Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Aki egyedül tud 30-t tekerni, az simán tud 32-t csoportban. De ez tényleg nem ilyen. Szóltok,hogy menjünk lassabban és lassabban megyünk. Ennyi. Kicsit megyünk "erősebbet", ha akartok, mert egyébként tényleg jó érzés, amikor van sebesség, de úgy tekerünk,ahogy mindenkinek jó. Csak szólni kell. Nincs harag,sértődés. Szoktunk olyat is hogy aki érzi magában az erőt,akkor pár kili erejéig előremegyünk. Utána vagy bevárjuk a többieket vagy visszagurulunk. Bármi lehet, de együtt indulunk, együtt érkezünk.
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni
Pont mondtam a páromnak,hogy lassan el kellene menni letekerni a távot,én nemrég kezdtem tekerni még ,párat voltam,kisebb szélben max. 28,még kisebben 30 menne,de a 32 az biztos nem.Na meg fáradt is vagyok,derék is fájdogál,főleg tekerés után, munka mellett az udvaron festek mindent isrevox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?
Jó lenne mert azért megvan a varázsa a csoportos tekerésnek,de nem akarok rábaxni
nekm az odaérés necces, de majd igyekszem. nekem utána kb mindegy a tempó, beteszem a kereket, aztán leutazomAAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 20:21Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
Lacee nem jön? Gianny? Trane?![]()
imbusz nem lesz nálam. minden bicajomat beállítottam az elmúlt hetekben
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem kapkodunk, legfeljebb nem érek haza.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 19:52monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
monnyuk, azért nekem is az volt az első gondolatom, hogy ez így nagyon kapkodós. máskor 11kor gyűltünk, kis tracsi, bicajmustra, faxfényezés, aztán elindultunk. első naposab hétvége, híd tuti tele !esz turistákkal, ott lépésben lehet majd haladni. de május1 is lesz, Isten tudja, hogy jutunk át a falun, a Lidi parkolóig. legrosszab esetben lesz két sor, max visszafordulós a gyorsabbaknak.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Ne szállj ki. Az nem verseny, simán tudsz 30-32-vel jönni velünk. Még beszélgetni is tudsz közben. Majd látjuk hogyan adja ki. Induljunk bringázni 10-kor és legfeljebb haza telefonálok hogy mégsem érek haza

- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Én kiszálltam….
Nem versenyezni mennék, de megyek.
Nem versenyezni mennék, de megyek.
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
(Tőled mindenesetre indulás előtt elkobozzuk az imbuszkulcsaidat, hogy ne legyen menet közbeni mókolás.
)
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5253
Jelen esetben szerintem ne legyen másik variáció. Sikerülni fog az, a későn kelők meg kis plusz munkával beérik a többieket.revox írta: ↑2023.04.29., szomb. 18:39mi a másik variáció?AAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:50Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
mer a pontos indulás jellemzően nem szokott sikerülni
![]()
(Tőled mindenesetre indulás előtt elkobozzuk az imbuszkulcsaidat, hogy ne legyen menet közbeni mókolás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2023.04.29., szomb. 18:50-kor.
Persze, benne vagyok, az szintben nem igazán kihívás, még szélben sem.
Hogy ne legyen kapkodás, akár korábbra is rakhatjuk az indulást.
- pärt
- Őslakos

Beállsz előre a 65 km-re, tőlem mehetünk avg 42-t is.
Persze, benne vagyok, az szintben nem igazán kihívás, még szélben sem.
Hogy ne legyen kapkodás, akár korábbra is rakhatjuk az indulást.
mi a másik variáció?AAttila írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:50Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Esetleg még lehet annyit kérni, hogy menjünk kb avg30-32-t? Legutóbb (ami baromi régen volt) 27-28 volt. Szerintem mindannyian , még Zsuzsi is tud 30-32-t bolyban.
Plíííz,mert anyósom ki kell vinnem a Keletibe, a 16órás vonathoz.
Plíííz,mert anyósom ki kell vinnem a Keletibe, a 16órás vonathoz.
- mechazseni
- Fórumlakó

Támogatom a 10-órát.
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
- pärt
- Őslakos

Nekem kell a legkevesebbet utaznom hozzá, úgyhogy teljesen alkalmazkodom. Mehetünk tíz órakor.
Jó lenne. Az egyik variáció szerint nekem legkésőbb 3-ra vissza kellene érnem Szigetszentmiklósra és az út majdnem 2ó,úgyhogy a 10ó ideális lenne.mechazseni írta: ↑2023.04.29., szomb. 17:44Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk….![]()
- mechazseni
- Fórumlakó

Én azt gondolom, hogy 10-11 körül már bicin kellene lennünk…. 
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
Fontos lenne tudnom a szervezés miatt,hogy mikor tervezünk bringázni.
Légyszíves írjátok meg.
Légyszíves írjátok meg.
nyugi, ha pályasprinter combom nőne reggelre, a térdem akkor is megoldanáasebestyen írta: ↑2023.04.28., pén. 22:04A heti kvótám (lenne) a 250-300km. Múlt héten pl megvolt, de ehéten 50km-t mentem eddig, már nem lesz meg. Hétfőn Zolival montizunk egy hosszabbat. A róna amúgyse az én világom.Persze a közös tekerés okán nem lenne gondom vele.
Igazából azért nem megyek, mert utálom Revit, hogy olyan sokat fogyott. Ha még meg is erősödik, lehet meg kell öljem.![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Persze a közös tekerés okán nem lenne gondom vele.
Igazából azért nem megyek, mert utálom Revit, hogy olyan sokat fogyott. Ha még meg is erősödik, lehet meg kell öljem.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7966
A heti kvótám (lenne) a 250-300km. Múlt héten pl megvolt, de ehéten 50km-t mentem eddig, már nem lesz meg. Hétfőn Zolival montizunk egy hosszabbat. A róna amúgyse az én világom.
Igazából azért nem megyek, mert utálom Revit, hogy olyan sokat fogyott. Ha még meg is erősödik, lehet meg kell öljem.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

Jaaa...azt hittem a strava-bubusok nézegetik egymás menéseit.
Mondjuk egy alkalomra tényleg kissé erős lenne az a 250.
Hát csak nem vonz a végtelen róna?
Hát csak nem vonz a végtelen róna?
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 7966
Nem megyek, de ha mennék se bicajjal gurulnék el odáig.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
- pärt
- Őslakos

Ha hétfőig még megyek egy rövidet, azzal együtt nekem is is meglesz annyi - nyártól. 
Sebit néztem, 250 kili... az nem kevés 
halfnote.hu
halfnote.hu
ha óvatosabbak is jönnének, lehet az axxony is eljön.
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9737
Én nem tudok menni, de nektek jó tekerést! 
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos