Ezt már többször mondta a Seregély Márta is mikor egyszer-egyszer behívják szakérteni,már a versenyzői bicaj megvételét.Egyébként nagyon szeretem mikor őt hívják vendégnek.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 17:20Majd akkor, amikor már annyit is ér csak, mert a versenyzők már jól lerúgták őket. Hobbistáknak persze a vitrinbe még jó lesz akkor is.
Az én szaros Cube-om is ilyen. Elvagyok vele, de egyértelmű jelei vannak a komoly használatnak.
Múltkor láttátok vagy inkább hallottátok az Eurosporton a Szabó Miki interjút, amiben megkérdezték Tőle, hogy a szezon végén kiárusított csapatbicajokat meg szabad-e venni? Aki nem hallotta esetleg, hát nem venné meg magának se soha.
Az árakkal kapcsolatban meg azon érdemes elgondolkozni, hogy pl egy ilyen váz fejlesztésének során mennyibe kerül csak egy szélcsatornás méréssorozat szakképzett személyzettel, a gyártónak, kicsit segít elhelyezni az árakat.
És hát valamit csak halad a világ, amikor a bicajok 10 év alatt nehezebbek lettek 1-1,5kg-val és a 40-es tepóhoz 25-30W-tal kevesebb kell nekik mégis. Az már nem kevés különbség. A mi szintünkön sok, akik meg tényleg tudnak menni, ott meg rengeteg, mert ott már minden is számít.
Másrészt az van, ahogy hiába csak bicaj, csúcstechnika. Igazából mivel mi nem vagyunk topversenyzők, így 2 lehetőség van, vagy van rá lóvé, mert elég jók vagyunk valami másban és meg tudjuk venni, vagy pl itt vagyok én, aki nem tudom megvenni, de ez nem probléma és nem is csoda, mivel én nem vagyok top semmiben (sajnos), tehát minek is az nekem. Marad a csodálat. Meg az elv, hogy amit újonnan nem tudok megvenni, az nem az én kategóriám, mindegy hogy az bicaj, autó vagy motor, hifi vagy mi.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Az én szaros Cube-om is ilyen. Elvagyok vele, de egyértelmű jelei vannak a komoly használatnak.
Múltkor láttátok vagy inkább hallottátok az Eurosporton a Szabó Miki interjút, amiben megkérdezték Tőle, hogy a szezon végén kiárusított csapatbicajokat meg szabad-e venni? Aki nem hallotta esetleg, hát nem venné meg magának se soha.
Az árakkal kapcsolatban meg azon érdemes elgondolkozni, hogy pl egy ilyen váz fejlesztésének során mennyibe kerül csak egy szélcsatornás méréssorozat szakképzett személyzettel, a gyártónak, kicsit segít elhelyezni az árakat.
És hát valamit csak halad a világ, amikor a bicajok 10 év alatt nehezebbek lettek 1-1,5kg-val és a 40-es tepóhoz 25-30W-tal kevesebb kell nekik mégis. Az már nem kevés különbség. A mi szintünkön sok, akik meg tényleg tudnak menni, ott meg rengeteg, mert ott már minden is számít.
Másrészt az van, ahogy hiába csak bicaj, csúcstechnika. Igazából mivel mi nem vagyunk topversenyzők, így 2 lehetőség van, vagy van rá lóvé, mert elég jók vagyunk valami másban és meg tudjuk venni, vagy pl itt vagyok én, aki nem tudom megvenni, de ez nem probléma és nem is csoda, mivel én nem vagyok top semmiben (sajnos), tehát minek is az nekem. Marad a csodálat. Meg az elv, hogy amit újonnan nem tudok megvenni, az nem az én kategóriám, mindegy hogy az bicaj, autó vagy motor, hifi vagy mi.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7662
Majd akkor, amikor már annyit is ér csak, mert a versenyzők már jól lerúgták őket. Hobbistáknak persze a vitrinbe még jó lesz akkor is.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Szalon jobban ismeri ezeket, akinek van,az minden apró csavarról látja, kamugép, vagy igazi. egyébként a lentebb vázolt okok folytán akár igazi is lehetne, mert kint biztos máshogy árazzák a használtpiacot (de valsz az állapot is jobb). amikor én is vettem az F8at 1,1-ért, a nagyobb párját egy német vitte el,aki leutazott érte és 2milkóért!!! csak utána jött a határzár és a kicsit nehezebb volt eladni és az rájukragadt, mert vakon a német nem veszi meg, főleg magyaroktól. Itthon még az 1.1 is sok volt, bárkinek említettem. akkor,sokkal xarabb kiszerelésben volt itthon 850-ért, így az lett a viszonyítási alap. eladni se volt egyszerű, de szerencsére volt olyan ember,aki értette, hogy állapota is van, nem csak neve egy bicajnak, így kb nullszaldóval szálltam ki.
de itthon ilyen áron eladható,vagy ilyen áron se. akinek van lóvé,vesz újat,akinek nincs, az meg odaírja a hirdetésekhez, hogy "de kár,hogy nem a méretem", vagy "óóó,lett volna két hónappal ezelőtt"
én,így fotóról nem tudnám megmondani. F8-at talán igen, F12-t nem. ha kézbeveszem, a pinarello megépítési minősége az nem hazudik (tudom,villarés. hidd el, élőben, kézbevéve, nicns olyan érzésed,hogy nem tökéletes), az mindegy milyen modell, de fotóról kell a gép behatóbb ismerete, amikor minden apró ívet vakon lerajzolsz. Ha szalon azt mondja, kamugép, én hajlok rá,hogy igaz erősen. Én is láttam az enyém kínai változatát fotón (színre is ugyanaz), már első pillanatban felkacagtam, olyan messze volt az eredetitől.
menni kéne gurulni,de lefárasztottak...
szombat eger-bkereszt,de megyhatárig laza, hogy üveghutára maradjon
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
+Egyszer el kell jönnie az első fecskéknek mint ez vagy a többi márkánál és modellnél,hogy fél-egyharmad áron meg lehet majd kapni…ha a lila köd felszáll

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5067
Azért az szép, hogy egy használtan 1.8 m forintos gép kapcsán azon rugózunk, hogy ilyen olcsón valószínűleg egy szutyok hamisítvány.
engem most egy kolléga bombázott le,de nem gyengén... oracle forms programozó volt még pár éve és most belegabalyodott egy exceles lekérdezésbe... másfél óra kemény zsibbasztás után nekem már kampó, nemhogy pinarelloSzalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 15:04Jogos!revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 14:04egyébként a froomey volt ilyen színben. nem voltál itt valsz,amikor találtam és ezen vekengtünk,miért is ennyi, de nem tudtuk megfejteni.
https://www.bikeradar.com/features/pro- ... 12-xlight/
csak a váz 6000gbp volt, az meg majd 3 milla.![]()
Ennek tükrében még bombább vétel!![]()
Dehogynem látszik, sőt innen más kajla dolgok is látszódnak...
Akkor nincs mese, meg kell venni annyiért! Egyszer élünk![]()

pfűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű............
egyébként lehet félrement. én a froomet azért szúrtam ki, mert "mi az oka, ennek az alacsony árnak? hol a csalás?" sokan jókat mondanak a yankos-ról és ismerősnek volt már negatív élménye, bár elvileg nem tudták,hogy a váz repedt, a haver kiszúrta. de akár lehet tényleg véletlen is,benézték, de nincs sok bizodalmam a használt csúcsgépek jóárasított, hazai 2hand piacával, amiket inkább kintről hoznak,innen-onnan. amikor az F8at vettem,nekem 1,1 volt. a yankosban volt akkor F8 850-ért... Amit megvettem, 18-ban lett kihozva (akkor már futott az F10 is,gondolom beragadt. és két évet ült egy garázsban kb,mert a nőcinek nemigazán kellett,csak apa párban vette őket,mert szép

ááááááá, mindegy, megrogytam

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1501
Jogos!revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 14:04egyébként a froomey volt ilyen színben. nem voltál itt valsz,amikor találtam és ezen vekengtünk,miért is ennyi, de nem tudtuk megfejteni.
csak a váz 6000gbp volt, az meg majd 3 milla.

Ennek tükrében még bombább vétel!

Dehogynem látszik, sőt innen más kajla dolgok is látszódnak...
Akkor nincs mese, meg kell venni annyiért! Egyszer élünk

Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
a nyeregcső-felsőcső kersztnél tényleg elég fura,de ezen a fotón nem látszik az a "gyűrődés". de szerintem az 1,8m, tekintve,hogy béna méret, reális lehet az ódivatű, 11 speed, felnifékes setuppal, szingóval

talán itt jobban megvan

halfnote.hu
halfnote.hu
ebben Te vagy otthonSzalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:57Ilyen az eredeti, BoB - azaz Black on Black. Mondanám, hogy keresd a 10 különbséget a 2 váz között, de inkább 100 van... és nem a kép minősége miatt... Persze mindenki abban hisz, amibe szeretne, csak ne mondjuk arra a napon hagyottra, hogy Pinarello Dogma F12 - 1.8 misiért, mert az sajnos nem az...lacee írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:50Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30
Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...![]()
![]()
![]()
https://yankosbike.hu/shop/pinarello-f10-ultegra-r8020/
De mondjuk az 1.8-árt árult F12 is úgy néz ki, mint ami megolvadt volna a napon...

talán az 1.8 hihető a hülye méret miatt. a 470 idióta méret,mert olya hosszú,mint az 500as, de a felsőcsöve mélyebben csatlakozik a nyeregcsőhöz. inkább endurance egy 170-175 magas ridernek, vagy sunát féltő csajnak, de akinek ez a felsőcsőhossz kell, annak jobb az 500as,aminek a felsőcsöve lankásabb és merevebb úgy a váz. Xal az egy abnormális méretezésű váz, lehet ezért volt fődolcsó pl olaszban és itt se kell senkinek

halfnote.hu
halfnote.hu
telefonon nem annyira adta, PC-n látom, hogy fura,de betudtam a nagy méretnek. egyébként a froomey volt ilyen színben. nem voltál itt valsz,amikor találtam és ezen vekengtünk,miért is ennyi, de nem tudtuk megfejteni.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:11
Mindenre megvan a kereslet, de ami túl jó űzletnek tűnik, az 99%-ban nem is igaz... Gyakorlatilag 800-ért kapsz egy használt ultegra szettet meg egy szemétre való vázat-kormányt. Annyira kajla már messziről is, hogy nem is értem ez hogy nem jött le neked, itt nem csak az apró részletek nem stimmelnek. A most linkelt froomey verzió is vicc, bár sokkal jobb koppintás, mit az előző... de soha sem volt ilyen designnal F12... 1db sem... Csodákban nem érdemes hinni... Amúgy az eredeti Froomey ilyen:
csak a váz 6000gbp volt, az meg majd 3 milla.
félreértés ne essen,nem támogatom, az ilyen mértékű áresést. így se tudtam eladni a Gant a hazai piaci árak miatt. de már nem akarom

halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó
Ilyen az eredeti, BoB - azaz Black on Black. Mondanám, hogy keresd a 10 különbséget a 2 váz között, de inkább 100 van... és nem a kép minősége miatt... Persze mindenki abban hisz, amibe szeretne, csak ne mondjuk arra a napon hagyottra, hogy Pinarello Dogma F12 - 1.8 misiért, mert az sajnos nem az...lacee írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:50Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...![]()
![]()
![]()
De mondjuk az 1.8-árt árult F12 is úgy néz ki, mint ami megolvadt volna a napon...
- Csatolmányok
-
- Bob.JPG (115.71 KiB) Megtekintve 559 alkalommal
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
Nekem elsőre olyan mintha nyers karbon lenne lakkal a váz,vagy mintha javított lenne,nehéz eldönteni a kép minősége miatt.Szalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 13:30Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:24nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02
Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.
Az a baj, simán el is tudom képzelni.![]()
![]()
![]()
- Szalon
- Fórumlakó
Revi, csak gondolj bele... A Froomy F12 verzió 1 misi, Bora ultra kerékkel, integrált karbon kormánnyal, meg DuraAce szettel, ugyanott a régebbi F10, alu kormánnyal Ultegra szettel, meg alibi alu kerékkel 1,4 misi...revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:24nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46
honnan lenneazt írja pinarello
Neked van, Te az apró részletekből vágod, én feltételezem, hogy azt árul,amit ír
de a yankosban lévő F12 is volt már téma, hogy baromi olcsó és vajh mi az oka... lehet az is china akkor? ha nem, akkor elég nagy kibaszás ennyiért, ilyen bicajokat árulni, mert utána erre hivatkozik mindenki,aki venni akar... nemigazán tesznek jót a használtpiacnak az ilyen hirdetések. Kellene erre valami büntetési tétel, ha tényleg hamisítványok és eredetiként árulják.
https://yankosbike.hu/shop/pinarello-f1 ... -dura-ace/
Az a baj, simán el is tudom képzelni.

Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
- Szalon
- Fórumlakó
Mindenre megvan a kereslet, de ami túl jó űzletnek tűnik, az 99%-ban nem is igaz... Gyakorlatilag 800-ért kapsz egy használt ultegra szettet meg egy szemétre való vázat-kormányt. Annyira kajla már messziről is, hogy nem is értem ez hogy nem jött le neked, itt nem csak az apró részletek nem stimmelnek. A most linkelt froomey verzió is vicc, bár sokkal jobb koppintás, mit az előző... de soha sem volt ilyen designnal F12... 1db sem... Csodákban nem érdemes hinni... Amúgy az eredeti Froomey ilyen:revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello
Neked van, Te az apró részletekből vágod, én feltételezem, hogy azt árul,amit ír
de a yankosban lévő F12 is volt már téma, hogy baromi olcsó és vajh mi az oka... lehet az is china akkor? ha nem, akkor elég nagy kibaszás ennyiért, ilyen bicajokat árulni, mert utána erre hivatkozik mindenki,aki venni akar... nemigazán tesznek jót a használtpiacnak az ilyen hirdetések. Kellene erre valami büntetési tétel, ha tényleg hamisítványok és eredetiként árulják.
- Csatolmányok
-
- originale.JPG (63.59 KiB) Megtekintve 568 alkalommal
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
Az a baj,hogy tele a piac túlárazott xarokkal,lásd autók is,vannak olyan márkák amik most használtan annyiba kerül 150-250 e. Km.-el mint majd új korában,dízel kotvadékok garmadája…..
Már eleve pofátlan szint amibe ezek a biciklik kerülnek,használtan mint újonnan is,de hát megveszik….

Már eleve pofátlan szint amibe ezek a biciklik kerülnek,használtan mint újonnan is,de hát megveszik….
nem állítom,hogy nem lehet,de pl ezt a yankost egyszer megkérdeztem egy speciről, hogy orig e vagy sem és megsértődve válaszolt, hogy ők nem árulnak bóvlit. De itt kilóg a lóláb rendesen.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 12:02Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello
Az a baj, simán el is tudom képzelni. Hogy mifélénket is mondjak példát, volt,hogy az akkor (azóta más lenne az ára) 8-10milliós Kondo erősítőt nem lehetett csak mélyen ár alatt eladni. mai szemmel utópia,de egy Neirot Londonba tudtam eladni 2,2millért... egy másikat, egy Neiro V2-t (ez egy újabb verziója volt), ami egy évig nem kelt el itthon, a végén az Audiogonon vették meg hong-kongba 2,5-ért.
Az már csak az én bajom, hogy olyan kultúrközegben szocializálódtam, ahol az adott szónak ereje van, ez sajna a bicajos társadalomra nem mindig igaz

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Ezeknél az összes kínai szar, amire kattintottam. De aki elhiszi, hogy F12-t kap 1-1.5m-ért, az meg is érdemli.revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:46honnan lenneazt írja pinarello
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
az a baj, még akár lehetnek is "csodák". hifiben,de biciben is láttam már olyan csodákat, hogy csak úgy puffant, amikor valaki szabadulni akar valamitől és nem hónapokig árulni.asebestyen írta: ↑2023.08.17., csüt. 11:02Chinarello kerék nélkül 800e-ért. Csodák még mindig nincsenek és a közeljövőben nem is várhatóak.![]()
![]()
régen emléxem,amikor beszámoltunk monnyuk AN rendszer árába, volt, hogy patika állapotú, audio analogue bellini/donizetti elő-végfok párost ledobták 200ezerért. egy teljesen más karakterű hangba szerelmesedett bele az illető, volt gempa és a régitől szabadulni akart azonnal. de bicajt is látok sok ilyet. ezzel csak az a baj, utána ez a referenciaár. az a vicces, azt az elő-végfokot én adtam tovább 400 körül, amit egy viszonteladó vett meg,aki még rátett, ki tudja mennyit

végy egy gazdag embert,aki rácuppant a dogma F-re. pénze,mint a pelyva, meg is van az F és az F12-t gyors el is adja, mert mit érdekli már, ha naponta keres 10milkót, neki csak lopják az idejét,ha vevőjelöltekkel kell xarakodnia. Xal én simán kinézem, hogy van, aki ennyiért adná el. nyilván megtévesztő az angol nyelv is, feltételezve valami külhoni "vendégmunkást", aki tele van lével...
halfnote.hu
halfnote.hu
honnan lenne

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Chinarello kerék nélkül 800e-ért. Csodák még mindig nincsenek és a közeljövőben nem is várhatóak.

- Szalon
- Fórumlakó
Ugye az megvan, hogy ez egy chinarello... abból is a nagyon gagyi

Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
khmmm... PC monitoron más... tényleg nem annyira csábító

halfnote.hu
halfnote.hu
az elég combos tarifa... jelezték felénk ks. hogy drágulás van, meg már volt a TT OB-n is. de ilyen számok azért közel se röpködtek
halfnote.hu
halfnote.hu
de az ára mi kemény?! 800e...
inkább a miat tettem be...
halfnote.hu
halfnote.hu
Ez tulajdonképpen egy 20 kilis körpálya, amit könnyebb biztosítani. Körönként 280m szint.
De azért,na. Szóval országúti mezőnyverseny. Ob.
De azért,na. Szóval országúti mezőnyverseny. Ob.