Megint müttyögtek rajta valamit a szervizben?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9112
Re: Kerékpározás
Gumiválasztás margójára.
A mai tour etapon páran feldobták a bringát a padkára. Többségük kerékpárján Conti GP volt.
A mai tour etapon páran feldobták a bringát a padkára. Többségük kerékpárján Conti GP volt.

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9112
Kölcsön kerék visszajár.
.

.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
tegnap se volt tüzijáték... csak a mai marad... vingegard 2. helye elég stabilnak tűnik, az első helyhez meg csak brutális támadássorozattal van esélye. ma kiderül, mit lép. de elég nyúzott az arca
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
spoiler,csak az nekem múltkor nem működött,így off .D
azokat a trikókat már nem is nézem...
spoiler,csak az nekem múltkor nem működött,így off .D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Mondjuk az kemény lenne, ha Pogi a végén "mind" a három trikót vinné. ...
A negyediket meg csak azért nem tudja mert már "öreg" ... (bakker!)
A negyediket meg csak azért nem tudja mert már "öreg" ... (bakker!)

.
tavaly elég jól kiszolgálták,de nyilván majka volt a fősegítő.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:35Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni.revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:23háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19
Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.![]()
) (Max. egyszer volt olyan tavaly a katalán körön, amikor már ezer perccel a mezőny előtt járt az egyik segítőjével (már nem emlékszem ki volt az), hogy elbújtak egy bokorban, és amikor jött a mezőny kiugrottak, hogy a többiek szarják össze magukat ijedtükben ...
).
Mondjuk ami viszont Victort illeti szerintem piszok jó vétel volt! Eddig is imádtam a hülye fejét, de amit most csinál az már eszméletlen. Kár hogy Van7up nincs ott, mert ö a másik akit imádok ahogy gimnasztikázik a bicón ... öröm nézni!
Más :
.
halfnote.hu
halfnote.hu
Ja!
Most néztem a PCS-en a lengyel kört (WT verseny). Az előzetes rajtlistán az UAE-nél ott van Majka, és az Ineos-nál is ott van Kwjato ....
Na akkor ez nálam kétszurkolós lesz, mert mind a két csávót imádom ...
Ja nem! Három! Ati is ott lesz.
Akkor viszont
Most néztem a PCS-en a lengyel kört (WT verseny). Az előzetes rajtlistán az UAE-nél ott van Majka, és az Ineos-nál is ott van Kwjato ....
Na akkor ez nálam kétszurkolós lesz, mert mind a két csávót imádom ...

Ja nem! Három! Ati is ott lesz.
Akkor viszont

) (Max. egyszer volt olyan tavaly a katalán körön, amikor már ezer perccel a mezőny előtt járt az egyik segítőjével (már nem emlékszem ki volt az), hogy elbújtak egy bokorban, és amikor jött a mezőny kiugrottak, hogy a többiek szarják össze magukat ijedtükben ...
).
Mondjuk ami viszont Victort illeti szerintem piszok jó vétel volt! Eddig is imádtam a hülye fejét, de amit most csinál az már eszméletlen. Kár hogy Van7up nincs ott, mert ö a másik akit imádok ahogy gimnasztikázik a bicón ... öröm nézni!
Más :
Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni.revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:23háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12
ja...
meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy![]()
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.![]()

Más :
háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12ja...
meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejében, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.
Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12ja...
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejében, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.

ja...
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy

persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy

halfnote.hu
halfnote.hu
Majd lenyomom... de az, hogy 8%-on mentek néha 30al...
halfnote.hu
halfnote.hu
Poginak szerintem már a t…ke kivan az egésszel,várja a végét.
Ventoux új KOM : 54.41. (55 perc alá került.)
Healyt valamelyik sztárcsapat helyében vinném is.
Köszi, már nézem :)
halfnote.hu
halfnote.hu
nézi most valaki? messze még a vége? 4 körül haza tudok menni,de kb 4:20-25-re érek csak haza. van értelme? vagy ismétlés?
halfnote.hu
halfnote.hu
No arra pl. nagyon kíváncsi lennék, hogy Remco miért adta fel. Én nem hallottam ez ügyben semmit. Ha a tavalyi Vueltára gondolok, ahol "csakazértis" végig ment csodálkozom ...Vinkler írta: ↑2025.07.22., kedd 13:39Azóta az időfutam világbajnok feladta a Tourt. Nem bukás miatt. Innentől kezdve tökmindegy, hogy egy sérült, vagy beteg kerékpárost, ki, mikor, hol ért utól.Snipi írta: ↑2025.07.22., kedd 12:10
Hát nem tudom. Azért kilyukadt tüdővel is 4 perccel van Vingegaard Pogin kívül mindenki előtt, és a hegyi időfutamon hátba verte a világbajnokot. Nem gondolnám, hogy ez olyan rossz, annyi van, hogy van nála 1 jobb aki olyan teljesítményt nyújt ami a mai világban (értsd profizmus szintje, és a tudomány szintje, és itt most nem a rossz értelembe vett kémiára gondolok) már-már földöntúli.