Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 5070

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: pärt »

AAttila írta:
2025.07.26., szomb. 20:55
Nekem csak egy új váltó kell 31_1_21.gif
20250723_193809.jpg
Uh! Eltört vagy szétesett?

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3573

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Nekem csak egy új váltó kell 31_1_21.gif
20250723_193809.jpg

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 5070

Hozzászólás Szerző: pärt »

Vinkler írta:
2025.07.26., szomb. 13:48
Kölcsön kerék visszajár. :D

.
IMG_7974.jpeg
Megint müttyögtek rajta valamit a szervizben?

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9117

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Gumiválasztás margójára.
A mai tour etapon páran feldobták a bringát a padkára. Többségük kerékpárján Conti GP volt. gondolkodik.gif
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9117

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Kölcsön kerék visszajár. :D

.
IMG_7974.jpeg
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4481
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

tegnap se volt tüzijáték... csak a mai marad... vingegard 2. helye elég stabilnak tűnik, az első helyhez meg csak brutális támadássorozattal van esélye. ma kiderül, mit lép. de elég nyúzott az arca
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1301

Hozzászólás Szerző: Rotox »

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
2025.07.23., szer. 13:49
Mondjuk az kemény lenne, ha Pogi a végén "mind" a három trikót vinné. ...
A negyediket meg csak azért nem tudja mert már "öreg" ... (bakker!) :D
azokat a trikókat már nem is nézem...

spoiler,csak az nekem múltkor nem működött,így off .D
[OFF - katt ide ha látni akarod]
tegnap is azon rágtam a körmöm, felérnek e a spiccre, vagy nem. még 2 kilinél,ha meghúzzák, simán felértek volna. Egy lósz után lehuppant majd 1 perc a hátrányból... de nem kockáztattak.
Tegyük hozzá,amikor a kamera mutatta a zászlókat, nagy szél volt. Ha Pogi elindul és vért izzad egyedül és Vingegard valakit beér saját tempón és az beáll neki vezetni a szélben (pl alafili), a végén Pogit pihentebben lehet meg tudja fogni.
Arról lemaradtam, hogy engedték el ennyire a szökevényeket. amikor hazaértem, már (vagy: már csak) 2 perc hátrányban voltak Pogiék.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 578

Hozzászólás Szerző: Snipi »

Mondjuk az kemény lenne, ha Pogi a végén "mind" a három trikót vinné. ...
A negyediket meg csak azért nem tudja mert már "öreg" ... (bakker!) :D

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
2025.07.23., szer. 12:43
a phpBB szofver, amikor még én használtam, vagy 25 éve mySQL-t használt,de ahhoiz hozzá kell férned az adatbázishoz :D
meg első körben kell egy sima slect,ami leszedi az előfordulásokat és abból manuálisan kikersed az elérhető elnevezéseket. ez egy gány meló előtte, mert ha ezeket ismered,uténa tudsz case-ezni. persze, töredékre is lehet keresni. de meg kell nézni a kizáró szórészleteket is, mint másolat, klón, stb... de nem ördögtől való dolog, de ki nem xarja le :D

majd nézd meg az audiomarktot... beviteli form van és a gyártót csak lenyíló listából tudod választani, ergo ha ők grouppolnak, nincs becézgetés, vannak a dedikált gyártók. Aztán külön van tárolva a kategória (pl erősítők), az alkatagória. De tárolják a korát, évjáratot, eladási árat, az általad megadott listaárat, a feladás dátumát, az eladás dátumát, a látogatottságát a hirdetésnek és mindez szépen és könnyen kiolvashatóan, adatbázsiba rendezve. Nagyon durva adatbank, a fogyasztói, vásárlási szokásokról a használtpiacon és iszonyat sok kimutatást/statisztikát lehet belőle készíteni. Nem tartom kizártnak, hogy használják is ezt az adatbankot valamire. mint tudjuk, a jövőbeni érték (azaz már most is) az információ
.
Igazából az, hogy a felületkezelő szoftver (php88, java, perl stb.) milyen adatbázis kezelőt használ (lehet az mondjuk ingress vagy progress bármi is akár) nem egy "beégetett" dolog. Igazából emberi döntéstől függ, hogy milyen interfészt veszel meg. Nálunk pl. a Java PlSql-el dolgozik össze. De lehetne bármi más ami a kedves vevő igénye. De még az se kell, hogy SQL alapú adatbázis kezelőt használjon. Nálunk is régebben a központban volt valami relációs adatbázis kezelő, de a neve már nem jut eszembe, mert én nem használtam. Mi "vidéken" akkor egy nem relációs alapú adatbázis kezelőt használtunk. (Imádtam, mert bár fapados volt, viszont ennek megfelelően kib...tt k..va gyors.) Szóval az hogy milyen programnyelvvel mit "szólítasz" meg "ízlés" kérdése. Akár a hifiben ... :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
2025.07.23., szer. 11:35
revox írta:
2025.07.23., szer. 11:23
Snipi írta:
2025.07.23., szer. 11:19

Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell. 31_1_21.gif
háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.
Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni. :D ) (Max. egyszer volt olyan tavaly a katalán körön, amikor már ezer perccel a mezőny előtt járt az egyik segítőjével (már nem emlékszem ki volt az), hogy elbújtak egy bokorban, és amikor jött a mezőny kiugrottak, hogy a többiek szarják össze magukat ijedtükben ... :D ).

Mondjuk ami viszont Victort illeti szerintem piszok jó vétel volt! Eddig is imádtam a hülye fejét, de amit most csinál az már eszméletlen. Kár hogy Van7up nincs ott, mert ö a másik akit imádok ahogy gimnasztikázik a bicón ... öröm nézni! :D

Más :
A kábeles topicban írt lekérdezésre "frappáns" SELECT-et nemigen lehet írni a sok lehetőség (AN vagy AUDIO NOTE vagy Dynó vagy a fenetudja miatt) max. "le lehet programozni" ahogy írtad mondjuk egy CASE szerkezettel, de az meg azért gányos, mert ha még feltételezzük is, hogy az AVX "mögött" olyan adatbázis van, amihez SQL-el hozzá lehet férni, akkor se tudod hogy melyik. MySql, PlSql stb ... ) és mindegyikben más és más a programozási megoldás.
tavaly elég jól kiszolgálták,de nyilván majka volt a fősegítő.
a phpBB szofver, amikor még én használtam, vagy 25 éve mySQL-t használt,de ahhoiz hozzá kell férned az adatbázishoz :D
meg első körben kell egy sima slect,ami leszedi az előfordulásokat és abból manuálisan kikersed az elérhető elnevezéseket. ez egy gány meló előtte, mert ha ezeket ismered,uténa tudsz case-ezni. persze, töredékre is lehet keresni. de meg kell nézni a kizáró szórészleteket is, mint másolat, klón, stb... de nem ördögtől való dolog, de ki nem xarja le :D

majd nézd meg az audiomarktot... beviteli form van és a gyártót csak lenyíló listából tudod választani, ergo ha ők grouppolnak, nincs becézgetés, vannak a dedikált gyártók. Aztán külön van tárolva a kategória (pl erősítők), az alkatagória. De tárolják a korát, évjáratot, eladási árat, az általad megadott listaárat, a feladás dátumát, az eladás dátumát, a látogatottságát a hirdetésnek és mindez szépen és könnyen kiolvashatóan, adatbázsiba rendezve. Nagyon durva adatbank, a fogyasztói, vásárlási szokásokról a használtpiacon és iszonyat sok kimutatást/statisztikát lehet belőle készíteni. Nem tartom kizártnak, hogy használják is ezt az adatbankot valamire. mint tudjuk, a jövőbeni érték (azaz már most is) az információ
.
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Ja!
Most néztem a PCS-en a lengyel kört (WT verseny). Az előzetes rajtlistán az UAE-nél ott van Majka, és az Ineos-nál is ott van Kwjato ....
Na akkor ez nálam kétszurkolós lesz, mert mind a két csávót imádom ... :D
Ja nem! Három! Ati is ott lesz.
Akkor viszont gondolkodik.gif

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
2025.07.23., szer. 11:23
Snipi írta:
revox írta:
2025.07.23., szer. 11:12

:D ja...

meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy :rolleyes:
Szerintem nem lett biztonsági játékos, csak nem hülye. Minek rongálja magát, ha már most 4 perccel vezet? Nyugi, ha esetleg ugrania kell ugrani fog ...
Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejébe, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell. 31_1_21.gif
háde ezért mondom. régen xart a 4 percre,metn,mint a meszes. igaz, most Vingegard is, ha nem is borzalmasan veszélyes rá, azért magához mérten nincs rossz formában és valahogy azt érzem, most az UAE nem megfelelően támogatja a kapitányt. De az is lehet, mivel Pogi elvan a Visma zsírján, pihennek a többiek, egy esetleg stabil beavatkozáshoz,ha kell.
Szerintem az UAE eddig is ott kullogott-loholt Pogi mögött az összes eddigi versenyen. Talán a legyel tezsvír volt aki tényleg kiemelkedő segítő volt, de ő most nincs itt. (Biztos a lengyel körre készül megnyerni azt ... legalább is remélem, bár ha Kvajt is ott lesz akkor nem tudom kinek fogok drukkolni. :D ) (Max. egyszer volt olyan tavaly a katalán körön, amikor már ezer perccel a mezőny előtt járt az egyik segítőjével (már nem emlékszem ki volt az), hogy elbújtak egy bokorban, és amikor jött a mezőny kiugrottak, hogy a többiek szarják össze magukat ijedtükben ... :D ).

Mondjuk ami viszont Victort illeti szerintem piszok jó vétel volt! Eddig is imádtam a hülye fejét, de amit most csinál az már eszméletlen. Kár hogy Van7up nincs ott, mert ö a másik akit imádok ahogy gimnasztikázik a bicón ... öröm nézni! :D

Más :
A kábeles topicban írt lekérdezésre "frappáns" SELECT-et nemigen lehet írni a sok lehetőség (AN vagy AUDIO NOTE vagy Dynó vagy a fenetudja miatt) max. "le lehet programozni" ahogy írtad mondjuk egy CASE szerkezettel, de az meg azért gányos, mert ha még feltételezzük is, hogy az AVX "mögött" olyan adatbázis van, amihez SQL-el hozzá lehet férni, akkor se tudod hogy melyik. MySql, PlSql stb ... ) és mindegyikben más és más a programozási megoldás.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
revox írta:
Snipi írta:
2025.07.23., szer. 09:09

Fékeztek a kanyarban a hülyék. Pedig Nigel Mansel óta tudjuk hogy a fék az egy felesleges technikai felszerelés. 31_1_21.gif

meddig spoiler vajon? úgy tűnik, Pogi becsvágya jócskán alulmaradt a vártaktól és nagyon biztonsági játékos lett. taktikai szempontokat figyelembevéve, ez nála fejlődés, de a parázs,amiért nekem annyira tetszett, kissé kezd belőle kiveszni.
persze, vár még rá két nehezebb hegyes nap és ott van az "Eleanorja" is... a goneDeadHegy :rolleyes:
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
Snipi írta:
revox írta:
2025.07.22., kedd 18:23

Majd lenyomom... de az, hogy 8%-on mentek néha 30al...
Fékeztek a kanyarban a hülyék. Pedig Nigel Mansel óta tudjuk hogy a fék az egy felesleges technikai felszerelés. 31_1_21.gif

Meg különben is a célban ott várta Urska is, lehet hogy már az járt a fejében, hogy neki utána éjszaka még teljesítenie is kell. 31_1_21.gif

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
revox írta:
Snipi írta:
2025.07.22., kedd 16:57
Ventoux új KOM : 54.41. (55 perc alá került.)

halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
Snipi írta:

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1159

Hozzászólás Szerző: lacee »

Poginak szerintem már a t…ke kivan az egésszel,várja a végét.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

lacee írta:
2025.07.22., kedd 16:49
Healyt valamelyik sztárcsapat helyében vinném is.
Például az EF? :D

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1159

Hozzászólás Szerző: lacee »

Healyt valamelyik sztárcsapat helyében vinném is.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:
2025.07.22., kedd 16:30
Snipi írta:
2025.07.22., kedd 16:22
revox írta:
2025.07.22., kedd 15:45
nézi most valaki? messze még a vége? 4 körül haza tudok menni,de kb 4:20-25-re érek csak haza. van értelme? vagy ismétlés?
Én nézem. Még kb. fél óra van hátra szerintem.
Nem akarok spoilerezni, de ha tudsz érj haza a végére ... szerintem van értelme. :D
Köszi, már nézem :)
[SPOILER] Brekeke
Kurva nagy szakasz volt! :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Snipi írta:
2025.07.22., kedd 16:22
revox írta:
nézi most valaki? messze még a vége? 4 körül haza tudok menni,de kb 4:20-25-re érek csak haza. van értelme? vagy ismétlés?
Nem akarok spoilerezni, de ha tudsz érj haza a végére ... szerintem van értelme. :D
Köszi, már nézem :)
halfnote.hu

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég

revox írta:

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”