Alapvetően egyetértek veled - ritka kivételek egyike - .diagnet írta: ↑2023.02.03., pén. 16:46Mert a bazári bóvlik népszerűsítése -bármelyik topikban- extrém módon rombolja az amúgy is szétgyalázott hazai hifi renoméját.
A kívülállók számára frusztrálóan hat mikor gyerekes dolgok igazolásához az elemi fizika önkényesen módosított alaptézisei, internetes közhelyek és chatGPT-t megszégyenítő fantazmagóriák szolgáltatják az alapanyagot.
Olvassák a fórumot műszaki végzettségű emberek is, akik évekig tanulták és gyakorolják az ellenkezőjét mindannak, amit itt egyesek naponta előadnak. Ha ebből az audio mesevilágból bármi is igaz lenne, akkor az ő tudásukra, munkájukra többé nem lenne szükség, mivel a körülöttünk lévő világ sem létezhetne a jelenlegi formájában.
Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy egyelőre a többség nem az ilyen fórumokon létrehozott párhuzamos torzított dimenziókban él.
Soha nem a téma gerjeszti a feszültséget, hanem az érvelés módja és eszközei.
Amit neked is megfontolásra érdemesnek tartanék az az, hogy már az elemi fizika tézisei is, amiket betonbiztosnak gondolt mindenki az elmúlt 50 évben, sorra dőlnek meg, vagy kiegészítések sorával kell megtámogatni, hogy ne omoljon össze kártyavárként sok tudományág.
Szerintem ezen a fórumon van vagy 200 topik, most csak tippeltem, lehet csak 100. Nem fér meg itt úgy egy 101. topik, amelyikben olyan élményekről, eszközökről beszélget néhány fórumtárs, amiknek vagy van értelme vagy nincs, vagy van rá reális fizikai magyarázat vagy nincs? Nem mindegy annak a másik 100 topik látogatójának?
Szóval azt a mélyről jövő - és nem a tudományokból/tudományos alapoktól - gyűlölettől táplált, karaktergyilkosságoktól fűtött hozzászólásoktól szeretném megmenteni az ebben a topikban békésen elbeszélgető fórumtársakat. Akik jónak hallanak a szobájukban 3db olajjal töltött unicumos üveget... 4db kelyhet a szoba közepén, vagy éppen 3db smirglis keretet a falon, tökmindegy.
Az égvilágon senkitől nem olvastam egy bizonyítást sem arra, tudományosan megalapozva, hogy a szoba közepére lehelyezett .... márkájú ... anyagú kehely miért ne "harmonizálhatná" a teret annak az emberkének, aki pozitívan számol be a hatásáról. Nevetgélő, gúnyolódó, megalázó ovis hozzászólásnak viszont tömkelegét láttam itt, sajnos.
Az biztos, hogy ezek teljesen OFF-topik hozzászólások és az adminok helyében ezeket a hozzászólásokat OFF-ba tenném + menne a figyelmeztetés, majd utána 1 hét pihi. Ezzel meg is lenne oldva, hogy csak az pofázzon be egy topikba, aki valamit hozzá is tud tenni.
Ide nem bizonygatni jönnek emberek és nem is bizonyítást várnak mástól. Élmények megosztását, ötleteket stb.