De igen szervizelés van, mert valami nem teljesen ok.
Köszi szépen. Szerencsére a balesetem óta nem volt semmi ilyen gebasz. Ez a váltó most elfáradt. Semmi nem tart örökké.tonee73 írta: ↑2025.07.26., szomb. 22:34Bakker, részvétem.Hirtelen azt hittem estél...AAttila írta: ↑2025.07.26., szomb. 21:18A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.
Most a montival edzek,amíg nem lesz meg az új váltó. De az már nem RED lesz, csak Force.
Bakker, részvétem.Hirtelen azt hittem estél...AAttila írta: ↑2025.07.26., szomb. 21:18A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.
Most a montival edzek,amíg nem lesz meg az új váltó. De az már nem RED lesz, csak Force.
A váltókanál kis csavarja a sok mozgástól belül elnyalta teljesen az anyagot,ami már nem tartott és a rugó kilötte a helyéről. Persze a karbon kanál eltört, végighúzta a felni oldalát,ill szétverte a vázat is alul. Az nem repedt meg, de a festést szétverte.
azokat a trikókat már nem is nézem...
tavaly elég jól kiszolgálták,de nyilván majka volt a fősegítő.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:35Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni.revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:23háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19
Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.![]()
) (Max. egyszer volt olyan tavaly a katalán körön, amikor már ezer perccel a mezőny előtt járt az egyik segítőjével (már nem emlékszem ki volt az), hogy elbújtak egy bokorban, és amikor jött a mezőny kiugrottak, hogy a többiek szarják össze magukat ijedtükben ...
).
Mondjuk ami viszont Victort illeti szerintem piszok jó vétel volt! Eddig is imádtam a hülye fejét, de amit most csinál az már eszméletlen. Kár hogy Van7up nincs ott, mert ö a másik akit imádok ahogy gimnasztikázik a bicón ... öröm nézni!
Más :
Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni.revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:23háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12
ja...
meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy![]()
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell.![]()
háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.Snipi írta: ↑2025.07.23., szer. 11:19Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12ja...
meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy![]()
Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...revox írta: ↑2025.07.23., szer. 11:12ja...
Majd lenyomom... de az, hogy 8%-on mentek néha 30al...