Vinkler írta: ↑2025.08.28., csüt. 14:00
Szerintem nem az. Ezekre az NSX-ekre eléggé vigyáznak, óriási a kereslet is irántuk, ezáltal horror áron is vannak. Sokszor drágább, mint egy korabeli Porsche, vagy Ferrari.
Amerikában pedig rengeteget adtak el Acura néven.
Ezt mind értem, de attól még, hogy van némi piaca (az "óriási" kereslet ugye eleve egy szűk rétegen belüli) még nem jelenti azt, hogy önmagában buli a cégnek alkatrészeket gyártani hozzá, hacsak nem horror áron. Az viszont komoly üzenet lehet, hogy "íme, foglalkozunk a régi vasainkkal is, veheted nyugodtan az újakat, sokáig hű társad lehet" - és az emberek rohannak új Civic-eket venni
Amerikában biztos kurva sokat eladtak, de a helyzet az, hogy elég sokat autóztam már az USA-ban, és még egyet sem láttam belőlük ott, pedig szerintem észrevettem volna. Persze az is lehet, hogy jól eldugva tartogatják őket a garázsban, mint pl. az unokanővérem férje a hibátlan elsőgenerációs Toyota MR2-esét, amivel 20 év alatt jó ha ment 200 km-t, de a szeme fénye volt, tényleg gyönyörű példány...)
Just my two pence, és bocsi, hogy így laikusan belepofázok...
Drukkolok amúgy a klasszikus autókhoz való gyári alkatrész-programok elterjedésének. A youngtimer-hobbistáknak és conoisseur-öknek biztosan nagyszerű hír lenne, más autómárkáknál is.