engem most egy kolléga bombázott le,de nem gyengén... oracle forms programozó volt még pár éve és most belegabalyodott egy exceles lekérdezésbe... másfél óra kemény zsibbasztás után nekem már kampó, nemhogy pinarelloSzalon írta: ↑2023.08.17., csüt. 15:04Jogos!revox írta: ↑2023.08.17., csüt. 14:04egyébként a froomey volt ilyen színben. nem voltál itt valsz,amikor találtam és ezen vekengtünk,miért is ennyi, de nem tudtuk megfejteni.
https://www.bikeradar.com/features/pro- ... 12-xlight/
csak a váz 6000gbp volt, az meg majd 3 milla.![]()
Ennek tükrében még bombább vétel!![]()
Dehogynem látszik, sőt innen más kajla dolgok is látszódnak...
Akkor nincs mese, meg kell venni annyiért! Egyszer élünk![]()

pfűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű............
egyébként lehet félrement. én a froomet azért szúrtam ki, mert "mi az oka, ennek az alacsony árnak? hol a csalás?" sokan jókat mondanak a yankos-ról és ismerősnek volt már negatív élménye, bár elvileg nem tudták,hogy a váz repedt, a haver kiszúrta. de akár lehet tényleg véletlen is,benézték, de nincs sok bizodalmam a használt csúcsgépek jóárasított, hazai 2hand piacával, amiket inkább kintről hoznak,innen-onnan. amikor az F8at vettem,nekem 1,1 volt. a yankosban volt akkor F8 850-ért... Amit megvettem, 18-ban lett kihozva (akkor már futott az F10 is,gondolom beragadt. és két évet ült egy garázsban kb,mert a nőcinek nemigazán kellett,csak apa párban vette őket,mert szép

ááááááá, mindegy, megrogytam