és ráajánlottak a Netflix által kínált árra. Szóval perpill semmi se biztos. Nyilván egyik eshetőség se jó, mert eléggé monopolhelyzet közeli mindkét lehetőség,csak másképp. De én mégis inkább annak örülnék jobban, ha a Paramount venné meg őket. Így nem lenne streaming monopolhelyzetbe a Netflix és nagyobb eséllyel maradnának meg a mozis megjelenések.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna247510
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9551
Teljesen ökörség, hogy 7-8-10 előfizetést kell megvenni, ráadásul az már elég húzós is. Ezek a “csomagajánlatok” lehet jobban meg fogják érni.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6212
Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Den
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 119
Tron: Ares
Jared Leto
sci-fi akció
Maximális 4K képminőség, rendkívül dinamikus hang. Ezért néztem végig! Egy kicsit rideg, egy kicsit lelketlen, egy kicsit kiszámítható! Hiper modern világ a jövőben, ahol minden a nyomtatásról szól, amivel a hatalmat meg lehet szerezni. De egyenlőre 29 percig tart a program katona léte. Aki véglegesíteni tudja, annak az életére törnek egyfolytában...
Jared Leto
sci-fi akció
Maximális 4K képminőség, rendkívül dinamikus hang. Ezért néztem végig! Egy kicsit rideg, egy kicsit lelketlen, egy kicsit kiszámítható! Hiper modern világ a jövőben, ahol minden a nyomtatásról szól, amivel a hatalmat meg lehet szerezni. De egyenlőre 29 percig tart a program katona léte. Aki véglegesíteni tudja, annak az életére törnek egyfolytában...
Frontok: SVS Ultra Evolution Pinnacle
Center: SVS Ultra
Subok: SVS SB16 Ultra, SB4000
2 back: SVS Ultra Tower,
8 atmos + 2 surround: Polk Signature ES20 Elite
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
3 végfok: 2xEmotiva XPA GEN3 7ch, Audiolab 8300MB 1ch
400x225 cm 4K diamond 16:9 1,4 gain
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Azzal egyszer én is bepróbálkoztam. Valami übergagyi a cucc. Én is csak pislogtam. Kb. mint a Csillagkapu (CSK 1).Aszpirin írta: ↑2025.12.06., szomb. 07:44Nagyon irigyellek azért a mennyiségű szabadidőért, amivel rendelkezel. Persze nem tudom mi van a háttérben, ha esetleg betegség, akkor mégsem irigyellek.
Sajnos kb. szemernyi időm marad filmet nézni.
Mostanában belenéztem a régi Supernatural sorozatba, azért eléggé árulkodó a 21. századi tévékultúráról, hogy ez az agyzsibbasztó zagyvaság megért 15 (!!!) évadot, efyenként 20-22 résszel...![]()
Szerintem!
Jelenleg, korán kelős, későn érkezős ingázós meló miatt hétköznap esténként nem futja többre, mint bepróbálni valami szórakoztatót.
Pillanatnyilag én sem irigylem magamat.
Nekem meg kedvem, energiám nem marad más mellett zenét hallgatni, könyvet, képregényt(!) olvasni sem, a könyves bakancslistám tavaly óta nem csökkent.
Egyébként, meg érthetetlen, valóban, hogy egyes sorozatok mennyit megélnek teljesen méltatlanul.
Még a nekem bűnös élvezet Murdoch nyomozót is megújították 19. évadra, holott úgy kb. 10. évadtól önmagához képest is gyenge, az aktuális 18. évad meg már a nézhetetlenség határát súrolja - alulról.
Írtam már korábban, asszem' itt az ideje elengednem.
Bezzeg, egy nem hibátlan, de ötletes és vicces Kaos-t egy évad után elkaszáltak.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Mostanában belenéztem a régi Supernatural sorozatba, azért eléggé árulkodó a 21. századi tévékultúráról, hogy ez az agyzsibbasztó zagyvaság megért 15 (!!!) évadot, efyenként 20-22 résszel...
- Aszpirin
- V.I.P.

Nagyon irigyellek azért a mennyiségű szabadidőért, amivel rendelkezel. Persze nem tudom mi van a háttérben, ha esetleg betegség, akkor mégsem irigyellek.
Mostanában belenéztem a régi Supernatural sorozatba, azért eléggé árulkodó a 21. századi tévékultúráról, hogy ez az agyzsibbasztó zagyvaság megért 15 (!!!) évadot, efyenként 20-22 résszel...
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3707
Hosszú menetelelés
https://m.imdb.com/title/tt10374610/
Nem olvastam a regényt, nem tudtam róla semmit a beharangozón kívül. Azt gondoltam lesz bevezetés, előélet, stb. De nem.
Rögtön bele a közepébe, vagyis a séta rajtjánál indul a film, és gyakorlatilag végig leköt, annak ellenére, hogy a teljes film arról szól: sétálnak a fiatalok, és tudjuk, hogy csak egyikük marad életben. A rendszerről is csak annyi derül ki, hogy valami történt, ami az általános szegénységi küszöböt igencsak megemelte, ezért elég sok a jelentkező erre a halálos versenyre.
Sajna nincs hozzá felirat, ezért szinkronnal néztem, ami borzasztó, mint szinte mindig, de így is jó film volt.
Kaguya hercegnő története
https://m.imdb.com/title/tt2576852/
Japán népmese, gyönyörű képekkel, tanulságos történettel. Felnőtteknek sem unalmas, vagy gyerekes, sőt.
Keserédes élet
https://m.imdb.com/title/tt0456912/
Koreai bosszú film, egy lassú, de nagyon szép felvezetéssel, ami aztán igazán véres fordulatot vesz. Mert a főnök szava szent, ha te vagy az első embere, akkor is elég egy bölcs is, hogy semmibe vegyenek. Nem hollywoodi befejezés, meg persze a film sem az. Szerencsére. Persze van benne némi Koreai debilitás, néhány infantilis karakterrel, de e nélkül szinte már nincs is Koreai film, bármennyire komoly is a téma.
Nem Oldboy szint, de bőven átlag feletti. Érdemes megnézni.
https://m.imdb.com/title/tt10374610/
Nem olvastam a regényt, nem tudtam róla semmit a beharangozón kívül. Azt gondoltam lesz bevezetés, előélet, stb. De nem.
Rögtön bele a közepébe, vagyis a séta rajtjánál indul a film, és gyakorlatilag végig leköt, annak ellenére, hogy a teljes film arról szól: sétálnak a fiatalok, és tudjuk, hogy csak egyikük marad életben. A rendszerről is csak annyi derül ki, hogy valami történt, ami az általános szegénységi küszöböt igencsak megemelte, ezért elég sok a jelentkező erre a halálos versenyre.
Sajna nincs hozzá felirat, ezért szinkronnal néztem, ami borzasztó, mint szinte mindig, de így is jó film volt.
Kaguya hercegnő története
https://m.imdb.com/title/tt2576852/
Japán népmese, gyönyörű képekkel, tanulságos történettel. Felnőtteknek sem unalmas, vagy gyerekes, sőt.
Keserédes élet
https://m.imdb.com/title/tt0456912/
Koreai bosszú film, egy lassú, de nagyon szép felvezetéssel, ami aztán igazán véres fordulatot vesz. Mert a főnök szava szent, ha te vagy az első embere, akkor is elég egy bölcs is, hogy semmibe vegyenek. Nem hollywoodi befejezés, meg persze a film sem az. Szerencsére. Persze van benne némi Koreai debilitás, néhány infantilis karakterrel, de e nélkül szinte már nincs is Koreai film, bármennyire komoly is a téma.
Nem Oldboy szint, de bőven átlag feletti. Érdemes megnézni.
Csak a Marantz! :-D
- Den
- Kezdő Fórumlakó

The Asset- dán 6 részes bűnügyi film. Az igen csinos lányt éppen kirúgják a rendőrségtől, amikor felajánlanak neki egy beépülős feladatot. Ha sikeresen végzi a feladatát, akkor lesz állása. A legnagyobb kábítószer terjesztő családba kell beépülnie...
A film első részének vége után a feliratok alatti filmzene szenzációs minőségű.
Playdate: 2 híres főszereplővel nudli családi film.
The family plan 2 Mark Whalberg és egy másik híres főszereplő, akció, érdemes egyszer megnézni, képminőség ritka jó.
Reunion: Agatha Christie szerű bűnügyi film. Egyszer érdemes megnézni.
Beast of war: angol nyelvű háborús, térhatású hang, dinamika nagyon jó, cápa is jön többszőr is...
It welcome to Derry 5. része kegyetlenül jó azoknak, akik szeretnék tesztelni a mély fekete színek tónusait. A hanghatások is rendben vannak.
A film első részének vége után a feliratok alatti filmzene szenzációs minőségű.
Playdate: 2 híres főszereplővel nudli családi film.
The family plan 2 Mark Whalberg és egy másik híres főszereplő, akció, érdemes egyszer megnézni, képminőség ritka jó.
Reunion: Agatha Christie szerű bűnügyi film. Egyszer érdemes megnézni.
Beast of war: angol nyelvű háborús, térhatású hang, dinamika nagyon jó, cápa is jön többszőr is...
It welcome to Derry 5. része kegyetlenül jó azoknak, akik szeretnék tesztelni a mély fekete színek tónusait. A hanghatások is rendben vannak.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Nagyon nehéz találni értékelhetőt. Ha sikerül akkor is szétszórva, egyik itt a másik ott. Úgyhogy pár napja lemondtam az összes streaming szolgáltatást.
Találtam alternatív megoldást, ráadásul 4K, DV, Atmos, HDR, mi szem-szájnak ingere.
Találtam alternatív megoldást, ráadásul 4K, DV, Atmos, HDR, mi szem-szájnak ingere.
Szerintem!
Mivel mostanában semmi érdekeset nem találok (bőség zavara), a Stranger Things-et is majd csak januárban, egyben nézem meg, így véletlenszerűen belenéztem egy-két sorozatba.
Kevin can F**k Himself
[Amazon]
Amerikai, állítólag "dark comedy drama", de számomra ez nem derült ki, mert az első részt 4,5 perc után kinyomtam, számomra nézhetetlen, gyakorlatilag tahók tahóságán kéne röhögni.
Feltöltés (Upload)
[Amazon]
Élet a halál után, avagy fizikai halál esetén a személyiségi feltölthető egy virtuális valóságba, ahonnan kommunikálni is lehet az itt maradókkal.
Egzisztenciális kérdések, szerelem és halál, virtuális szex, gyilkosság, gonosz multi összeesküvése.
Mindez jellegtelen karakterekkel, karizma nélkül színészekkel, unalmas történetvezetéssel, ami oly érdektelenségbe fullad, hogy 4 rész után elengedtem.
Nagyon észak (North of North)
[Netflix]
Kanadai vígság (sitcom), egy északi sarki apró település, főként inuk lakóival.
Sem a miliő, sem a karakterek, sem a sztori nem érdekes, különösebben nem is vicces, 2 rész után elengedtem.
Partra vetett hal
(Old dog, new tricks vagy Animal /salvaje/)
[Netflix]
Egy középkorú, mogorva moly vidéki állatorvos egy állatkereskedő multinál talál állást.
A főnöke az unokahúga, aki még be is költözik hozzá.
Ez sem különösebben jó, sokszor a karakterek viselkedése érthetetlen, de a főhős és személyiségéből adódó konfliktusai néha viccesek.
Összefoglalva: nem sikerült rejtett gyöngyszemre találnom, de a sacc/kb véletlenszerű választások eredménye nem rosszabb (persze, sajnos, nem is jobb), mint az agyon reklámozott, ajnározott sorozatok.
Kevin can F**k Himself
[Amazon]
Amerikai, állítólag "dark comedy drama", de számomra ez nem derült ki, mert az első részt 4,5 perc után kinyomtam, számomra nézhetetlen, gyakorlatilag tahók tahóságán kéne röhögni.
Feltöltés (Upload)
[Amazon]
Élet a halál után, avagy fizikai halál esetén a személyiségi feltölthető egy virtuális valóságba, ahonnan kommunikálni is lehet az itt maradókkal.
Egzisztenciális kérdések, szerelem és halál, virtuális szex, gyilkosság, gonosz multi összeesküvése.
Mindez jellegtelen karakterekkel, karizma nélkül színészekkel, unalmas történetvezetéssel, ami oly érdektelenségbe fullad, hogy 4 rész után elengedtem.
Nagyon észak (North of North)
[Netflix]
Kanadai vígság (sitcom), egy északi sarki apró település, főként inuk lakóival.
Sem a miliő, sem a karakterek, sem a sztori nem érdekes, különösebben nem is vicces, 2 rész után elengedtem.
Partra vetett hal
(Old dog, new tricks vagy Animal /salvaje/)
[Netflix]
Egy középkorú, mogorva moly vidéki állatorvos egy állatkereskedő multinál talál állást.
A főnöke az unokahúga, aki még be is költözik hozzá.
Ez sem különösebben jó, sokszor a karakterek viselkedése érthetetlen, de a főhős és személyiségéből adódó konfliktusai néha viccesek.
Összefoglalva: nem sikerült rejtett gyöngyszemre találnom, de a sacc/kb véletlenszerű választások eredménye nem rosszabb (persze, sajnos, nem is jobb), mint az agyon reklámozott, ajnározott sorozatok.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 631
- Kapcsolat:
Az új Mads Mikkelsen film ezúttal is nagyon jó lett
Megéri a mozijegyét
Az utolsó viking
Megéri a mozijegyét
Az utolsó viking
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Van a Suits c. sorozat, ami teljesen értelmetlenül, de itthon szokott módon, kapott egy teljesen más címet: Brilliáns elmék.
Aztán egyszer csak jött Brilliant Minds c. sorozat, ami itthon a Dr. Wolf címet kapta - lehet, immár, kényszerűségből is.
Egész egyszerűen brilliáns.
Aztán egyszer csak jött Brilliant Minds c. sorozat, ami itthon a Dr. Wolf címet kapta - lehet, immár, kényszerűségből is.
Egész egyszerűen brilliáns.
- Den
- Kezdő Fórumlakó

Vasárnap 18- an megtekintettük az Egyik csata a másik után: One battle after another című Leonardo Di Caprio filmet.
A film tartalma nehezen leírható, inkább Sean Penn- ről tennék említést. A 64 éves színész kigyúrta magát rendesen és lejátszott mindenkit a filmben, pedig többen is hibátlanul játszották a szerepüket. Ő viszont brillirozott, nem értem, hogy azt az idegrángást, hogyan lehet előhozni? Én az idei Oscart neki adnám.
Egyszer mindenképpen, nagy film, nem éppen hétköznapi, 8.8 ra értékelték.
Mayor of kingstone sorozat: egyre, egyre jobb, nekem már ugyanúgy tetszik, mint a Tulsa king.
Pluribus: a furcsa sorozatok kategóriája, cikkeztek is róla, eddig 2 rész, ki tudja, nézem tovább.
It welcome to Derry: 3 rész, Stephen King alapján tehát a meglepetés mindig várható.
A film tartalma nehezen leírható, inkább Sean Penn- ről tennék említést. A 64 éves színész kigyúrta magát rendesen és lejátszott mindenkit a filmben, pedig többen is hibátlanul játszották a szerepüket. Ő viszont brillirozott, nem értem, hogy azt az idegrángást, hogyan lehet előhozni? Én az idei Oscart neki adnám.
Egyszer mindenképpen, nagy film, nem éppen hétköznapi, 8.8 ra értékelték.
Mayor of kingstone sorozat: egyre, egyre jobb, nekem már ugyanúgy tetszik, mint a Tulsa king.
Pluribus: a furcsa sorozatok kategóriája, cikkeztek is róla, eddig 2 rész, ki tudja, nézem tovább.
It welcome to Derry: 3 rész, Stephen King alapján tehát a meglepetés mindig várható.
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
Marantz AV10
Zidoo UHD5000
Epson 12000B
- Aszpirin
- V.I.P.

Dehogynem. Javítottam is. Nem értem, hogy keveredett össze az agyamban a kettő, de mindegy. Köszi a kiigazítást.