Szívesen bemegyek, és megnézem. Az előző Q5 teljesen jó benyomást keltett annak ellenére, hogy az SUV-sága miatt nem kellene. Tényeg prémium autó volt, és ezt nem cdak egy szalonlátogatáéssal állapítottam meg, hanem, amint írtam, 9 napig nálam volt egy, és megtettem vele kb 2 ezer kilométert (talán többet is). Akkor is pozitívan nyilatkoztam róla.Vinkler írta: ↑2025.09.07., vas. 15:24Sajnos ez van. Én sem értettem, h miért kell gagyisítani az anyagminőséget. Ez az id3-al kezdődött a konszernnél. A faceliftnél erősen módosítottak is rajta. Úgy vélem ez meg annak a dilettáns vezetésnek az érdeme, aki már nincs a konszernnél. Ettől függetlenül annyira azért nem siralmas a helyzet, simán hozza a versenytársak színvonalat, csak ugye ez másnál is felfedezhető. Ettől függetlenül egyben van az autó szerintem. Meg ugye ez egy kis autó, az Audinál elég alul van a táplálékláncban, ez ne felejtsük el!
Miért ne lehetne prémiumnak nevezni? Gyere be, nézd meg, próbáld ki személyesen. Nem az, de annyira azért nem sz@r.
A mostani Q5-ről amit Vályi Pista mutogat a videóban, az azért nem prémium. De persze ha nálatokj lehet "csak úgy" kipróbálni egyet, akkor szívesen megnézem személyesen is.