Több mint 6000 km-t jártam az idén a Mustang GT-vel, szerinted a fogyasztás szempont nálam? :) Nem, a Volvónál főleg nem volt szempont.violin írta: ↑2025.12.06., szomb. 08:09Van...
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... owerunit=2
De csak akkor számít, ha pl az alacsony fogyasztás szempont volt a kiválasztás során...
Amúgy a Mustang nagyátlaga eddig 11,8, ami egy ötliteres, 435 lovas járgánytól meglepően jó szerintem (ez eladó srác azt mondta, 12-vel fogok járni. Nagyon jól megtippelte). Igaz, "rendeltetésszerűen" elég keveset használtam...
A 6,03-at valahogy nagyon nehezen tudom elhinni. Ezzel a Volvóval keveset járok városban, és az M1 mostanság országúti tempó, tehát ez majdhogynem országúti fogyasztásban ennyi, és eléggé pihekönnyű a lában (ha én magam nem is vagyok az :) ). Nem tudom mit kellene csinálni a 6,03-as nagyátlaghoz... Nálam egy majdnem full-autópályás olaszországi ill. két szintén majdnem full-autópályás erdélyi út is 7 körüli átlagra jött ki. Az olaszországin viszont meg voltunk rakodva rendesen, full csomagtartó + tetőcsomagtartó... Az erdélyi utakon csak full csomagtartó ill egyiken 5 ember utazott az autóban, fullra pakolt csomagtérrel ofcourse.