Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
a faxom, ez ledefektelt

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Van hely az autóban. Nehogy utólag bánd meg. Vigyél csak többetrevox írta: ↑2023.06.30., pén. 22:37úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
de a parád fele tartó kör se rossz, ahol egyszer voltunk.
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()
már az marad,ami a bicóban van
![]()

úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5029
Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.

Akkor én is megyekasebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 21:57
Köszi az invitálást, de most nem aktuális. Viszont augusztus végén leszek pár napot Eger környékén és kerékpárt is viszek terv szerint, szeretnék majd menni ott egyet-egyet.

Nekem 160km Eger, Ákosnak több. Nekem 1,5ó.
De nekem sajna műhely pakolás van egész hétvégén.
De nekem sajna műhely pakolás van egész hétvégén.

Én csak magamat fejlesztgetem a magam örömére, egészségére.
Köszi az invitálást, de most nem aktuális. Viszont augusztus végén leszek pár napot Eger környékén és kerékpárt is viszek terv szerint, szeretnék majd menni ott egyet-egyet.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7592
A varázselixirt meghagyom azoknak, akik minden áron nyerni akarnak. :)
Én csak magamat fejlesztgetem a magam örömére, egészségére.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó

nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizéssel

halfnote.hu
halfnote.hu
készül a varázselixirasebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 21:19Emlékszem. :)revox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:36nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.
és mit próbáltál ki?
Működik-e a matek, amire építek, bizonyos paramétereimet mértem meg mostanában, pl ezekből valamit tegnap. :) Lényegtelen mások számára, de gondolom nem árulok el titkot, hogy semmiféle versenyzéshez nincs köze.![]()
De sebességhez sincs, meg az 50-es kerekekhez se, a régivel pont ugyanez lett volna az átlag.

oxt majd után jópénzen eladod

gondolom, mexxe van Eger... De. ha gondolod...
szerintem BP felől közelebb van Eger. Füzesabony előtt kell lemenni, kb 100kilinél.
halfnote.hu
halfnote.hu
Működik-e a matek, amire építek, bizonyos paramétereimet mértem meg mostanában, pl ezekből valamit tegnap. :) Lényegtelen mások számára, de gondolom nem árulok el titkot, hogy semmiféle versenyzéshez nincs köze.

De sebességhez sincs, meg az 50-es kerekekhez se, a régivel pont ugyanez lett volna az átlag.
- asebestyen
- V.I.P.
Emlékszem. :)revox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:36nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.
és mit próbáltál ki?
Működik-e a matek, amire építek, bizonyos paramétereimet mértem meg mostanában, pl ezekből valamit tegnap. :) Lényegtelen mások számára, de gondolom nem árulok el titkot, hogy semmiféle versenyzéshez nincs köze.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- pärt
- Hazajáró lélek
Reggelig döntsük el az útvonalat, mert úgy reggeliznék. 

ne habozzunk...
egerből start? gondolom. nekem a klasszik "nagy kör" is jó, de improvizálhatunk is.
még valaki?
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Holnapra csontszáraz időt ígérnek, mehetünk.
Szerintem a 7400 Dura kivételével minden országúti Shimano SIS váltó ugyanazzal a geo-val készül, fokozatszámtól függetlenül.
- pärt
- Hazajáró lélek
Vigyázz, mert hozzáöregszel a sorhoz!Rotox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:18
Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.(Igaz, elöl 52-42, szóval így ez majdnem 36/28.)
Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as), pedig milyen jól mutatna rajta egy Ultegra.
![]()

Szerintem a 7400 Dura kivételével minden országúti Shimano SIS váltó ugyanazzal a geo-val készül, fokozatszámtól függetlenül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2023.06.30., pén. 19:13-kor.
Pärt! felétek mi a helyzet eső fronton? bár elég késő van, de aki közel lakik, gurulhatnánk egyet. mintha a meteoblue azt mutatná, hogy nem várható holnap. maszatok délutánra 10-15% esélyt, de tegnap még ez 40-50 volt, regel is még 35...
halfnote.hu
halfnote.hu
a kanalat nem lehet lecserélni a régi váltódon?Rotox írta: ↑2023.06.30., pén. 18:18Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.(Igaz, elöl 52-42, szóval így ez majdnem 36/28.)
Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as), pedig milyen jól mutatna rajta egy Ultegra.
![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
nyugi. outihoz is kell. emléxel még arra a hrGörbére amit egyszer mutattam? a 200as max mellé a versenyt avg 185-el húztam le, ahol az első 10-15 perc csak melegítés volt a mezőny végén a lassúrajtos felvezetést is belértve. utána végig elől nyél. a tréningek avg 170 körül voltak "csak", hogy maradjon szufla. amikor versenyen keményebben bele kell állni és ott nincs pihenő.asebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 17:30Sőt, ha montiznék, csak azt kéne bírni. :)
Enni kéne közben rendesen. De ritkán megyek "hosszan" tempót, most is okkal mentem, valamire kíváncsi voltam.![]()
Variáltam az edzésemen és meg kellett nézzem, az történt-e, amit akartam. Szerencsére az. :) Vagy méginkább nem szerencsére, hanem nem véletlenül.![]()
De ez csak számomra érdekes.
![]()
és mit próbáltál ki?
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1269
Nu, Erős Pisták, én meg felraktam a nyugger 12-32 sort az oldtimerre.

Emiatt a régi rövidkanalas váltónak is mennie kellett és sajnos 7-es váltót már csak Claris-t lehet venni (valójában az is 8-as

- Csatolmányok
-
- Mali.jpg (4.73 MiB) Megtekintve 917 alkalommal
- asebestyen
- V.I.P.
Az igazság az, némi edzéssel bárki túllépheti ezt. Szó szerint bárki. 0 tehetségem van ehhez a sporthoz és soha nem voltam azelőtt állóképességi sportoló, szóval alapjaim sincsenek.
Enni kéne közben rendesen. De ritkán megyek "hosszan" tempót, most is okkal mentem, valamire kíváncsi voltam.
Variáltam az edzésemen és meg kellett nézzem, az történt-e, amit akartam. Szerencsére az. :) Vagy méginkább nem szerencsére, hanem nem véletlenül.
De ez csak számomra érdekes.
- asebestyen
- V.I.P.
Sőt, ha montiznék, csak azt kéne bírni. :)
Enni kéne közben rendesen. De ritkán megyek "hosszan" tempót, most is okkal mentem, valamire kíváncsi voltam.

Variáltam az edzésemen és meg kellett nézzem, az történt-e, amit akartam. Szerencsére az. :) Vagy méginkább nem szerencsére, hanem nem véletlenül.

Meggurult az 50ea kerék. Még a végén megszereti

Mondjuk egész sokat ment thresholdban, de azt is bírni kell

halfnote.hu
halfnote.hu
jah..egy hajtókarral, farmerben, gyász melegben

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
he,Sebi tekert egy laza 33,6-ot 84 kilin
oszt van képe panaszkodni 

halfnote.hu
halfnote.hu