Original title: Glaskupan
https://m.imdb.com/title/tt30750108/
Erősen ajánlott!
youtu.be/s4Pg5xhcYy4

Ok, akkor várunk. Köszönöm mindenkinek.BoRRoNeo írta: ↑2025.12.20., szomb. 18:21Egyrészről nincs benne semmi, ami egy 8 évesnek ártalmas lenne, másrészről viszont sajnálnám elpazarolni. Én 14 évesen láttam az első részt, akkor azt gondolom már teljes egészében átjött a film. Vannak filmek, amelyeket látni kell, de nem mindegy mikor. 8 évesen is valószínűleg tetszeni fog nekik, de a nagy részét nem fogják érteni és ezek azok a részek, amelyek miatt az ami. És ez igaz a legtöbb nagy klasszikusra. Igyekszünk a gyerekeknek minél hamarabb átadni az élményt, de szerintem érdemes addig várni vele, amíg meg nem érnek rá.

Egyrészről nincs benne semmi, ami egy 8 évesnek ártalmas lenne, másrészről viszont sajnálnám elpazarolni. Én 14 évesen láttam az első részt, akkor azt gondolom már teljes egészében átjött a film. Vannak filmek, amelyeket látni kell, de nem mindegy mikor. 8 évesen is valószínűleg tetszeni fog nekik, de a nagy részét nem fogják érteni és ezek azok a részek, amelyek miatt az ami. És ez igaz a legtöbb nagy klasszikusra. Igyekszünk a gyerekeknek minél hamarabb átadni az élményt, de szerintem érdemes addig várni vele, amíg meg nem érnek rá.

Az én lányaim imádják a filmet, mind a három részt.

Hozzád hasonlóan én sem értem a sikerét.
En is nagyon orulnek egy olyan megoldasnak, platformnak, ahol csak bepipalgatom melyiket szeretnem es mondjuk 2db-nal 10%, 3db-nal 15% kedvezmeny lenne mindegyik arabol.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna247510
Az AI-t engedd el. https://support.deezer.com/hc/en-gb/art ... io-Quality
"A Deezer különböző hangformátumokat használ, beleértve a magas minőségű opciókat, mint például a FLAC (veszteségmentes) HiFi szintekhez, de történelmileg és a szabványos minőség miatt ismert, hogy használja Ogg Vorbis (OGG), egy népszerű veszteséges formátum"
A zeneiparban már nem működik a stúdiórendszer. Vagy legalábbis nem a régi szinten. Most nem tudja azt mondani a BMG, hogy létrehoz egy saját streaming-et és minden előadóját letiltja a a konkurenciánál. 20 éve ha akartál egy lemezt, kénytelen voltál szerződni egy kiadóval. Most megcsinálod otthon a felvételt (vagy ha nagyon komolyan nyomod, akkor 4 órára kibérelsz egy stúdiót), a kész dalokat felnyomod a megosztókra és kész is vagy. Még az olyan magyar sztároknak, mint Majka is saját cége van, amelyik intézi a kiadványokat, koncerteket, klipeket.

Ez a studiók közötti jogviszony miatt szerintem. sosem lesz, pedig akkor én is előfizetnék, ha lenne egy olyan platform, ahol minden van, jó minőségben, mint a pl. Deezeren.
Ezt úgy hívják: üzlet. Ez a konkurenciaharc viszi előre az egészet. Ha a Netflix megveszi a Warnert, akkor lesz még egy Netflix. Az egész kreatív csapat megy a levesbe, a stúdió önállóságát nem szándékoznak megtartani (lásd még Amazon vs. James Bond). Ahogy a Lucasfilm sem maradt önálló, a Disney csinált belőle egy saját leányvállalatot. Szuper, hogy lett még egy Miki egér, csak most fekete köpenyben.
Abszolút egyetértek, az elmúlt 10 év egyik legrosszabb híre, az MGM - Amazon mellett. De nem eszik olyan forrón a kását, ahogy írod a Paramount ellenajánlatot adott jóval magasabb összeggel és nagyobb csomaggal. Ráadásul a Netflix felvásárlást valószínűleg meg is torpedóznák Amerikában. Ehhez képest ma a Netflix hírlevele tényként közölte a hírt.-KP- írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:32És mégis mi adja ezt az érzést neked? Majd ha a WB filmek ezentúl nem jönnek moziba, hanem netflix exkluzív megjelenések lesznek? A Netflix vezérig. már többször lenyilatkozta, hogy a moziba járás elavult koncepció, és az emberek otthon akarnak filmet nézni. Szóval én személy szerint nem örülnék. Másrészt úgy néz ki, hogy a Paramount már jött is egy újabb ajánlattal és ráajánlottak a Netflix által kínált árra. Szóval perpill semmi se biztos. Nyilván egyik eshetőség se jó, mert eléggé monopolhelyzet közeli mindkét lehetőség,csak másképp. De én mégis inkább annak örülnék jobban, ha a Paramount venné meg őket. Így nem lenne streaming monopolhelyzetbe a Netflix és nagyobb eséllyel maradnának meg a mozis megjelenések.

És mégis mi adja ezt az érzést neked? Majd ha a WB filmek ezentúl nem jönnek moziba, hanem netflix exkluzív megjelenések lesznek? A Netflix vezérig. már többször lenyilatkozta, hogy a moziba járás elavult koncepció, és az emberek otthon akarnak filmet nézni. Szóval én személy szerint nem örülnék. Másrészt úgy néz ki, hogy a Paramount már jött is egy újabb ajánlattal és ráajánlottak a Netflix által kínált árra. Szóval perpill semmi se biztos. Nyilván egyik eshetőség se jó, mert eléggé monopolhelyzet közeli mindkét lehetőség,csak másképp. De én mégis inkább annak örülnék jobban, ha a Paramount venné meg őket. Így nem lenne streaming monopolhelyzetbe a Netflix és nagyobb eséllyel maradnának meg a mozis megjelenések.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.

Teljesen ökörség, hogy 7-8-10 előfizetést kell megvenni, ráadásul az már elég húzós is. Ezek a “csomagajánlatok” lehet jobban meg fogják érni.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.

Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.