En is nagyon orulnek egy olyan megoldasnak, platformnak, ahol csak bepipalgatom melyiket szeretnem es mondjuk 2db-nal 10%, 3db-nal 15% kedvezmeny lenne mindegyik arabol.Aszpirin írta: ↑2025.12.08., hétf. 20:16Wow. Összeolvad a Netflix, HBO és Warner Brothers... remélem jóbáhagyják, mert ugyan nem szeretem a monopolizálódást, de Netflix- és HBO Max-előfizetőként valahogy az az érzésem, ez most jó lesz nekünk.robi20064 írta: ↑2025.12.06., szomb. 18:46Nincs kulon filmes streaming tema, igy ide pont elfer.
https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna247510
Azon tulmenoen akar egyszerre listazna es kereshetove tenne a filmeket a sajat szolgaltatoimnal, igy nem kellene emlekeznem, h. a Tronok harca eppen a HBO-nal van, a Stranger things meg eppen Netflixes.
Nekem nem feltetlenul az elofizetoi penzek miatt penne fontos, hanem a tokom tele van h. vegig kell csattogtatni mindenkinek a kinalatat es alkalmazasbol alkalmazasra valtogatni ha eppen csak valamit meg szeretnek nezni. Es adott esetben le is maradok valamirol, mert eppen elfelejtettem az Amazon Prime Videot megnyitni.
Ezert szeretem az Audirvana-t, mert ott Tidal/Qobuz/Presto elofizum egyben van, egyben kereshetem es menthetem el a kedvenceimet kozos listara…
Sajnalom, h. ez filmeknel nem mukodik.