Szia!Zoli74 írta: ↑2023.01.13., pén. 11:05
Szia BLX!
Köszönöm a véleményed. Semmi nem zavar a rendszerben, sőt! Nagy változást kaptam a hangfal cserét követően, a zene mélységben /szélességben kitágult, kapkodom a fejem mit honnan hallok, előtte nem ezt kaptam. Talán pont ezért van a „bogár”, hogy itt-ott fejlesszek. Többször hallom, hogy nagyjából szinkronban illik lenni kategóriában (árban) a hangfalnak az erősítővel, itt most kb. 1/3-a az erősítő ára a hangfalhoz képest. Az általad leírtakat köszönöm, foglalkozom vele, de úgy érzem a komponensek között vannak minőségi különbségek, pl. hangfalkábel egy 40e ft-os Dynavox, erősítőnél gyári (alap) tápkábel van, kérdés hogy a Lindenmann Limetree lejátszó alap tápot vagy ethernet kábelt cseréljem. Ezekre is szívesen veszek tanácsot. Nincs tapasztalatom, ezért is végtelenül hálás vagyok minden tanácsért, pozitív kritikáért. Ha Biatorbágyra sodor az élet, egy kávéra szívesen látlak!
Limetree esetében a külső táp csere hoz igazán a hangon, többet, mint az összes többi (RCA, tép, UTP) kábel egyidejű cseréje. És mivel nem is kerül sokba, mert használtan 25-30e Ft körül hozzá lehet jutni egy ilyenhez, nagyon megéri a kapott végeredmény tekintetében.
Legalább is én ezt tapasztaltam a saját, ugyanilyen eszközöm esetében.
amit írtam korábban, hogy másik doboz, az pl. Audio Physic Classic 20, vagy 30. Van is eladó ilyen a fórumon, ha jól emlékszem. Érdemes meghallgatni, ha van rá módod. Szerintem jobb hangú dobozok, mint az Aria.