nem tudom követni a dolgokat velük kapcsolatban már magam semShimano írta: ↑2021.07.01., csüt. 12:49Hát igen,Grateful Deadból nincs az a sok ami elég lenne.dixie-chicken írta: ↑2021.06.26., szomb. 12:31relative új üzlet a porondon,pillanatnyilag sztem,legnagyobb kinálat új LP-kben,Bp.en![]()
https://mgrecords.hu/
érdemes lenézni,a boltban picivel kedvezöbb árak vannak mint a honlapon...rengeteg box set,baráti árakon,ha már lent voltam,zsákoltam egy kicsit:
Grateful Dead "Fillmore West '69" (5LP),Grateful Dead "Portland Memorial Coliseum '74" (6LP)![]()
Annyi rögzített koncertfelvétel mint ami nekik volt,és amit folyamatosan adnak is ki,az kb világrekord.
![]()
Van egy 78-as szilveszteri buliról egy 4 cd-és kiadásom,csupán 250 perc meg egy kicsi az egész,és az akkori teljes műsor rajta van vágatlanul a sajátos hangulatával,szuper az is,de szinte mindegyik az.
A Fillmore West is szuper.Ami egy jó és átfogó szett még az a From The Vault sorozat,az is egy pazar kiadvány,főleg LP-ben lehet az,de cd-én is szép és jó is.
Nekem még az igazán különleges hangzású Dick'Pick kiadványok tetszenek nagyon,de hát abból is annyi van,hogy szinte lehetetlen beszerezni mindet,de azért rajta vagyok én is.![]()
... második esetem a Rhino kiadóval mostanság,az első C,S,N&Y "Deja Vu" 50th Anniversary (1LP+4CD),ahol préselési gondok merültek fel az LP-nél...szerencsémre a "Deja Vu"-t,sikerült lerendeznem a kereskedővel,és hálás köszönet érte (bakelitfutár.hu) hogy végignézték a készleteiket,és mint kiderült,a raktárkészletük nagyobb részét (!!!) visszaküldték,mert hibásak voltak a példányok Vault sorozat OK,Dick Pick's szintén,aztán hogy ne legyen unalmas,ott van még a Dave's Pick sorozat is...szerencsére van Tidal is