Azért nagyon más kávéház a kettő...
A Yaris nyersebb, sprődebb...zajosabb. Pattog, ráz, rezeg a tükör, bőg a motor, lomhább, darabosabb az egész.
Én szerettem ezeket a szögletesebb/ élesebb formákat.

Bingó, lásd előző bejegyzésemet.komarfamily írta: ↑2025.12.06., szomb. 09:12Ez egy jo fogyasztas egy ekkora autotol, gondolom nem hasznalod sokat varosban?

Több mint 6000 km-t jártam az idén a Mustang GT-vel, szerinted a fogyasztás szempont nálam? :) Nem, a Volvónál főleg nem volt szempont.violin írta: ↑2025.12.06., szomb. 08:09Van...
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... owerunit=2
De csak akkor számít, ha pl az alacsony fogyasztás szempont volt a kiválasztás során...

Ez egy jo fogyasztas egy ekkora autotol, gondolom nem hasznalod sokat varosban?Aszpirin írta: ↑2025.12.06., szomb. 07:18Tegnapelőtt megkésve, de végre kapott a Volvóm téli tappancsokat. Ilyent: KATT.
De nem ez a lényeg, hanem még az új gumákkal való elindulás előtt lőttem egy screenshot-ot az aktuális átlagfogyasztásról a szalonból elhozatala óta, szóval egy idei Volvo V60 B4 (benzines, 2 literes 197 lóerős mild hybrid motorral) ezt tudja, a gyárilag szerelt DOT 1125-ös Michelin Primacy 4-gyel:
IMG_7779.png
Ennél tuti, hogy van jobb.
Van...

Csak igaz, hogy a kinézet alapján szabad dönteni új gépjármű vásárlásnálLemmy9.1 írta: ↑2025.12.02., kedd 18:27Puretech vagy bármi is legyen (Honda is) , egy gumiszíjat nem teszünk olajba akkor, ha az eleve benzinnel telelocsolt.
És sajnos telelocsolt, mivel újabban hidegen ömlik a benya a motorba. Próbálták ezt szoftveresen javítani, a Hondának pl nem sikerült. Az ezres Civic is időzített bomba. Körömmel lepiszkálhatóak a fogak 60000 km után.
Van, hogy majdnem 5 liter olajat engedünk le, holott 3.6 a feltöltési mennyiség. 1.4 liter benzin van az olajban. A benzin meg agresszív.

Nekem is van vasarnapi...
Nem mondom, hogy lehetetlen.... de azért kissé furcsálom a dolgot...Alex_Aston írta: ↑2025.11.30., vas. 11:19Azért ez elég durva...
Téli időben, rendszeresen vizes, lucskos utastér esetén is ilyenkor lehet?
https://totalcar.hu/hirek/2025/11/30/ki ... at-kapott/

A vejem egy autószoftver gyártó cégnél fejes. Vasárnap mesélte, hogy milyen tutkó autószoftverei vannak pl. a Byd-nek vagy az Omoda-nak. (Nem ők csinálták ... ). Szóval lesz itt haddelhadd nemsokára ...

Ja, nem szép. A mai autók nagy része egy szép nagy giccs.

Hú, bocs....

Meglátjuk. Én 3-4 évet mondok.

Szerintem már megvan, kb 1 év. Kína fog először ugorni, mert neki nincs annyi beragadt készlete legyártott kocsiba. Utána Toyota és dőlni fog a dominó