Snipi írta: ↑2025.07.10., csüt. 14:29
Másfél perc. Ami még behozható lenne, ha nem a Pogi lenne ...
Bár tudtommal idén is lesz Col de la Loze ... (vagy hogy is kell írni)
(Emlékezetes 2023 TDF Pogi : "I'm gone ... I'm dead"... bár erre most nem látok sok esélyt.)
megtaláltam
https://www.letour.fr/en/news/2025/stag ... er/1326623
igen,ez csak egy xar idő. de a rajtnál itt mutatják, ki,hogy készül neki. Szegény Vingegardon nagy a felelősség, látszik, hogy kezdi felenni. Érdekes, mennyire máshogy élik meg a helyzetet. Pogacar valami iszonyatosan nyugodt és laza. a stressztűrő-képessége úgy tűnik, borzalamasan magas. TT OB-n szoktam látni, az eltérő emberek viselekdését a rajtnál. Van,aki leül és még alszik egyet a hátralévő 2 pecben, más emg megőrül és a topogással még téghed is őrületbe kerget,annyira hatásos :)
itt Vinge viselkedése már a rajtnál nem sok jót sejtetett. lehet volt valami gond vele. fáradtság,gyomor, nem volt normális a feszültség,ami sugárzik róla. De lehet csak stressz.
fognak dolgozni, az holtbiztos,keményen. Csak Poginak annyi a dolga, a most jól szervezett Visma vonatra vesz egy helyjegyet és még az emberei is pihenhetnek fontosabb napokra,amikor, akár nagyobb csapást is mérhet a mezőnyre, ha megfárad a Visma. Ez innen elég egyszerű forgatókönyv és ahogy elnéztem a videón, maszkot is visel

.
cserébe Vingagrad kokcáztathat, biztos fog támadni, mert csak az az esélye bármire
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu