Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Kábelezzünk

Tom40
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 279

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Tom40 »

Na ne máá. Ha ez ül, akkor az, tegyünk még egy, meg még egy meg még egy, legyen több minél több érintkezés, vezető-anyagváltozás az áram útjában. Ezzel hangolni? Ez nem hangol, hanem eltakar, egyre több zavart visz be. Persze a hifi játék, mindenki úgy élvez ....

Sztem meg de mar! Minden komponens a hifi lancban hozzaad vagy elvesz vmit a hangbol. Amikor valami "jol szol", akkor az azt jelenti hogy jol van hangolva, legyen ez barmilyen egyseg a lancban. 
Egy pelda a digitalis vilagbol: ide-oda forgatom azt a pici kis digitalis jelet, konvertalom ossze-vissza, amig le nem vagdosom rola az eletromos zajt, es folyamatosan nyilik a tere a zenenek, ahogy tisztul a jel.
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel

istvan01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3614

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: istvan01 »

A legteljesebb mértékben egyetértünk, mint ahogy azzal is, hogy nem minden fekete és fehér.
Ennek tipikus példája, hogy vannak, akik direkt szétvágják "ösvényüket" és hosszabb tápkábeleiket, hogy plusz Furutech csatlakozók beiktatásával tovább hangolják rendszerüket. Ez is egy teljesen értelmes megoldás.

Na ne máá. Ha ez ül, akkor az, tegyünk még egy, meg még egy meg még egy, legyen több minél több érintkezés, vezető-anyagváltozás az áram útjában. Ezzel hangolni? Ez nem hangol, hanem eltakar, egyre több zavart visz be. Persze a hifi játék, mindenki úgy élvez ....

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hosszu »

... hiszek az erősítő és a hangsugárzó egybeforrottságában....
A legteljesebb mértékben egyetértünk, mint ahogy azzal is, hogy nem minden fekete és fehér.
Ennek tipikus példája, hogy vannak, akik direkt szétvágják "ösvényüket" és hosszabb tápkábeleiket, hogy plusz Furutech csatlakozók beiktatásával tovább hangolják rendszerüket. Ez is egy teljesen értelmes megoldás.
longkft.hu/audioblog/

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2213

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Persze az igazsághoz hozzátartozik az hogy én is ilyen mindent próbáló kütyüzős voltam,de ma már jobban hiszek a jó készülékek jó kapcsolatában,és főleg az erősítő és a hangsugárzó egybeforrottságában.Persze ha ez megvan,akkor is lehet még az élményt fokozni,de nem ezeken múlik.
Régebben nem volt meg ez nálam és csak toldoztam,foltoztam.Ma már én is csak mosolygok magamon ha eszembe jut az a sok meddő és fura kényszeredett erőfeszítésem amiket a jobb hang érdekében követtem el.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Mindaddig írják, mondják az emberek, hogy "egyszerű, tömör réz drót kell oda, semmi más", amíg tényleg ki nem próbálnak valami "mást".
Természetesen nagyon jó hatású, komoly előrelépést jelent az "egyszerű" tömör réz. Bár minden zenehallgatónak lenne lehetősége "ösvényt" építeni belőle.
Kérdésedre a varázsszó sorkapocs, más néven "csoki". Javaslom a rézből készült változatot, de találkoztam már DIY ezüstből öntött megoldással is.
...és akkor rögtön ismét egy "tuti tipp":
A különféle drága és még drágább elosztók komoly "hangi" alternatívája lehet, azok sorkapoccsal való kiváltása. Sajnos a mobilitás, a vezetékek könnyed ki-be húzhatósága, csereberélése megszűnik - valamit valamiért.

Gondoltam hogy sorkapocs lesz. Hát nem tudom,időnként az az érzésem hogy a hifisek a jobb hang reményében olyan plusz elemeket tesznek még hozzá az alapvetően jó megoldásokhoz,hogy azokkal az egyébként sem egyszerű helyzetüket is csak tovább bonyolítják szinte feleslegesen.
Nem baj ez persze,csak ilyenkor szokott az lenni hogy egy idő eltelte után ezen még Ők is csak mosolyognak.
Ezt a sorkapcsos megoldást én is próbáltam anno még a pirellis ösvénynél,de ez valamiért kifejezetten ártott a hangnak nálam,és jobb volt beiktatni egy elosztót,és utána a rendesen feldugózott hálókábeleket.
Szóval nem olyan fekete fehér dolog ez.Valahol működik,valahol nem.
Ha Neked ez bejött,akkor gratula és használd nagy megelégedettséggel.
Viszont aki még erre "vetemedik",az csak kellő körültekintéssel tegye,mert rázós dolgok ezek,és nem is biztos hogy egy villanyszerelő ezt megláva nem dobna egy hátast egy ilyet sem láttam még jeligével.

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Nem is fogom,mert nem ezen múlik.
Egyszerű tömör rézdrót kell oda,semmi más.Utána lehet variálgatni,de eléfaragni még egy más anyagú drótot is szerintem nem vezet semmi jóra,de elhiszem hogy ha valaki ettől élvez.
De tényleg,ezt hogy csináltad?Hogy kötötted össze pl őket?

Mindaddig írják, mondják az emberek, hogy "egyszerű, tömör réz drót kell oda, semmi más", amíg tényleg ki nem próbálnak valami "mást".
Természetesen nagyon jó hatású, komoly előrelépést jelent az "egyszerű" tömör réz. Bár minden zenehallgatónak lenne lehetősége "ösvényt" építeni belőle.

Kérdésedre a varázsszó sorkapocs, más néven "csoki". Javaslom a rézből készült változatot, de találkoztam már DIY ezüstből öntött megoldással is.

...és akkor rögtön ismét egy "tuti tipp":
A különféle drága és még drágább elosztók komoly "hangi" alternatívája lehet, azok sorkapoccsal való kiváltása. Sajnos a mobilitás, a vezetékek könnyed ki-be húzhatósága, csereberélése megszűnik - valamit valamiért. 
longkft.hu/audioblog/

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3198

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

...Így visszakerült a 2,5 falkábel a helyére.

Szerintem is elég. A külön, kevésbé "zizis" ösvény viszont jó dolog. Nyugisabb...
.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Csak érdeklődöm, azért, mert te még nem próbáltad ki, nem tapasztaltad meg, miért lenne butaság?
Kicsit gondolkodjunk el az alábbi tényeken:
- A tápkábelek hangja megkülönböztethető, azok a gyártójukra jellemző tónussal rendelkeznek.
- Az "ösvény" kábelanyaga, annak vastagsága meghallható.
- Az ösvény végére (a készülékek felőli oldalra) tett "minőségi" plusz kábel a hangra jótékony hatású.
- Bármely rendszer hangja megváltozik attól függően, hogy "minőségi" tápkábeleit egy "ösvényre", vagy a lakás saját elektromos hálózatára kötjük.
- Az "ösvény" elejére tett biztosíték "sajáthangja" meghallható.
...
Ezen tényekből számodra nem az következik, hogy az ösvény elején lévő plusz kábel hangi jellegzetessége szintén meghallható?
A "butaságot, melyre a népet buzdítom" meglehetősen nagyszámú zenehallgató saját rendszerében már megtapasztalta, használja.
Neked nem kell

Nem is fogom,mert nem ezen múlik.
Egyszerű tömör rézdrót kell oda,semmi más.Utána lehet variálgatni,de eléfaragni még egy más anyagú drótot is szerintem nem vezet semmi jóra,de elhiszem hogy ha valaki ettől élvez.
De tényleg,ezt hogy csináltad?Hogy kötötted össze pl őket?

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1023

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: csövi »

Csak érdeklődöm, azért, mert te még nem próbáltad ki, nem tapasztaltad meg, miért lenne butaság?

- A tápkábelek hangja megkülönböztethető, azok a gyártójukra jellemző tónussal rendelkeznek.
- Az ösvény végére (a készülékek felőli oldalra) tett "minőségi" plusz kábel a hangra jótékony hatású.
- Bármely rendszer hangja megváltozik attól függően, hogy "minőségi" tápkábeleit egy "ösvényre", vagy a lakás saját elektromos hálózatára kötjük.
...

Ezen tényekből számodra nem az következik, hogy az ösvény elején lévő plusz kábel hangi jellegzetessége szintén meghallható?

A "butaságot, melyre a népet buzdítom" meglehetősen nagyszámú zenehallgató saját rendszerében már megtapasztalta, használja.
Neked nem kell

Anno még régebben próbáltuk az HT AC10et 4m hosszú darabban. ...és nem, hogy jobb lett, de vastag bumfordi hangot hallottunk...Így visszakerült a 2,5 falkábel a helyére.      
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Hát ezt meg hogyan és minek?Nem értelek.Miért kell ilyen butaságokra buzdítani a népet?
Tényleg nem értelek.

...

Neked nem kell

longkft.hu/audioblog/

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Ezzel kapcsolatban még egy "tuti tipp", az ösvény elején - tehát a villanyóra felőli végen - ugyanolyan hatásos, ráadásul a teljes rendszer hangolható vele.
Némileg egyszerűsítve a dolgot, akinek szüksége lenne egy kis plusz csillogásra, fényre, ne kezdjen el azonnal készülékeket, hangszóró- és egyéb kábeleket csereberélni, hanem tegyen be az "ösvény" elejére egy 60-100 cm hosszú pl. Siltech kábelt, aki pedig lágyítani, puhítani szeretne, az pedig Van Den Hul-t.

Hát ezt meg hogyan és minek?Nem értelek.Miért kell ilyen butaságokra buzdítani a népet?
Tényleg nem értelek.

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1298

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Abszolút igazad van - nálam abból épült az "ösvény".
Csak kellene vagy 15 m.
Eddigi legjobb amit hallottam a ksl spz volt.
Abból ez egy vagyon lenne.
Bár lehet, hogy megérné mert a legtöbbet hozna.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3198

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: audioline »

Egyetértek. Az én tapasztalataim alapján ez igaz az összekötő (RCA) kábelekre is (de itt már azért vannak kivételek). Ez az én véleményem és tapasztalatom. Amikor új készülékek érkeztek, érdekes módon mindegyikhez más kábel illett jobban. És volt olyan hogy drágább készülékhez jobban passzolt az olcsóbb kábel...

Valóban, sőt, néhány év diyerkedési tapasztalat után már egész olcsón tud az ember kiváló kábeleket készíteni/használni drágább vezetékek helyett (prestige márkák hívei ezt talán kétkedve fogadják.) A kábeles 'molyolás' tapasztalatai közben időnként bizony borul a papírforma...
.

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Lehetőség hiányában még nem próbáltam , de valószínű, hogy a bevált tápkábelből lenne érdemes kiépíteni az " ösvényt". ...
Abszolút igazad van - nálam abból épült az "ösvény".
longkft.hu/audioblog/

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Kábelezzünk

A "jó", vagyis inkább a rendszerhez illő tápkábel mindig jól jön az "ösvény" végén.
Ezzel kapcsolatban még egy "tuti tipp", az ösvény elején - tehát a villanyóra felőli végen - ugyanolyan hatásos, ráadásul a teljes rendszer hangolható vele.

Némileg egyszerűsítve a dolgot, akinek szüksége lenne egy kis plusz csillogásra, fényre, ne kezdjen el azonnal készülékeket, hangszóró- és egyéb kábeleket csereberélni, hanem tegyen be az "ösvény" elejére egy 60-100 cm hosszú pl. Siltech kábelt, aki pedig lágyítani, puhítani szeretne, az pedig Van Den Hul-t.

Lehetőség hiányában még nem próbáltam , de valószínű, hogy a bevált tápkábelből lenne érdemes kiépíteni az " ösvényt". Vagy még jobbal , gondolva a fejlesztèsekre előre. Mintegy biztonsági tartalékként. Ha kész, akkor úgyis ahhoz nyúl hozzá az ember utoljára.
De ez drága mulatság. Meg sokszor nem is beszerezhető egyben a megfeleő hosszúság. Hacsak a gyártót meg nem keresi az ember. Esetleg egy jobb árat is kaphat rá, mennyiségi kedvezményképp.

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

...Tehát nekem kell egy jó tápkábel utána, így nem érzek késztetést újat behúzni.
A "jó", vagyis inkább a rendszerhez illő tápkábel mindig jól jön az "ösvény" végén.

longkft.hu/audioblog/

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1662

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: viri »

A Roy-féle 10-es ösvény (ami nálad is van) sajnos tévút, amit Roy legfőbb magyar propagátora - Darvas László - is, valamint rengeteg "ösvényépítő" is kénytelen volt megtapasztalni. Nem igazán ajánlott túllépni a 6 mm2-ert, de még jobb a 4 mm2.
Ugyanazon kábelből a 10-es erőteljes (erőszakos), lendületes (tolakodó), hangos (harsány), félrevezető, a 4-es visszahúzódóbb (nyugodt), hallgathatóbb, levegősebb, több részletet, finomságot tud megjeleníteni - sokkal közelebb van a valósághoz.
Több bemutatóteremről (magánszemélyről) is tudok, ahol (akik) a hirtelen felindulásból behúzott Roy-féle 10-es kábelt már rég 4 mm2-esre cserélték, vagy a 10-es "ösvényről" visszatértek az eredeti tápellátáshoz.
Ez egy tuti tipp
...és még egy tipp (megfontolandó tény), a tápkábel hangjának semmi köze az árához, valamint annak, hogy egy adott rendszerben hogyan teljesít, semmi köze ahhoz, hogy máshol hogyan szól. Mindenütt ugyanolyan jól teljesítő tápkábel rendkívül kevés van (ha létezik egyáltalán).
Ha a saját tápkábeled "kioltja a jobb utáni vágyakozást", akkor pedig "megérkeztél" - tessék maradéktalanul örülni.

Amikor ide költöztünk 14 éve, akkor a 10-es volt a favorit, ezért abból csináltam. Azóta én is hallottam, hogy manapság a 6-os az ajánlott, valószínűleg tényleg elég is lehet annyi. De mivel ezeket a hangi tulajdonságokat én egyáltalán nem tapasztalom a saját rendszeremben, ezért nem fogom kitépni a falból De igazad lehet, mert amikor kipróbáltam, hogy az ösvény egyenesen az elosztóba megy, jó tápkábelt kihagyva, akkor valóban egy erőszakosabb, tolakodóbb, amolyan bárdolatlanabb hang lett. Tehát nekem kell egy jó tápkábel utána, így nem érzek késztetést újat behúzni.
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2823

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

"...és még egy tipp (megfontolandó tény), a tápkábel hangjának semmi köze az árához, valamint annak, hogy egy adott rendszerben hogyan teljesít, semmi köze ahhoz, hogy máshol hogyan szól. Mindenütt ugyanolyan jól teljesítő tápkábel rendkívül kevés van (ha létezik egyáltalán)."

Egyetértek. Az én tapasztalataim alapján ez igaz az összekötő (RCA) kábelekre is (de itt már azért vannak kivételek).  Ez az én véleményem és tapasztalatom. Amikor új készülékek érkeztek, érdekes módon mindegyikhez más kábel illett jobban. És volt olyan hogy drágább készülékhez jobban passzolt az olcsóbb kábel. Én jobban hiszek abban hogy vannak szerencsés párosítások (nem tudom mi alapján, de talán nem is érdekel) Ez a szinergia hatás. Egymáshoz passzolnak, egymás hibáit nem felerősítik hanem kisimítják.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

hosszu
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

... ha Te tudsz egy tuti tippet, akkor oszd meg a többiekkel...
A Roy-féle 10-es ösvény (ami nálad is van) sajnos tévút, amit Roy legfőbb magyar propagátora - Darvas László - is, valamint rengeteg "ösvényépítő" is kénytelen volt megtapasztalni. Nem igazán ajánlott túllépni a 6 mm2-ert, de még jobb a 4 mm2.

Ugyanazon kábelből a 10-es erőteljes (erőszakos), lendületes (tolakodó), hangos (harsány), félrevezető, a 4-es visszahúzódóbb (nyugodt), hallgathatóbb, levegősebb, több részletet, finomságot tud megjeleníteni - sokkal közelebb van a valósághoz.
Több bemutatóteremről (magánszemélyről) is tudok, ahol (akik) a hirtelen felindulásból behúzott Roy-féle 10-es kábelt már rég 4 mm2-esre cserélték, vagy a 10-es "ösvényről" visszatértek az eredeti tápellátáshoz.

Ez egy tuti tipp

...és még egy tipp (megfontolandó tény), a tápkábel hangjának semmi köze az árához, valamint annak, hogy egy adott rendszerben hogyan teljesít, semmi köze ahhoz, hogy máshol hogyan szól. Mindenütt ugyanolyan jól teljesítő tápkábel rendkívül kevés van (ha létezik egyáltalán).

Ha a saját tápkábeled "kioltja a jobb utáni vágyakozást", akkor pedig "megérkeztél" - tessék maradéktalanul örülni.
longkft.hu/audioblog/

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1662

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: viri »

Akkor tessék használni jó tápkábelt is és ne spc-t.
Itt is csak azt tudom leírni, hogy elég sok AN rendszert hallottam. Sokféle kábellel. Tudom melyikkel hogyan szól.
Akkor tessék ajánlani jó tápkábelt  
Én is hallottam már jobb tápkábelt az spc-nél, a kondo ksl acc persimmont, nekem olyan volt, mint egy "nagy" spc, annyira tetszett, hogy meg is vettem, de az ára miatt csak egy darabot tudtam egyenlőre, a dacban haszálom. Erősítőbe, + a táp elé az elég nagy keresztmetszetű AN Isist.
Forrásokban mind spc van. Pedig sok tápkábelt kipróbáltam én is, de nem találtam jobbat, elkoptatott, és sokak számára értelmezhetetlen szóval zeneibbet
Illetve 3e euróért a fehér Valhalla aura feference volt, ami számomra ugyanolyan zenei volt, de nagyobb felbontással és több energiával. De árban én azt már irreálisnak gondolom (magamnak). Amiket kipróbáltam hifi és hájend kábeleket új áron 2-300 ezerig,azok max ilyen olyan hifi paraméterben voltak jobbak, de leváltani nem tudták. És most jut eszembe, van még egy olyan jó tulajdonsága, hogy kioltja bennem a jobb utáni vágyakozást, miután elég sok energiát áldoztam rá,hogy körbejárjam a tápkábel témát, elégedetté tud tenni, (bár ez nyilván rajtam is múlik) nem kell ezzel többet foglalkoznom. De hát nem próbáltam a világ összes tápkábelt, ha Te tudsz egy tuti tippet, akkor oszd meg a többiekkel, akik még keresőben vannak, mit vegyenek ahogy írtad nagyjából a ksl árából?
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Kábelezzünk

Én Ksl spc-t használva hangsugárzó kábelként még soha nem tapasztaltam hogy korlát lenne a rendszer fejlesztésben, pedig nem a Meishu szintjén állok, úgy gondolom. Ugyanakkor hozzátenném, hogy a tápellátás, virtuális föld, izoláció, egyéb eszközök alkalmazásával egy adott elektronikákból nagyon-nagyon sokat ki lehet hozni, hangolni lehet a rendszert. Az esetleges hibák ellen tenni lehet akár oly mértékben, hogy szinte a gyártó sem ismerne rá az adott komponensére. Egy jó kábelezés domináns lehet egy hangrendszerben, de itt is a tápkábelek tudnak a legtöbbet hozni.
Akkor tessék használni jó tápkábelt is és ne spc-t.
Itt is csak azt tudom leírni, hogy elég sok AN rendszert hallottam. Sokféle kábellel. Tudom melyikkel hogyan szól.

hollohazi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 315

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hollohazi »

Látom olvasod a fórumot. Elég sok AN rendszert hallottam már elhiheted. Sokféle kábelezéssel. Azt is hallottam több helyen ahogy a rendszer fejlesztése történt. Szerintem még egy Meishu szintjét sem tudja elég jól kiszolgálni a ksl spc. Mert ugye arról volt szó. Az ezüst az más történet! Ettől még lehet használni bármihez, csak tudni kellene mik a határai.

Én Ksl spc-t használva hangsugárzó kábelként még soha nem tapasztaltam  hogy korlát lenne a rendszer fejlesztésben, pedig nem a Meishu szintjén állok, úgy gondolom. Ugyanakkor hozzátenném, hogy a tápellátás, virtuális föld, izoláció, egyéb eszközök alkalmazásával egy adott elektronikákból nagyon-nagyon sokat ki lehet hozni, hangolni lehet a rendszert. Az esetleges hibák ellen tenni lehet akár oly mértékben, hogy szinte a gyártó sem ismerne rá az adott komponensére. Egy jó kábelezés domináns lehet egy hangrendszerben, de itt is a tápkábelek tudnak a legtöbbet hozni.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő,  47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger

hollohazi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 315

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: hollohazi »

Látom olvasod a fórumot. Elég sok AN rendszert hallottam már elhiheted. Sokféle kábelezéssel. Azt is hallottam több helyen ahogy a rendszer fejlesztése történt. Szerintem még egy Meishu szintjét sem tudja elég jól kiszolgálni a ksl spc. Mert ugye arról volt szó. Az ezüst az más történet! Ettől még lehet használni bármihez, csak tudni kellene mik a határai.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő,  47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Kábelezzünk

Persze hogy nem rossz. Bár ha a KSL nem engedi át a zenét és torzít, akkor erre rá kell írni kívülről, milyen zene (nem) megy át rajta, de azért nem olyan rossz ez.
Most az erre érzékenyek ne figyeljenek: ettől függetlenül igen zenei.

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

De jó, örülök! Pont ez volt a célom a beírással. Amúgy nem rossz kábel az a 9497, nekem is van egy szett belőle
Persze hogy nem rossz. Bár ha a KSL nem engedi át a zenét és torzít, akkor erre rá kell írni kívülről, milyen zene (nem) megy át rajta, de azért nem olyan rossz ez.
Most az erre érzékenyek ne figyeljenek: ettől függetlenül igen zenei. 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”