Azért ez már több mint gáz,és szinte értelmét is veszti így az új kiadású lp-ék gyűjtése a sok selejt miatt.dixie-chicken írta: ↑2021.07.01., csüt. 13:11
nem tudom követni a dolgokat velük kapcsolatban már magam sem...sajnos a Fillmore West '69 (5LP) ment vissza,marad csak a CD változata
... második esetem a Rhino kiadóval mostanság,az első C,S,N&Y "Deja Vu" 50th Anniversary (1LP+4CD),ahol préselési gondok merültek fel az LP-nél...szerencsémre a "Deja Vu"-t,sikerült lerendeznem a kereskedővel,és hálás köszönet érte (bakelitfutár.hu) hogy végignézték a készleteiket,és mint kiderült,a raktárkészletük nagyobb részét (!!!) visszaküldték,mert hibásak voltak a példányok
...
Nem hiszem el egyépként hogy nincs ott a gyártás során egy emberke,aki ellenőrzi azt hogy milyen állapotban is esnek le a gépről a lemezek.

... második esetem a Rhino kiadóval mostanság,az első C,S,N&Y "Deja Vu" 50th Anniversary (1LP+4CD),ahol préselési gondok merültek fel az LP-nél...szerencsémre a "Deja Vu"-t,sikerült lerendeznem a kereskedővel,és hálás köszönet érte (bakelitfutár.hu) hogy végignézték a készleteiket,és mint kiderült,a raktárkészletük nagyobb részét (!!!) visszaküldték,mert hibásak voltak a példányok